FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«1131415161720»
EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:07
Te rog eu , culca-te

mannnn ce vina are Becali ca nu il asculta ciobanul de Hagi e un cioban un cioban care e mare sula de prefectura ca el antreneaza Steaua da de maine nu va fi asa deoarece Zenga va antrena Steaua

Steauaforever3319.08.2007 22:07
ce dracu aveti cu Gigi Becali sunteti suparati pe el ca vrea binele echipei sau ce aveti cu el ca eu nu mai inteleg nik deja nu mai rezist eu sunt pro Becali orice ar fi

daca nu-ti dai seama, atunci nu avem nevoie de un suporter ca tine.....

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:10
mannnn ce vina are Becali ca nu il asculta ciobanul de Hagi e un cioban un cioban care e mare sula de prefectura ca el antreneaza Steaua da de maine nu va fi asa deoarece Zenga va antrena Steaua

Ba candriule !!!!! Patronu baga banii , antrenorul face echipa , femeia de servici face curat , secretara suge **** si asa mai departe ... fiecare cu oile lui

Cat despre Becali sa dea Dumnezeu sa moara

JDERUL19.08.2007 22:10
ce dracu aveti cu Gigi Becali sunteti suparati pe el ca vrea binele echipei sau ce aveti cu el ca eu nu mai inteleg nik deja nu mai rezist eu sunt pro Becali orice ar fi

Taticu inca nu ai inteles ca acest forum este destinat unor oameni cu un iq la care tu inca nu ai ajuns?

alexblaja19.08.2007 22:10

ba, da-te prins, tu esti Becali!

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:11

sa vedeti voi ca veti regreta ce ati scris akma despre Becali in maxim 1 saptamana

vanfootball19.08.2007 22:12

Gigiiiiii, iesi de pe net!

Lucas19.08.2007 22:13
ba, da-te prins, tu esti Becali!

N-are cum! Din mai multe motive:

1. Becali nu stie cum sa deschida calculatorul.

2. Nu stie ce-i ala internet.

3. Nu stie sa scrie.

4. Nu stie sa citeasca.

Plus ca la ora asta, asa cum am mai spus, sigur face cunglilinus cu o oaie.

alexblaja19.08.2007 22:13

@einenebun23etc

ia zi, cum se scrie Ochirosii?

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:15
sa vedeti voi ca veti regreta ce ati scris akma despre Becali in maxim 1 saptamana

Ba esti nebun?in ce sens ? Trimite gorilele la valcea dupa mine ? tu cati ani ai ma ? 8 sau 9 ani?

mikutu19.08.2007 22:16

analizand cu ajutorul unor scheme logice deosebit de complicate username-ul tau , NASA afirma ca esti in proportie de 99,(99)% Gigi Becali.

Kreator19.08.2007 22:17

Dragi prieteni, cu parere de rau trebuie sa constatam ca in aceasta seara:

Regele a murit (Gheorghe Hagi)!

Traiasca regele (nebunilor: gi-gi _beee_cali!)

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:17
@einenebun23etc

ia zi, cum se scrie Ochirosii?

Ochirosii cum ai scris tu

axl2319.08.2007 22:18

Va inteleg frustrarea/sentimentul de neputinta in legatura cu Becali dar am rugamintea sa nu excelati in umilirea user-ilor care inca il simpatizeaza. Pana la urma orice om isi poate exprima liber parerile si credintele.

alexblaja19.08.2007 22:18
N-are cum! Din mai multe motive:

1. Becali nu stie cum sa deschida calculatorul.

2. Nu stie ce-i ala internet.

3. Nu stie sa scrie.

4. Nu stie sa citeasca.

Plus ca la ora asta, asa cum am mai spus, sigur face cunglilinus cu o oaie.

Se poate totusi sa fie el:

1.L-a pus pe "Cancelar" sa-i deschida calculatorul

2,3,4 l-a ajutat Dan Pavel

In ce priveste oaia, el este ca Napoleon, poate face mai multe lucruri odata!

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:20
Va inteleg frustrarea/sentimentul de neputinta in legatura cu Becali dar am rugamintea sa nu excelati in umilirea user-ilor care inca il simpatizeaza. Pana la urma orice om isi poate exprima liber parerile si credintele.

lasa sa jigneasca da zic eu ca vor regreta vorbele spuse despre Gigi Becali

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:20
Ochirosii cum ai scris tu

bravo ba , ce destept esti !!!!!!!!!!!!!! dar acum te rog eu dai shut down , sau cauta prin Recycle Bin

danimarcu19.08.2007 22:20

Rog adminii sa starpeasca jegurile astea de aici!

Voi chiar nu vedeti ca astia vor raul Stelei?

Ce a ajuns site-ul asta ,adunatura de antistelisti?...

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:21
Rog adminii sa starpeasca jegurile astea de aici!

Voi chiar nu vedeti ca astia vor raul Stelei?

Ce a ajuns site-ul asta ,adunatura de antistelisti?...

eu vreau numai si numai binele echipei Becali is the no 1

alexblaja19.08.2007 22:22

@einennebun23

Eu personal nu am nimic cu tine, am folosit doar mesajele tale ca pretext pentru a incerca sa destind un pic atmosfera...eu cred ca gresesti in a-l sustine neconditionat pe Becali, orice l-ar fi deranjat la Hagi nu trebuia sa vorbeasca asa despre el! Tu ce crezi?

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:22
eu vreau numai si numai binele echipei Becali is the no 1

Ba maaaarsh de aici !!!!! Ba scoateti-l ma pe ***** asta de aici !!!!! Dut-e ba la Becali si lasa-ne!

axl2319.08.2007 22:23

Inca o data fac apel la intelegerea si bun-simtul tuturor, orice om are dreptul la libera exprimare, indiferent de modul in care percepe fenomenul.

Le reseau pansant19.08.2007 22:23
Ba candriule !!!!! Patronu baga banii , antrenorul face echipa , femeia de servici face curat , secretara suge **** si asa mai departe ... fiecare cu oile lui

Cat despre Becali sa dea Dumnezeu sa moara

cat de tare ai fost cu ce face secretara, cred ca as vrea si eu la firma o secretara, desi dupa principile "Domnului George Becali" (mars din Ghencea mizerie) daca eu dau banii eu pot sa fac ce vreau cu firma si angajatii din firma.

PS:stati linisti nu am firma, doar imi imagiam asa cum ar fi

noapte buna, eu nu mai pot, dar ar ramas ca de la ce spune ciobanu' nu mai am somn 3 zile

Wally19.08.2007 22:25

Mare dreptate ai, frate! Fiecare cu oile lui! Cat despre faza cu "atrbutiile" secretarei :laugh: se stie: "angajez secretara cu gura punga!" :laugh:

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:26
cat de tare ai fost cu ce face secretara, cred ca as vrea si eu la firma o secretara, desi dupa principile "Domnului George Becali" (mars din Ghencea mizerie) daca eu dau banii eu pot sa fac ce vreau cu firma si angajatii din firma.

PS:stati linisti nu am firma, doar imi imagiam asa cum ar fi

noapte buna, eu nu mai pot, dar ar ramas ca de la ce spune ciobanu' nu mai am somn 3 zile

Mda , a fost inspiratie de moment :) oricum sper sa plece oieru , sa se intample ceva cu el .. orice , numai sa plece !

«1131415161720»