Mie unul mi-e frica de acest meci,CFR-ul nu este de luat in gluma,chit ca i-au batut cipriotii aia,insa sunt optimist ca totul se va termina bine!!
Mie unul mi-e frica de acest meci,CFR-ul nu este de luat in gluma,chit ca i-au batut cipriotii aia,insa sunt optimist ca totul se va termina bine!!
Ce vor clujenii ?! Dupa ce fac de ras in Europa (inca pe tren propriu ),cu o echipa de mana a III a din Cipru. Pierzind din punctele acumulate ,de cele harnice ..... Au culmea tupeului ,sa creada ca a
fost furata de arbitrii (vezi :"am ratat CL " ) .....La acest citat am o zicala : Prostul nu e prost destul , daca nu e si fudul " !!! Dar si presa are" meritul " ei .... !! Declaratile lui Andone si Anca ,sunt elocvente .
Un motiv in plus ,sa le scoatem frustrarea din cap . Sunt de acord ,cu propunerea lui Gigi .
Doua boabe si sa nu primim gol . Asa vor vedea ce hram poarta si vor sti unde le e locul ...
va cer :pragmatism si vointa !!!
steaua_ro steaua_ro
@ Khalid, danimarcu
Ce mi se pare ne la locul lui, este faptul ca CFR-ul nu a pierdut niciun meci cu el la centru. Apoi, nu stiu cum se va comporta fata de Steaua dupa ce Becali a spus ca tatal lui a luat spaga in editia trecuta 500.000 de euro. Augustus a spus ca i-ar da o palma celui care a facut aceasta afirmatie.
Intrebare. E posibil sa i-o dea diseara la Cluj sau sa se razgandeasca?
S-ar baga prea mult in rahat, Virgil, sa faca el dreptate in clinciul cu Becali, pe terenul de joc. Daca e om rational, palma adevarata va fi arbitrand corect si lasandu-l pe Becali cu ochii-n soare ca n-are ce sa-i reproseze.
hmm .. opinia mea este ca ..
sunt doar niste [...........] .. si trebuie sa`i [...................................................]. steagro steaua_ro
Sa auzi si sa te minunezi.Cine vorbeste de onoare,demnitate,respect fatza de spectatori:Andone.Da.
Tocmai el care a pupat atatea funduri sa ajunga dresor la javre si cand era sa fie demis facea sluj in
parte opusa acelorasi funduri,care in vara ar fi antrenat pe oricine numai sa aiba si el un angajament.Respect fatza de spectatori?Cum i-a respectat el ca jucator cand si-a aratat goliciunea unui stadion arhiplin?Daca,asa cum se preconizeaza chiar de clujeni,trei sferturi din stadion vor scanda la meci PRO Steaua,vom avea oare o expozitzie de nuduri visinii dupa modelul antrenorului?
@ weeezer
Chiar asa! Inteligent raspuns. Ramane de vazut daca Augustus are aceasta capacitate. In orice caz eu as incerca pe cat posibil sa evit speculatiile de dupa meci, printr-un arbitraj de calitate.
@ danimarcu, ovi666, Wally
Forumul FCSTEAUA.RO este dedicat tuturor celor pasionati de Steaua sau de fotbal in general, de aceea discutiile trebuie legate de acest domeniu. Discutiile extra-sport se poarta in sectiunile aferente ce se gasesc in forum. Mesajele fara legatura cu subiectul discutiei (off-topic), discutiile paralele sau pur si simplu stupide pot fi sterse fara justificari de catre moderatori.
Nu numai suporterii Stelei pot fi participanti la acest forum. Acceptam cu placere sa dialogam cu suporterii oricaror echipe daca acestia respecta regulamentul forumului.
(Citat din regulamentul forumului.)
Propunerea aceea cu 30 zile de restrictie de a posta pe forum de la data inregistrarii, e o gluma buna.
regulamentul poate fi schimbat, nu? nu cred ca e batut in cuie. orice eroare poate fi reparata, doar nu o sa persistam in greseala...
reply-ul individului la un mesaj pe care i l-am adresat...
"ha ha ha ! vad ca mi-ai urmarit mesajele .... Nu joc la Pronosport, decat f rar ... cand primesc 'alocatia' si
(citandu-l pe Stoicikov) "mah, eu conduceam un Mercedes pe vremea cand tu inca mergeai pe bicicleta!" ( daca ai avut una)"
concluzii: 1 e foarte mandru ca cineva ii urmareste post-urile.
2. e arogant
3. joaca la pronosport(cine mai joaca la pronosport in ziua de azi?!
