FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«1345679»
dee17.08.2007 10:55
Ma astept la infrangere,am avut 5 victorii,acuma am avut un egal si urmeaza infrangerea!!!Nici nu am pretentii de la acest meci!

Eu chiar am crezut ca CFR-ul va castiga in fata Stelei... dar dupa meciul de ieri, am un gust amar. Parca nici nu ma mai intereseaza daca

vor castiga sau nu .... au fost atat de penibili ieri incat va trebui sa treaca mult ca sa pot uita.

Singurul lucru bun este ca s-a demonstrat ca CFR-ul poate fi vulnerabil ,iar forta sa ofensiva anihilata complet.

Sper ca Hagi sa urmareasca atent jocul cipriotilor ... nu-mi dau seama ce-au facut, dar astia, ai mei ...au fost niste marionete in mainile ( pardon, picioarele) lor.

raducelbun17.08.2007 12:20
Ma astept la infrangere,am avut 5 victorii,acuma am avut un egal si urmeaza infrangerea!!!Nici nu am pretentii de la acest meci!

Mie imi este teama ca nu cumva sa urmeze 5 remize si apoi... Piei Drace! :rolleyes:

cristian01417.08.2007 12:27

Desi nu ma intereseaza rezultatele nici pe plan intern, nici international, ale CFR-ului, ma bucur ca au luat-o pe coaja de la ciprioti, cu atat mai mult cu cat meciul s-a desfasurat pe teren propriu. Au trecut doar 3 etape si clujenii deja s-au vazut favoriti la titlu, si asta s-a vazut in declaratiile arogante ale conducatarilor. Se pare ca au o ura deosebita pentru noi, datorita infrangerii suferite in sezonul trecut. Dar oare nu se gandesc ca le-am facut un mare bine ? Ce sa caute ei in Champions League, unde n-ar fi fost cap de serie si ar fi intalnit o echipa gen Arsenal, Lazio etc. ? :tongue:

Dar vorba aia..'vrabia malai viseaza'..un 1-3 cu Anorthosis, ar fi echivalentul unui 0-5..0-6..cu granzii europei..poate mai mult. Oricum nu vor afla niciodata.

In alta ordine de idei, avem o deplasare grea, dar nu imposibila. Sper sa tratam meciul din primul pana in ultimul minut cu seriozitate, si as vrea ca Hagi sa fie inspirat nu doar la schimbari..ci in alcatuirea primului 11. Mi-e greu sa cred ca daca primim gol o sa ne revenim. In ciuda umilintei din Europa, CFR-ul nu e Bate, si vor trage cu dintii de un rezultat bun.

Forza Steaua !

raducj17.08.2007 14:39

N-am inteles niciodata invidia si ironiile unor suporteri, satisfactia cand echipa 'inamica' are un rezultat slab pe plan international. Auzi, sa te bucuri ca a pierdut CFR-ul acasa... e adevarat, nici eu nu m-am innecat in bere ( de suparare) dupa meciul Stelei dar totusi, am avut o unda de regret pentru. ei.

Ce rost are sa hulesti pe cineva care tine cu alta echipa decât a ta ? De multe ori ura din tribune se transmite la jucatori si mai are loc cate un fault mai dur , cate un cot in gura etc. Sper ca duminica, stelistii din tribune sa se comporte intr-un mod fair play, sa nu uite ca pe stadion mai exista si oameni care pur si simplu vor sa vada un spectacol agreabil. Am ajuns sa visez la fotbalul de altadata, cel pe care tata mi-l povestea nostalgic, la o bere.

Hai CFR!

IONUTZ-CIPRIAN17.08.2007 15:21

Uite un roman adevarat,si mie mi-a parut rau ca a pierdut,dar si-au facut-o cu mana lor!!

