Deocamdata, eu zic ca stam binisor la capitolul moderatori. Felicitari "generatiei noi", care-si face bine treaba.
Deocamdata, eu zic ca stam binisor la capitolul moderatori. Felicitari "generatiei noi", care-si face bine treaba.
sal'tare, ma intreaba multi de postul de moderator, mai avem nevoie de vreunul acum??? sa stiu ce le zic ..
nu cred ca avem nevoie de alti moderatori.
Cred ca puneti gresit problema, care se pune astfel: nu avem nevoie de moderatori, avem nevoie de salarii mai mari si asigurare medicala, concediu platit si team-building-uri la Sinaia.
mah, lasa vrajeala.
nu ai vreun summit la care trebuie sa participi ? ![]()
Cred ca puneti gresit problema, care se pune astfel: nu avem nevoie de moderatori, avem nevoie de salarii mai mari si asigurare medicala, concediu platit si team-building-uri la Sinaia.
Si prime de porc ![]()
Azzido: eu nu am ![]()
Nici macar tichete de masa ?
tichete de ratb daca doriti
a, nu ... macar reducere la maxi-taxi ala e baza... ![]()
Ok, vin cu o rugaminte.
Uitandu-ma azi pe forum, dupa meciul cu Buzaul, am observat ca avem nevoie de inca un moderator. Axl lipseste pana in decembrie, INM si Forever au cam disparut, Stanici si cu mine servim meciuri, Dragos doarme pe el...
Am doua propuneri: CRonaldo17 si MoWeed. Personal, amandoi imi par baieti care ar merita functia asta. Dat fiind ca Ronaldo a mai fost propus si pana acum, il rog pe Cristi sa analizeze serios posibilitatea de a-l coopta in echipa.
ok, Ronaldo sa fie.
intreaba-l daca vrea sa fie mod si posteaza aici ca sa stiu daca modific sau nu
Ok, am discutat cu el. E de acord.
V-am salutat baieti! ![]()
Dragos doarme pe el...
cum dq ma??
V-am salutat baieti!![]()
Sa traiesti, taica !
Dragos doarme pe el...
cum dq ma??
Ce sa-ti fac ma? Te inteleg, esti obosit de atata scoala... prospaturo!
)
Nu am disparut , dar am avut cateva probleme cu masteru si nu am avut cand sa declansez urgia pe forum .
Bine ai venit Ronaldo ![]()
Bun venit CRoony.
Dai o tzuica ?
Nu promovez alcoolul ![]()
pai chiar sunt, ma zapaceste traseu pe care il fac zilnic pana la facultate ![]()
@bococule, prospatur-o
e deja promovat, tu trebuie sa ii mai faci putina reclama
Virgil, daca ai vorbit serios in postul ala lasa un mesaj aici sa stim si noi..
Mai e vreun loc liber? Bogdanelu ajuta destul de mult. Si e si fixist, asa cum ar trebui sa fie un mod:)).
sau MoWeed !
oricum o sa mai fie nevoie de moderatori
deschizandu-se si Stelist.ro nu o sa fim in permanenta aici si cred ca ar mai trebui 1-2 mod.
asta ca sa fie in permanenta 1-2 mod. prezenti - parerea mea !
OK, 1-2 dar zic sa "scapam" de cei inactivi...
@Dragoshel
Asta ramane la aprecierea Adminilor...
Eu asa vad problema...
In momentul de fata mergem pe doua fronturi..bun..dar ganditi-va putin la ce se intampla pe sit la meciurile de importanta majora ( stiti bine ca se inregistreaza tot felul de panarame - doar ca sa ne injure)...mai mult nu-i duce mintea sau nu pot...
Mergand pe doua fronturi e mai greu sa poti modera si aici si acolo ( nu mi-o luati in nume de rau - dar sa stai sa citesti post cu post............gata nu va mai stresez
)
Hai sa mai numim inca 2 moderatori si sa acoperim "aria de extindere"
..si mai vin cu o propunere ( mai Ceausista,dar asta e !)...numarul moderatorilor de pe un sit sa fie egal cu cel de pe celalalt - ma gandesc ,cum ar fi sa stam toti pe chat pe STELIST.RO si aici sa ne dea sau sa ne bage...una alta ...spurcatii.
Este o parere.