FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«1121314151620»
steaua_gloria19.08.2007 21:53

0-0 e rezultata bun dupa ce s-a intamplat pe parcursul partidei.

vanfootball19.08.2007 21:53
Ce aveti toti cu domnu Becali ca doar a investit bani multi in Steaua daca nu facea ce a facut probabil ca Steaua numai avea atatea performante in ultimi ani

Mai bine treceai pe la scoala in acesti "ultimi" ani.

axl2319.08.2007 21:54

Exagerati in legatura cu gestul lui Hagi fata de Zaharia. Nu trageti concluzii din fapte minore. Poate Hagi l-a imbarbatat, poate Zaharia avea o atitudine indolenta, nu cunoastem faptele si concluziile trase sunt in consecinta. Deci, chill.

dragos_drlsteaua19.08.2007 21:54
Ce aveti toti cu domnu Becali ca doar a investit bani multi in Steaua daca nu facea ce a facut probabil ca Steaua numai avea atatea performante in ultimi ani

Te rog spune-mi ca esti ironic!!!! Te implor chiar!!!

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 21:54

Nu se poate ca arbitrul sa accepte un asa joc. Nu se poate sa ma lasi fara un jucator de la inceputul meciului, plus eliminare! Ei n-au avut nicio ocazie. Nu vreau sa am polemica. Eu vreau sa apar fotbalul. Am jucat bine si sunt multumit. Am jucatori. Steaua e o echipa puternica. Avem solutii si rezulatele o sa vina. CFR este o echipa foarte buna. A fost un meci foarte bun, unul adevarat", a spus Hagi la conferinta de presa.

Lucas19.08.2007 21:54

"domnul Becali"? Ce naiba, ai iesit de la dezintoxicare si esti in perioada de reabilitare?

mikutu19.08.2007 21:54
am reauzit delirul lui Becali pe sport.ro

este cu siguranta un caz psihiatric clinic, si o spun cu toata seriozitatea, am cunostinte in domeniu...

singura diferenta intre un bolnav psihic lambda si Gigi Becali este ca acesta din urma isi legalizeaza delirul cu ajutorul banilor, lucru pe care orice paranoic din spital l-ar face daca ar avea milioane in cont...

simptomele sunt clare dar insist pe doua dintre ele, unul de natura fizica si altul psihic :

cea fizica este ridicarea brusca a tonului, in momentul in care vorbeste de respect "nu vreau nimic de la viata, vreau doar respect..."

al doilea : insistenta pe notiunea de respect ma duce cu gandul la ultimele declaratii are detractorilor sai (Stoica, Andone...) care insista pe trecutul de bisnitar al patronului...este de vorba de cersitul inconstient al unei legitimari (respect) din partea unor persoane pe care iarasi inconstient le percepe ca fiindu-i superioare(Hagi) si care si-au castigat banii dupa ce si-au castigat respectul si nu invers...

inspira mila acest exemplar, din pacate conjunctura face sa fie in momentul de fata la conducerea clubului nostru...

PS asta nu inseamna ca nu il vreau impuscat...

foarte buna observatia ta. nu sunt de acord cu ''disparitia lui fizica''. as dori mai degraba sa ramana fara avere, imbracat doar cu frumosul strai de oier, placut mirositor de altfel. ar fi cea mai mare lovitura care ar putea primi-o!

LITISH19.08.2007 21:54
mai, da serios acum: pe voi nu v-a deranjat faza aia pe care a facut-o Hagi cu Zaharia? ce va tot lamentati atata ca Becali l-a jignit pe Hagi cand vedeti si voi cum se comporta si Hagi cu oamenii din jurul lui. sa nu mai zic de cum i-a injurat pe cei din stafful medical ca nu l-au bandajat pe Nesu in 2 secunde... asa e Hagi...

sa-mi bag p....a in MM de oaie sclava

MALDINI_STEAUA19.08.2007 21:55

Si daca ar revenii Zenga ?

martanu19.08.2007 21:55

Singurul antrenor (oare?????) care ar veni la Steaua ar fi nepotul ciobanului, ala care si-a furat-o pe strada.

