FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avem nevoie de moderatori

«123417»
Bogdan4Steaua22.09.2007 22:03

Aceleasi recomandari si din partea mea. Voi reveni si eu la normal in cel mai scurt timp, deocamdata nu am internet in noul "sediu".

axl2323.09.2007 06:03

Da, da, Wally sau Bodanelu, nu stiu de ce nu m-am gandit si eu mai devreme.

SteauaToronto23.09.2007 17:48

Din ce motiv a plecat Virgil ?

Azzido23.09.2007 17:52

Pana la urma a fost sa fie fane, zis casieru, din neamul lui Tepes Voda, var cu Stefan al Moldovei.

traiasca !

fara nr !

SteauaToronto23.09.2007 18:03

Am modificat si eu lista moderatilor si este la zi aici josul paginii:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2358

Dragoshel24.09.2007 08:51

bun venit noilor moderatori, cu toate ca am cam intarziat cu urarile:D, sedere cat mai lunga si placuta.

Acum ca v-ati gasit moderatori, vroiam sa va spun ca ma gandisem sa renunt la postul de moderator... sincer, nici nu stiu de ce sa va spun ca m-am gandit sa renunt, am vorbit si cu Forever despre asta... momentan nu va pot da nici un raspuns concret. imi este si teama sa renunt, pentru ca George_Stan m-a adus in postura de moderator pe forum, poate si cu parerile voastre(Multumesc) si intr-un fel trebuie sa il "rasplatesc" cumva.

Sper sa ma faca ceva sa ma razgandesc.

L. E. : Forever, nu mai esti singura fata moderatoare :rolleyes:

Extras din regulament :

4.2 Semnaturile trebuie sa aiba maxim 4 rinduri

Koryna sper sa nu te superi :))) :biggrin: :biggrin:

Azzido24.09.2007 09:15

Pai daca nu mai ai timp, nu mai poti din diferite motive, asta e, noi te intelegem pt ca pana la urma totul se face pe baza de voluntariat.

Ca sa te fac eu sa te razgandesti, nu prea am cum pt ca nu stiu care iti sunt nemultumirile.

E decizia ta.

E clar ca fiecare persoana care contribuie cu ceva este importanta pt site, deci eu as vrea sa nu plece nimeni...

korynna24.09.2007 10:49

@Dragoshel

Multumesc si ai dreptate in legatura cu semnatura,o sa o schimb.Sper sa te gandesti mai bine si sa ramai printre noi!

axl2326.09.2007 06:50

Bun venit, bibanilor!!!

Azzido, cand am vazut c-ai facut-o pe Korynna moderator mi-am zis ca nu esti decat un porc sovin ce se bazeaza pe criteriul frumusetii in numirea de noi moderatori, vezi cazurile axl23, Forever si Korynna. Dar apoi am vazut ca l-ai numit si pe Fane si m-am linistit.

Dragoshel26.09.2007 11:14

sa ziceam ca am luat o decizie..pana la urma, nu voi renunta, dar nu stiu cand si cat ma veti vedea pe forum/mess.

Problema: sunt cls 12, in cls 11 n-am invatat nimic, deci sunt bata, si trebuie sa recuperez.(logic, DA, practic.....mai vedem). Va urez bafta. iar daca vreti puteti sa ma scoateti din lista de mod, si cand voi putea revenii, daca doiti sa fiu iar.... no problema.

L. E. : Apropo, Cristian, nu are asta nuci o legatura cu voi sau cu foruul, sa le spunem, probleme personale

korynna26.09.2007 11:57

@dragoshel

In clasa a 12-a o sa ai mai mult tip ca niciodata :tongue: Nu e chiar asa grav cum pare,bafta la invatat si la Bac!

Azzido26.09.2007 15:51

Dragosel, spor la invatat si succes la bac !

Intra si tu cand mai poti, nu e bai daaca lipsesti pt ca te intelegem, am trecut si noi prin faza asta.

