FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«1151617181920»
MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:42
pai dak patronul ala zice un lucru ala asa sa fie pentru ca bani primeste cu caruta antrenorul si eu cred ca Becali are dreptate rolul lui Mirel este in aparare

Raspunde-mi si mie la o intrebare :

Stii care e rolul omului in societate?

p.s : eu nu cred ca stii

Lucas19.08.2007 22:42
pai dak patronul ala zice un lucru ala asa sa fie pentru ca bani primeste cu caruta antrenorul si eu cred ca Becali are dreptate rolul lui Mirel este in aparare

Rolul lui Mirel este la rupt cotoarele biletelor!

alexblaja19.08.2007 22:42

@einennebun

Dar poate parerea lui Hagi, care este platit ca antrenor si are anumite obiective, pe care daca nu si le indeplineste este dat afara, nu este asta!

sorin_g19.08.2007 22:42

Domnule nebun, cu banii se platesc profesionisti, banii nu iti garanteaza calitati prin care sa trimiti ordine catre acei profesionisti.

dodo66619.08.2007 22:42

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macar in al 12-lea ceas!Nu se poate ca toti acesti indivizi cu bani sa ne fraiereasca cum vor si lumea toata sa se ascunda sub replica deja penibila:"poi ce sa faci,ca nu poti sa faci nimic!".

Ba da ,se poate face ffffff.mult!!!!!!!Nu este posibil ca UN NUME,O GLORIE,O MANDRIE A Romaniei sa antreneze ECHIPA CEA MAI IUBITA din Romania si unu'(care singura calitate care o are este ca are bani,ca in rest...)nici macar nu-l lasa sa-si faca meseria(este adevarat ca Hagi ca antrenor nu a avut rezultate).Daca am ajuns la situatia ca Gigi Becali poate sa creada ca cu banii lui poate cumpara tot eu ii doresc ca sa ajunga sa piarda toti banii si sa aiba macar 25% din numele lui Hagi.

Revenind la Steaua parerea mea ca daca pleaca Becali nu se intampla absolut nimic caci Steaua oricum nu moare!

Propun,vazand ca ORICUM SUNTEM CEI MAI MULTI sa se adopte sistemul Barca unde suporterii decid!

Haideti sa cumparam Steaua!

Forza Steaua!

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:43
Rolul lui Mirel este la rupt cotoarele biletelor!

hei , hei , hei ... nici chiar asa .. totusi Mirel a facut multe pentru. Steaua

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:43

Forza Steaua!!!!! 2x Forza Becali George Becali

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:44

Citez din spusele lui Cosmin Gusa : "Vei ramane tot Gigi atata timp cat vei mai avea comportamentul asta.Lumea tot Gigi iti va spune , nu George "

Wally19.08.2007 22:45

Intr-adevar Mirel a facut multe pentru Steaua si acum INCA face multe, numai ca multe rele. E totusi o diferenta!

sorin_g19.08.2007 22:45

@axl32: daca asta nu e atitudine provocatoare, nu stiu care mai e.

Daca as fi dinamovist si mi-as face un user ca sa-i amarasc pe stelisti dupa conflictul din seara asta, as proceda exact precum cel de mai sus.

Lucas19.08.2007 22:45

Axl23, spune-mi si mie, te rog. De ce, in ciuda faptului ca scriu mereu numele lui Radoi cu litera mica, apare totusi cu litera mare?

Na ca si de data asta s-a intamplat la fel!

Wally19.08.2007 22:46

Bah, tu esti membru PNG?

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:47
@axl32: daca asta nu e atitudine provocatoare, nu stiu care mai e.

Daca as fi dinamovist si mi-as face un user ca sa-i amarasc pe stelisti dupa conflictul din seara asta, as proceda exact precum cel de mai sus.

CAPS, CAPS, CAPS.

Strike 1.

alexblaja19.08.2007 22:48

einenebun, eu sunt zweinebuni intr-unul singur, si acuma mi s-a pus pata! De ce nu vrei sa raspunzi la o intrebare simpla: care crezi tu ca este rolul antrenorului la o echipa de fotbal? De ce este el platit, de ce i se traseaza, de catre patronul care "baga banu" niste obiective? Aud?

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:48

@Wally citeste PM-ul

Am luat warn , cool.

@Lucas si cand scrii Steaua cu litere mari , va ramane decat "S" mare...sunt chestii generate automat...cred

sorin_g19.08.2007 22:49
EU IL APRECIEZ PE Becali EL FIIND SIMBOLUL Stelei

Ok, m-am convins, nu mai intru pe site-ul asta.

Democratie - democratie, dar asta e bataie de joc!

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:49

@EiNeNeBuN23 4 Steaua cum poti spune ca beeeeeecali e simbolul Stelei ? va rog eu datii ban

zamainmenu19.08.2007 22:49
@Lucas si cand scrii Steaua cu litere mari , va ramane decat "S" mare...sunt chestii generate automat...cred

Cel mai stupid este cand scriu: " nu avem Constanta in joc" si apare Constanta cu "C" mare de parca m-as fi referit la oras. Penibil.

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:50
einenebun, eu sunt zweinebuni intr-unul singur, si acuma mi s-a pus pata! De ce nu vrei sa raspunzi la o intrebare simpla: care crezi tu ca este rolul antrenorului la o echipa de fotbal? De ce este el platit, de ce i se traseaza, de catre patronul care "baga banu" niste obiective? Aud?

rolul unu antrenor este de a duce echipa cat mai departe daaaaaaaar antrenorul trebuie sa asculte si finantatorul ca el bag banii in intreaga echipa Becali DOMNUL SIMBOL AL Stelei

ie miar placea ca domnul Becali sa antreneze Steaua asa macar o vom vedea pe Steaua din nou in finala UEFA Champions League

Postarea consecutiva este interzisa de regulament. Citeste-l.

Strike 2.

zamainmenu19.08.2007 22:52

@ toti userii normali care mai sunt treji la ora asta

Pana la urma a zis Hagi ceva de demisie? Aveti vreun link catre vreo declaratie a lui sau barfa? Orice. Thx.

Wally19.08.2007 22:53
Cel mai stupid este cand scriu: " nu avem Constanta in joc" si apare Constanta cu "C" mare de parca m-as fi referit la oras. Penibil.

Sau atunci cand vrei sa scrii: "nu vreau sa Para ca..." si apare Para cu P de parca m-as fi referit la jucator :tongue:

danimarcu19.08.2007 22:53
EU NU SUNT DINAMIVST DACA AS FI VAS FI INJURAT DE MULT EU TIN CU Steaua DAR EU IL APRECIEZ PE Becali EL FIIND SIMBOLUL Stelei

pentru aberatia asta chiar ai merita ban!

Lucas19.08.2007 22:53

Axl23, daca tot lupti atat pentru libertatea cuvantului, eu vreau sa am dreptul sa scriu numele lui Radoi cu litera mica! Doar asa imi pot exprima in mod plenar sentimentele fata de "capitan" fara sa injur!

Libertate de expresie!!! Libertate!

Ptiu drace, ca iar s-a intamplat!

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:53

prefer sa fiu banat , dar sa vad acest specimen afara de pe forumul asta

alexblaja19.08.2007 22:54

Asta ne ia in balon, baieti! :)

Raman la parerea ca este Jiji himself, mai ales dupa folosirea cuvantului "daaaaaaaaaaaaaaaaaar"...gata, noapte buna, somn usor, vise placute einenebun cu "Gigi Domnul"....

PS. Cum duce antrenorul echipa mai departe?

«1151617181920»