JDERUL19.08.2007 21:55
Filotas, eu cred in continuare ca sufera de un sifilis netratat. Asa ceva n-am mai vazut pur si simplu!

Zoofilia dobandita in copilarie isi arata coltii. Saracele patrupede nu aveau glas sa se planga de tratamentul la care erau erau supuse de bestie. De aici pretentia ca nimeni sa nu miste in front.

papillon19.08.2007 21:57

cu parere de rau o spun, Steaua nu va scapa de Gigi decat in momentul in care nu va mai avea rezultate. O cale sigura de a scapa de Gigi este ca Steaua sa se claseze, 3 ani la rand, mai jos de jumatatea clasamentului. O eventuala retrogradare ar grabi deznodamantul

Desi dureros, nu cred ca e alta solutie.

endorama19.08.2007 21:57
@endorama

Intr-adevar, gestul lui Hagi, cand l-a impins pe Zaharia nu este unul de apreciat, dar trebuie sa intelegi substratul acestui gest, Hagi este fara indoiala un om impulsiv dar care intotdeauna doreste mai mult decat se poate, vrea mereu sa invinga, vrea mereu mai mult, vrea ca jucatorii sa se autodepaseasca - aceasta trebuie sa fie MENTALITATEA la Steaua, nu milogeala pentru tricouri "galactice", nu saru'mana la patron toata ziua, nu declaratii de genul date de Banel cum ca infrangerea cu dinamu nu a fost o umilinta; Banele la ce club joci ?

da, inteleg eu ce zici tu, dar nu sunt deloc de acord ca asta e maniera in care trebuie sa-ti manifesti dorinta de victorie. nu stiu altii ce zic, dar eu m-as simti tare umilit sa mi se intample ceva de genul fazei prin care a trecut Zaharia - cred ca mi-as aduce aminte de ea o luna de zile in fiecare zi. si cum ziceam, asta nu e un exemplu izolat, ci e caracteristic modului in care se comporta Hagi cu cei din jurul lui. mai tineti minte cand au plecat jucatorii sa se planga lui Becali ca Hagi din 'ba' nu-i scoate?

sora-mea a fost la un moment dat intr-o excursie in Turcia a premiantilor la olimpiade nationale din Bihor, Arad si Timisoara si i-au dus in vizita si la Hagi. si mi-a zis sora-mea ca Hagi, desi stia ca are in fata niste copii valorosi samd, se comporta fata de ei ca si cum ar fi ultimii oameni... in fine no, probabil e o exagerare dar e totusi relevanta...

Lucas19.08.2007 21:59
Zoofilia dobandita in copilarie isi arata coltii. Saracele patrupede nu aveau glas sa se planga de tratamentul la care erau erau supuse de bestie. De aici pretentia ca nimeni sa nu miste in front.

Sunt de acord! si eu il suspectez de zoofilie! Tot zicea el ca are o suta de oi in spatele casei ca sa-si aduca aminte de vremurile bune. Cred ca la ora asta, ca sa se calmeze si-a ales o oaie si ii face cunglilinus.

zamainmenu19.08.2007 21:59
Hagi este fara indoiala un om impulsiv dar care intotdeauna doreste mai mult decat se poate, vrea mereu sa invinga, vrea mereu mai mult, vrea ca jucatorii sa se autodepaseasca - aceasta trebuie sa fie MENTALITATEA la Steaua, nu milogeala pentru tricouri "galactice", nu saru'mana la patron toata ziua, nu declaratii de genul date de Banel cum ca infrangerea cu dinamu nu a fost o umilinta; Banele la ce club joci ?

Asta il strica pe Hagi. Trebuie sa mai lucreze la atitudinea asta.

Sunt convins ca, daca ar fi inceput sa antreneze echipe nemtesti, ar fi reusit din prima ca antrenor. Aia cate pot, atatea dau. Cu San Marino era 13-0, nu?

Nu reusesti cu o mentalitate ca a lui Hagi, daca antrenezi pe la turci sau pe la noi, balcanici d-astia care se automultumesc cu un tricou cu Becham (Badea stie!) dupa ce au furat-o acasa cu 4-1.

