Fiind criza de mozi e clar ca acuma putem face tot ce vrea plua noastra. Azzido n-are ce face, ca ramane singur pe-aici.
Fiind criza de mozi e clar ca acuma putem face tot ce vrea plua noastra. Azzido n-are ce face, ca ramane singur pe-aici.
PENTRU AZZIDO!!!
moweed: hai mah, sa ne facem sindicat
moweed: ca vrea azzido sa ne scada salariile
Last message received on 5/11 at 8:14 PM
io: eu voi ramane mereu alaturi de boss...
Arde-l sefu'...
Bai, mai bine ii lasam o saptamana, doua sa se calmeze si apoi ii repui in functie. Au fost certuri si mai grave pe aici, vorba lui Dragos, astia stau mai mult decat noi pe aici si chiar daca au un stil mai dubios si-au facut treaba.
da ma, pai asta era si ideea. ii lasam putin timp sa se calmeze, apoi daca mai vor, le dam acces din nou
E bine atunci, da macar taie-le si tu 10% din salariu ![]()
Adrian se pare ca nu va mai reveni ca moderator....din ce am inteles eu de prin mailurile alea.
mai bagam oameni, ne mai trebuiesc sau o lasam pe inceperea campionatului viitor, ca acum mai avem cateva etape si ne descurcam?
e bine si asa cum ziceti voi
hmm, nu e graba. toate la timpul lor
Ok, deci s-a dat **** peste cap si ne apucam de reorganizat FCS. Drept pt care avem nevoie de:
- 2-3 redactori care sa scrie cel putin un articol la 10 zile. cat mai des cat mai bine
- doua persoane care sa faca parte din echipa de mentenanta a fcsteaua.ro
Sa aleaga video-stiri
- sa puna echipa la articolele de meci, ca sa se poata da note jucatorilor
- sa promoveze articole si galerii foto pe coloana laterala
- sa rearanjeze intre ele, articolele in prima pagina
- sa posteze articolele de la useri scrise prin sistemul de multiblogging, la rang-ul de articole de prima pagina
- sa poata acoperi un subiect extraordinar aparut, cu articole mici, preluari din presa etc, pana la aparitia un articol scris de un redactor.
- unul sau doi moderatori
Bun, as vrea sa stiu daca vreunul din redactorii sau moderatorii actuali pot/vor sa faca parte din echipa de mentenanta.
Astept propuneri pt celelalte.
Bun, as vrea sa stiu daca vreunul din redactorii sau moderatorii actuali pot/vor sa faca parte din echipa de mentenanta.Astept propuneri pt celelalte.
Eu-s disponibil. Invat greu dar putin.
Am uitat sa zic, ca mozi i-as propune pe Vlad, 'Alecs' sau Astristul. Si, fara misto, pe x-ray. Ar fi un experiment interesant.
pai...eu am vazut in tabelul ala de l-ati dat voi pe net ca sunt in echipa de mentenanta... raman acolo sau doar moderator?
Optez pentru scrierea de articole.
Eu as putea face si mentenanta, adica postare de stiri din alte surse, chestii video etc.
Daca se doreste o delimitare stricta, aleg fara discutie sa raman doar cu scrisul. Imi pare rau ca nu pot ajuta cu mai multe, dar nu am cum.
la mentenanta ma bag si eu, mai ales ca am destul de mult timp pe care il petrec navigand pe net
La mentenanta va pot ajuta si eu. Nu ma pricep, dar pot invata.
Ca moderatori, propunerea mea ramane acceasi: Roby si Maye. Amandoi sunt baieti seriosi; petrec mult timp pe forum.
Eu zic ca la redactori e beleaua mare: multi din cei vechi nu mai scriu, au ajuns sa fie mai multe articolele trimise de useri decat cele scrise de redactori.
Culmea cum unii au timp liber de pierdut pe net dar nu au timp sa scrie articole.
MoWeed si restul, de ce nu scrieti si voi niste articole? Sa va spuneti niste pareri, sa povestiti niste meciuri de pe vremuri care v-au placut si de care va amintiti. Nu va mai trageti pe fund, ca baieti prosti nu sunteti si respirati stelism, asa ca puteti. (Caline, sa te frec, ca ti-a venit echipa de hochei in oras si nu ai facut nici un articol despre asta)
Uitati la Madalin ce articole super face. Azzido, da-i si lui Madalin acces de redactor.
El, Virgil, Lari, Armanovici, Ovidiu, Noname, oamenii astia se pot ocupa de articole. macar unu pe zi.
Si ar trebui sa le dai si lui MoWeed si Ronnie acces la redactori sa se ocupe ei, cu schimbul, de cronici de meci. Nu e asa mare scofala. Trebuie doar sa povestesti meciul. Ei doi sunt din provincie, se pot intelege cand si cum. Cu un pix si o hartie, notati fazele mai importante si la sfarsit povestiti tot. Pozele le puteti fura de pe gesepe ca aia is prosti
Eu de acolo le furam.
