Bai franarule,ia un pic de atentie! Vad ca si tu ca si prietena-ta ,Dee, aveti aceleasi viziuni utopice.Da,bine am zis! UTOPICE!
De ce sunteti frustrati ca si rromii de sub Grant?Ca v-am facut unguri? nu inteleg,te deranjeaza realitatea,doare sa stii ceva adevarat? Uita-te la compozitia etnica la stadionul vostru cu 6500 de locuri[6500,ca restul se inghesuie pe scari!].40% milogi,40% unguri,20% romani din cea mai joaca speta muncitoreasca[ciocanasi,controlori de bilete].Toti aveti ceva in comun:sunteti orci! ORCI! *********,********,samantari! NU aveti dinti in gura,traiti multi dintre voi din ajutoare sociale,si ,cel mai rau!,v-a fost RUSINE CAND GALERIA Stelei A INTONAT IN PRIMAVARA IMNUL Romaniei! ZEROTILOR!
Hai sa-ti povestesc o faza: acum 2 ani cand am fost la meci,3 tiganusi au inceput sa ma loveasca cu pietre si sa ma scuipe.M-am dus la primul[era negru-negru,aproape zici ca era sclav la bumbac],il lovesc cu pumnul in gura,incepe sa planga. Ii iau si fularul,in treacat fie zis.Si il intreb pe tiganus:"de ce te comporti astfel ,negroteiule?",la care asta imi raspunde :"M-a pus lideru' da galerie sa hartuiesc stelisti de dupa gard!"=)))
PENIBIL! Galeria voastra de ungaro-romani de profesionala[de liceu nu se pune problema] poate fi considerata galerie de suporteri? Tricouri roz,spitzeri,par facut cu gel de piata,tricou cu harrison,insotiti de ti gani.
Cand am pierdut in gruia va dominam fonic,cand v-am batut ati tacut o repriza intreaga ,doar la gol v-ati bucurat.Crede-ma ,stau in Cluj si stiu cum sta treaba!
Fie vorba intre noi,franarule,nu sunteti echipa de unguri,ci o echipa de portughezo-rromo-negro-braziliana. Aveti un patron gras.Acum 2 ani,erati 100 insi pe stadion ,ma *********! CREDETI CA NU STIM ADEVARUL? cand erati in b,paskany dadea oricarui om care venea la stadion un fular si un mic.Asa s-a fauct galeria voastra de un secol de ultraserie! Nu aveti un imn,V-am batjocorit si va vom batjocori si maine
Cum mai stati drepti in fata noastra ,********? Maine va terminam,va rupem,si cantam si imnul tarii.
Mai pomeniti voi gura mare pe internet,copii de 13 ani ce sunteit ,jucatori de gontar!
Nu-ti mai jigni colegii de forum, indiferent de simpatii fotbalistice.