FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«1111213141520»
mariuss_d19.08.2007 21:32

mai da ce de nostradamusi avem printre noi.. ciobanul este un infect. Conducatoru lu peste prajit. asa ceva nu se face.. putea sa-l cheme la el in birou maine si sa discute si sa zbiere ca o oaie cat vrea dar nu la televizor.

Astept cu nerabdare sa vad ce face Gica Hagi.

Kreator19.08.2007 21:33
..... clujenii au fost foarte duri si meritau sa aiba cel putin 2 eliminati ma refer la Semedo si toni care siau batut joc de fotbal la faulturi scorul a fost 26-9 pentru Cluj e normal asa ceva ????? .......:biggrin:

Cred ca nu ai dreptate... sangele stelist care a curs pe iarba stadionului din Cluj... a curs din ciocniri neintentionate... iar cei care au jucat dur, la un moment dat, dintre clujeni, si-au primit "ratia" de cartonase galbene.... (cred ca vreo 7 daca nu ma insel)....

Arbitrajul a fost corect, inclusiv eliminarea lui Goian. Goian a facut ce trebuia sa faca, nu are nici o vina.... Poate se termina mai rau daca ala "scapa" singur cu portarul....

predatorpulse719.08.2007 21:33

Hai ca astia de la fanatik se dau in stamba. Cica Radoi,Dica si Neaga l-au lucrat pe Hagi si au pus vorba la Jiji sa-l dea afara ca nu-i inteleg tactica,si astfel jucatorii respectivi au lasat-o mai moale pe teren. Mi se pare o gogoasa stirea asta,Dica si Radoi au jucat bine in toate meciurile de pana acum,in schimb Neaga,daca l-a lucrat pe Hagi,i-a iesit din plin pentru ca nu joaca nimic de 6 meciuri.

Insa cum poti sa spui ca Dica,cand da goluri cu Ceahlaul,Farul,borisov si pase de gol te lucreaza?

Exista oameni nebuni prin presa noastra,poate la fel de tampiti ca Jiji.

P.S. E pentru prima oara cand sunt de acord cu MM de cand a plecat de la Steaua.

Hagi,maine,poimaine isi da demisia.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

endorama19.08.2007 21:34

mai, da serios acum: pe voi nu v-a deranjat faza aia pe care a facut-o Hagi cu Zaharia? ce va tot lamentati atata ca Becali l-a jignit pe Hagi cand vedeti si voi cum se comporta si Hagi cu oamenii din jurul lui. sa nu mai zic de cum i-a injurat pe cei din stafful medical ca nu l-au bandajat pe Nesu in 2 secunde... asa e Hagi...

kop19.08.2007 21:37

partea trista este ca Rada a gresit. Hagi a mizat pe el si iar a intrat in gura acestui nenorocit de jegos de om cu banii lui cu tot.

dupa ce mi-am facut o mie de nervi cu faulturile grosolane ale clujenilor, dupa tragedia cu Plesan, dupa accidentarea lui Golanski (super fundas dreapta), abia scosesem un egal (un rezultat ok) si acum iar scandal.

Sunt de acord ca Radoi e mai bun ca Rada si ca locul lui e in aparare cu Goian. Dar astfel de iesiri ca a lui Gigi din seara asta, eu n-as fi crezut vreodata sa le vad la Steaua in cei 30 de ani de cand m-am nascut si tin cu aceasta echipa. Insa cred ca din acest moment oierul si-a dat foc la valiza cu suporterii.

Sunt tare amarat.

MALDINI_STEAUA19.08.2007 21:37
mai, da serios acum: pe voi nu v-a deranjat faza aia pe care a facut-o Hagi cu Zaharia? ce va tot lamentati atata ca Becali l-a jignit pe Hagi cand vedeti si voi cum se comporta si Hagi cu oamenii din jurul lui. sa nu mai zic de cum i-a injurat pe cei din stafful medical ca nu l-au bandajat pe Nesu in 2 secunde... asa e Hagi...

Si ce a facut Hagi cu Zaharia ?Ca eu nu stiu .... imi poti spune te rog?

vanfootball19.08.2007 21:38

Ce a facut cu Zaharia, ca eu nu am fost pe faza?

LITISH19.08.2007 21:39
Acuma intelegeti rolul lui MM??? Sareati toti si spuneati ca e un lingau, dar el de fapt il facea pe cioban din vorbe si mentinea nivelul de normalitate la Steaua! Eram ferm convins ca asta se va intampla dupa plecarea lui!

