nu are legatura cu rezistena_ultras ma ![]()
nu are legatura cu rezistena_ultras ma ![]()
Bine ai venit printre noi Adi. Iti da Azzido salariu bun sau esti inca in probe?
Ma plateste in sute de ml alcool per post editat.e ideal in vremurile astea de criza.
ma voi retrage si eu usor usor din moderare...
Pisdo.
Ma plateste in sute de ml alcool per post editat.e ideal in vremurile astea de criza.
Vezi sa nu fie de-ala metilic
Vezi sa nu fie de-ala metilic
stii bine ca toate drumurile duc la Brasov indiferent ce imi da sa beau.tine telefonul deschis.
acceleratul 1745,Bucuresti-sinaia-Brasov.
Ba lipsesc si eu cateva ore si deja avem un nou membru in Consiliul de administratie al drogatilor si aurolacilor. Succesuri maxime si multe banuri la becalisti ! Ehehehe hehehe
stii bine ca toate drumurile duc la Brasov indiferent ce imi da sa beau.tine telefonul deschis.
Da mah, dar de obicei coborai la Busteni. Cu geci in plus ![]()
Da mah, dar de obicei coborai la Busteni. Cu geci in plus![]()
la sinaia caline.abia astept urmatorul meci sa imi innoiesc garderoba.
Bine ai venit Aditza.
Welcome ![]()
la sinaia caline.abia astept urmatorul meci sa imi innoiesc garderoba.
Gata, suntem mai multi betivi in echipa decat tristi. (Tristii: George, Cristi, Abramovici(?),... cam atat). Adica, oricum eram mai multi. Dar asta care tocmai a venit, sparge norma, fraaaateeeee. Sa fie intr-un ceas bun, Adita! Si sa ne traiesti, stelist simpatic!
Bah staniciule, io nu mai beau. Saru' mana nea Adi ![]()
In sfarsit suntem mai multi Adi pe aici. Ca incepusem sa ma plictisesc de dominatia bogdanilor ![]()
In sfarsit suntem mai multi Adi pe aici. Ca incepusem sa ma plictisesc de dominatia bogdanilor![]()
Nu fi tolomac, si eu tot Adi sunt. Dominam din umbra.
Stiu mah. De aia zic.E 3-2 pentru noi ![]()
Hai, buey, incepem sa cautam alti 2 moderatori in locu' lu' Marius si Adrian? ![]()
eu zic ca da ![]()
angajam moderatori!
Eu propun sa ne trimita cate un CV pe mail. E criza, avem de unde alege ![]()
LE: Azzido, tu chiar i-ai scos de la moderare pe Adrian si Marius?
E perioada grea boss, daca ne scazi si tu salariile ne ducem dracului rau de tot.. si tu vrei sa mai angajezi moderatori?!
lasa frate ca i-am rugat de nu stiu cate ori sa inceteze cu certurile. plm, si-au cautat-o - au gasit-o
si da, tai din salarii. nu mai are nea' popoviciu bani pt drogati, bagabonti, derbedei ![]()
Pai ai dat si afara, mai tai si din salarii? Am impresia ca iti opresti o parte ![]()
LE: Ca inlocuitori, daca tu consideri ca ar fi nevoie de asa ceva, i-as propune pe Roby si pe Maye. Amandoi se pot exprima coerent, si petrec mult timp pe forum
ba radeti glumiti, va bateti, faceti ce vreti, dar.... vin meciuri , vin esecuri pt echipa si vor aparea muuuuulti care vor injura, vor incalca regulamentul.
s-or certa astia de 10 ani dar Adrian era pe forum in timpul meciurilor. Si Marius era prezent si moderau.
Eu v-am mai zis ca nu voi mai fi asa de activ
concluzia
MAI BAGATI 2-3 MODERATORI BAAAAAAA
Semnat,
Dragos.
maye. Si roby. Dar.. tinand cont ca sunt din provincie... si mai putini activi la meciuri pe stadione... sa poata sta si ei mai mult pe site.
Pacat, totusi, ca s-a ajuns aici