FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«117181920»
Lucas19.08.2007 23:06
Scrie "ratoi" ca-i totuna si apare cu litera mica. Sau ladoi, sau sensei, sau mai nou ratoi-mac-mac care fac pac-pac si gata cu cine nu-i convine: Elton, Thereau, Hagi si care or mai fi fost si nu stim noi...

Asta doar pana ii va da un sut in dos si lui nasu', atunci cand nu mai e folositor.

Dar daca-i zic Putoi ce are?

Bine punctat cu Elton si Thereau!

danimarcu19.08.2007 23:06
Gata, e clar, am baut prea mult si am halucinatii! Si mi-a zis nevasta-mea sa ma opresc! Ma car sa ma culc, ma uit maine dimineata sa vad daca nu cumva am visat!

Nu va mai bateti capul cu el,ca e dus ,saracul...

E un pusti de maxim 10 ani care nu are ce face,si s-a apucat sa rada de noi...

Ignorati-l!

DooMz19.08.2007 23:07

Propun o petitie a suporterilor stelisti impotriva lu Gigi Becali si pentru vanzarea echipei de catre acesta altcuiva.

Nu de alta da in goana dupa spectacol a gazetelor de sport s-ar putea sa fie pomenita si aceasta petitie in articole, mai ales ca eu cred ca ar strange un numar insemnat de semnaturi. fularsteaua2

MALDINI_STEAUA19.08.2007 23:09

daca 2 milioane de suporteri ar da 1 dolar pe luna pentru Steaua ar fi 24 de milioane pe an...ar fi ceva

danimarcu19.08.2007 23:19
Propun o petitie a suporterilor stelisti impotriva lu Gigi Becali si pentru vanzarea echipei de catre acesta altcuiva.

Nu de alta da in goana dupa spectacol a gazetelor de sport s-ar putea sa fie pomenita si aceasta petitie in articole, mai ales ca eu cred ca ar strange un numar insemnat de semnaturi. fularsteaua2

Eu propun sa luam legatura cu avocatul ala de l-a tavalit pe nepotul lui Jiji pe trecerea de pietoni,poate e dispus sa repete figura cu Jiji... :biggrin:

Ar fi de preferat sa fie prin zona si userul EiNeNeBuN23 4 Steaua,poate o fura si el...

DooMz19.08.2007 23:22

Sincer mi-a facut o mare placere avocatu ala. Un justitiar intr-o Romanie pierduta.

Acuma ce sa zic, daca mijloace pajnice cum ar fi petitiile nu functioneaza, eu astept numa numaru de cont pentru donatii.

axl2319.08.2007 23:23

@Lucas si ceilalti

Daca aveti nedumeriri/sugestii/reclamatii in legatura cu editarea automata a unor cuvinte va sugerez sa postati la topicul aferent. Intradevar, unele sunt inoportune(vezi Constanta, Para, etc.). Sper sa remediem aceasta problema (minora, dar enervanta) cat de curand.

Lucas19.08.2007 23:26

Multumesc pentru raspuns. Pe mine nu ma enerveaza Para sau Constanta ci treaba cu Radoi (cu "r" mic).

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior.

hypno19.08.2007 23:35
Hagi i-a dat un branci lui Zaharia sa intre mai repede in teren, Neaga nici nu iesise bine...Zaharia s-a uitat cam mirat la Gica, doar atat

Neaga era inca pe teren. Nu iesise. Imbrancirea lu' Zaharia nu are nici o justificare ... poate sa-l fi grabit pe Zaharia, dar daca Neaga era in teren nu are nici un sens ... si Neaga era in teren.

Forza Steaua !

axl2319.08.2007 23:38

@Lucas

Este acelasi lucru, este vorba de setarile edit-ului automat.