P.S. Respect MM!!! Uitati-va pe Telesport si tot ceea ce am spus mai sus se confirma!

mare dreptate ai...RESPECT MM..MOARTE CIOBANULUI!!!!!

mikutu19.08.2007 21:40
NU vreau sa supar pe nimeni dar cred ca este un accident nefericit.. .. fara suparare inca odata.. nu cred ca e cineva asa de meschin incat sa-si doreasca sa vina sa-ti rupa picioarul si acolo a fost ghinionul ca l-a prins jos.. si s-a sucit.. :((( nu doresc la nici un jucator asa ceva.. e un fel de accidentarea lui Cisse.. cand si la prins in iarba si in piciorul adversarului

pentru Radoi ai gasit scuze ? daca nu, puneti niste semne de inrtebare!nu numai tu, toti care l-au acuzat pe Radoi etapa trecuta!!

stefanVl19.08.2007 21:40
Si ce a facut Hagi cu Zaharia ?Ca eu nu stiu .... imi poti spune te rog?

La imbrancit ba MIROANE...

papillon19.08.2007 21:40

Hagi i-a dat un branci lui Zaharia sa intre mai repede in teren, Neaga nici nu iesise bine...Zaharia s-a uitat cam mirat la Gica, doar atat

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 21:40

bine mah da u nu ai avea nervi in asemenea clipe cand clujul ataca de numa si antrenorul nu mai stie ce sa faca nu cred ca u ai reactiona altfel

Grenada19.08.2007 21:41

am vazut cu coltu ochiului faultu lu` Goian dar nush daca a fost de cartonas rosu ...si am mai vazut faze cum arbitru ala se facea ca ploua cand erau faultati stelisti si cand era faultat un de la CFR facea spume mai mai sa`i dea si lu ala cartonas rosu...dupa parerea mea a fost un arbitraj slab...ma puteti contrazice... fularsteaua2 steagsimplu

VrCristian19.08.2007 21:41
Ce a facut cu Zaharia, ca eu nu am fost pe faza?

L-a impins in momentul schimbarii sa intre mai repede pe teren desi arbitrul inca nu facuse semn pentru inlocuire. Binenteles totul picmentat cu cateva vociferari de rigoare.

PS : Revin cu rugamintea de mai devreme : Cine a urmarit spusele lui MM Stoica pe Telesport, rog sa vina si sa posteze un citat cat mai complet. Am inteles ca a punctat cateva lucruri f interesante

zamainmenu19.08.2007 21:43

- fum fara foc nu iese, deci aproape sigur cativa jucatori au macanit pe la patron ca nu inteleg indicatiile tactice ale lui Hagi; aici e discutabil daca respectivii sunt oligofreni sau intr-adevar Hagi vorbeste limbi straine in ale antrenoratului;

- sper sa plece Hagi si sa-i vedem ce mari scule de jucatori sunt...

- a zis bine Turcu, ala de la caini, ca nu se pune cu multimea ca oricine s-a pus cu multimea a pierdut; cam asta face Fecaliotul si nici nu-l ajuta inteligenta; sper ca acest personaj va sfarsi curand cu iesirile lui demente - va vinde Steaua, va disparea de pe scena politica, nu va mai auzi nimeni de el;

- in conditiile actuale, niciun antrenor cu prestanta nu va putea face treaba la Steaua, asta-i problema;

- a, si o ultima idee: nu-l aveam nici pe Meme prea mult la inima - stati linistiti ca si el e plin de bube in cap - dar mi-a placut o fraza din declaratia de pe Telesport: ca n-a stat la Steaua pentru a nu asista la dezastrul care va urma la Steaua in ritmul asta - cu indicatiile nepretuite ale oierului care se baga peste antrenor; adica, sunt doua variante: ori pleaca oierul si Steaua isi revine, ori ramane si va face praf spiritul Steaua.

