FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«1789»
stelea20.08.2007 09:00

ce se intampa la Steaua ??!! Oare a fost fault de rosu la Goian, sau actorul si justitiarii au avut tema ?? Dar intrarea la Plesan , a fost premeditata ??

Ceea ce am vazut eu la TV , ati vazut si voi ....!!?? Asa ceva ,mai rar . Inca um meci ca asta ,si echipa se va rupe .

Sa vedem daca are curaj comisia , sa anuleze cartonasul rosu oferit gratuit (parerea mea ) ,lui Goe ((=\\ ?? TREZITI-VA , NU AVEM OM DE CAREU !!!

Urgent :avem nevoie de un atacant si mijlocas(i)

fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii ....jucarorii, sunt in picaj .

inexplicabila atitudinea din mecul de Cupa UEFA ,cu anonimii din Cipru ..??!! E o rusine pentru Steaua ,ca nu au castigat .

Ps :Becali ,daca nu mai vrei sa ti echipa,vindeo !!!

-=Danny=-20.08.2007 09:28

A zis c.Ronaldo mai devreme , ca Steaua trebuia sa castige cu 3-0 in fata CFR-uli , din cauza accidentarii lui Plesan , si a incalcarii regulamentului , cu privire la numarul de salvari de la meci . Meciul nu o sa fie castigat de Steaua , pentru ca suntem in Romania , si mai ales cu actoala conducere a FRF e imposibil ..... Nu imi vine sa cred ca nu a protestat nimeni , din cauza ca CFR a jucat asa dur , 2 jucatori scosi de pe teren fortat ( Plesan , Golansky ) , nu se poate asa ceva .

c.ronaldo1720.08.2007 09:37

@DaNNy

A zis Fanatik nu c.Ronaldo. :)

MALDINI_STEAUA20.08.2007 09:42

Continui discursul lui @c.ronaldo17 : Probabil cel mai bun cotidian de sport din Romania

Sunt curios ce reactie va avea Hagi...

AGRESSIVO198+120.08.2007 10:48
ce se intampa la Steaua ??!! Oare a fost fault de rosu la Goian, sau actorul si justitiarii au avut tema ?? Dar intrarea la Plesan , a fost premeditata ??

Ceea ce am vazut eu la TV , ati vazut si voi ....!!?? Asa ceva ,mai rar . Inca um meci ca asta ,si echipa se va rupe .

Sa vedem daca are curaj comisia , sa anuleze cartonasul rosu oferit gratuit (parerea mea ) ,lui Goe ((=\\ ?? TREZITI-VA , NU AVEM OM DE CAREU !!!

Urgent :avem nevoie de un atacant si mijlocas(i)

fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii ....jucarorii, sunt in picaj .

inexplicabila atitudinea din mecul de Cupa UEFA ,cu anonimii din Cipru ..??!! E o rusine pentru Steaua ,ca nu au castigat .

Ps :Becali ,daca nu mai vrei sa ti echipa,vindeo !!!

nici eu n-am mai vazut unul ca tine,cum poti sa comentezi arbitrajul,cand a fost aproape perfect?

Virgil20.08.2007 12:21

Nimic nu e perfect. Asa cum nu a fost nici arbitrajul lui Constantin care a permis jocul foarte dur al clujenilor si l-a eliminat fara sa clipeasca pe Goian.

AGRESSIVO198+120.08.2007 13:36

@Virgil

la Goian a fost clar de rosu(ultimul aparator),vizavi de jocul dur,eu as zice mai degraba ca a fost unul barbatesc(au fost si cateva accidentari,dar fara nici cea mai mica intentie din partea clujenilor)

am fii ipocriti daca am cauta nod in papura in arbitraj.

bodanelu20.08.2007 14:47

legat de joc, nu pot decat sa remarc toata echipa. am vazut ceva, ce ne-a lipsit de mult: DARUIRE, SACRIFICIU!

wolfi20.08.2007 18:17

clujul e totusi o echipa care a terminat pe locul 3 anul trecut...deci nu`i d colea. deci in concluzie : cu un om in minus si coordonatorul de joc,Plesan, accidentat, rezultatul este unul perfect in conditiile date, plus ca au avut un penalty aparat de Zapata[f multa incredere da portarul asta].

Si despre arbitraj....domnu augustus, ti`ai uitat ochelarii acasa ? ce mama masii intrari sunt alea ? ne`au nimicit din min 1 pana in min 90+2 ? asta`i fotbal sau concurs de rupt picioare ?

Dupa declaratiile date de "razboinicu prostiei", Hagi trebuie sa`si pastreze calmul si sa`si vada de antrenamente, de jocul echipei si de meciurile Stelei.

