Bravo baieti pentru acest 0-0,a fost o daruire totala pe teren. Din cauza prostiei lui Goian am facut 0-0 cu o echipa care putea fi batuta,destul de usor dupa parerea mea. Eu le-as da 10 pentru ca au tinut 0-0 timp de 80 min,nu cred ca oricare dintre rapid,Dinamo,Timisoara sau Cluj rezista 80 min daca ramaneam ei in inferioritate atata timp.
Bravo lui zapata,ne-a scos,se vede ca este un portar bun,mie imi inspira incredere.
Dar sa revin la faptul care m-a scos din sarite. Acest tampit pe nume Andone cred ca le-a spus sa joace tare pentru ca au fost f multe intrari dure,nesu a fost masacrat de tony si Semedo,iar augustus a inchis ochii.Semedo macar trebuia eliminat la cate faulturi a facut,mai ales la nesu,plus ca l-a belit pe plesan. Greseala initiala la eliminare a fost a lui rada,dar Goian trebuia sa il lase,nu sa il agate si sa ne lase in inferioritate.
O parte din duritatea meciului se datoreaza si declaratiilor imbecile date de cei 2 patroni si de antrenorul clujenilor,in loc sa fie spectacol a cam fost macel.
Desi suntem pe 2 acum,suntem la egalitate de pc de crapizi(care au avut mare noroc azi cu portarii otelului pentru ca meritau sa ia bataie la cum au jucat,Otelul a jucat f frumos,i-au mancat portarii).
Desi am obtinut un egal in deplasare la o contracandidata,stam rau de tot la accidentari(din nou),pentru ca sunt indisponibili(din cate stiu) plesan,Ghionea,Iacob,Cristocea,Ochirosii,golanski probabil,nesu(capul spart)plus ca nu ne putem baza nici pe Goian la meciul urmator. E normala aceasta agresivitate? Si numai impotriva Stelei,ce naiba sunt eu paranoic,toti vor sa ne rupa jucatorii,si anul trecut a fost la fel si din pacate vad ca si in acest an trend-ul continua.
Oricum,eu raman la parerea mea ca daca ramaneam in 11 nu aveam probleme mari,cred ca ii bateam.
Felicitari baietilor pentru ca au luptat tot meciul,au fost luptatori adevarati.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.