)cand cineva peste 18 ani se milogeste de el si ii pune un bilet.
hai ca deja am mers prea departe! promit sa-l ignor pe viitor!
steagcruce2 ![]()
Ma asteptam ca astia din Bucuresti sa fie agresivi, dar tu ce-ai patit, mah?! As fi dat un print screen... sa le arat puicutelor din galerie, dar la ce? vad ca pe aici e domnia formei fara fond.
Anyway, am postat mesaj in acest topic, pentru. ca era intitulat CFR-Steaua si mi-am spus parerea despre meci, atata tot.
Treaba voastra daca nu puteti accepta si un alt punct de vedere diferit.
nu mai comentez nimic, astept comentariile voastre dupa meciul de maine ...
nu ma pot abitine!
cu ce esti mai bun tu fata de "astia din Bucuresti" dc ai aceeasi atitudine segregationista?! cu ce difera un bou din Bucuresti care se lauda ca sta in capitala si nu in provincie de unul din Cluj care se lauda ca e dintr-un oras "occidental" si nu intr-o capitala "plina de milogi"? cu nimic!!! apropo. am stat destul la Bucuresti sa observ ceva curios: cei mai "mandri bucuresteni" sunt aia care au venit din provincie sa locuiasca acolo. curios, nu?!
p.s. ai facut mai mult decat sa-ti spui parerea despre acest meci! reciteste-ti post-urile dc suferi de amnezie...
steagcruce2 ![]()
@ Khalid, danimarcu
Ce mi se pare ne la locul lui, este faptul ca CFR-ul nu a pierdut niciun meci cu el la centru. Apoi, nu stiu cum se va comporta fata de Steaua dupa ce Becali a spus ca tatal lui a luat spaga in editia trecuta 500.000 de euro. Augustus a spus ca i-ar da o palma celui care a facut aceasta afirmatie.
Intrebare. E posibil sa i-o dea diseara la Cluj sau sa se razgandeasca?
Andone zicea asta, nu Augustus.
nici pana acum nu am aflat de pe acest topic dc galeria din Buc face deplasarea la cj sau nu. presupun ca da. dar cati vor fi? si la cat vor ajunge?... nu este nimeni din Buc care sa stie acest lucru? vreun moderator care sa dea un tel si sa afle?...
steagcruce2 ![]()
Patru posturi consecutive. Patru!!! Citeste regulamentul si respecta-l inainte sa inaintezi propuneri de schimbare. Esti aproape de marirea nivelului de warn.
ce sa fac dc altii nu sunt activi la ora asta?... ![]()
ok. stiu ca nu aveam voie sa fac asta, dar asa mi-a iesit. e prima oara. si nu te mai stresa asa. ca bate sigur Steaua diseara! ![]()
steagcruce2 ![]()
Cinci!!!! Cinci posturi consecutive!!! Citeste regulamentul.
bate sigur Steaua diseara!![]()
Asta sper si eu.
Nu pot decat sa sper ca Steaua s-a trezit dupa ultimul meci p care l-a avut!
Astazi o sa castige! Trebuie s-o faca! Dak nu, cred ca-i mananca Gigi cu fulgi cu tot! :tongue: ! Si ar avea dreptate!
Asa ca hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Dak nu, cred ca-i mananca Gigi cu fulgi cu tot!
si de ce trebuie sa-i manance Gigi? nu avem antrenor/manager care sa dea sanctiunile?
cred ca o luam in buza cum s-ar zice ![]()
Pai daca vrea sa ajunga arbitru mare,sa faca fata presiunii...
Ce-i asa de greu sa arbitreze corect?...
Daca faci greseli omenesti, fara sa avantajezi o echipa sau alta,nimeni nu poate sa spuna nimic...
Oricum,sper ca noi sa nu intram in hora celor ce acuza arbitrii...
sa sti ca nu e usor sa fi arbitru eu sunt de 2 ani la divizii c d is daca vrei daca nu de multe ori vro ecipa crede ca a fost furat daca e adevarad sau daca nu
Neaga va inscrie... Neaga trebuie sa inscrie!
Sa speram ca va inscrie,poate asa isi revine si el isi da drumu la joc!!
Nu pot decat sa sper ca Steaua s-a trezit dupa ultimul meci p care l-a avut!Astazi o sa castige! Trebuie s-o faca! Dak nu, cred ca-i mananca Gigi cu fulgi cu tot! :tongue: ! Si ar avea dreptate!
