FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotografii - cu si despre femei (mai nou, oferim servicii matrimoniale)

«1789101125»
dee28.08.2007 14:18
Acuma sa vorbim serios... a fost o gluma cu Brunetzycka .. in fine , sunt un membru din galeria Gloriei .. poi ma voi veniti la agatzat la noi in BN , nu avetzi destule in Bucuresti ?! Mai ales ca ea a fost indepartata din galeria Gloriei pentru. faptu ca a uitat ORASU unde s-a nascut ! Respect pentru. TOTI CARE IUBESC ECHIPA DIN ORASU LOR !!!

Cand locuiesti intr-un oras din provincie, stii care-i intrebarea, nu? " cu cine tii, cu Steaua sau Dinamo?" :)

Se presupune ca toata lumea isi sustine echipa locala ( nici nu mai e nevoie sa declari asta) ... dar e musai sa ai o favorita si din Bucuresti. Si daca-ti place Steaua asta nu exclude sustinerea echipei locale, in nici un caz. Steaua e un simbol national, spre deosebire de alte echipe care sunt simboluri locale. De aceea e mai greu ca un necunoscut din C-ta sa tina cu CFR Cluj ( de exemplu), dar sigur vei gasi multi constanteni fani ai Stelei.App, eu tin cu "U" Cluj + CFR Cluj - asa, la pachet, ca doar sunt din Cluj ... apoi Gloria Bistrita ( imi place Padureanu), cu Ceahlaul ( nu ma intreba de ce), cu Steaua, cu FC National ...si dupa plutonul :)

shmekheru28.08.2007 14:36

dar cu Dinamo cum de nu tii......ca vad ca iei majoritatea echipelor la rand asa....pot sa fac si pariu ca e si Dinamo pacolo dar ai evitat sa o spui:D

dee28.08.2007 14:40

pentru. smekheru : mai, tin si cu Dinamo ... dar nu stiam pe ce pozitie sa-i plasez :) ( cam pe locul 7, cred) ..oricum, pot sa-ti spun care sunt ultimele doua echipe din pluton : U Craiova si Rapid Bucuresti.

SSK28.08.2007 14:52

De belea galeria Bistritei daca are membri - pustoaice de 15 ani...

@dee iti recomand un fular in culorile curcubeului

@fane...deh, eu am prins capacitate cu istorie SI geografie...tinerii din ziua de azi... :))))

dee28.08.2007 14:59
De belea galeria Bistritei daca are membri - pustoaice de 15 ani...

@dee iti recomand un fular in culorile curcubeului

@fane...deh, eu am prins capacitate cu istorie SI geografie...tinerii din ziua de azi... :))))

lol,e buna, fular multicolor ... de maine bantui prin magazine :)

In general, o fata se asorteaza intotdeauna, chiar si atunci cand merge pe stadion ... nu conteaza cu ce se imbraca atata timp cat culoarea dominanta e a uneia dintre echipe care joaca pe teren. La meciul CFR- Steaua am trait o adevarata drama .... nu-mi place visiniul , dar si combinatia rosu-albastru o gasesc nepotrivita ( vorbind strict vestimentar) ... ce probleme am avut ... :)))

**alex**28.08.2007 16:08

@SSK

M-a furat privelistea si i-am incurcat pe cei doi :)) Eu am prins geografie SAU istorie.. si se vede ce am ales :biggrin:

@Brunetzycka

Cred ca te-au indepartat din galerie ca n-ai vrut sa fi o Vampytzycka :tongue:

yo_marius_xxx28.08.2007 18:15

pfoaaa......cata dezamagire....am citit tot forumu'(11 pagini) ca sa aflu ca brunetzyka e de fapt BRUNETU sau SATENU sau ce-o fi......hmmmmm........sa-mi tai venele sau sa le mai las sa creasca.....