JDERUL17.08.2007 16:49

Suntem romani,este adevarat.Nu ar trebui sa ne bucuram de niciun insucces al oricarei echipe romanesti in Europa,dar....Cum sa nu fii caustic atunci cand un ,,copil cu buteliile"declara ca a plans de necaz cand noi am castigat CUPA CAMPIONILOR,cand fostul sef al u.t.c-ului si toate milogii sale se proclama ,,cea mai iubita echipa"din Romania in ciuda tuturor sondajelor la zi,cand ,,haznaua ambulanta"care spala bani la greu pe la Timisoara vine si spune ca Steaua este echipa comunista,cand ,,P... cu urechi"de la Cluj venit de ieri-de-azi in fotbal indruga numai tampenii grandomane,cand totzii zvonerii si raspandacii din presa scrisa si audiovizual ,,dau"in Steaua fara mila ori de cate ori sunt ,,unsi"cu un mic sau un tzap de bere,cand arbitrii ne vaneaza aproape meci de meci sub ochii ingaduitori ai maimarilor fotbalului care mimeaza echidistantza.(Aici va rog sa vedetzi componentza delegatziei care a insotzit o echipa romaneasca la Roma,dar si pe cea care a insotzit alta echipa romaneasca in Bielorusia !)

Cand suporterilor STELISTI li se taxeaza orice iesire cat de mica iar celor ale altor echipe li se iarta totul? Cand de-a lungul vremii am infruntat jigniri nemeritate de la tot felul de ,,mici"(ca sa nu ma exprim mai dur)?

Nu ! Suporterii STELISTI au fost si sunt cei mai tolerantzi suporteri din tara !

Cunosc fenomenul Steaua din interior inca din 1974 (STELIST sunt din 1968).

JDERUL este porecla care mi-a dat-o nea TOPI Voinescu si ma mandresc cu ea,asa cum ma mandresc ca sunt STELIST !

Suntem romani,dar inainte de tot suntem STELISTI ! Cand suntem atacatzi trebuie sa raspundem ca atare,prin vorbe.Nu prin violentza! Violentza nu ne-a caracterizat niciodata !

Steaua a fost mereu ,,premiantul clasei"invinuit de cailaltzi ca este prea bun si prea constiincios.A fost,daca vretzi, ,,intzeleptul" in care s-a aruncat cu pietre !

CFR-ul a primit o lectzie binemeritata din parte cipriotzilor!Au atacat Steaua si D-zeu nu i-a ajutat.

Poate ne ajuta pe noi sa le dam diferentza de goluri despre care vorbeau !

Nu-mi fac prea mari griji in privintza asta,numai Stancioiu sa fie titular ca de restul se ocupa Dica et co.

ovi66617.08.2007 18:02
si e prea posibil sa pierdem...nu`s tocmai optimist pentru ca nu am cum sa ma imbat cu apa rece...Steaua noastra nu joaca ce ne dorim noi...are rezultate dar stiti ce...??? nu`l are pe Elton..nu`l are pe Cyril...nu`l are pe Protasov...asta e buba...exista totusi Hagi...

out of subject: nu-i frumos fratioare, sa-mi furi poza din avatar. :biggrin:

dee17.08.2007 18:02

Suporterii Stelei sunt cei mai toleranti din tara?! :huh:

Daca si-ar controla execesele in manifestarea atasamentului si ar lucra putin si la respectul pentru adversari poate ca ar fi suporterii ideali.

JDERUL17.08.2007 18:19

Eu nu am spus ca sunt ideali.Perfectziunea in ,,real"este o utopie.Nu sunt utopic.

Suporterii Stelei nu provoaca ! Ei doar raspund la provocari.Incearca sa-i cunosti ,,pe viu" nu din relatarile presei.Daca nu ai trait viatza de galerie iti dai seama mai greu de fenomen.

ovi66617.08.2007 18:27

eu sunt din Cluj si in mod normal voi fi prezent la meci. zic "in mod normal" pentru ca nu am inca in mana biletele, dar tocmai am vorbit cu cineva sa-mi fac rost de bilete. la suprapret, ce-i drept, ca nu am avut timp sa stau la coada infernala. nu ca n-as fi stat, dar serviciul nu ma lasa! ;)

pentru membrii AISS care vor face deplasarea la Cluj, dc va pot da o mana de ajutor, un sfat, un pahar cu apa, cu cea mai mare placere. in sectiunea special dedicata membrilor, aveti datele mele de contact. incerc sa fiu la dispozitia voastra, in masura in care am si partea de servici care ma ocupa mult.

pe de alta parte, pe langa toate parerile noastre despre cum va arata primul 11 (Hagi zicea ca nu are ce schimbari sa faca, pentru ca nu prea are jucatori la dispozitie), vreau sa stiu si eu cand ajunge nucleul galeriei in Cluj si cu ce vine. adica sa va astept in gara ca sa ma alatur voua sau veniti cu microbuze?... si dc da, mergeti direct la stadion, nu? dc e cineva care sa ma lamureasca ar fi foarte ok.

