FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«1101112131420»
ThereauRistul19.08.2007 21:09

"Ani la rând am trait în mizeria creata de Gigi Becali! Ceea ce a spus despre Hagi, un stelist adevarat, cu litere mari, este un act reprobabil! Eu din cauza acestui om a plecat de la Steaua, fiindca nu puteam sa accept ca cineva sa-si bata joc de munca mea! I-am zis la Palat ca nu pot asista la distrugerea Stelei. Gigi vrea sa aiba un mascarici în loc de antrenor. Atunci, sa-si ia carnet de antrenor, licenta PRO si sa faca el echipa! Am vazut ca mai nou e director tehnic la Gloria Buzau. Pai, în acest ritm, trebuie sa-si faca propriul campionat si sa antreneze el toate echipele. Acum, când am zis lucrurilor pe nume despre Gigi Becali m-am mai racorit. Astept reactia lui! Dar, va asigur ca replicile mele vor fi ca Tsunami! Gigi loveste în Steaua, dar nu poate sa ne aplice politica pumnului în gura!", a tunat Meme Stoica la Telesport.

P.S: bravAo MM...cred ca multi dintre contestatarii tai inghit in sec acum....Becali TREBUIE SA PLECE NEAPARAT...SUNTEM LUATI PESTE PICIOR DE ACEST CIOBAN...NU POTI LOVI IN Hagi IN FELUL ASTA...EU NU SUNT UN MARE ADMIRATOR AL LUI Gica Hagi "ANTRENORUL" SI RECUNOSC ,DE MULTE ORI MI-AM PIERDUT CUMPATUL ,JOCUL NOSTRU NEMULTUMINDU-MA...DAR NICIODATA NU MI-AM PERMIS SA-L INJUR PE Hagi...NICIODATA!!!!!!...ACEST IDIOT NE IGNORA PE NOI CEI CE CU ADEVARAT SUNTEM Steaua...SUNT SIGUR CA Hagi VA PLECA...PREGATITI-VA :VOM AVEA O MARIONETA ANTRENOR

Astristul19.08.2007 21:10
Am si eu o intrebare. In cazul in care demisioneaza Hagi, cine naiba mai vine antrenor la noi??????? pentru ca va dati seama ca va fi considerat cea mai mare marioneta!!!!

P.S. ASTA E Steaua Gigi, AICI NU FACI ASA CEVA!!!

Iti dai seama ca cine o sa vina o sa fie un sclav. Unul care o sa accepte in tacere ordinele ciobanului. Sper sa nu fie Grigoras. Pe el il vreau antrenor cand nu o sa mai fie GB la Steaua (sper sa se intample cat mai repede asta)!

FORZA Steaua !!! steag2

fansteaua4619.08.2007 21:11
urmatorul meci:

Sambata (25 august)

Ora: 20:45

CE FACEM ???????

Trebuie killarit inainte de meci fularsteaua2fular-campionii steagsimplu

Lucas19.08.2007 21:13
Nenorocit ordinar, scursura puturoasa, esti doar un jeg, Gigi Becali, si asta vei ramane toata viata ta de taratura.

Gata, e de ajuns, analfabetul trebuie sa plece. Nu se mai poate asa. De ce tinem cu Steaua, pentru el, pentru protejatii lui?! Adica imi iau un club si ma joc pe-acolo de-a Football Manager-ul; daca mi se pune pata intru si eu varf de atac? Sa-si ia echipa, n-am nimic impotriva, dar nu sa ia Steaua sa-si bata joc. Sa infiinteze el un club, sa bage bani acolo, sa stea in tribuna familia si bodyguarzii lui si sa se distreze.

Gigi, esti o mizerie umana! Tranzitia a nascut monstri, dintr-un alienat mintal l-a transformat in politician. Intr-o lume normala, spalai grajduri, toata viata, nenorocitule!

Vanfootball, mai nervos decat niciodata. Si ce limbaj nespecific...