In concluzie Steaua a prestat un joc foarte bun la Cluj ! steag1 Hai Steaua !

stelea21.08.2007 11:24
@Virgil

la Goian a fost clar de rosu(ultimul aparator),vizavi de jocul dur,eu as zice mai degraba ca a fost unul barbatesc(au fost si cateva accidentari,dar fara nici cea mai mica intentie din partea clujenilor)

am fii ipocriti daca am cauta nod in papura in arbitraj.

bine ,ca esti tu destept !!!

alexynho21.08.2007 13:32

@ stelea

Sunt de acord cu Virgil ... Goian a faultat ca ultim aparator , si se da peste tot cartonas rosu ... La accidentarea lui Plesan , daca ai fi observat , l-a agatat cu piciorul din spate ... in cazul in care il lua cu cel din fata , clar era intentie , dar asa ... la Nesu nu a fost intentionat ... aceste lucruri le vedem des in fotbal ... la Golansky recunosc ca nu am vazut contactul sau cu Semedo , asa ca nu ma pronunt :)

costinsteaua21.08.2007 13:45

Mie nu mi-a placut meciul.Dupa parerea mea Steaua putea si mai bine.Partea cea mai rea e ca ar putea sa plece Hagi de Steaua :sad2:

dee21.08.2007 14:45
in seara asta au dovedit ca sunt o echipa, nu adunatura. zapata are sange in el si sunt sigur ca ne va incanta pe viitor. Gigi e un bou si sper ca poate ne scapa raketii de el. imi pare rau ca nu a fost Radoi in locul lui plesan azi.

Radoi nu e capitan, subscriu, e buboiul echipei. iar puroiul este behehecali.

eu zic ca Steaua sta in Bicfalvi si Lovin inceputul asta de sezon, si sa fiu al dracului de nu-mi plac amandoi!

din pacate in echipa sunt doi care trebuie neaparat reciclati pe banca de rezerve: Radoi si Nicolita. sper ca Hagi sa nu-si dea demisia, ci sa-l dea afara pe Radoi, sa moara oierul. sa-l dea Gigi afara daca are sange in el! nu stiu daca Hagi are curaj sa il treaca pe banca pe Radoi, dar oierul disperat de voturi nu va avea curaj sa il dea afara pe Gica!

despre arbitri: cum pm nu trebuia cartonas cand Semedo intra prin alunecare, nu atinge mingea decat pentru ca o da plesan in el!, si ii rupe astuia piciorul? bai craciunescule, daca te-ai ramolit si tu, du-te tata si impusca-te! ca augustus sigur augustatus din banii lui Borcea! pe care incep sa-l ajunga blestemele... rade si cainele meu in curte de Dinamo-mioveni!

Am fost duminica pe stadion si trebuie sa recunosc ca am ramas placut surprinsa de galeria Stelei. Tot timpul meciului si-au incurajat favoritii. ( ma gandeam, "oamenii astia nu ragusesc niciodata?!" :) ) Bine, au fost si ceva schimburi de vorbe, mai de duh, la inceputul meciului intre cativa suporteri,dar s-a aplanat destul de repede. Meciul a fost destul de incalcit, fragmentat, extrem de tensionat , stelistii picau secerati la fiecare contact mai "barbatesc". Stiu ca risc acuma o injuratura, dar mie mi s-a parut ca mai degraba Plesan s-a lovit in alunecare de Semedo si nu invers. Vazand reluarile de la TV m-am prins, pentru. ca evident nu eram atunci atenta la meci .. eram fixata pe Zappata, tot incercam sa-l prind intr-o poza :happy: . Oricum, accidentul e regretabil. Singurul repros pe care-la duc arbitrului e ca nu l-a sanctionat cu un galben pe Tony. O fi Tony febletea mea, dar merita un galben, sa se calmeze. Injuraturile lui le-am auzit si eu ...si eram in tribuna, destul de sus. Pot sa spun ca Steaua a rezistat eroic, a dus un joc de uzura,dar le-a lipsit insa forta de a lovi in atac. Nu cred ca s-au complacut cu 0-0 ,dar nu s-a putut mai mult. Per ansamblu cred ca e un rezultat echitabil, CFR-ul nu mi s-a parut destul de motivat pentru. a castiga.

Pacat ca meciul a fost compromis de declaratiile dinaintea meciului ale lui Becali si Andone care au dus la o agresivitate si o tensiune mult prea mare pentru. un meci de fotbal.

AGRESSIVO198+121.08.2007 19:12
bine ,ca esti tu destept !!!

ai vazut alt meci prietene.

stelea22.08.2007 17:49
ai vazut alt meci prietene.

priveste si te dumireste la:http://www.prosport.ro/.....!

razvan_stelist200727.08.2007 15:01

in meciul cu CFR l-am avut pe Goian eliminat si tot am obtinut un rezultat bun:0-0 in deplasare cu CFR Cluj nu e un scor slab-asta dovedeste ca suntem cea mai valoroasa echipa din Romania spre24 steag1

«1789»