FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«16789»
weeezer19.08.2007 19:30

Nu stiu daca trebuia sau nu eliminat Goian, e drept ca a pus mana pe Didi, dar astfel de faze se intampla frecvent, fiind sanctionate intr-un procent foarte mic... Chiar azi la Rapid - Otelul am vazut o faza asemanatoare, in careu, in care nu s-a fluierat nimic. Este evident ca brazilianul a cazut foarte usor, faza fiind mai degraba de simulare decat de eliminare. Desigur, exista acoperire regulamentara, dar unde am ajunge daca s-ar fluiera la fiecare astfel de faza, la fiecare imbranceala, si-asa mai departe? Consider asadar ca 8 din 10 arbitri nu ar fi dat. Dar asta e aparenta, esenta e alta, esenta e cum dracului a dat Didi de doua ori cu capul intr-o minge sarita, exact dintre Goian si Rada, fotbalisti mai inalti cu aproape un cap decat el??

zamainmenu19.08.2007 19:32

I-am acordat pana acum circumstante atenuante lui Hagi, dar in meciul de azi si-a aratat limitele... Dupa schimbarea lui Zaharia, jucatorii erau complet nauciti pe teren. Nu mai stiau cine pe ce post joaca...

Initial ii pusese fundas stanga pe Banel, mijlocas stg Nesu iar pe dreapta fundas Badoi(bine ca n-a durat meciul mai mult ca ne bagau CFR gol de pe dreapta) si mijlocas dreapta Dica...

Si ati vazut in prim plan cum l-a impins Hagi pe Zaharia sa intre in teren...ca un maidanar care nu-si poate stapani nervii. Pacat de el, acum si eu cred ca Hagi nu mai face multi purici la Steaua. E mult prea nervos, isteric chiar, cu iesiri complet deplasate - vezi meciul cu Poli Iasi cand s-a dus sa ceara socoteala unui jucator iesean trantit la pamant.

Si inca ceva: a nu stiu cata oara se dovedeste ca Goian e mult mult prea lent pentru fotbalul in viteza, modern. In grupele CL va fi depasit ca un marfar de catre un accelerat.

JDERUL19.08.2007 19:32

Avem echipa!

Cu toate ca baiatu lu tata si-a facut datoria aceea de slugoi josnic fluierand doar in favoarea celor care platesc sau carora l-a vandut tac-su pe trei arginti am demonstrat in seara aceasta scepticilor ca avem echipa, avem antrenor si spiritul Stelei este intotdeauna superior mai presus de orice marsavie.

Bravo Steaua,Bravo Hagi,Felicitari tuturor JUCATORILOR si Suporterilor care au fost alaturi de echipa si au incurajat-o!

Mandria de a fi Stelist este incomensurabila.

Undeath19.08.2007 19:39

coborasar apostolii pe arbitru si pe Semedo

c.ronaldo1719.08.2007 19:41

Vlad Enachescu: "Un arbitraj impecabil azi."

Bun, hai sa vedem.

Semedo intra tare la Plesan in startul meciului pe care il accidenteaza grav iar arbitrul nu da nici macar lovitura libera. Ok, daca la astfel de faze nu se da lovitura libera, atunci cand? A fost clar neatent Semedo si se impunea minim lovitura libera. Am spus minim, pentru ca personal cred ca ar fi trebuit si galben. Mai tarziu portughezul primeste galben...

A urmat faultul lui D.Goian din pozitie de ultim aparator si cartonas rosu.

In repriza secunda la o faza pe la inceputul meciului, acelasi Semedo se repeda la arbitru si nu se acorda din nou galben, astfel Semedo fiind eliminat. Pe final, Tony are in nenumarate randuri gesturi extrem de nervoase, si, iar, din nou, inca o data... nu se da galben. Ar fi fost al 2-lea si a lui Tony.

Lovitura libera pentru Chefere din apropierea careului nostru acordata gratuit la un asa zis fault a lui Lovin pe care nu pot sa nu-l laud dupa jocul prestat de azi.

Si mici ciupeli cheferiste...

Sa ma kc pe Becali, iar a plecat in timpul meciului...

In fine, sa vorbesc si despre Steluta.

