Salut.Ieri nu am putut posta fiindca eram fara glas si fara putere dupa cat am strigat in peluza la Steaua ![]()
Se pare ca suporterul de la televizor vede acelasi joc ca si cel din tribune. Vad ca v-a placut daruirea,devotamentul si limpezimea din aparare ,exactitatea jucatorilor,tactica lui Hagi.Si noua ne-a placut,de aia am incurajat Steaua permanent,de la un capat la altul,fara oprire.Au fost ceva probleme cu cativa veniti doar pentru a aplauda la meci,dar eu zic ca a fost bine.[din cate am auzit nu ne-au prea aratat astia de la TV,dar nu conteaza]
Din pacate,motivul care ma impinge sa scriu este faptul ca un meci in care baietii si-au aratat atasamentul fata de culori este umbrit de declaratiile ciobanului si a aplaudacilor din tribune,platiti cu bani grei de PNG-CD cu scopul de a ne covarsi cu ideile si parerile lor slugarnico-infantilo-imbecilo-cretine.
in cateva idei simple ii putem contrazice:
1. Patronul NU face echipa,el baga bani doar,daca nu-i convine ,il da afara pe antrenor si punctum.Antrenorul e singurul responsabil de echipa/jucatori/tactica/schimbari.Nu este permis niciunui club ,nici macar unuia din Divizia D,ca patronul sa urle la Televizor.Cu regret o spun...Hagi trebuie sa fie tare si sa nu renunte,sa-i dea o palma ciobanului prin tactica[eu de-al dracului l-as lasa pe Radoi inchizator:D].
2. Daca voievodului ii place mult antrenoratul ,sa-si ia dracului licenta PRO si sa se bage antrenor,ca oricum eu vad ca lui i-ar placea doar niste slugi obediente pe post de antrenor.
3.Nu mai trebuie desfiintat Hagi pentru ca l-a impins pe Dorel.Hagi e mai impulsiv de felul lui,nu poate fi o stanca.Lasati ca nu se isca niciun conflict cu Zaharia[pun ramasag ca deja s-au impacat]![]()
Felicitari celor care au strigat pana n-au mai putut ieri la meci si ,bineinteles,MORI CIOBANE!