Asa ca hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CU SIGURANTA II VOM BATE PE CLUJENI
steagro
FORZA Steaua!!!!!!!!!!@!
jos cu u[.......... ]
)
@xmaster
Termina cu tampeniile.Sper sa iti iei ban.Aici nu suntem in ghiulesti...
Steaua va incepe cu:
Zapata - Golanski, Goian, Rada, Neșu - Nicolițã, Rãdoi, Lovin, Pleșan - Neaga, Dicã.
Ce cauta Lovin? Unde'i Eric? :sad2:
Eric are tot timpul sa fie titular. Intr-un an-doi va fi garantat titular la Steaua.
Faptul ca jucam in continuare cu doi inchizatori(Radoi, Lovin) - care nu conteaza absolut deloc pe faza de atac! - demonstreaza ca noi nu avem un inchizator care sa acopere tot centrul terenului, ceea ce nu e bine. Si iarasi ajungem la Radoi Ratoi si veti zice ca am ceva cu el... Sau, sa gasim un mijlocas stanga veritabil si sa jucam in centru cu Radoi-Plesan.
Evident, de la unul ca Lovin, nu ne putem astepta sa devina fotbalist acum la maturitate. N-a fost, nu este, si nici nu va fi.
Cum spunea o vorba, pai dupa 20 de ani mai inveti sula sa creasca? Daca n-a crescut pana atunci, la revedere!
Lovin titular ! Ohhhh boy, we are soooo dead !
de ce s-au deplasat doar 100 de Stelisti din Bucuresti?
Ungurii din galeria CFR-ului s-au luat la bataie cu fanii Stelei
Cu aproape o ora inaintea meciului CFR Cluj – Steaua Bucuresti, o parte dintre fanii celor doua echipe s-au luat la bataie, fiind opriti in cele din urma de fortele de ordine.
Suporterii lui CFR Cluj din factiunea KVSC1907 s-au luat la bataie cu fanii Stelei veniti de la Bucuresti, care se aflau in peluza a II-a.
Conflictul a aparut in urma unui conflict verbal dintre cele doua parti, dat fiind faptul ca sectoarele rezervate celor doua parti sunt in aceeasi zona.
KVSC1907 este un grup al galeriei CFR-ului format din mare parte din persoane de nationalitate maghiara, care isi incurajeaza echipa cu sloganuri in limba materna. La meciul cu Steaua, acestia au fost la un pas de o bataie generela cu suporterii echipei oaspete, insa jandarmii au revenit repede si incidentele s-au aplanat.
De altfel, nici patronul Stelei nu a scapat de furia localnicilor. Acesta a ajuns la stadion odata cu autocarul echipei si a fost injurat continuu in ambele limbi, romana si maghiara.
KVSC1907 este un grup al galeriei CFR-ului format din mare parte din persoane de nationalitate maghiara, care isi incurajeaza echipa cu sloganuri in limba materna.
ªi ai ceva probleme cu asta ?
Dupã mine fotbalul se joacã pe teren și nici decum in ce limbã se vorbește sau cum încurajeazã o galerie echipa favoritã .
in ungureste sa incurajeze in ungaria nu in Romania....unguri ********
Lovin s-a achitat pana acum bine de sarcinile pe care le-a primit (el fiind "prin definitie" un inchizator). Si daca punem la socoteala cele intamplate, cu accidentarea lui Plesan si eliminarea, mai mult sau mai putin justificata, a lui Goian, probabil ca aliniem o echipa destul de apropiata de Best Of-ul posibil in acest moment, cu semne de intrebare poate doar la nivelul postului de mijlocas dreapta si al celui de fundas stanga unde, probabil, Badoi si, respectiv, Petre Marin, ar fi avut o evolutie asemanatoare titularilor de azi. Oricum este oportuna pastrarea lui Nicolita in teren (iar eu nu l-am sustinut niciodata), e genul de meci in care Nicolita poate face diferenta in atac, fiind deosebit de util si in aparare.
E clar ca singurele sperante le tragem fie de la vreo eliminare cat mai rapida a unui jucator "clujean", fie dintr-un moment de magie, dintr-o sclipire a vreunui stelist. Sau mai e varianta "destinului", vreo minge balbaita de apararea clujeana, care cu o doza consistenta de noroc sa intre in ate.
Per total, un eventual scor de 0-0, in circumstantele date, ar fi multumitor.
:sad2: "Plesan va sta sase luni in afara gazonului, dupa ce a suferit o fractura de peroneu" zic astia pe sportro . sa speram ca e doar o minciuna precum toate cele ce le scriu pe situ lor de kkt.