Aseara , io zic ca nu a fost deloc meci ala , la cum s-a jucat , si cum s-a arbitrat de prost , nu cred ca se poate numi meci . In primu rand , imi pare rau de Plesa , care anul asta si-a ratat cariera . L-au vazut aia de la CFR ca le-a dat doua goluri in meciul cu Poli , si au zis sa il anihileze , si sa faca fericite si alte echipe din campionat ( rapid , Dinamo) . Sincer zic , ca a fost cel mai dur meci vazut vreodata de mine cu Steaua . Si Golansky la fel , nu s-au lasat pana nu a fost scos cu targa de pe teren , l-a faultat o data cand avea mingea la picior , a doua oara la cornerul executat de cljeni , cand a si iesit de pe teren . Bietu nesu , cred ca i-a ramas gaura in cap de la gheata aluia , si mai tarziu intra si un cljean in el si ramane jos , dar intr-un final se ridica . Ce ma nemultumeste cel mai tare ...... Goian a luat rosu direct , si nici macar nu a protestat ..... dar chelosu ala de la CFR de avea un galben , si tot faulta ca nenorocitu , si cereau Stelistii cartonas , si el protesta , urla , isi trage de hainte ....... a facut de 2 ori asa , la un faul;t , si la un aut , protesta , si urla la arbitru ...... ma intrb io , ala de ce naiba nu a luat inca un galben de pe urma rosu ??X(
Si Becali ala ce naiba vrea cu Radoiu lui la marcaj ....... si io as vrea sa fie Radoi la marcaj , doar daca il cumpara Steaua pe Camus , pentru ca nu poti sa joci cu doi inchizatori asa slabi ( Lovin , Ov. Petre ) . Io nu m-am enervat asa tare cand ne facea huligani , si m-am suparat acum ca se ia Becali de Rege ..... de ce naiba credti ca ii se zice R$ege , ca sa fie sluga lui Becali ?!?!?!? Halal patron avem , JOS CU EL !!!!