ce sa zic. hotarati si actionez. haha![]()
Al dracu', s-a ajuns asta micu', gata.
ce sa zic. hotarati si actionez. haha![]()
Al dracu', s-a ajuns asta micu', gata.
Eu ii propun pentru moderare pe Marius si pe Lari. Sunt oameni de nadejde. Ei deja sunt moderatori pe cate 10 sectiuni, de ce sa nu fie pe toate?
PS - Mi-am amintit de Blindius care a renuntat la moderare provizoriu, atunci cand ghinionul l-a lovit crunt. Blocul in care locuia a suferit un incendiu major si multa vreme Blindius si altii au locuit intr-un hotel, pana la remedierea stricaciunilor produse. Este de asemenea un om de baza.
Mi-aduc aminte ca si LDS si-a manifestat dorinta de a fi de ajutor din aceasta pozitie.
@ Virgil: multumesc frumos!
Eu mi-as dori daca ar fi nevoie de serviciile mele, treaba urata este ca inca sunt la hotel si nu am posibilitati tehnice pentru asta. Doar v-am urmarit si am mai dat un comentariu pe alocuri.
Asa ca sa nu ezitati sa dati accesul meu cuiva care e gata sa dea la sapa!
**** Gigi! **** negoita! ![]()
MULTZAM pentru aprecieri, nene SuperNash, dar deja am prea multe pe cap. ![]()
Discutati cu LDS, merita! ![]()
Bai, eu nu vreau sa moderez. Pur si simplu nu am nici rabdare si nici timp pentru asa ceva.
Am vazut si eu ca LDS parca zicea ca ar vrea, cred ca ar fi o optiune foarte buna. La fel si joga, cu mentiunea ca atunci cand da doar semne ca o ia pe aratura sa ii fie luat accesul imediat. Imi pare baiat bine intentionat, dar cred ca il fura peisajul destul de repede, deci ar trebui tinut din scurt.
Si, desigur, sa nu-l uit pe ilustrul domn axl. Serios, pentru marinar ar trebui sa inventati un post de moderator onorific sau asa ceva. Adica omul trebuie sa aiba acces la butoane chiar daca nu mai intra la fel de des ca inainte.
Deci, in my opinion - axl, LDS si, cu usoare rezerve, joga. In rest, sa-mi fie cu iertare, dar mai cunosc putini dintre useri.
Cat despre mine, voi incerca sa scriu saptamanal cate un material. As vrea sa fie despre echipa, despre cat joaca de bine si despre cum nu isi atinge potentialul. Dar o sa mai bag si un **** Gigi&nene ocazional.
Am primit un mesaj de la Dragoshel in seara asta, mi-am dat acceptul, sunt gata sa trec la treaba. Mai mult de atat ce sa spun ? I-am explicat cum sta treaba in ceea ce ma priveste, in clipa de fata (de un an si ceva) timpul meu disponibil pe care il petrec in fata calculatorului este destul de redus, dar voi incerca sa-mi imbunatatesc parametrii de functionare...
WELCOME! ![]()
La fel si joga, cu mentiunea ca atunci cand da doar semne ca o ia pe aratura sa ii fie luat accesul imediat. Imi pare baiat bine intentionat, dar cred ca il fura peisajul destul de repede, deci ar trebui tinut din scurt.
My bad. Nici nu a fost numit si a luat-o pe aratura ceea ce ma face sa cred ca nu e potrivit deloc pentru postul de moderator, mai ales ca userii-s putini si cu chef de scandal. Unii dintre ei.
In concluzie, zic ca echipa moderatoare de acum e suficienta iar daca o sa-l numiti si pe mangalianul de axl o sa fie un plus.
My 2 cents.
LDS moderator.
Moweed vrea?
Cred ca da, ma rog discutiile le stie si Lari, il las pe el sa comenteze mai departe. Lari?.. ![]()
Haaai, frate, parc-as duce minorii la Moulin Rouge...
Parca vrea.
pai baga-te si tu in discutie, sau nu, nush ce dracu imi bat eu capu
Pai v-am zis si acolo, iesiti in fata si spuneti VREAU ASTA.
Nu aveti nevoie de ajutorul meu, eu nu am nicio putere aici, decat aia pe care o aveti si voi: sa-i trimiteti PM-uri lui Dragoshel/Costi.
Eu m-am saturat, nu le mai zic nimic
axl nu are nimic impotriva faptul de a fi numit moderator, asa ca poate fi numit daca e o propunere pe placul tuturor celor care au butoane.
AXL:
Salut.Multumesc de oferta. Nu vreau s-o accept decat in eventualitatea in care chiar nu exista nimeni care sa modereze. Adica doar daca este intradevar nevoie de cineva, si cineva-ul ala nu exista.
Daca e doar un gest frumos, multumesc, nu.
avem nevoie de el sau va descurcati 4 moderatori?
Eu votez PRO Axl.
va rog sa va dati toti cu parerea. aveti ceva personal cu axl, nu-l dori ca si coleg. Vreau sa va formez o echipa sa va intelegeti intre voi, sa va ajutati.
Axl e OK, in ciuda faptului ca uneori e sovietic si se face ca nu intelege anumite chestii... Dar in rest e o idee buna.
L-am repus pe moweed in functia de moderator. Momentan nu prea aveti ce modera, cred ca echipa este completa. sa vedem cand incepe campionatul atunci mai creste numarul comentariilor. Daca veti considera ca veti mai avea nevoie de ajutor il voi contacta pe axl.
Mo, bine ai revenit printre noi, elefantii !
Bine v-am (re)gasit!