Personal ma declar foarte multumit de rezultat avand in vedere ca am jucat cu 2,3 oameni in minus impotriva celor de la Chefere. Dica, Radoi, Golanski si, mai nou, Zapata mi s'au parut cei mai buni oameni de azi.

Later Edit:

Si inca ceva. Nesu a iesit cu capu' spart...

predatorpulse719.08.2007 19:43

Bravo baieti pentru acest 0-0,a fost o daruire totala pe teren. Din cauza prostiei lui Goian am facut 0-0 cu o echipa care putea fi batuta,destul de usor dupa parerea mea. Eu le-as da 10 pentru ca au tinut 0-0 timp de 80 min,nu cred ca oricare dintre rapid,Dinamo,Timisoara sau Cluj rezista 80 min daca ramaneam ei in inferioritate atata timp.

Bravo lui zapata,ne-a scos,se vede ca este un portar bun,mie imi inspira incredere.

Dar sa revin la faptul care m-a scos din sarite. Acest tampit pe nume Andone cred ca le-a spus sa joace tare pentru ca au fost f multe intrari dure,nesu a fost masacrat de tony si Semedo,iar augustus a inchis ochii.Semedo macar trebuia eliminat la cate faulturi a facut,mai ales la nesu,plus ca l-a belit pe plesan. Greseala initiala la eliminare a fost a lui rada,dar Goian trebuia sa il lase,nu sa il agate si sa ne lase in inferioritate.

O parte din duritatea meciului se datoreaza si declaratiilor imbecile date de cei 2 patroni si de antrenorul clujenilor,in loc sa fie spectacol a cam fost macel.

Desi suntem pe 2 acum,suntem la egalitate de pc de crapizi(care au avut mare noroc azi cu portarii otelului pentru ca meritau sa ia bataie la cum au jucat,Otelul a jucat f frumos,i-au mancat portarii).

Desi am obtinut un egal in deplasare la o contracandidata,stam rau de tot la accidentari(din nou),pentru ca sunt indisponibili(din cate stiu) plesan,Ghionea,Iacob,Cristocea,Ochirosii,golanski probabil,nesu(capul spart)plus ca nu ne putem baza nici pe Goian la meciul urmator. E normala aceasta agresivitate? Si numai impotriva Stelei,ce naiba sunt eu paranoic,toti vor sa ne rupa jucatorii,si anul trecut a fost la fel si din pacate vad ca si in acest an trend-ul continua.

Oricum,eu raman la parerea mea ca daca ramaneam in 11 nu aveam probleme mari,cred ca ii bateam.

Felicitari baietilor pentru ca au luptat tot meciul,au fost luptatori adevarati.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

zamainmenu19.08.2007 19:46

Ah, ce ghinion avem cu Plesan! Ce draq facem pe mijlocul terenului? Iar vorbim de Camus?

weeezer19.08.2007 19:47

Se-aude ca din weekendul viitor au dezlegare la joc Iacob si Cristocea, in 2 saptamani urmand sa revina si Vali Badea. Ne mai trebuie Ghionea, si suntem full.

offtopic: Becali nu zicea ca s-a lasat de fumat acum nush cati ani? Ca l-am vazut cu luleaua-n mana in timpul meciului...

wolfi19.08.2007 20:02

Steaua a luptat eroic, am facut egal, dar mai mult nu se putea in conditiile date...referitor la ce spunea mai sus, adik daca vorbim din nou despre Camus...eu sunt de parere ca oricand Steaua are nevoie de un jucator ca el.am mai spus`o si o mai spun, e mai mult decat excelent la mijloc. si va mai pun odata un link sa vedeti ce poate :

http://youtube.com/watch?v=nuj1qPe1I1U

Charleroi 4-1 Genk (camus 2 goluri superbe)

Dj19.08.2007 20:06

voi l ati auzit pe oier la sport ro? cum il face pe Hagi?

bat pariu cu oricine ca maine Hagi isi da demisia

fansteaua4619.08.2007 20:11

CAPS, CAPS, CAPS.