Acum am inteles pentru cine sunt versurile lui Incubus pe care le-ai postat. Si daca tot vorbim de Incubus, cred ca traim intr-adevar un vis urat!

vanfootball19.08.2007 21:13
eu cred ca Becali si-a dat seama ca a facut o greseala cand l-a adus pe Hagi, s-a saturat si el si vrea sa-l determine sa-si dea demisia.. sincer, desi acuzatiile mi se par bineinteles nefondate, eu sper sa reuseasca... Steaua n-are nici un viitor cu Hagi antrenor. vina lui nu e ca nu-l pune pe Radoi la marcaj sau ca s-a accidentat Plesan, ci ca nu are nici o treaba cu antrenoratul

pe de alta parte, pe mine m-au cam deranjat acuzatiile pe care le-a facut Becali in ultimele zile la adresa Clujului. mie mi-e simpatica echipa aia fiindca mi se pare ca mai ridica nivelul campionatului - din pacate rezultatul cu cipriotii a fost tare dezamagitor. iar conducatorii clujenilor mi se par de bun simt - am citit un interviu cu Paztaikin si mi s-a parut de departe cel mai normal dintre conducatorii din fotbalul nostru.

cu atacuri xenofobe de genul celor facute de Becali in ultimele zile, iti faceai capital politic acum 10-15 ani. acuma ar face mai bine sa-l aduca pe Camus decat sa urle toata ziua dupa unguri si portughezi

Steaua nua re nici un viitor cu Becali, nu cu Hagi.

Eu zic sa nu mai aduca nici un Camus, sa se duca dupa el acolo si sa cumpere pe Charleroi. Sa ne lase pe noi.

Filotas19.08.2007 21:13

de acord cu atentatul

imi aminteste de westernul ala the quick and the dead cu gene hackman cu un tiran al unui orasel american care organizeaza un concurs de dueluri, si toti oamenii platesc un killer sa-l curete pe "patron"...

sper ca la noi sa mearga! se ofera cineva?

P.S stiu ca pare dement, dar sunt super serios, nu vad alta solutie, in plus scapam si tara, pentru ca, din punct de vedere politic,

Becali reprezinta accederea la putere a prostiei sub protectia anonimatului

Steauaforever3319.08.2007 21:14
"In meciul cu Bate Borisov, am sa-i dau echipa pe hartie. Ca Berlusconi. Pot sa mananc bataie, dar vreau respect. Nu are ce cauta Mirel Radoi la inchidere. Ovidiu Petre este mai bun decat Radoi la inchidere. Mi-a zis inaintea meciului ca va juca folosindu-l pe Goian cu Radoi la marcaj. Goian, Radoi, Ovidiu Petre. Asta-i echipa. Trebuie sa joace toti trei."

"Nu ma mai interesa nimic de meciul de la Cluj. De asta am plecat la penalty. N-am ce sa mai vorbesc cu Hagi. O sa vorbesc cu el cind o sa ne mai calificam in Liga Campionilor. Altfel, sa ma lase in pace cu saracia mea, cu salata asta de echipa. Steaua este salata de vinete", a mai spus Becali.

Bah cioban prost, e salata ta. Tu ai facut-o salata in loc sa o faci un cocktail la ciuda lumii. Acest individ trebuie spanzurat.

De fapt nu ... trebe tras in tzapa si lasat in soare 1 luna de zile ... pus sare pe rani zilnic ... si adusi Zenga, Protasov si chiar Zeroli sa-i cante prohodu.

Eu unu' chiar nu vad o solutie sa scapam de nebunu' asta ... ca de vindecat sigur nu se va vindeca. Daca se aduna 10 mii de oameni in fata la Ghencea si ii sparg capu' cu tot cu Maybach ? oare pleaca ? Daca-l huiduim, o sa inchida stadionu' ... daca Hagi comenteaza, il zboara .. daca jucatorii comenteaza ... zboara si ei ... ce solutie este dragi suporteri ?

Forza Steaua !!!

va propun sa lansam un concurs intitulat: "Cum sa scapam de Gigi Becali?"

varianta 1 - autoritatile fiscale sa-l scotoceasca pana in ultima gaura pentru ca am impresia ca pot gasi ceva si il pot trimite pe la racoare pentru reabilitare.... :biggrin:

astept alte variante...

fularsteau2

CNCT19.08.2007 21:15

In sfarsit!Si-a dat arama pe fata oierul.V-ati convins toti cine se ascundea in spatele acestui personaj fals?Cum spuneau si altii baieti inainte, parca asta nu mai e Steaua mea.Singura solutie sa scapam de cioban in viitorul apropiat e un glont in capul bastardului sau un cutit infipt direct in inima.In nefericitul caz in care suferiti de vreo boala netratabila asta e, nu ezitati sa ii luati glanda la bastard!!!!

excon19.08.2007 21:15

NU MAI POT.... Tip prin casa si imi vine sa omor pe cineva.. da-l dracu de oligofren. GATA! ce impacare domne .. du-tel la dracu ... cu toata gasca ta de limbisti.

Steaua - este un simbol, o stare spirit, un mod de viata.... cat mai induram sa fim tratati ca niste oi?

axl2319.08.2007 21:16

Ia uite-l si pe Filotas. Revenire in forta.