Azzido, cand am vazut c-ai facut-o pe Korynna moderator mi-am zis ca nu esti decat un porc sovin ce se bazeaza pe criteriul frumusetii in numirea de noi moderatori, vezi cazurile axl23, Forever si Korynna. Dar apoi am vazut ca l-ai numit si pe Fane si m-am linistit.

du-te mah ca Fane e un tip f sexy.

Nu stii tu sa-l apreciezi la adevarata lui valoare. :)

fane_casieru28.09.2007 15:45

salutare all...

Putin cam tarziu dar asa a fost sa fie.Sper sa nu dezamagesc pe nimeni si daca vreodata am nevoie de unul dintre voi sa aveti putintica rabdare cu un "biban"si sa ma ajutati atat cat se poate....ma refer aici la unele probleme de moderare......la naiba, si voi ati fost la fel....are cineva o batista ?

forever_STEAUA29.09.2007 07:28

@fane_casieru

Te înșeli. Noi ne-am nãscut genii :cool:

You can count on me :wink:

Azzido29.09.2007 11:15

eu cand m-am nascut eram cam prost, chelios si tare mancacios.

intre timp am mai evoluat, sunt stelist, inteligent, sexy si...mancacios.

...si f modest, evident :biggrin:

Dragoshel29.09.2007 11:45

no problemaaaa Fane, vb lu forever, nu ca ne laudam dar asa e :biggrin: :biggrin:

I.N.Money29.09.2007 12:12

Sunt sigur ca noua functie a lui Fane a fost aflata de suporterii echipelor adverse si cu siguranta nu îi vom mai vedea pe aici.Se stie ca Fane e nemilos cu ei :happy:

Succes :)

forever_STEAUA29.09.2007 12:12

Evident cã nu la Azzido m-am gândit. El s-a nãscut modest... Nu știu ce s-a întâmplat dupã aceea... :laugh: :laugh: :laugh:

Azzido29.09.2007 17:05

Buey Fane, te stiam eu mai dur da' nici chiar asa.

Se pare ca te-au lucrat dusmanii. :happy:

Numai huliganii astia cu internetu' "e" de vina.

Mama lor...

Dang, dang. :biggrin:

fane.jpg

fane_nemilosu'29.09.2007 17:30

Care m-ati ars frateee ??? :laugh: :laugh: :laugh:

P.S. Sunt din neamul lui Stefan Cel Mare,nu al lui Vlad Tepes.

este o confuzie la mijloc... :laugh: :laugh: :laugh:

Dragoshel29.09.2007 18:33

dai de baut fane ti-ai schimbat numele :D

fane_nemilosu'29.09.2007 20:27

Dau de baut , nu asta-i problema....ma gandesc io`ce o fi in capul lui "nemilosul" ?

....asta m-a copiat...sunt bun....alea...alea

Azzido29.09.2007 21:12

deci sa inteleg ca-ti place mai mult noul tau alias ?

fane_casieru'01.10.2007 15:34
deci sa inteleg ca-ti place mai mult noul tau alias ?

@Azzido - Da.

In alta ordine de idei...,avand in vedere ca eu l-am "inlocuit" pe Virgil..numarul moderatorilor a ramas acelasi.Poate este prematur sa fac tocmai eu o alta propunere,dar daca se tine cont de titlul topicului si in continuare este nevoie de inca un moderator sau doi,l-as propune pe C.Ronaldo 17.Nu l-am vazut sa bata campii pe forum,este destul de vechi si echilibrat in postari ,sta destul de mult pe forum....nu stiu,este doar o parere ,voi cei mai vechi hotarati.

Daca vreti o luati in calcul ...daca nu,nu.

Sper ca nu am deranjat cu aceasta parere personala.

Later edit @Axl - acum am revazut toate postarile si tie iti apartine prima propunere.

Scuze..scuze

Azzido02.10.2007 17:04

a plecat Virgil si au venit doi oameni in locul lui, tu si Corina.

nu ar strica un mod in plus, o sa ne gandim la Ronaldo cu prima ocazie cand mai aducem moderatori

«123417»