of...cu prietena am probleme eu...ca nu am mai vazut-o de vreo 3 saptamani.
Sunt curios daca stie ca o insel ![]()
bodanelu
Pot sa iti dau un ban de 69 de zile ? ![]()
of...cu prietena am probleme eu...ca nu am mai vazut-o de vreo 3 saptamani.
Sunt curios daca stie ca o insel ![]()
bodanelu
Pot sa iti dau un ban de 69 de zile ? ![]()
69 la masina.. ban de 69 de zile... nr asta ma marcheaza. NU!
@virgil.
sa-mi zici daaca poti sa postezi tu articolele de pe blog.
daca nu ai cum, sa-mi zici ca le adaug eu
Caline, parca aveai de dat o bere nu?
Da mah, un pariu e un pariu. Te astept sa-ti dau berea ![]()
@ Azzido
Am reusit sa copiez!
Victorieeee!
Felicitari Adriane dar vezi sa nu ne faci probleme cu nevasta/logodnica/prietena ca si asa dormi aici pe site.
Adriane, ai dormit azi-noapte? ![]()
Normal Lari, normal. Ca un prunc in Sanul lui Avram ![]()
Am visat si ca dau ban si warn si de toate ![]()
p.s.
Articolul din gazeta prosturilor, cu Boloni, e chiar foarte interesant. Nu vrei sa il pui pe site?Sau macar la topicul lui Loti.
Si articolul cu rrapidistii comunisti e tare. Mai ales comentariile ![]()
Se dau aviarii cu capetele de toti peretii ca a ciripit unu' dintre ei ![]()
Am doua propuneri pentru postul de mod:
1. Redondo
2. Le Reseau Pansant
![]()
Le reseau pansant intra mai rar. Totusi e un om care gandeste inainte sa vorbeasca. Poate n-ar fi rau. De redondo nu stiu ce sa zic.
Lari, dar GOD nu ar fi bun?
Credeam ca GOD era in discutie dinainte ![]()
Bodanel, glumeam, man!
Desi, la o adica, Le Reseau Pansant nu ar fi o idee deloc rea: se vede ca omul isi foloseste constant creierul si nu-l lasa de izbeliste.
Lari, dar GOD nu ar fi bun?
![]()
in niciun caz.
cunosc ce fel de personaj e.
Plus ca nu avem nevoie de moderatori momentan.
Sau avem si nu-mi dau eu seama ?
Chill dude. Glumeam. Nu mai avem nevoie de moderatori, mai ales de cand cu criza asta financiara.
Si asa sunteti in urma cu plata salariilor.
Salutare tuturor. Va voi deranja si eu cu prezenta din urmatoarele motive:
Dupa cum probabil stiti, la ultima intalnirea AISS s-a decis redirectionarea redactionala a site-ului, in sensul postarii ambelor curente de opinie (atat cele pro-protest cat si cele anti-protest << a nu se intelege free-gigiste >>).
Bineinteles, din cauza faptului ca toti cei care aveau opinii diferite au cam fost alungati de pe site fie direct fie implicit, comentariile la aceste articole vor constitui o problemuta de care voi incerca, impreuna cu voi, sa ma ocup.
APELEZ DE ASEMENEA LA RATIUNEA FIECARUIA DINTRE VOI, CAND VA ROG SA NU INCALCATI CHIAR VOI REGULILE SITE-ULUI - daca nu din cauza ca nu este etic, macar prin prisma faptului ca O PARERE NU SE SCHIMBA CU INJURATURI SI JIGNIRI.
PS: Adrian, daca ai supravietuit primului articol anti-protest (
), te rog frumos, abtine-te de la injurii care depasesc limita bunului simt.
@Noname
Cred ca in momentul asta era mai indicat ca pe prima pagina sa se afle acest articol : http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/fost...ata-173768.html , decat cel "proneagigi".
Sincer, nu inteleg de ce... Este o veste trista dar nu vreau nici sa citesc detalii ncii sa vad inmormantarea in direct la OTV sau pe site pe-aici. Cred ca daca e printre stiri e mai mult decat suficient - si neaparat trebuie urmarita stirea pt a vedea cand este inmormantarea, pentru a-i informa pe cei care participa - asta e mai important, nu articolul ala tip diaconescu care profita de suferinta unor oameni, moartea altuia si sentimentul de mila popular ca sa faca rating.
Ca fapt divers, articolul tau mi se parea mai interesant, dar nu mai stiu sa-l pun inapoi... ori sunt dobitoc, ori e tarziu.
Ideea era ca pierdusem o suportera, care iubea Steaua, aia adevarata, nu asta de acum.
Legat de articolul lui Shift, ideea este buna, noi nu suntem PCR sa cenzuram tot, dar trebuie sa fim atenti mai ales la pustiulica astia care ne citesc site-ul si care nu gandesc foarte mult si isi pot baga in cap ca Becali e corect si noi suntem raul.
Eu nu cred ca in momentul asta, dupa 4 ani de proteste cineva mai poate fi intors din gandirea proprie in urma unui articol care si-asa e gaunos dpdv logic. Poate de un articol ca al tau, da. Cred ca n-avem decat de castigat. Ex.: sunt 30 de comentarii facute la 2 noaptea si unele dintre ele de catre oameni care nu au mai psotat sau care nu mai postau.
N-a zis nimeni sa cenzuram tot dar nici sa-si bage lumea pewli nu este ok. Am si scris... sa fie o minima decenta. MAI IMPORTANT CRED CA ESTE SA NU MAI FIE BANATI TOTI CEI CARE AU O PARERE DIFERITA. Oamenii pun un comentariu si dupa ei vine potopul de jigniri voalate, jigniri fatis, critici SI este logic ca ei sa reactioneze tot urat dar nu este nici logic nici legic (dpdv al spiritului regulilor site-ului) sa fie banati, cand au fost provocati de 1341234 persoane.
Despre motivele deciziei: nu detaliez acum pentru ca cei care au fost la intalnire le cunosc si ceilalti se pot informa fie direct din rezumatul ei care este postat in sectiunea AISS fie de la alti membri care au fost prezenti (mie imi e f somn acum).
Noname
Cand am intrat pe site... era sa fac atac cerebral.
Nu, ca prima data nu am vazut bine. Am vazut poza de la articol si am zis si eu "ce cool e poza". Si dupa am vazut titlul si era sa fac atac cerebral. Noroc ca eram beat. **** ma-sii chiar am crezut ca is beat si de aia vad porcaria aia.
Intre timp am facut mai multe serii de flotari asa ca m-am cam calmat, mortii lui de becalist imputit ca in viata lui nu a auzit de faptul ca Steaua are si alte sporturi. Gata. M-am calmat. Sindromul Tourette evident e-o scuza.
Ma duc sa somn si sper ca cand ma trezesc sa nu mai fie ala acolo. Sau sa moara Gigi. Prefer varianta 2.
nu mai bine statea articolul cu promovarea meciului de hochei decat asta?
avem liber una bucata post bine platit de moderator
sugestii ?
Eu zic ca ne completam bine momentan in formula actuala, dar daca e de unul nou, propunerile mele sunt Maye si Daniel-Ionut.