"Ani la rând am trait în mizeria creata de Gigi Becali! Ceea ce a spus despre Hagi, un stelist adevarat, cu litere mari, este un act reprobabil! Eu din cauza acestui om a plecat de la Steaua, fiindca nu puteam sa accept ca cineva sa-si bata joc de munca mea! I-am zis la Palat ca nu pot asista la distrugerea Stelei. Gigi vrea sa aiba un mascarici în loc de antrenor. Atunci, sa-si ia carnet de antrenor, licenta PRO si sa faca el echipa! Am vazut ca mai nou e director tehnic la Gloria Buzau. Pai, în acest ritm, trebuie sa-si faca propriul campionat si sa antreneze el toate echipele. Acum, când am zis lucrurilor pe nume despre Gigi Becali m-am mai racorit. Astept reactia lui! Dar, va asigur ca replicile mele vor fi ca Tsunami! Gigi loveste în Steaua, dar nu poate sa ne aplice politica pumnului în gura!", a tunat Meme Stoica la Telesport.
P.S: bravAo MM...cred ca multi dintre contestatarii tai inghit in sec acum....Becali TREBUIE SA PLECE NEAPARAT...SUNTEM LUATI PESTE PICIOR DE ACEST CIOBAN...NU POTI LOVI IN Hagi IN FELUL ASTA...EU NU SUNT UN MARE ADMIRATOR AL LUI Gica Hagi "ANTRENORUL" SI RECUNOSC ,DE MULTE ORI MI-AM PIERDUT CUMPATUL ,JOCUL NOSTRU NEMULTUMINDU-MA...DAR NICIODATA NU MI-AM PERMIS SA-L INJUR PE Hagi...NICIODATA!!!!!!...ACEST IDIOT NE IGNORA PE NOI CEI CE CU ADEVARAT SUNTEM Steaua...SUNT SIGUR CA Hagi VA PLECA...PREGATITI-VA :VOM AVEA O MARIONETA ANTRENOR