Daca e de niste cronici de meci eu incerc sa va mai ajut, astea cred ca le mai pot scrie, dar la hochei, baschet sau alte sporturi nu ma bag pentru ca habar nu am regulile.
Daca e de niste cronici de meci eu incerc sa va mai ajut, astea cred ca le mai pot scrie, dar la hochei, baschet sau alte sporturi nu ma bag pentru ca habar nu am regulile.
Azzido, butonu' ala de contact, din admin, e legatura directa cu dobitocii care scriu mailuri folosind optiunea "contact" din josu' paginii?
Frate, ce inaptzi! ![]()
LE: La VideoNews putem baga si stiri (adica materiale video interesante legate de Steaua) de la posturile TV care nu fac gat ca ciordim chestii de la ei, gen tvr, digisport, b1tv etc?
Ia sa ridice mana redactorul care a terminat jurna.
zi-le domnu' stanici ![]()
Azzido, butonu' ala de contact, din admin, e legatura directa cu dobitocii care scriu mailuri folosind optiunea "contact" din josu' paginii?
Frate, ce inaptzi!
LE: La VideoNews putem baga si stiri (adica materiale video interesante legate de Steaua) de la posturile TV care nu fac gat ca ciordim chestii de la ei, gen tvr, digisport, b1tv etc?
Da, sectiunea contact e in directa legatura cu sectiunea contact din josul paginii.
La videonews se poate baga orice material video care are legatura cu Steaua, totusi eu va recomand sa folositi mai mult youtube, pt ca encoderul fcsteaua.ro da rateuri uneori si nu apare clipul in lista
da mi si mie acces la chestia aia cu foto pe prima pagina
Dragoshele, nu merita, mah, ca nu avem butoane de delete. ![]()
Dar, de exemplu, e o chestie pe care scrie Lista de useri premium(click pe user pentru stergere). I-am sters pe toti (am inceput cu George Stan si cu Azzido), si am ramas noi doi. ![]()
Imi esti dator c-o bere. ![]()
la aia cu user_video??? o stiu, ma ducea gandu de ceva vreme sa fac asa:D
dau si berea ce sa mai fac acum...
le: hai ca am plecat pe "stadion"...joaca CS BUFTEA
da mi si mie acces la chestia aia cu foto pe prima pagina
gata, am umblat si la contul tau
sa nu stergeti aia cu useri premium ca o sa ramana clipurile in coada de asteptare si o sa fie nevoie sa le valideze cineva manual
multumim Azzidoooo
ba, renunt la moderare ca nu am ajuns la petrecere. Sunt degeaba.
pfff, tot degeaba daca nu-ti tai venele ![]()
glumeam, evident.
nici George n-a ajuns. il dam jos ? ![]()
Nu va suparati ca spun asta dar cred ca am avea nevoie de macar inca un moderator, de un om care sa stea pe net tot timpul si sa rezolve toate discutiile care au loc pe aici, mai ales in zi de meci.
Eu l-as propune pe Maye, in primul rand pentru ca nu e din Bucuresti si pentru ca nu merge la meciuri deci e prezent pe site imediat dupa terminarea lor.
Sper sa nu imi luati asta ca un repros la adresa moderatorilor din Bucuresti. E doar o observatie.
Si Robynho ar fi o idee, mai ales ca da semne serioase ca ar vrea acest post. ![]()
Maye parca se ocupa de sectiunea de statistici si baschet, nu? Plus e si drogat,vagabont. Merge.
Ma scuzati ca v-am lasat singuri aseara. Dar mi-a fost rau toata ziua ieri.
Bogdan, sper ca esti ok!
Maye si Robynho sunt doua variante ca lumea pentru moderare, cred eu.
Eu cred ca suntem suficienti - mai putin in zilele de Dinamo/Rapid-Steaua, cand o parte din noi nu sunt pe aici. Dar e vorba de 4 zile/an. In rest, n-am vazut posturi care sa stationeze foarte mult fara sa fie "rezolvate".
@Lari, e OK, doar ca nu suporta infuzia de adrenalina =)).
Rai sunteti, mah! ![]()
bai eu am ceva probleme cu internetul de cateva zile. Sper sa se rezolve.
nu ma.. sa ma pis pe Catalin cu condusul lui si pe tigarile alea normale.
i-a fost rau de la prea mult rahat ingerat.
asta e ofticat pe mine ca am castigat la pariuri
da ba si eu am fost racit toata noaptea.
cum s-a terminat meciu cum am adormit.
eu-l propun pe robynho desi as prefera sa mai bagati un moderator moldovean.
Hai mah bagati-l si pe Robynho si gata.