FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avem nevoie de moderatori

«12317»
Azzido09.08.2007 18:22

De ceva timp constat ca sunt din ce in ce mai multe probleme cu userii care posteaza pe forum, mesajele sunt mai numeroase ca oricand iar moderatorii/adminii de pe site nu mai pot face fata la afluenta mesajelor.

Tinand cont ca multi dintre noi nu avem posibilitatea sa urmarim tot timpul ce se intampla pe forum, eu propun sa mai numim inca vreo 2-3 moderatori.

Din punctul meu de vedere, problemele cele mai mari sunt la Discutii ros - albastre, Meciurile Stelei si Articolele FCS.

Asadar, moderatorilor nou numiti li se va da acces pt sectiunile mentionate mai sus.

Astept propunerile si parerile voastre referitor la acest subiect.

Dragoshel09.08.2007 18:45

In mare, asa este , dar tinand cont ca acum este vara, multi dintre noi sunt plecati prin vacante, concedii. da, problema asta este, avem din ce in ce mai multi useri si totodata mai multe mesaje, si nu prea putem face fata.

Si sa nu aduceti pls pe oricine moderator, ca multi "copii" am primit multe mesaje de la ei sa ca ii propun ca moderatori pe forum:D

Azzido09.08.2007 18:52

eu am intrebat pe cine recomandati voi, nu ma refeream in niciun caz la cei care se autopropun ca moderatori.

Daca o sa aducem moderatori nou, cu siguranta o sa fie din randul celor care sunt de incredere si ii stim ca sunt oameni seriosi.

Oricum, asteptam sa vina si George din vacanta sa vedem ce zice si el, pana la urma nu e graba.

forever_STEAUA10.08.2007 08:44

Prima condiție: sã fie dintre persoanele care stau mult pe forum, cã altfel nu am rezovat nimc.

Pãrerea mea. :)

Propunere: axl23 chiar dacã uneori e mai zãpãcit :laugh:

Azzido10.08.2007 11:24

sincer si eu ma gandeam la axl23, dar mai avem nevoie de oameni...

Tre' sa ne apucam de monitorizat. :tongue:

Virgil11.08.2007 04:30

I.N.Money, Motanu D si strezahuzum sunt utilizatori vechi, dintre cei mai inteligenti si mai seriosi, Stelisti pana in maduva oaselor, cunosc bine forumul si au avut intotdeauna ceva de spus; la obiect si argumentat. Merita cu prisosinta aceasta pozitie. Toti trei.

De altfel, la momentul plecarii mele in concediu ii sugerasem owner- ului sa completeze lista moderatorilor cu I.N.Money si strezahuzum. Pe Motanu D l-am propus inca de cand era moderator la concursul de pronosticuri.

Pot lua legatura cu ei si le pot lua consimtamantul. Fara niciun fel de tagada sunt cei mai potriviti.

PS In plus, vreau sa spun ca ar trebui numiti moderatori pentru fiecare sectiune a forumului in principal, si pentru restul in secundar.

De departe cea mai complexa sectiune a forumului, la care trebuie sa fie alocat un numar mai mare de moderatori, este cea in care sunt prezentate articolele fcsteaua.ro. Restul e floare la ureche.

Dragoshel14.08.2007 13:36

io ma gandeam chiar la fane_casieru, vad ca sta destul de mult timp pe forum, si nu prea l-am vazut sa abere, off topic sau chestii dastea. Stiu despre el ca are servici, nu stiu daca va avea destul timp, daca vreti il intreb:D

Dragoshel14.08.2007 18:40

deci pana acum am fost "boboc" pentru ca am venit ultimul in echipa moderatoare. Acum, axl si I.N.Money mi-au luat locul :)))

axl2314.08.2007 18:54

Salutari la toata lumea, o sa incerc sa-mi fac bine treaba, atat cat imi sta in puteri (timp si putere de judecata). E ciudata ziua de azi, e a doua propunere de "promovare" pe care am primit-o si, pana acum, singura careia i-am dat curs.

@forever

Ba tu esti zapacita!

I.N.Money14.08.2007 18:57

Salut si eu lumea moderatoare de aici :biggrin: si sper ca ne vom face treaba cum trebuie.

forever_STEAUA15.08.2007 06:20

Bine ați venit dragii mei :laugh:

Spor la lucru și nervi de oțel :laugh:

@axl23

Ba nu, cã tu ești :tongue:

Virgil15.08.2007 07:07

Bine ati venit in randurile noastre baieti!

PS Parerea mea e ca si weeezer ar fi un bun moderator. E permanent pe forum, e serios si le "combate" bine. Ca sa nu mai spun ca e si un tip inteligent.

SSK15.08.2007 10:55

Si eu tin sa salut venirea noilor moderatori! Mult succes, axl si INM!

Si in acelasi timp, voiam de mult timp sa-i felicit pe Dragoshel si forever pentru treaba FOARTE BUNA pe care o fac! Keep up the good work!

forever_STEAUA15.08.2007 11:27

@SSK

Beauties last? :laugh:

Dragoshel15.08.2007 11:31

@SSK, multumim, esti singurul care ne-a laudat pana acum pentru treaba buna/rea pe care o facem.

@forever pai mereu primele? :))

SSK15.08.2007 14:43

@forever, nici nu stiu cum arati :)

Dar asa e, trebuia sa fiu cavaler si sa incep cu doamnele/domnisoarele.

Dragoshel08.09.2007 20:23

Credeti ca pe parcurs, ne va mai trebui un mod , in locul lui Virgil, sau ne vom descurca??

Azzido09.09.2007 03:47

Nu ar strica sa avem pe cineva in locul lui Virgil.

Astept propunerile voastre.

Dragoshel12.09.2007 15:22

eu l-as propune pe cristi_mold, am vazut ca este activ pe forum, am vazut ca sta si pe site/forum ceva timp... , posteaza on topic, nu am avut nici o problema cu el pana acuma.... astept si parerile voastre.

axl2316.09.2007 06:03

Daca nu ma insel si-mi aduc bine aminte, c.Ronaldo a evoluat mult de la mini Danny-ul care era inainte. Pe el l-as propune. Am inteles ca are 18 ani, e vaccinat si posteaza la obiect.

Dragoshel18.09.2007 08:16

deci, in concluzie, mai punem moderator sau o lasam balta?

L.E. : Cautati repede un moderator, ca mai incolo veti fi in mare dificultate:|

Azzido22.09.2007 11:25

mda

primul nou mod este korynna.

Sa ne traiesti !

urmeaza inca unul in curand

hai sa vedem cine se risca sa fie...

korynna22.09.2007 11:28

Multumesc mult!Sper sa-mi fac treaba cat mai bine si sa nu va dezamagesc :happy:

forever_STEAUA22.09.2007 12:06

Bine ai venit :biggrin:

Spor la treabã! :rolleyes:

I.N.Money22.09.2007 20:26

Bine ai venit Korynna :)

Cat despre mods: Wally sau Bodanelu. Sunt oameni vechi ai forumului si cred ca ar face o treaba buna .

«12317»