Filotas19.08.2007 21:43

am reauzit delirul lui Becali pe sport.ro

este cu siguranta un caz psihiatric clinic, si o spun cu toata seriozitatea, am cunostinte in domeniu...

singura diferenta intre un bolnav psihic lambda si Gigi Becali este ca acesta din urma isi legalizeaza delirul cu ajutorul banilor, lucru pe care orice paranoic din spital l-ar face daca ar avea milioane in cont...

simptomele sunt clare dar insist pe doua dintre ele, unul de natura fizica si altul psihic :

cea fizica este ridicarea brusca a tonului, in momentul in care vorbeste de respect "nu vreau nimic de la viata, vreau doar respect..."

al doilea : insistenta pe notiunea de respect ma duce cu gandul la ultimele declaratii are detractorilor sai (Stoica, Andone...) care insista pe trecutul de bisnitar al patronului...este de vorba de cersitul inconstient al unei legitimari (respect) din partea unor persoane pe care iarasi inconstient le percepe ca fiindu-i superioare(Hagi) si care si-au castigat banii dupa ce si-au castigat respectul si nu invers...

inspira mila acest exemplar, din pacate conjunctura face sa fie in momentul de fata la conducerea clubului nostru...

PS asta nu inseamna ca nu il vreau impuscat...

MALDINI_STEAUA19.08.2007 21:44

Multumesc pentru lamurire.

@VrCristian uita-te pe gsp sa vezi declaratiile lui MM sau pe fanatik

borcescu_coposan19.08.2007 21:45
doamneeeeeeeeee ba baiatule dute si pupa-l in penis pe idolu tau Gigi bekali ... tzi-a dat bani ?? sau esti dinamovist ?? sau rapidist ?? ce plm esti de vb in halu asta si esti de partea unu om de nimic precum Gigi ??? BA fratiLOR UITATZIVA CE SUPORTER INFOCAT ... BA U DUTE SI VOTEAZA-L PE BEKALI SI POATE TE PUNE PRIM-MINISTRU SI PE TINE ... NU IMI GASESC CUVINTELE DE NERVI ... NU MAI POT SPUNE DECAT JJJJJEEEEETTTTT OAMENILOR CA TINE SI Gigi ...

p.s. ba baiatule noi vb de fotbal ... u despre ce sport vb ???

nu ma intereseaza Becali ma..nu sunt fanului lui... ma intereseaza doar ca are bani, si banii aia ii baga in Steaua cum nu multi fac la alte echipe... e normal sa se comporte asa, din moment ce aia sunt banii lui... tie ti-ar conveni sa bagi milioane de dolari si sa nu poti spune nici macar "Psst" ?... acum pe bune ... el e doar prostul care da banii?... nu imi place deloc omul asta..dar il respect pentru ce face la Steaua...chiar daca multi nu recunoasteti..... ARE DREPTUL SA FACA CE VREA ATAT TIMP CAT PLATESTE.... SI VOI ATI FACE LA FEL IN LOCUL LUI.... eu stiu sa respect lumea, si la randul meu sunt respectat de persoanele care ma stiu... rapidist sau dinamovist niciodata... m-am nascut exact cand castiga Steaua cupa campionilor.... deci sunt si voi fi mereu stelist... nu ca altii... ia Steaua 3 campionate la rand..si se fac stelisti.... sunt o gramada asa.... am dreptul sa-mi exprim punctul de vedere atat timp cat traim in democratie, si ceea ce am scris mai sus a fost doar o parere personala.. tie si celorlalti care au raspuns in mod direct printr-o jignire sau o insulta n-am sa va raspund cu replici asemanatoare ca sa nu dam startul unei eventuale tiganii si pe langa asta sa primim si ban...

sanatate si numai bine...

Steauaforever3319.08.2007 21:45

Hagi A INTELES MESAJUL DE LA INTALNIRE:

PUR SI SIMPLU L-A IGNORAT PE Becali!!!!

Parca asta era mesajul, nu?

Il rog pe Hagi sa nu plece si sa aplice aceeasi metoda.

Numai in felul asta Becali va innebuni de tot si poate scapam de el......

Tine-o tot asa Hagi.... Noi suntem alaturi de tine!!!!!

cristian8619.08.2007 21:47
Nu vreau, stiu ca sunt nebun, dar nu vreau sa se califice in CL. Nu mai vreau dupa ce am vazut ce a facut azi spurkatu asta de om.

Sa plece Hagi, si meciul urmator toti cu batiste albe pe Gencea! In unison PLEACA DIN Ghencea!

Nu cred ca trebuie sacrificata calificarea in CL. Sau poate vrem sa le vedem pe javre la Pro TV.