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 21:19

a fost o remiza muncita zic eu clujenii au fost foarte duri si meritau sa aiba cel putin 2 eliminati ma refer la Semedo si toni care siau batut joc de fotbal la faulturi scorul a fost 26-9 pentru Cluj e normal asa ceva ????? oricum nu conteaza bate pe Pandurii cu un 2-0 (Dica,bicfalvi) :biggrin:

cristian8619.08.2007 21:19

Ca sa extrapolez putin, trebuie sa subliniez anumite aspecte pe care multi nu le sesizeaza.

Jegul uman mu*ecali a LOVIT in cel mai mare fotbalist care a jucat pentru nationala Romaniei, aceasta taratura crede ca poate sa substituie in constientul tuturor, valorile adevarate ale neamului romanesc, sau ce a mai ramas din el, cu valorile lui de taran imputit.

Pentru cei care inca il mai sustin pe jijiot, nu pot sa spun decat atat :

ATI FOST SI VETI RAMANE SCLAVI.

NOI STELISTI, VOI NISTE OI.

Iar pentru cei care il mai sustin pe Oli doar atat :

PENTRU VOI, LOCUL 2.

papillon19.08.2007 21:19
eu cred ca Becali si-a dat seama ca a facut o greseala cand l-a adus pe Hagi, s-a saturat si el si vrea sa-l determine sa-si dea demisia.. sincer, desi acuzatiile mi se par bineinteles nefondate, eu sper sa reuseasca... Steaua n-are nici un viitor cu Hagi antrenor. vina lui nu e ca nu-l pune pe Radoi la marcaj sau ca s-a accidentat Plesan, ci ca nu are nici o treaba cu antrenoratul

nici eu nu am mare incredere in calitatile lui Gica ca antrenor, dar Gigi greseste tare de tot. Trebuia sa se gandeasca de 2 ori (ce zic eu, de 10 ori) inainte de a-i propune lui Hagi sa preia Steaua. Banuiesc ca a stiut la momentul respectiv de faptul ca Gica nu are un cv impresionant in cariera de antrenor, si totusi nu a ezitat sa-l numeasca.

Acum, in plin campionat si cupe europene, vrea sa indrepte lucrurile. Sa indrepte e un fel de a spune, pentru ca nu cred ca are de gand sa-l inlocuiasca pe Hagi cu vreun antrenor de valoare. Vrea pe cineva care sa respecte indicatiile sale pentru ca la sfarsit sa iasa el in fata si sa spuna "Ia uite ba, cine se pricepe". Totul e politica. Nea Gigi vrea sa demonstreze ca e un bun gospodar si ca Steaua a ajuns/va ajunge sus numai datorita lui. Steaua, mica Romanie a lui Gigi.

roby_spartacus19.08.2007 21:22

BV am castigat 1 punct ... dc spun asta pentru ca am jukat in 10 :( din pacate ...daca jukam in 11 ii BATEAM 100% deja incepusem sa controlam jocul , Numai asa se intampla intr-un meci important ramaneam in 10 :( , 9:( FITI mai atenti bai baietilor sa nu mai luati ROSII

DooMz19.08.2007 21:23
Steaua, mica Romanie a lui Gigi.

Foarte plastic si la obiect.

Din pacate e vorba despre o mica Romanie imbolnavita de un copil rasfatat si labil psihic. Pacat.

vanfootball19.08.2007 21:23
Vanfootball, mai nervos decat niciodata. Si ce limbaj nespecific...

Acum am inteles pentru cine sunt versurile lui Incubus pe care le-ai postat. Si daca tot vorbim de Incubus, cred ca traim intr-adevar un vis urat!

Paharul a dat pe-afara, plin era de multa vreme...Totusi, nu instig lumea la atentate...inca.

Doamne, cati nervi imi poate face un cioban ratacit prin Bucuresti.

JDERUL19.08.2007 21:23

Jocurile sunt facute pentru Zenga!