Off: "un nebun" a fost banat pentru 7 zile, pentru incalcarea regulamentului si instigarea intentionata a utilizatorilor dupa avertizari repetate. Sper sa terminati cu disputa asta stupida.

hypno19.08.2007 23:42
nu ma intereseaza Becali ma..nu sunt fanului lui... ma intereseaza doar ca are bani, si banii aia ii baga in Steaua cum nu multi fac la alte echipe... e normal sa se comporte asa, din moment ce aia sunt banii lui... tie ti-ar conveni sa bagi milioane de dolari si sa nu poti spune nici macar "Psst" ?... acum pe bune ... el e doar prostul care da banii?... nu imi place deloc omul asta..dar il respect pentru ce face la Steaua...chiar daca multi nu recunoasteti..... ARE DREPTUL SA FACA CE VREA ATAT TIMP CAT PLATESTE.... SI VOI ATI FACE LA FEL IN LOCUL LUI.... eu stiu sa respect lumea, si la randul meu sunt respectat de persoanele care ma stiu... rapidist sau dinamovist niciodata... m-am nascut exact cand castiga Steaua cupa campionilor.... deci sunt si voi fi mereu stelist... nu ca altii... ia Steaua 3 campionate la rand..si se fac stelisti.... sunt o gramada asa.... am dreptul sa-mi exprim punctul de vedere atat timp cat traim in democratie, si ceea ce am scris mai sus a fost doar o parere personala.. tie si celorlalti care au raspuns in mod direct printr-o jignire sau o insulta n-am sa va raspund cu replici asemanatoare ca sa nu dam startul unei eventuale tiganii si pe langa asta sa primim si ban...

sanatate si numai bine...

tu si aia cu mentalitatea lu Jiji cautati-va loc in zimbabwe tata. Auzi ca atata timp cat plateste poate sa faca ce vrea ... da poate sa faca ce vrea, dar nu se face in stilul asta...nu te duci la televizor sa faci taraboi ca tu ai dat ordin sa joace Radoi cutare post si antrenorul nu l-a pus acolo. te duci si faci intrunire cu antrenorul si-i explici, am cerut asta .. nu ai vrut ... te dau afara. punct. nu faci taraboi la televizor in stilu asta barbar. pe de alta parte ... nu se numeste profesionalism ce face el cu tot cu banii lui. El are ochi de atacanti la transferuri, el hotaraste cine intra in teren .. ca doara-s banii lui, nu ? oieru' dickului ce e . La jumatea turului tragi linie si te uiti. Astea-s obiectivele , aici am ajuns acuma. si tragi concluzii .. .schimbi , dai afara etc daca e cazul. NU dupa fiecare meci esti la televizor ca mare cocos si urli si ii faci pe toti draci si tu esti sfantu care da banii la Steaua. Cati imbecili pe planeta asta. Eu nu stiu cum sunteti lasati sa aveti un calculator si sa postati tampeniile voastre ... mereti la stana lu berbecali ca acolo va shade bine.

Hai Gica ignora-l pe cioban si fa-ti treaba ... hai in CL si hai sa luam campionatu' .. .daca pe parcurs te da afara ciobanu' .. .n-are decat, tu pleci cu capu sus din Ghencea ! si macar stii ca ti-ai facut treaba.

Forza Steaua !

danimarcu20.08.2007 00:16

Ce nick smecher ti-ai luat...

Cica "borcescu-coposan" adica in traducere libera esti fan Borcea si Copos,adica anti-Steaua...

Zbori,piaza rea...

neaalecu20.08.2007 01:36

mori ciobaneee!!!

Radoi20.08.2007 01:38
daca 2 milioane de suporteri ar da 1 dolar pe luna pentru Steaua ar fi 24 de milioane pe an...ar fi ceva

COMPLET DE ACORD! Eu am spus asta acum 2 ani dar nimeni nu m-a ascultat.

Noi suporterii trebuie sa preluam conducerea si prin preluarea de actiuni este ideal!

glow20.08.2007 06:05

desi am avut pana acum o impresie mai putin buna despre calitatile de antrenor ale lui Hagi, nu pot sa nu remarc ca aseara chiar a gandit bine jocul, in conditiile date. Patronul ar trebui sa nu ofere indicatii tehnice fiindca are antrenor care stie mai bine forma jucatorului in acea zi. Deci, eu zic sa mai stea dl. Gigi la palat in patul plin cu milioane si sa il lase pe Gica sa vedem ce poate. Daca nu reuseste atunci solutia ar fi Zenga sau ,ideal, Protasov.