@endorama

Intr-adevar, gestul lui Hagi, cand l-a impins pe Zaharia nu este unul de apreciat, dar trebuie sa intelegi substratul acestui gest, Hagi este fara indoiala un om impulsiv dar care intotdeauna doreste mai mult decat se poate, vrea mereu sa invinga, vrea mereu mai mult, vrea ca jucatorii sa se autodepaseasca - aceasta trebuie sa fie MENTALITATEA la Steaua, nu milogeala pentru tricouri "galactice", nu saru'mana la patron toata ziua, nu declaratii de genul date de Banel cum ca infrangerea cu dinamu nu a fost o umilinta; Banele la ce club joci ?

@predatorpulse

Fanatik ? Ce-i asta, vreo marca de seminte ? :P

Lucas19.08.2007 21:48
am reauzit delirul lui Becali pe sport.ro

este cu siguranta un caz psihiatric clinic, si o spun cu toata seriozitatea, am cunostinte in domeniu...

singura diferenta intre un bolnav psihic lambda si Gigi Becali este ca acesta din urma isi legalizeaza delirul cu ajutorul banilor, lucru pe care orice paranoic din spital l-ar face daca ar avea milioane in cont...

simptomele sunt clare dar insist pe doua dintre ele, unul de natura fizica si altul psihic :

cea fizica este ridicarea brusca a tonului, in momentul in care vorbeste de respect "nu vreau nimic de la viata, vreau doar respect..."

al doilea : insistenta pe notiunea de respect ma duce cu gandul la ultimele declaratii are detractorilor sai (Stoica, Andone...) care insista pe trecutul de bisnitar al patronului...este de vorba de cersitul inconstient al unei legitimari (respect) din partea unor persoane pe care iarasi inconstient le percepe ca fiindu-i superioare(Hagi) si care si-au castigat banii dupa ce si-au castigat respectul si nu invers...

inspira mila acest exemplar, din pacate conjunctura face sa fie in momentul de fata la conducerea clubului nostru...

PS asta nu inseamna ca nu il vreau impuscat...

Filotas, eu cred in continuare ca sufera de un sifilis netratat. Asa ceva n-am mai vazut pur si simplu!

catalin_dobre200619.08.2007 21:49

auziti baieti...Steaua .are cam multi accidentati..in momentul de fata,trecem printr-un moment mai greu..:(...Hagi/..eu zic ca este un antrenor totusi...slab...pentru ca nu are suficienta experienta...dar ....Steaua...ramane ... Steaua...deci..asteptam performanta... fularultras

MALDINI_STEAUA19.08.2007 21:49
Filotas, eu cred in continuare ca sufera de un sifilis netratat. Asa ceva n-am mai vazut pur si simplu!

Sifilis e ceva putin spus...e nebun de-a dreptul...nici drogatii nu ar face in halu asta.E clara, E DUS OMU'

haiduk419.08.2007 21:49
Nu cred ca trebuie sacrificata calificarea in CL. Sau poate vrem sa le vedem pe javre la Pro TV.

@endorama

Intr-adevar, gestul lui Hagi, cand l-a impins pe Zaharia nu este unul de apreciat, dar trebuie sa intelegi substratul acestui gest, Hagi este fara indoiala un om impulsiv dar care intotdeauna doreste mai mult decat se poate, vrea mereu sa invinga, vrea mereu mai mult, vrea ca jucatorii sa se autodepaseasca - aceasta trebuie sa fie MENTALITATEA la Steaua, nu milogeala pentru tricouri "galactice", nu saru'mana la patron toata ziua, nu declaratii de genul date de Banel cum ca infrangerea cu dinamu nu a fost o umilinta; Banele la ce club joci ?

@predatorpulse

Fanatik ? Ce-i asta, vreo marca de seminte ? :P

Asa poate pleaca la caini! Acolo ii este locul!

Cata2319.08.2007 21:52
Hagi A INTELES MESAJUL DE LA INTALNIRE:

PUR SI SIMPLU L-A IGNORAT PE Becali!!!!

Parca asta era mesajul, nu?

Il rog pe Hagi sa nu plece si sa aplice aceeasi metoda.

Numai in felul asta Becali va innebuni de tot si poate scapam de el......

Tine-o tot asa Hagi.... Noi suntem alaturi de tine!!!!!

Ce aveti toti cu domnu Becali ca doar a investit bani multi in Steaua daca nu facea ce a facut probabil ca Steaua numai avea atatea performante in ultimi ani

«1111213141520»