FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«11617181920»
VrCristian19.08.2007 22:54
intrebare pentru stelisti::::::: zicetimi ce ar mai fi din Steaua dak ar pleca Becali ?????

"Amice" am incercat sa te ignor pana acum dar esti mai presus de culmea anti-inteligentei. Ce-ar mai fi din Steaua daca (noteaza DACA nu daK) ar pleca OIERUL? Ce-a fost si pana a venit el! Cea mai iubita echipa din Romania, simbolul national si singura castigatoare a Cupei Campionilor din Romania. Baga-ti in cap bine treaba asta tu si toti cei care fraternizati cu asemenea cugetari : Steaua nu este oierul, nu sta in oier si nu exista din cauza oierului. Steaua nu este reprezentata de oier , nu a fost si nu va fi niciodata !! Ce nu poti tu sa intelegi si toti cei ca tine este ca pe noi, stelistii adevarati nu ne intereseaza banii ci spiritul, iar respectul fata de simbolurile noastre este tabu. Scopul NU scuza mijloacele cand te numesti Steaua ! Reprofileaza-te "amice", n-ai ce cauta pe aici, puterea de percepere iti e limitata la cateva terenuri in Pipera.

vanfootball19.08.2007 22:54

Hai ca, EiNebun asta, face misto si noi ne aprindem aiurea. Un agitator care n-are somn.

sorin_g19.08.2007 22:54

Hagi nu a raspuns inca la aberatiile becaliote.

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:54

@zamainmenu ce am citit si eu e ca Hagi nu a vrut sa declare nimic la sosirea pe aeroport...poate maine vom afla mai multe lucruri

Lucas19.08.2007 22:55

Borcea, Copos, Becali, hitler, stalin

E clar, asta-i o conspiratie! Adica,cu ce-i mai bun Radoi decat hitler, sau Becali decat stalin?

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:56

Becali e nr 1 el e trecutul prezentul si vitorul Stelei el va ramane pentru tootdeauna simbolul acestei echipe

vanfootball19.08.2007 22:56
@ toti userii normali care mai sunt treji la ora asta

Daca eram normali, nu ne apuca dimineata aici. :)

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:57

Jiji trecutul Stelei ? de cand si pana unde...totusi adminilor , face-ti ceva...nu se mai poate

zamainmenu19.08.2007 22:58
@zamainmenu ce am citit si eu e ca Hagi nu a vrut sa declare nimic la sosirea pe aeroport...poate maine vom afla mai multe lucruri

THx. Insa, asa cum a pus problema Fernandel - e smecher, trebuie sa recunoastem - nu exista alta iesire decat demisia de onoare a lui Hagi. La un atac atat de abject, de marsav, de ordinar, nu se poate raspunde decat cu demisia. Probabil Hagi e naucit acum si abia maine va prezenta demisia.

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:58

Gigi e nr 1 nr 1 nr 1 el e eroul de la sevilla

Aici se vede clar intentia de persiflare si de a incinge spiritele deja inflamate. Ban 7 zile.

Steauaforever3319.08.2007 22:59
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macar in al 12-lea ceas!Nu se poate ca toti acesti indivizi cu bani sa ne fraiereasca cum vor si lumea toata sa se ascunda sub replica deja penibila:"poi ce sa faci,ca nu poti sa faci nimic!".

Ba da ,se poate face ffffff.mult!!!!!!!Nu este posibil ca UN NUME,O GLORIE,O MANDRIE A Romaniei sa antreneze ECHIPA CEA MAI IUBITA din Romania si unu'(care singura calitate care o are este ca are bani,ca in rest...)nici macar nu-l lasa sa-si faca meseria(este adevarat ca Hagi ca antrenor nu a avut rezultate).Daca am ajuns la situatia ca Gigi Becali poate sa creada ca cu banii lui poate cumpara tot eu ii doresc ca sa ajunga sa piarda toti banii si sa aiba macar 25% din numele lui Hagi.

Revenind la Steaua parerea mea ca daca pleaca Becali nu se intampla absolut nimic caci Steaua oricum nu moare!

Propun,vazand ca ORICUM SUNTEM CEI MAI MULTI sa se adopte sistemul Barca unde suporterii decid!

Haideti sa cumparam Steaua!

Forza Steaua!

de acord. care o fi oare valoarea Stelei? avem vreo evaluare facuta? este listata la Bursa? (nu cred)....

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:59

@zamainmenu daca Hagi va demisiona ... cred ca Zenga i va lua locul..

alexblaja19.08.2007 22:59
Daca eram normali, nu ne apuca dimineata aici. :)

...conversand cu einenebun:)

Lucas19.08.2007 23:00
Jiji trecutul Stelei ? de cand si pana unde...totusi adminilor , face-ti ceva...nu se mai poate

Administratorii s-au culcat. nu vezi ca nimeni nu baga in seama reclamatia mea cu privire la acest aspect scandalos?

Asadar, Radoi (cu "r" mic) sucks!