Ca mozi, puteti pune orice utilizator. Dar sunt de parere ca la redactie trebuie pastrati oamenii de incredere, nu promovati tot felul de aiuriti care par inteligenti ca sa te trezesti dupa o saptamana ca iti publica pe site un articol anti AISS sau anti prostest (asa cum a facut Toronto)
Adrian, iti multumesc pentru apreciere, insa imi este imposibil sa fac un articol pe zi. Daca e vorba de 10 randuri, da, poate ca as putea.
Prefer sa le "lucrez" nitel, sa-mi faca si mie placere sa le scriu si altora sa le citeasca, daca se poate.
Ca mozi, puteti pune orice utilizator.
Cuvintele astea poa' sa jigneasca lume si ma abtin cu greu sa-ti zic ceva de mama.
Bai, Axle, e bine ca macar tu nu te simti jignit! ![]()
Scuze, Lari, m-am exprimat gresit. Voiam sa zic un om sa faca articol intr-o zi din saptamana. Tu faci luni, altul face marti si tot asa. Nu cate un articol in fiecare zi. Stiu ca esti foarte ocupat ![]()
Ideea cu un articol pe saptamana trebuie sa fie lege. Parerea mea. Daca oamenii vor sa fie redactori, macar atat sa faca. 1 articol pe saptamana nu e mult.
Si sunt si de parere ca, un articol nou pe zi, e mai bine decat 2-3-4. S-ar concentra utilizatorii asupra unui singur subiect si discutiile ar putea creste in calitate.
Axl
Lasa ca stii prea bine ca mozii nu sunt alesi in functie de inteligenta sau frumusete
Daca era asa, eu nu ajungeam niciodata acolo ![]()
pai...eu am vazut in tabelul ala de l-ati dat voi pe net ca sunt in echipa de mentenanta... raman acolo sau doar moderator?
ambele.
Bun, deci o sa fie Lari, Marius, baiatul care vrea mai multa iarba si Axelu' (e loc pt toti)
Mo & Axl dati-mi un mesaj privat cu ce user si parola vreti la /admin. Alegeti parole cat mai complicate, gen cifre, litere mici,mari, caractere $peciale & shit
Am modificat accesul pt Lari si Marius
Aveti grija ce faceti cu datele de conectare, mai ales daca intrati din net cafeuri, calculatoarele prietenilor (dinamovisti) sau daca aveti pc-ul virusat.
Adrian, iti editez si tie contul sa ai acces ?
Azzido
Nu are rost. Eu mai raman in echipa pana la finalul ligii secunde pentru ca am promis ca o sa am grija de astia "mici", ca mi-s dragi. O sa mai incerc si un ultim interviu, cu Lazar, ca e preferatul meu si nah
in your faces Matei lovers
(Nu promit nimic cu interviul asta. Daca nu se poate, va rog sa ma iertati)
Pe finalul saptamanii o sa fac si articolul la care am lucrat cu Maye, acea statistica a sezonului. Ar trebui sa iasa ceva bun ![]()
tu ai ramas suparat de cand ti-am luat accesul la moderare...
eu zic sa nu te pripesti. mie imi plac foarte mult articolele tale si as vrea sa scrii in continuare pt FCS.
totusi, daca nu mai vrei sa continui o sa-ti respectam decizia, dar e pacat sa irosesti talentul.
poti sa scrii articole normale. nu e obligatoriu sa faci cronica meciurilor ![]()
@Adrian
Dupa la meciurile de hochei, au mai venit si echipa de baschet si 3 meciuri ale echipei de handbal. As fi scris dar trebuie sa recunosc ca nu ma pricep sa scriu articole. Decat sa scriu ceva de mantuiala sau ceva care sa nu ma multumeasca pe mine(si crede-ma ca sunt destul de critic la adresa mea), prefer sa-l las pe altul care se pricepe mai bine.
Desigur, daca voi avea vreodata ceva de spus si voi reusi sa-mi transpun ideea intr-un articol multumitor, nu voi ezita sa-l postez.
In orice caz, multumesc mult de apreciere. Inseamna mult pentru mine.
Si cum adica oricine poate fi moderator mah? Daca te aude Fane, te lesina in palme ![]()
Aaaargh!!!
Caline!!!!
Te tai!
Cristi, da-i ban 100 de zile!
Cum adica ai fost la atatea meciuri si nu ai scris nimic!?
Vreau sange!!
p.s. Bah, sa nu va mai aud cu "nu ma pricep" ca va sparg.
Ia sa ridice mana redactorul care a terminat jurna.