@Lari
Am fost mai ocupat zilele astea si n-am mai intrat pe aici.
Pe redblue tot incerc sa-l cooptez de vreun an si m-a refuzat in repetate randuri. Joga e un frustrat.
@Lari
Am fost mai ocupat zilele astea si n-am mai intrat pe aici.
Pe redblue tot incerc sa-l cooptez de vreun an si m-a refuzat in repetate randuri. Joga e un frustrat.
As incerca sa vorbesc cu red@blue sa ma ajute la pronosticurile pentru Euro 2012 . Sau cu Danimarcu. MoWeed esti de acord ?
Nici jumatate din Super-Moderatori nu cred ca sunt activi, iar la Moderatori doar Lari rupe norma, in rest, uh... Si chiar o rupe, cred ca e cel mai activ din staff ( nu-l bag aici pe Azzido, il privesc ca fiind pe partea tehnica )
Zic si eu asta raportandu-ma doar la ''Echipa moderatoare'' si nu cred ca ma insel.
Apoi, traiesc cu ideea asta, nu stiu daca-i falsa, dar nu cred, ca degeaba stau eu aici si incerc sa conving pe cine pot ca nu-i bine cu giginho, atat timp cat, poate, un coleg din staff face atmosfera si bani de campanie pentru giginho.
Plus ca nu ma intereseaza sa apar ca moderator ca sa am un mic plus de lauda.
Daca sunt prezent, am ocazia si este nevoie, pot sa mai ajut cu cate ceva ( daca ajut ) cand va reincepe sezonul. Eu zic insa ca ar trebui sterse multe drepturi de moderare, oricum, ca user, spusesem asta si inainte sa ma luati p-aici.
E nevoie de oameni activi. ACTIVI.
Io nu-s moderator, bre, io beau la alta masa. ![]()
@gio.
Nu trebuie sa ma intrebi. Normal ca-s de acord.
@blindica
Dupa cum ti-am zis, problema si mai mare este ca altii care sa fie si activi si sa nu fi refuzat postul de mai multe ori nu prea mai exista.
spuneti-le pe nume si le scoatem drepturile, dar ar fi ideal sa avem si pe cine pune in locul lor.
-Stanici care nu a mai intrat pe forum de o luna si nu a mai postat de doua.
-Vlad care nu a mai intrat pe forum de 5 luni
- I.N.Money care mi-a solicitat sa-i scot accesul.
dintre cei care aveau acces partial:
- Alex, inactiv de doua luni
- dragos_drlsteaua inactiv de doua luni
Avem cel putin 3 posturi libere pe partea de moderare. Avem propuneri de inlocuire ?
Eu as spune ca avem mai mare nevoie, macar un picutz, de redactori. Care sa dea macar un copy/paste din presa o data 2 zile...
Da' poate poarta noroc nou' val de mozi, cine stie. ![]()
Vlad e un ciudat. A acceptat sa fie moderator, iar la putin timp dupa (cam o saptamana), a zis ca el oricum avea de gand sa se retraga de pe forum.
Buuueeeey, voi va luati de vecinu' meu? ![]()
(Ne chinuim sa ne cunoastem personal de peste 8-9 luni si nu reusim)
-Stanici care nu a mai intrat pe forum de o luna si nu a mai postat de doua.-Vlad care nu a mai intrat pe forum de 5 luni
- I.N.Money care mi-a solicitat sa-i scot accesul.
dintre cei care aveau acces partial:
- Alex, inactiv de doua luni
- dragos_drlsteaua inactiv de doua luni
Avem cel putin 3 posturi libere pe partea de moderare. Avem propuneri de inlocuire ?
Harald, Alexandru H.
ar3s s-a aratat interesat la un moment dat, m-a intrebat prin P.M., l-am trimis la MoWeed si n-am mai deschis subiectul.
Avand in vedere ca am cerut de pe la sfarsitul lunii Mai scoaterea mea din staff-ul de moderare, tin sa dau un refresh acestei cereri.
Mi-as dori, pe cat posibil, sa mai contribui cu cate ceva la Lotul Stelei, Meciurile Stelei, Fosti jucatori/ Antrenori, Alte Concursuri si Fotbal International.
Bineinteles, cate-o cronica de meci in caz ca este timp si au fost pe placul vostru cele scrise de mine. Desigur, si articole in caz ca-mi vine o idee si respectiva va place.
Mentionez ca sunt calm acum, deci nu am dubii asupra cererii. Pur si simplu nu mai imi doresc sa apar ca moderator.
Merci!
ai acces de mod dar n-o sa mai apara. sper ca e ok asa
Multumesc foarte mult!
Dragoshel, ti-am dat acces de admin. Ai pus-o! ![]()
Preferam sa fac echipa cu tine ![]()
ps: nu stiu cu ce parola sa ma loghez la admin. help
cu user/pass cu care te loghezi pe forum.
ok.
id mess: dragos_ciaus
mail: d***@***
telefon: 0741961606
ma stresati unde raspund mai repede.
ps: aveti putina mila pentru inceput ![]()
Azzido, personal, insist sa-ti pastrezi toate accesele posibile. Ma bucur ca Dragoshel a primit acces la borcanele cu miere (
), am incredere totala in el, dar, ca la criza de personal din prezent, orice mana de ajutor e binevenita.
In alta dezordine de idei, vorba topicului, chiar avem nevoie de moderatori. Consider ca LDS ar fi excelent pe orice post (desi atacant il prinde cel mai bine
). Am vazut ca Joga Bonito si-ar cam fi oferit iar serviciile.
Cum ziceti/credeti.
da normal ca ramane admin, de unde sa stiu toate butoanele pe aici? ![]()
Bai, serios avem nevoie de mozi.
Repuneti-l in drepturi pe Axl, dixcutati cu LDS, cu 1on, cu cine mai vreti...
Dragoshel, acum ai acces. Fa ce trebuie sa faci!
Azzido, da-ti si tu cu parerea, nu fii "tzi" ![]()
ce sa zic. hotarati si actionez. haha ![]()