Oricum gestul pe care l-a facut la adresa lui Zaharia este sub orice critica, ar trebui sa-si ceara scuze public Hagi, Zaharia si niciun alt jucator nu merita un asemenea tratament.

FELICITARI jucatorilor !!! Pacat de Plesan !!!

VREM UCL !!!

Tupac Amaru20.08.2007 06:18
daca pleaca Becali, cine o sa mai finanteze echipa?... Copos?.. netoiu?... daca pleaca Becali, ce jucatori vom mai avea?... d-aia cu salariu ca la Poli Iasi?... cine ii mai motiveaza cu prime?... mai bine sa plece Radoi singur si Lovin... parerea mea e ca ei strica echipa.. (PAREREA MEA) si nu vreau sa fie comentata.... Hagi nu imi place ca antrenor..si nici ca jucator nu a fost mare chestie...dadea si el un gol si facea o chema cu intorsu...in rest tragea numai peste... (IAR PAREREA MEA)

E o parere foarte, foarte gresita, mai ales aia cu Hagi - jucatorul.

Abia astepti sa vina alegerile sa il votezi pe Becali, nu-i asa?

Si poti fi linistit: cei ca tine sunt muuuuuuuuuuuuuuuulti!

glow20.08.2007 06:52

Noi suporterii trebuie sa preluam conducerea si prin preluarea de actiuni este ideal!

SWEET DREAMS !!!

-=Danny=-20.08.2007 07:00

Aseara , io zic ca nu a fost deloc meci ala , la cum s-a jucat , si cum s-a arbitrat de prost , nu cred ca se poate numi meci . In primu rand , imi pare rau de Plesa , care anul asta si-a ratat cariera . L-au vazut aia de la CFR ca le-a dat doua goluri in meciul cu Poli , si au zis sa il anihileze , si sa faca fericite si alte echipe din campionat ( rapid , Dinamo) . Sincer zic , ca a fost cel mai dur meci vazut vreodata de mine cu Steaua . Si Golansky la fel , nu s-au lasat pana nu a fost scos cu targa de pe teren , l-a faultat o data cand avea mingea la picior , a doua oara la cornerul executat de cljeni , cand a si iesit de pe teren . Bietu nesu , cred ca i-a ramas gaura in cap de la gheata aluia , si mai tarziu intra si un cljean in el si ramane jos , dar intr-un final se ridica . Ce ma nemultumeste cel mai tare ...... Goian a luat rosu direct , si nici macar nu a protestat ..... dar chelosu ala de la CFR de avea un galben , si tot faulta ca nenorocitu , si cereau Stelistii cartonas , si el protesta , urla , isi trage de hainte ....... a facut de 2 ori asa , la un faul;t , si la un aut , protesta , si urla la arbitru ...... ma intrb io , ala de ce naiba nu a luat inca un galben de pe urma rosu ??X(

Si Becali ala ce naiba vrea cu Radoiu lui la marcaj ....... si io as vrea sa fie Radoi la marcaj , doar daca il cumpara Steaua pe Camus , pentru ca nu poti sa joci cu doi inchizatori asa slabi ( Lovin , Ov. Petre ) . Io nu m-am enervat asa tare cand ne facea huligani , si m-am suparat acum ca se ia Becali de Rege ..... de ce naiba credti ca ii se zice R$ege , ca sa fie sluga lui Becali ?!?!?!? Halal patron avem , JOS CU EL !!!!

The Flyer20.08.2007 07:19
ce dracu aveti cu Gigi Becali sunteti suparati pe el ca vrea binele echipei sau ce aveti cu el ca eu nu mai inteleg nik deja nu mai rezist eu sunt pro Becali orice ar fi

as,vere,nu te lasa!da-i inainte,fii demn si cu prestanta,domnul George Becali te va premia cu siguranta in momentul in care va invata sa citeasca si sa foloseasca net-ul!

niste scirbosi,inbecilii astia care il lauda!!!

excon20.08.2007 07:23

acum .. analizand lucrurile la rece imi dau seama ca am gresit cand am spus ca ar trebui sa ne strangem 10.000 la poarta in Ghencea si sa nu lasam pe nimeni sa intre. Da.. am gresit.. !!

ar trebui sa ne strangem 50.000 - 100.000 .. sa vina cu trenurile din tara suporterii...