in rest, fiind aseara "in spionaj" la meciul lui CFR, nu am prea multe comentarii de facut. au fost jenanti. si, in pofida multor voci care vor zice ca-i vor inrai acest rezultat, eu zic ca in meciul cu Steaua vor fi foarte prudenti! nu cred ca isi mai permit gafele din aparare de aseara si cu siguanta nu isi mai permit inca o umilinta la 3 zile distanta! va fi un meci de uzura (asta dc nu se inscrie repede) si va castiga echipa care va fructifica fazele fixe cel mai bine. adica Steaua! ;)

apropo, scandal cu galeria CFR nu va fi. decat la nivel verbal. sunt foarte multi pustani si fete in galeria aia! aia de-i tot arata la televizor canalele de stiri dezbracati la bustul gol sunt cativa fani U, care au facut un pas spre un fel de simbioza ciudata... nu imi explic inca, avand in vedere ura celor de la U pe "franari". :) asa ca, pentru enervare vom putea scanda U-U-U-U!!!... sau... "Haide U! Haide U! Unica iubire pentru Cluj ("u-istii" zic "noi" in loc de Cluj; la noi nu e cazul) esti tu!"

inca o chestie interesanta si cu asta termin: Duelul intre galerii ca nivel de decibeli produs va fi foarte interesant. Daca in anii trecuti am fost peste ei, acum vor face si ei zgomot destul de puternic, in ciuda numarului lor mic (nu toti care sunt in galerie la ei si scandeaza!). Asta pentru ca factiunea din galerie de la tribuna a 2-a s-a mutat in peluza noua. Care e acoperita. Iar acel acoperis de tabla amplifica scandarile lor. :) Asta asa, ca si can-can. :)

p.s. inca ceva. Si cu asta chiar termin. Sper sa nu se mai scandeze una din scandarile preferate ale... bucurestenilor - "Noi suntem din capitala/Voi de la tara!" Nu de alta, dar vom fi foarte multi in galerie din provincie si e mai greu pentru noi sa scandam asa ceva. :));)

fularultras steagcruce2

axl2317.08.2007 18:32

@ovi666

E laudabila atitudinea ta dar cred ca ar trebui sa postezi aceste lucruri in topicul AISS.

cristian01417.08.2007 18:40

Nu cred ca ar fi indicat sa se strige la Cluj, numele Universitatii, cunoscandu-se ura 'sepcilor rosii' pentru stelisti. Daca nu ma insel cu cateva luni in urma (poate un an), a fost injunghiat un fan stelist pe strada de suporterii acestei echipe.

In orice caz putin probabil sa se intample acest lucru, cu atat mai mult cu cat CFR-ul nu reprezinta vreo rivala de traditie in compania careia sa jucam un derby.

raducj17.08.2007 18:53

ar fi ciudat sa strigati "U" tinand cont ca sepcile rosii au fost infratiti cu Dinamo, rivala voastra de-o viata! :biggrin:

iar la ce tensiune va fi pe teren, ma indoiesc ca jucatorii vor intelege ceva .... eventual spectatorii, dar si in cazul asta scandarea cu "U" n-ar supara pe nimeni, din contra .... indiferent de ce spun CFR-stii, toata lumea a tinut si va tine cu "U" .... ( e ceva in subconstientul fiecarui clujean)

Asa cum spunea cineva anterior, nu vor fi probleme .... in asa zisa galerie a CFR-ului sunt numai copii ...pustani de liceu si multe fete.

Mai nou sunt multe femei pe stadion la Cluj :tongue: .... cu timpul o sa fim in minoritate ( nu ca m-as supara)

danimarcu17.08.2007 19:10

@ovi666- laudabil faptul ca vrei sa ajuti!

