Nu ca nu stau mult, plec. Ma intorc de tot pe 26. Trag o fuga pan' la Ierusalim, poate-l recuceresc.
Pe cine punem moderator in locul lui axl ?
grea intrebare... cine sta mai mult pe forum? si e ok?
LE: Lari?
LE2: carmina?
eu sunt de parere ca momentan nu mai avem nevoie de inca nu moderator.
si va garantez ca merge treaba daca stim sa ne ajutam si daca exista cineva care sa ne coordoneze munca ![]()
Lari sta destul de mult pe forum si ar fi un candidat foarte bun....parerea mea
Dragoshel, micsoreaza fontul la reclamele din semnatura.
Imi cer scuze ca va intrerup dintr-o discutie in care se vorbea si despre mine ![]()
In primul rand, MULTUMESC MULT, MULT celor care s-au gandit si la mine pentru postul de moderator!
Dar, oricat de mult mi-ar placea un salariu in plus, un telefon de serviciu in plus si o masina de serviciu in plus, as vrea sa stiti ca programul meu de la munca e destul de fucked-up. Pot avea perioade destul de lungi in care nu am timp sa intru si nu stiu in ce masura m-as putea achita bine de sarcini.
Daca n-o sa vrea nimeni postul, nu va voi refuza, voi ajuta cat de mult pot. Dar v-as ruga sa va indreptati atentia asupra unui om care sa va ajute intr-un mod mult mai consistent decat as putea-o eu face.
In concluzie, ma declar fie de acord cu Dragoshel, fie imi exprim increderea in simtul olfactiv al lui Virgil ![]()
Inca o data, MULTUMESC MULT, MULT celor care au incredere in mine! ![]()
weezer e si nu prea pe forum, carmina intra mai mult pe sectiunile dedicate AISS. deocamdata suntem suficienti, mai ales ca, odata cu cei doi Bogdani, timpul in caremozii sunt prezenti pe forum a crescut simtitor.
LE: Am o rugaminte catre moderatori. Incetati cu atitudinea aroganta pe topicurile despre suporteri. Trebuie sa acceptam ca sunt oameni care gandesc altfel decat noi, oameni pe care nu vrem sa-i indepartam.
Si eu cred ca in acest moment treaba merge si ca nu ar fi neaparat nevoie de inca un moderator. Totusi, daca e de inca unul in +, propunerile mele sunt tot Lari si weeezer. ![]()
Lari, ne gandisem sa iti facem abonament la metrou, si sa iti luam o cartela pt telefon public..
Tot e bine frate... Io credeam ca o sa-mi propuneti un tichet de 10 calatorii de metrou valabile un an si fise pentru telefoanele alea vechi.
Sunteti niste geneRoshi, ce sa mai...
LE: Bai, da' Adrian ce-are pentru postul de moderator? Sau pastrati propunerea pentru cand incepe campionatul? ![]()
@ Lari
Pai Adrian sta pana la 2 noaptea pe forum daca il mai facem si moderator nu se mai culca. Pe urma ne punem rau cu nevasta-sa si prietenii lui. In afara de asta eu zic ca ar fi ok chiar daca e putin impulsiv cateodata.
LE: Bai, da' Adrian ce-are pentru postul de moderator? Sau pastrati propunerea pentru cand incepe campionatul?![]()
Desi are talentul de a se certa cu multi useri(isi sustine punctul de vedere cu o inversunare...), sta destul de des pe forum, scrie civilizat si corect gramatical.
Eu cred ca ar putea fi un moderator bun.
Subscriu in totalitate . Cred ca Adrian ar fi cel mai indicat .
Cand incep meciurile, atunci apar "sa imi bag ....", "futui...", "multa m..e"
. Acum e liniste si pace ![]()
Bai, da' Joga Bonito ce-are?
Dupa aceasta manevra a jegosului de patron , facuta evident din ratiuni populiste si in nici un caz ca l-ar mai interesa vreun pic jocul si rezultatele echipei, vreau sa se faca un sondaj pe acest site cu urmatoarea intrebare , cred ca e tot ce conteaza in acest retur :
" Vei continua sa te manifesti ca la meciurile cu Timisoara, Urziceni sau Fiorentina si sa injuri patronul sau pur si simplu il vei lasa in pace ? "
Eu zic ca e o idee buna. As ruga unul dintre redactori sa posteze sondajul pe prima pagina.
Da,da...e o idee buna
macar vedem marea majoritate a forum-ului de parte cui este ( parca n-am stii !)
am pus eu sondajul
data viitoare vezi sa fie singurul sondaj activ, altfel nu il afiseaza tot timpul
Am deschis eu un topic pe aceasta tema la DISCUTII DESPRE Steaua. Am incercat sa bag si un chestionar, dar nu am reusit. Poate ma ajuta cineva. Intrebarea este:
Vei continua sa te manifesti contra lui Gigi Becali?
Optinuile:
1. Voi continua
2. Ma voi abtine.
Am rezolvat eu Virgil
Ps:ok Azzido , mersi ![]()
Merci Dragosh.