NU SE MAI POATE... !!!

GATA !!! sa il ia dracu de care tot i e frica lui oier si sa se duca oriunde in afara de STEUA

ne vedem sambata...

The Flyer20.08.2007 07:28
lasa sa jigneasca da zic eu ca vor regreta vorbele spuse despre Gigi Becali

tati,pina vine Jiji cu gorilele sa ma trozneasca,pot sa ma duc sa-mi platesc intretinerea si sa beau trei beri?merci mult de intelegere!!

eu vreau numai si numai binele echipei Becali is the no 1

oierul e si no.2,3,4,5,6,7,8,9 etc,c-asa vrea muschii lui!lasa-ne,bai,pulete!

steado20.08.2007 07:38

STELISTI : Fotbal fara spectatori nu exista.O echipa fara suporteri nu poate exista. Ne vom aseza in fata portilor de la intrare si nu vom lasa pe nimeni sa intre.Fara a folosi forta.E suficient sa scriem pe un banner mare : "Cine intra nu e STELIST, ci caine !" Sa ramana fara spectatori, fiti siguri, ar fi cea mai grea pedeapsa pentru Becali.La fel cum ar putea sa ramana fara sustinatori care sa-l voteze la alegeri.Abia atunci (poate) va ajunge cu picioarele pe pamant.Dar va fi prea tarziu.

Jucatorii, sunt sigur, vor intelege de ce nu vor mai fi spectatori in Ghencea o perioada …

cristi_mold20.08.2007 07:43

Acum dupa ce a trecut o zi de la meci, am urmarit si toate declaratile pot sa imi fac o parere pertinenta despre ce s-a intamplat aseara la Cluj.

Meciul e clar nu a fost unul spectaculos. A fost unul jucat mai mult pe laterale si la mijlocul terenului. Foarte putine actiuni perpendicular pe poarta.

Meciul a aratat o echipa mare. Steaua Bucuresti. Este poate cel mai bun meci realizat de Steaua in era Hagi. Steaua a jucat exceptional in aparare, nu ne-a dat nicio emotie. O singura greaseala, a lui Nesu la penalty, cand Zapata ne-a salvat.

Cat despre Cluj, aseara s-a vazut ca "gargara" nu tine loc fotbalului si ca episodul cu cipriotii nu a fost chiar o intamplare. O echipa buna, care insa nu are fler de campiona.

Arbitrajul mi s-a parut unul corect si foarte bun. Chiar daca Plesan s-a rupt, consider ca Semedo nu a avut nicio intentie sa il accidenteze. Penalty a fost clar, fara nicio discutie. Poate ca a lasat jocul putin ca liber, insa asa se joaca si in Anglia si in Italia si nimeni de acolo nu se plange.

De declaratiile patronului nu am ce sa spun. Inadmisibil. Cand trecem acum prin aceasta perioada favorabila, cu rezultate el strica atmosfera de la echipa. Si se mai ia si de Hagi. Rusine Gigi, rusine MM!

Una peste alta suntem lideri, suntem cu un pas in Grupele Ligii, este de bine. Un lucru care nu imi place este ca vad la Steaua mingii bubuite. Aceste mingii au cam disparut in era Zenga, Protasov si au aparut sporadic in era Oli. Acum insa vad din ce in ce mai multe. Oricum are o scuza ca am jucat cu un om in minus.

dragoshhh20.08.2007 07:55

neatza! din cate am citit din presa Hagi nu a declarat nimik sa dus direct la masina si a plecat akas!

KUNTA20.08.2007 08:04

De acord! S-ar stringe o suma mult mai mare decit isi imagineaza sau baga ciobanul.

«117181920»