Dar referitor la scandarile alea,eu zic ca nu e cazul,noi suntem Steaua,nu se cade sa scandam numele altei echipe ca sa facem in ciuda CFR-ului...

mirel_radoi4u17.08.2007 22:12

cun se va face deplasarea la Cluj?

danimarcu17.08.2007 23:20

I.N.Money- o iau ca pe o gluma chestia asta cu editatul postului astuia pe motiv de prea multe stegulete... :sad2:

I.N.Money17.08.2007 23:22

Am vrut sa ii editez intreg postul,dar l-am lasat vazand ca are abia 3 posturi.L-am avertizat ca daca continua in stilu asta va fi sanctionat.

weeezer18.08.2007 05:39

Stiu ca nu sunt moderator si n-am nici o atributie de genul asta, dar parerea mea e ca astfel de posturi trebuie sa dispara din start, din prima, fara avertizare, fara tratament preferential.

dee18.08.2007 06:29

@ xmaster

Daca te simti mai bine dupa ce ai spus astea [...............]hai mai zii ...

Pentru cultura ta generala in lotul CFR-ului nu exista nici un jucator de etnie maghiara, din cate stiu doar maseurul ... dar si daca ar fi, eu sunt mandra ca ne reprezinta, iar pentru Arpad Paszkany am tot respectul pentru. ceea ce a facut in Cluj. ( nu ma refer strict la echipa cat si la alte investitii masive).

Daca ar fi sa ma razbun, te-as numi [...] dar sunt o doamna si ma abtin :biggrin:

[.......................................................................]

Eu inteleg sa-ti sustii echipa, dar mi se pare o prostie sa nu o poti face prin argumente pertinente si numai sa lansezi atacuri la adresa adversarului. Si cel mai urat mi se pare ca unul ca tine se identifica ca suporter al Stelei.. . nu-i de mirare ca lumea are o parere prosta despre voi.

EDitat de moderatori

Virgil18.08.2007 06:51

@ dee

Tati, ti-ai iesit din pepeni si ai intrecut cam mult masura. Ne-ai jignit pe toti. Nu uita ca esti pe forumul Stelei. Poti sa-l respecti cat vrei pe Arpad, dar tine-ti gura cand vine vorba despre Steaua si despre Stelisti!

dee18.08.2007 06:56

stai linistit, e ultimul mesaj pe care-l postez aici.

N-am jignit pe stelisti, am dat o replica unia atata tot si cred ca am facut-o la modul civilizat.

Nu inteleg de ce te-ai simtit jignit??? sau mai bine spus, voi aveti voie sa atacati, sa insultati oameni, sa postati mesaje sovine, injuraturi etc. dar Doamne fereste sa vi se dea o replica.... scoateti imediat arma secreta " delete sau modificati mesaje" ....

numai bine ...

p.s Virgil, m-a amuzat terbil ca ai sters din mesajul anterior esenta lui : " ignoranta lui mare poate fi egalata doar de prostie".

PAKI18.08.2007 08:02

Normal Steaua nu trebuie sa aiba probleme cu CFR dar mie tare frica de arbitrii.Sa dat multe declaratii,cei dela CFR deja luat o inainte cu arbitrii si arbitrii sunt sub presiune.Sa nu avem parte de un asistent "BUN" si sa vada un cot in aer dela un jucator dela Steaua si sa anunte centralul si eliminare.Apropo,cine ne arbitreaza?

Nu sunt Roman dar Sunt Stelist.Scuze pentru greseli de Romana.

ovi66618.08.2007 10:32

revin si sunt si imi cer scuze: asa e! nu trebuie sa scandam numele lui "U". pana la urma, la ce cultura fotbalistica au fanii lui CFR cred ca nu ar intelege unde batem cu aceasta scandare. :D in plus, asa e! cei de la U se numes "vecchia guardia" si da, ii cam urasc pe dinamovisti. cu toate astea, multi din suporterii U sunt si stelisti! :) iar incidentul cu suporterul stelist injunghiat si omorat de suporterii lui U are alte radacini decat cele strict legate de rivalitatile intre fotbalistice.

pana la urma, cati din galerie fac deplasarea la Cluj?

fularultras steagcruce2

am 2 bilete la peluza 2, aia acoperita. pret: 50 lei. le dau la pretul care le-am facut si eu rost. un prieten de al meu nu ajunge in oras (trebuia sa mearga si prietena lui cu el la meci) si nu mai am nevoie de ele. le vrea cineva?

stifler_cale18.08.2007 11:21

este un meci extrem de greu....sper ca echipa sa bata...dar dupa jocul care il practica nu cred ca vom castiga...

stifler_cale18.08.2007 11:27

pai si eu sper sa bata Steaua....am spus doar ca va fi un meci foarte greu.

«1345679»