bai. caut de munca.
operator calculator dastea de sezon ![]()
si nu glumesc.
bai. caut de munca.
operator calculator dastea de sezon ![]()
si nu glumesc.
+1-2 parerea mea.
Si Virgil s-a mai intors sau era gogoasa?
da ma, e reala faza. mi-a cerut din nou acces sa deschida topice & shit. l-am setat pe grupul redactorilor din nou. acum sa vedem pt cat timp...
Dupa cum unii stiti, la intalnirea de ieri s-a decis, printre altele, si marirea echipei de moderatori. As vrea sa va aud propunerile.
Mie mi-au venit urmatoarele nume in minte, fara sa ma gandesc prea mult: red&blue_boy, danimarcu, 1on
danimarcu, red&blue_boy, 1on, blindica, in ordinea numerelor de pe tricouri.
red&blue_boy, LRP, ebonyc, 1on, blindica, vlad si Marius.
As vrea sa va aud propunerile.
Ciudat moldovean.
1on. vlad.
Danimarcu, vlad, maye, alecs, red&blue boy
Danimarcu, vlad, maye, alecs, red&blue boy
Astia plus baietii care lucreaza pentru Steaua.ro.
Faceti in asa fel incat sa fie si ei recunoscuti pe FCSteaua.ro ca oameni care contribuie la dezvoltarea site-ului. Ca mozi sau redactori, nu conteaza. Dar merita.
tot la sedinta s-a mai vorbit sa se insiste pe o singura treaba, adica esti redactor, nu te mai ocupi si de moderare. mai bine facem un lucru si bun, decat 5 si proaste...
1on. vlad.
subscriu + danimarcu
ups Costi. ![]()
ps: m-am apucat de munca. stiti ce greu e ba??
O sa vorbesc in cursul zilei de azi cu urmatorii: red&blue boy, danimarcu, 1on, vlad, alecs.
Mo, eu insist pentru Joga. Stiu ca a avut meciuri cu Ronnie sau cu altii dar nu-i nevoie ca toti mozii sa fie identici in pareri. Cred ca va fi chiar bine sa-l avem in echipa, mai ales ca e de parere ca nu ne facem treaba cum trebuie. Va avea ocazia sa o faca el mai bine.
@axl
Pentru inceput, i-am luat in ordinea numarului de propuneri. Fara suparare, dar pe Joga l-ai propus numai tu in timp ce pe cei 5 i-a propus majoritatea. Nu spun ca nu ai argumente bune(chiar daca eu nu am la inima indivizii care se lauda singuri) insa, cel putin din punctul meu de vedere, majoritatea decide.
Sa vedem mai intai daca toti vor accepta si apoi mai discutam pentru "turul al doilea".
Ok, nicio problema.
Printre varuri si vopsele,
Uite-aci inc-o parere:
Asa cum am spus si atunci cand a venit vorba prima data de propunerea pentru mozi, si eu am cred ca Joga Bonito va face o treaba buna. Mai votez pentru (ii spun cum imi vin in minte, nu in ordinea importantei): 1on, Alecs, Danimarcu, Chodi do piÍe (desi e mai brutal cateodata, eu cred ca va face o treaba ca lumea), Ebonyc... Vlad nu cred ca o sa aiba timp, desi ar fi o "achizitie" super.
De asemenea, mi se pare o idee mai mult decat inspirata ca cei care lucreaza pentru Steaua.ro sa se bucure de un statut special si pe site.
@Costi
Eu n-am absolut nicio problema sa mi se ia accesul de la moderare, ca si-asa nu m-am bagat in munca oamenilor, doar mi-a fost de mare folos in zilele cu meciuri, de exemplu, sa mai potolesc lumea. Ori, un alt exemplu, la articolele care ating subiecte mai sensibile. Cum ziceti, insa, la mine, nu accesul la "butoanele magice" imi mananca din timpu' de scris.
De asemenea, mi se pare o idee mai mult decat inspirata ca cei care lucreaza pentru Steaua.ro sa se bucure de un statut special si pe site.
Pai merita, toti. Ca fac treaba foarte buna si nu-i baga nimeni in seama. Sa primeasca macar statut de redactori, daca mai mult nu se poate, sa le fie recunoscute munca si contributia. Ca, daca vor vedea utilizatorii ca respectivii contribuie la site, poate se vor mobiliza, vor fi incurajati sa isi expuna parerea si ei si vor trimite articole mai multe. Un pic de culoare in dreptul numelui te motiveaza, parerea mea si te face sa fii si mai responsabil.
Si cred ca ar trebui, dupa ce se termina totul, sa punem pe prima pagina un articol in care sa aratam ca echipa siteului a suferit niste modificari si ca au fost primiti oameni noi. Si sa ii prezentam pe cei noi, redactori sau moderatori. Un fel de comunicat.
FARA DISCUTIE ca fetele si bajetzii de pe Steaua.ro merita mai multa apreciere, fie ea si doar simbolica. Acu' ramane la aprecierea maharilor cum si ce vor sa faca in sensul asta.
Sunt complet de acord cu ce spun Lari si Adrian. Oamenii aceia merita un semn de apreciere. Eu zic ca ar fi bine sa ia parte si in procesul de luare a deciziilor pentru forum.
In alta ordine de ideei, 1on a acceptat. danimarcu, red&blue_boy si vlad au refuzat din varii motive. Alecs inca nu a raspuns. Urmatorii pe lista sunt Maye, Joga, ebonyc. Alte ideei mai aveti?
ebonyc, gio_stgloria, sabin1307, f234567k, Joga
In alta ordine de ideei, 1on a acceptat. danimarcu, red&blue_boy si vlad au refuzat din varii motive. Alecs inca nu a raspuns. Urmatorii pe lista sunt Maye, Joga, ebonyc. Alte ideei mai aveti?
Andrei Dobre
L-am intrebat si mi-a spus ca ar vrea ,acum urmareste si tu postarile lui sa vezi daca merita...eu zic ca da.
Are 21 de ani dar am trecut acum prin postarile lui si e ok.
blindica, clausblaus, Maye si poate Joga daca refuza tot forumul si ne dam demisia toti.
Important este ca ei sa fie cat mai mult timp online pe forum.