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 23:00

vb serios el a avut o maneta care sa trimita mingea in bratele lui Duckadam

danimarcu19.08.2007 23:01

Cu tot respectul pentru moderatorii acestui site,dar in cazul astuia de il pupa in fund pe Jiji ati exagerat.pentru ca am vazut ca impotriva altor useri luati atitudine cand:

-foloseste limbaj de mirc;

-incita ;

-Scrie incorect gramatical

(toate astea au fost intrunite in posturile astuia)

Chiar am vazut ca il certati pe un user ca nu a scris cu litera mare dupa punct...

Mi se pare ca ne luati de prosti,ceea ce e foarte grav...

vanfootball19.08.2007 23:01

Florin CARAMAVROV

Pleacã, Gicã!

"Pleacã, Gicã, nu mai sta, fugi mâncând pãmântul! Omul ãsta nu e om, n-are niciun Dumnezeu. ªi știai foarte bine în ce te bagi, de-aia l-ai și refuzat prima oarã, dar mândria ta, de a ajunge din nou la Steaua, echipa pe care ai iubit-o atât de mult, te-a fãcut sã-ți calci principiile. Finul tãu te-a umilit, de ce-ai mai rãmâne? Ai fost prea mare ca sã te înjosești în fața unui profitor și a unui speculant, a unuia care pãcãlește statul, rudele, prietenii, colaboratorii, a unuia care nu respectã nimic și pe nimeni.

Ce-ar însemna sã mai rãmâi? Poate o calificare în grupele Ligii Campionilor și o relansare a carierei de antrenor, dar o umilințã pentru întreaga viațã. Practic, n-ai de ales. Existã o singurã variantã: dã-ți demisia și uitã de acest individ! ªtiu, rãmâne Steaua, te întrebi ce o sã se întâmple cu Steaua. Va fi distrusã?, cum zice Meme. Tot ce-i posibil. Monstrul nu ține cont de tradiție, de istorie, de palmares."

MALDINI_STEAUA19.08.2007 23:01

Ba hai , deci chiar se exagereaza , dati-l in **** mea afara

alexblaja19.08.2007 23:02

Gata, e clar, am baut prea mult si am halucinatii! Si mi-a zis nevasta-mea sa ma opresc! Ma car sa ma culc, ma uit maine dimineata sa vad daca nu cumva am visat!

zamainmenu19.08.2007 23:02
Asadar, Radoi (cu "r" mic) sucks!

Scrie "ratoi" ca-i totuna si apare cu litera mica. Sau ladoi, sau sensei, sau mai nou ratoi-mac-mac care fac pac-pac si gata cu cine nu-i convine: Elton, Thereau, Hagi si care or mai fi fost si nu stim noi...

Asta doar pana ii va da un sut in dos si lui nasu', atunci cand nu mai e folositor.

Wally19.08.2007 23:02
Gigi e nr 1 nr 1 nr 1 el e eroul de la sevilla

Asta isi bate joc de noi. Pentru un asemenea post => ban nelimitat. E cea mai mare jignire pe care ii o poti aduce lui Helmut. Sa-l compari cu jj.

VrCristian19.08.2007 23:03

Da ba, a bagat cateva acatiste la Putna si a teleghidat mingea unde a vrut.

PS : Hai sa-ti parafrazez ceva si pe limba ta : Mai dute in **** mea. (pentru ceilalti useri a se citi "basca")

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 23:04

deci in mingi a fost introdus un cip la care sa corespunda o maneta si Becali a controlat jocul ca si la un joc fifa si la penaltyuri unde a vazut ca sare Duckadam acolo a dat si mingea deci asta e misterul finalei din 86

Steauaforever3319.08.2007 23:04

esti funny prietene. Parca esti "comisarul Buturuga" de pe forumul EVZ cand toti erau impotriva lui dar el o tinea pe a lui sau ca irakianul ala din razboi, toti ii spuneau ca Sadam a cazut si el isi vedea de propaganda in continuare sustinand ca Sadam inca era la putere.. .. :):):)

:biggrin: :biggrin:

MALDINI_STEAUA19.08.2007 23:05

Citez fanatik :

"Accidentarea groaznica a lui Plesan ar putea aduce totusi o palida consolare Stelei. Imediat dupa ce s-a pus problema transportarii jucatorului la Spital, ambulanta care trebuia sa faca acest lucru a aparut cu o intirziere de aproximativ 10-12 minute. Intirzierea s-a datorat, conform unor martori oculari, faptului ca la stadion era o singura Salvare, desi regulamentul prevede ca gruparea care organizeaza meciul pe teren propriu sa asigure asistenta medicala la partida cu doua masini. Acest neajuns a fost reglat abia dupa citeva minute bune, surse din anturajul echipei clujene sustinind ca a fost contactata rapid firma SMURD, care a trimis rapid un vehicul specializat la stadion, ccel cu care de altfel Plesan a si fost transportat la Spital! Intre timp, salvarea inchiriata special pentru meci, a ramas nemiscata in curtea arenei din Gruia! Daca timisoreanul Vasile Boit, cel care a fost observatorul partidei, a notat in foaie incidentul, conform preverilor regulamentare, Clujul risca sa piarda meciul cu 0-3 la masa verde!"

«11617181920»