JDERUL19.08.2007 22:01
foarte buna observatia ta. nu sunt de acord cu ''disparitia lui fizica''. as dori mai degraba sa ramana fara avere, imbracat doar cu frumosul strai de oier, placut mirositor de altfel. ar fi cea mai mare lovitura care ar putea primi-o!

Bine frate, dar oile cu ce sunt vinovate?Eu as prefera sa il vad cu vata in nas si imbracat in pardesiu de scanduri.

Si postati odata numarul ala de cont.

ShadoW19.08.2007 22:02

Ma cu sopcastu asta pot sa vad si meciuri din spania italia anglia etc ?

vanfootball19.08.2007 22:03
tie ti-ar conveni sa bagi milioane de dolari si sa nu poti spune nici macar "Psst" ?... acum pe bune ... el e doar prostul care da banii

Care prost care da banii, omule? Tu stii cat costa o campanie electorala, stii cate usi deschide o asemenea pozitie la Steaua? Stii cat profita de pe urma acestor bani investiti, stii cat castiga de pe urma numelui Steaua, de pe urma atasamentului suporterilor? Stii ca a obtinut profit de cateva milioane de euro, in ultimii ani? Stii cat valoreaza activele (Radoi, Dica etc.) detinute de Becali, pe care le poate valorifica in orice moment? Va lasati pacaliti de un cioban prost, care nu face altceva decat sa obtina capital electoral si sa se joace de-a antrenorul, cand i se scoala.

@ShadoW

Da, poti vedea meciuri de oriunde.

EiNeNeBuN23 4 Steaua19.08.2007 22:04

ce dracu aveti cu Gigi Becali sunteti suparati pe el ca vrea binele echipei sau ce aveti cu el ca eu nu mai inteleg nik deja nu mai rezist eu sunt pro Becali orice ar fi

MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:05

Te rog eu , culca-te

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Esti deja avertizat. Citeste regulamentul.

Lucas19.08.2007 22:05
ce dracu aveti cu Gigi Becali sunteti suparati pe el ca vrea binele echipei sau ce aveti cu el ca eu nu mai inteleg nik deja nu mai rezist eu sunt pro Becali orice ar fi

Daca asta nu este aruncat in suturi de pe forum, eu nu mai intru aici!

Steauaforever3319.08.2007 22:06
Si ce a facut Hagi cu Zaharia ?Ca eu nu stiu .... imi poti spune te rog?

Zaharia astepta la margine sa intre in locul lui Neaga. Cum Neaga se misca mai lent, Hagi l-a impins brutal pe Zaharia sa intre in teren, nevazand ca Neaga nu iesise inca....

cristian01419.08.2007 22:07
Bine frate, dar oile cu ce sunt vinovate?Eu as prefera sa il vad cu vata in nas si imbracat in pardesiu de scanduri.

Si postati odata numarul ala de cont.

Si o lumanare pe piept..Amin !

VrCristian19.08.2007 22:07

Nu va faceti griji, daca Hagi pleaca sunt sigur ca se vor gasi multi antrenori care vor dori sa vina la Steaua. Mirajul banilor OIERULUI si al renumelui Stelei inmoaie multe orgolii. Problema nu ar fi ca Steaua va ramane privata de antrenor, ci antecedentul care se creeaza ... ori joci cum canta OIERUL, ori pleci. Mai mult, un simbol al Stelei nu poate fi aruncat asa ca o masea stricata, si asa am inchis ochii mult prea usor cu Lacatus ... acest OIER nu-si poate bate joc de spiritul si simbolurile Stelei dupa bunul plac. Ceva trebuie facut si repede! Poti baga pumnul in gura la 100 , 200 , 1000 de oameni ... dar nu la 5 milioane , nu la o natie intreaga. Stelisti din toate colturile, ridicati-va ACUM si hai sa spunem toti GATA! Pana aici ti-a fost parcela OIERULE! NU TE MAI VREM ! Steaua suntem noi , nu tu !! PLEACA CIOBANE !! DISPARI !

fansteaua4619.08.2007 22:07

Te rog : Lasa-ne !

«1121314151620»