Brunetzycka28.08.2007 18:23

=)) sunteti de belea ma jur =)) MA SISULE (bistritzeanu cik) =)) ma faci de kkt pe forum ... mai taci :P..... si dee are dreptate ..... AM FOST IN GALERIE LA GLORIA.... dar am renuntzat .... MANDRA ca SUNT STELISRA :blush: :tongue: hehe

@SSK ... nu prea mai is fete in galeria gloriei... numa 1 sau 2 ...... aici is mai multe chestii ;)) da mna....:P las ca is destule in galerie la Steaua :cool:

Wally28.08.2007 18:24
pfoaaa......cata dezamagire....am citit tot forumu'(11 pagini) ca sa aflu ca brunetzyka e de fapt BRUNETU sau SATENU sau ce-o fi

Crede-ma ca brunetzycka e de fapt BRUNETZYKA. Stiu ce vb :tongue:

Brunetzycka28.08.2007 18:26

asa wally =))) :P is brunetzicA! nu brunetU

c.ronaldo1728.08.2007 18:28

Bruneta nebruneta eu le vreau pe prietenele tale sa le vad. Ai vreo una pentru mine (vezi cerintele pe la pagina 4,5,6...) ?

Brunetzycka29.08.2007 06:38

am detoate pentru toti =))) .... aj pune poze da nu pot :angry:

SSK29.08.2007 09:57

Hai ma baieti, dupa ce ati agatat-o toti, nu puteti s-o invatati sa puna o poza?...

fane_casieru29.08.2007 10:38
Hai ma baieti, dupa ce ati agatat-o toti, nu puteti s-o invatati sa puna o poza?...

INCAPABILILOR !!!

Brunetzycka29.08.2007 11:05

=))) lol =))) hai ma nici chiar asa nu`s incapabili :)) ....se chinuie azzido de cateva zile sa`mi explice dar nu`mi apare ceva si nu pot pune:P

fane_casieru29.08.2007 11:32
=))) lol =))) hai ma nici chiar asa nu`s incapabili :)) ....se chinuie azzido de cateva zile sa`mi explice dar nu`mi apare ceva si nu pot pune:P

Pei atunci problema e la tine !

**alex**29.08.2007 11:39

@Brunetzycka

Atunci trimite pozele cuiva care poate sa le puna. :biggrin:

Wally29.08.2007 11:49
Pei atunci problema e la tine !

Nu, Fane! E de la "ei" :laugh:

yo_marius_xxx29.08.2007 14:08

nici nu stii cat de faricit m-ai facut brunetzyko....de cand caut una care sa nu fie vopsita :P....sunt aproape la fel de fericit ca aseara.:)):)).......asteptam si noi o poza....

Azzido29.08.2007 15:04
@Brunetzycka

Atunci trimite pozele cuiva care poate sa le puna. :biggrin:

nici nu stii cat de faricit m-ai facut brunetzyko....de cand caut una care sa nu fie vopsita :P....sunt aproape la fel de fericit ca aseara.:)):)).......asteptam si noi o poza....

hai ca ati innebunit.

daca sunteti chiar atat de interesati de poze cu ea, vizualizati-i frate profilul ca si-a trecut adresa de hi5 in propriul profil.

Chiar asa de greu este ? :unsure:

-=Danny=-29.08.2007 15:46

@Brunewtzycka esti si dinamovista ?? Ca ma uitai prin hi5 tau , si vazui pe acolo , pe un birou ... o poza c Dinamo in rama ..... :unsure:

Wally29.08.2007 15:53

Era acasa la o prietena al carui frate e spurcat :laugh:

-=Danny=-29.08.2007 15:55

@Walli .... stii istorie frate ...... m-ai linistit !!! Ca ma si miram cum sa nu fii vazut nimeni poza aia si sa nu zica nimic .... in fine , sfarsiturile fericite sunt bune . :happy:

Brunetzycka29.08.2007 19:02

=))) are dreptate wally .....:P ....j intrati pe pussycatdyanytza hi5 com... :biggrin: j vedetzi voi poze cu mine :D nu ma mai chinui :P azzido are dreptate ... j apropo yo_marius_xxx is vopsita =))) nu`s bruneta natural

c.ronaldo1729.08.2007 19:27

Brunetzycka, stiai ca s-a calificat Steaua in Liga Campionilor? \:D/

«1789101125»