Suntem romani,este adevarat.Nu ar trebui sa ne bucuram de niciun insucces al oricarei echipe romanesti in Europa,dar....Cum sa nu fii caustic atunci cand un ,,copil cu buteliile"declara ca a plans de necaz cand noi am castigat CUPA CAMPIONILOR,cand fostul sef al u.t.c-ului si toate milogii sale se proclama ,,cea mai iubita echipa"din Romania in ciuda tuturor sondajelor la zi,cand ,,haznaua ambulanta"care spala bani la greu pe la Timisoara vine si spune ca Steaua este echipa comunista,cand ,,P... cu urechi"de la Cluj venit de ieri-de-azi in fotbal indruga numai tampenii grandomane,cand totzii zvonerii si raspandacii din presa scrisa si audiovizual ,,dau"in Steaua fara mila ori de cate ori sunt ,,unsi"cu un mic sau un tzap de bere,cand arbitrii ne vaneaza aproape meci de meci sub ochii ingaduitori ai maimarilor fotbalului care mimeaza echidistantza.(Aici va rog sa vedetzi componentza delegatziei care a insotzit o echipa romaneasca la Roma,dar si pe cea care a insotzit alta echipa romaneasca in Bielorusia !)
Cand suporterilor STELISTI li se taxeaza orice iesire cat de mica iar celor ale altor echipe li se iarta totul? Cand de-a lungul vremii am infruntat jigniri nemeritate de la tot felul de ,,mici"(ca sa nu ma exprim mai dur)?
Nu ! Suporterii STELISTI au fost si sunt cei mai tolerantzi suporteri din tara !
Cunosc fenomenul Steaua din interior inca din 1974 (STELIST sunt din 1968).
JDERUL este porecla care mi-a dat-o nea TOPI Voinescu si ma mandresc cu ea,asa cum ma mandresc ca sunt STELIST !
Suntem romani,dar inainte de tot suntem STELISTI ! Cand suntem atacatzi trebuie sa raspundem ca atare,prin vorbe.Nu prin violentza! Violentza nu ne-a caracterizat niciodata !
Steaua a fost mereu ,,premiantul clasei"invinuit de cailaltzi ca este prea bun si prea constiincios.A fost,daca vretzi, ,,intzeleptul" in care s-a aruncat cu pietre !
CFR-ul a primit o lectzie binemeritata din parte cipriotzilor!Au atacat Steaua si D-zeu nu i-a ajutat.
Poate ne ajuta pe noi sa le dam diferentza de goluri despre care vorbeau !
Nu-mi fac prea mari griji in privintza asta,numai Stancioiu sa fie titular ca de restul se ocupa Dica et co.