Dragi useri, respectati regulamentul!!!!

zamainmenu19.08.2007 20:16
voi l ati auzit pe oier la sport ro? cum il face pe Hagi?

bat pariu cu oricine ca maine Hagi isi da demisia

Cred ca au macanit unii pe la oier, e clara treaba. Fum fara foc nu iese. Si Fernandel a terminat apoteotic: "Steaua e o salata!" Eu sunt tareee curios ce antrenor ar putea sa-l multumesca pe oier? Unul d-ala yesman precum Olaroiu? Care face echipa numai la indicatiile pretioase ale razboinicului luminii?

Dar, pe de alta parte, nici Hagi nu-i usa de biserica si se da in spectacol prin badaranism si nervozitate excesiva, vezi episodul de azi cu imbrancirea lui Zaharia, sau ceea ce a facut la meciul cu Poli Iasi...

Am impresia ca buboiul se va sparge din nou la Steaua si vor fi doar doi invingatori: Fernandel si Sen Sei Ratoi.

Dj19.08.2007 20:23

corect. ai mare dreptate zamainmenu

predatorpulse719.08.2007 20:26

Doamne si-a mutat Jiji spectacolul pe realitatea si rade ca un nebun,inca putin si-l injura si pe geambasu si pe terzian. Omul asta are probleme mari psihice,trebuie sa-l duca cineva la balaceanca.

axl2319.08.2007 20:36

Cred ca, date fiind conditiile, Hagi si Steaua au scos cel mai bun rezultat posibil in seara asta. Si nu e numai parerea mea, si Andyro crede la fel. Si prietena lui.

zamainmenu19.08.2007 20:39

Pe Telesport Meme Stoica il desfinteaza pe Fernandel. Imi devine simpatic Memeul...Are dreptate. Fernandel e cancerul echipei. A distrus spiritul Steaua.

gabrieluno19.08.2007 21:14

cine e Fernandel asta ??

bucur519.08.2007 21:16

bine ca nem scapat cu atata

Wally19.08.2007 21:41

Un rezultat bun in conditiile in care am jucat un meci intreg in inferioritate si am avut un penaltu impotriva noastra. Bravo, Gica si jucatorilor, in frunte cu Nesu!

Am vazut si declaratia jijigodiei si pe cea a lui MM. Daca as fi in locul lui Hagi mi-as da demisia acum, cat despre MM "numai RESPECT pentru adevaratii domni din Romania". Si inca o impresie personala pentru care o sa fiu injurat la scena deschisa: Ladoi trebuie sa plece cat mai repede de la echipa pentru ca nu este capitanul acestei echipe, ci este cancerul alaturi de nasi-su!

Recoba19.08.2007 21:47

Meme si el o curva...a zis acuma nijte chestii fix inaintea meciului direct cu echipa lui...sa inflameze spiritele...daca era atat de drept le spunea la timpul lor nu acum..Gigi incalificabil...deci acest om...sincer..tine degeaba umbra pamantului....Hagi ..cred ca din cauza tensiunii o ia iarasi razna..am mai zis...gestul cu zaharia..mi se pare mult mai imbecil decat faza cu Silvasan...parca tre sa se ia de mana cu Gigi la reactiile astea...in rest...bv lui..a gandit meciul bine dupa eliminare si accidentarea lui plesan..decat ca e prea nervos..el ar trebui sa fie mintea limpede a echipei...jucatorii se uita cu admiratie si asteptari la el..si el ce face..urecheaz jucatori pe teren sau isi imbranceste proprii jucatori...

mountytoma20.08.2007 00:46

in seara asta au dovedit ca sunt o echipa, nu adunatura. zapata are sange in el si sunt sigur ca ne va incanta pe viitor. Gigi e un bou si sper ca poate ne scapa raketii de el. imi pare rau ca nu a fost Radoi in locul lui plesan azi.

Radoi nu e capitan, subscriu, e buboiul echipei. iar puroiul este behehecali.

eu zic ca Steaua sta in Bicfalvi si Lovin inceputul asta de sezon, si sa fiu al dracului de nu-mi plac amandoi!

din pacate in echipa sunt doi care trebuie neaparat reciclati pe banca de rezerve: Radoi si Nicolita. sper ca Hagi sa nu-si dea demisia, ci sa-l dea afara pe Radoi, sa moara oierul. sa-l dea Gigi afara daca are sange in el! nu stiu daca Hagi are curaj sa il treaca pe banca pe Radoi, dar oierul disperat de voturi nu va avea curaj sa il dea afara pe Gica!

despre arbitri: cum pm nu trebuia cartonas cand Semedo intra prin alunecare, nu atinge mingea decat pentru ca o da plesan in el!, si ii rupe astuia piciorul? bai craciunescule, daca te-ai ramolit si tu, du-te tata si impusca-te! ca augustus sigur augustatus din banii lui Borcea! pe care incep sa-l ajunga blestemele... rade si cainele meu in curte de Dinamo-mioveni!

weeezer20.08.2007 04:10

Dintr-un punct de vedere, il regret pe Piti... macar in fata lui Becali nu deschidea gura.