Postati numarul de cont sa pot vira banii pentru recompensa killerului lui jj

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 21:25

eu cred ca maine Hagi isi face bagajul si va pleca frumos de la Steaua si Zenga se va reintoarce in Ghencea in sfarsit Gigi sia dat seama ce e bine si ce e rau la Steaua. Steaua poate mult mai mult

fansteaua4619.08.2007 21:27
Becali reprezinta accederea la putere a prostiei sub protectia anonimatului

Steaua, mica Romanie a lui Gigi. fularsteaua2fular-campionii steagsimplu

Sc00bY19.08.2007 21:28
daca pleaca Becali, cine o sa mai finanteze echipa?... Copos?.. netoiu?... daca pleaca Becali, ce jucatori vom mai avea?... d-aia cu salariu ca la Poli Iasi?... cine ii mai motiveaza cu prime?... mai bine sa plece Radoi singur si Lovin... parerea mea e ca ei strica echipa.. (PAREREA MEA) si nu vreau sa fie comentata.... Hagi nu imi place ca antrenor..si nici ca jucator nu a fost mare chestie...dadea si el un gol si facea o chema cu intorsu...in rest tragea numai peste... (IAR PAREREA MEA)

Doamneeeeeeeeee ba baiatule dute si pupa-l in ***** pe idolu tau Gigi bekali ... ti-a dat bani ?? sau esti dinamovist ?? sau rapidist ?? ce *** esti de vorbesti in halul asta si esti de partea unu om de nimic precum Gigi ??? BA fratiLOR UITATI-VA CE SUPORTER INFOCAT ... BA TU DUTE SI VOTEAZA-L PE BECALI SI POATE TE PUNE PRIM-MINISTRU SI PE TINE ... NU IMI GASESC CUVINTELE DE NERVI ... NU MAI POT SPUNE DECAT JJJJJEEEEETTTTT OAMENILOR CA TINE SI Gigi ...

p.s. ba baiatule noi vb de fotbal ... tu despre ce sport vb ???

Nu mai jigni partenerii de forum. Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 21:29
BV am castigat 1 punct ... dc spun asta pentru ca am jukat in 10 :( din pacate ...daca jukam in 11 ii BATEAM 100% deja incepusem sa controlam jocul , Numai asa se intampla intr-un meci important ramaneam in 10 :( , 9:( FITI mai atenti bai baietilor sa nu mai luati ROSII

da eu nu cred ca e de ajuns aacel punct Steaua putea mai mult stie Gigi ce stie chiar dak uniii zic despre el ca e cioban si etc.... daca il asculta giga Hagi pe Becali Steaua pleca de la Cluj cu un 2-0

mikutu19.08.2007 21:30
_becali pe sport.ro:

"Cu _olaroiu ma intelegeam perfect: ii spuneam: il bagi pe ala, il baga pe ala ca asa vroiam eu!.

Facea ce spuneam eu!

Ne intelegeam ca doi crestini, eu ii spuneam ce sa faca, si el asa facea!"

Tuturor sustinatorilor lui _olaroiu de pe acest site: de fapt l-ati sustinut pe ciobanul neanderthalian !!!!!

Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!

se intelegeau ca doi crestini?!!!!!!!!!!!!!waw...... de asta a plecat olaritul la arabi!!!! m-am saturat de personajul din maybach cu rollex la mana. ar fi bine sa se intample ceva , si cat mai repede, ca ajungem de rasul lumii!!!!!!de ce nu o lua Hagi echipa?! daca nu poate singur, impreuna cu stelistii din generatia de aur( belo, Laca....)

VrCristian19.08.2007 21:30

ROG CINE A URMARIT SPUSELE LUI MM Stoica PE Telesport SA VINA SI SA POSTEZE UN CITAT CAT MAI COMPLET. Am ratat discutia si am inteles ca ar fi punctat cateva lucruri f interesante MM.

Revenind la OIERUL MIZANTROP cred ca a demonstrat pentru a nu stiu cata oara ca este un om de nimic care cere respect insa habar n-are sa-l ofere. Are impresia ca totul se cuantifica in bani in lumea asta si ca terenurile sale din Pipera ii permit sa terfeleasca cu oricine pe jos, chiar si cu un simbol al Stelei cum e Gica Hagi. Indiferent de prestatiile lui Hagi ca antrenor acest OIER INFECT nu are si nu va avea voie sa vb astfel despre el. BANII TAI NU REPREZINTA NIMIC pentru NOI, OIERULE. Mars de la Steaua, ne INFECTEZI si ne PANGARESTI echipa simbol national !! MARS, MARS DIN Ghencea SCURSURO !

JDERUL19.08.2007 21:30

@

Si ceea ce este mai regretabil are fani chiar pe acest forum.In mod normal orice om care stie la ce foloseste creierul nu poate fi de acord cu ciobanul oligofren.

haiduk419.08.2007 21:31

Nu vreau, stiu ca sunt nebun, dar nu vreau sa se califice in CL. Nu mai vreau dupa ce am vazut ce a facut azi spurkatu asta de om.

Sa plece Hagi, si meciul urmator toti cu batiste albe pe Gencea! In unison PLEACA DIN Ghencea!

«1101112131420»