E clar ca Hagi nu mai este o solutie pe banca Stelei, furia lui Becali putandu-se stinge oricand pentru ca apoi sa reapara din nimic. In plus, conform unor declaratii din presa, antrenorul ar fi lucrat de vedetele echipei, Dica, Rica si Mirel. In conditiile astea, la ce am mai putea spera? La un antrenor roman care sa fie multumit si fericit ca a ajuns la Steaua, si care astfel sa-i faca toate poftele ciobanului, pierzandu-si din atributiile sale ca antrenor si totodata injosindu-se in fata unui om ca Becali? Cred ca singura varianta ar fi un antrenor strain, titrat, de genul lui Trappatoni, pe care, din respectul atat de mult invocat de Gigi, sa-l lase sa-si faca treaba fara sa mai intervina el.

-=Danny=-20.08.2007 07:24
Meme si el o curva...a zis acuma nijte chestii fix inaintea meciului direct cu echipa lui...sa inflameze spiritele...daca era atat de drept le spunea la timpul lor nu acum..Gigi incalificabil...deci acest om...sincer..tine degeaba umbra pamantului....Hagi ..cred ca din cauza tensiunii o ia iarasi razna..am mai zis...gestul cu zaharia..mi se pare mult mai imbecil decat faza cu Silvasan...parca tre sa se ia de mana cu Gigi la reactiile astea...in rest...bv lui..a gandit meciul bine dupa eliminare si accidentarea lui plesan..decat ca e prea nervos..el ar trebui sa fie mintea limpede a echipei...jucatorii se uita cu admiratie si asteptari la el..si el ce face..urecheaz jucatori pe teren sau isi imbranceste proprii jucatori...

Atunci l-a impins sa se duca mai rep0ede pe teren , si arbitru nu il lasa , devcat pana venea ala , si normal ca omu vreoia sa castige timp , sa dea si el un gol , ceva , ca nu prea e bun scoru asta de 0-0 ..... Cei de pe fcsteaua.ro , au dat formatia gresita inainte de meci ......

@weeezer , sau Zenga sau Protasov , dar mai repede Zanga , ca e liber de contract :) .

Seedorf20.08.2007 07:40

cum va faceti tricourile cu panasonic astept raspuns pe privat!!!!! fularsteaua2fular-campionii

c.ronaldo1720.08.2007 08:56
CFR Cluj RISCA SA PIARDA MECIUL CU Steaua LA MASA VERDE!

Accidentarea groaznica a lui Plesan ar putea aduce totusi o palida consolare Stelei. Imediat dupa ce s-a pus problema transportarii jucatorului la Spital, ambulanta care trebuia sa faca acest lucru a aparut cu o intirziere de aproximativ 10-12 minute. Intirzierea s-a datorat, conform unor martori oculari, faptului ca la stadion era o singura Salvare, desi regulamentul prevede ca gruparea care organizeaza meciul pe teren propriu sa asigure asistenta medicala la partida cu doua masini. Acest neajuns a fost reglat abia dupa citeva minute bune, surse din anturajul echipei clujene sustinind ca a fost contactata rapid firma SMURD, care a trimis rapid un vehicul specializat la stadion, ccel cu care de altfel Plesan a si fost transportat la Spital! Intre timp, salvarea inchiriata special pentru meci, a ramas nemiscata in curtea arenei din Gruia! Daca timisoreanul Vasile Boit, cel care a fost observatorul partidei, a notat in foaie incidentul, conform preverilor regulamentare, Clujul risca sa piarda meciul cu 0-3 la masa verde!

Sursa: Fanatik, probabil cel mai bun cotidian din lume.

«16789»