Si mai stiai ca Dica e un magnific ?!?!?!?!?!?!?
Si mai stiai ca Dica e un magnific ?!?!?!?!?!?!?
jtiu jtiu :X mai ales de Dica:X Dica i cel MAI TARE si nu se pune problema
) si zaharia :X:X Forza Steaua :X ... cik: in padurea cu alune aveau casa 3 catei vine Dica si le spune AM TRECUT DE TURU 3
=))))) ..... ai modificat chestia cu lazio
..... dar am facut o chesti ... ciudata
, dupa meci , s-au sarutat Lovin si Goian
)) =)))) , i-am vazut inainte ca se intelegeau bine , dar asta a fost bomba de final !!!! Sa ne facem griji ??? NEAAAAA !!!!!
LoL ce poza?
Ma refeream la versuri ............. si pe aia doi i-am vazut pe sport.ro !!!! Apropo , stii s-au schimbat prezentatori de la special ???:-/
lol =)) nuj
lol nici eu nu stiu
))
@Brunetzycka , fusasi la stadion ?? Zi si mjie cum fu la meci ?? ![]()
@Brunetzycka nu ti se pare ca te cam destrabalezi la 15 ani? la 20 ce mai faci? copii?
vopsita, tatuaj, destrabalare pe un forum de.. barbati?
Asa e ..... ai tatuaj la 15 ani !!!! Cea ce eu visez de mult sa imi fac un tatuaj cu Steaua ...... ![]()
@Brunetzycka nu ti se pare ca te cam destrabalezi la 15 ani? la 20 ce mai faci? copii?vopsita, tatuaj, destrabalare pe un forum de.. barbati?
Eh...copiii din ziua de azi... :biggrin:
ma bodanelule io nu m-am luat de tine.. j nu te`am intrebat ce o sa faci u peste 5 ani ok? ... sa te informez si pe tine... tatuaju i tatuaj semipermanent daca nu jti ce ii aia... iti explic... dupa 2 saptamani se duce.... si stai relax ca n`am nevoie de copii pe la 20 de ani.. imi traiesc viatza ca o sg viatza am.... j so inventat medotele contraceptive dak ash avea nevoie
....j ma vopsesc cat am io chef... dak imi permit parintii i treaba mea!!!!!!!! dak nu`ti convine cara`te u pe forum de femei mno i bn
.... crek ejti un pensionar dinala de 70 de ani... nij bunicamea numi face morala dinasta si ea are 54 de ani ... inca chiar i plashe cum is vopsita si si tatuaju :-j
OMINI BUNI!!! tatuaju i SEMIPERMANENT ... io nu suport injectiile si ar fi o faza sa suport tatuajele :-j
Calm mami, nu te enerva!
@Brunetzycka
Nu ma deranjeaza tatuajul tau. Din partea mea ai putea sa-ti mai faci unul. PERMANENT. Da' numai ca putin mai jos :tongue:
conflictul intre generatii si sexe degenereaza
), stati ma calmi aici e un loc unde ne putem relaxa.
apoi ma dispera... ce .... i tre`?
pana amu am vb frumos cu tota lumea si nu am luat pe nimeni la mijto ... j mi se apuca el sa`mi faca gura....
@BrunetzyckaNu ma deranjeaza tatuajul tau. Din partea mea ai putea sa-ti mai faci unul. PERMANENT. Da' numai ca putin mai jos :tongue:
) mi`ash face.. da aici intervin parintii
.... si mi si ff teama (de la o injectie de frica lejin....) ... teama de ace :-s
E mai frumos tatuaju` de la guma Ciupaciups. Si e si fara ace.
=)) nu maaa
nu`i de la guma:)) .... i facut in grecia
... de CHINEZI macar o tinut 2 sapt.... so vazut calumea... da amu mio ramas semn si de o luna nu mi se mai duce
)=))
) mi`ash face.. da aici intervin parintii
![]()
Pai daca e mai jos cum am zis eu, nu au cum sa-l vada parintii :tongue:
Pai daca e mai jos cum am zis eu, nu au cum sa-l vada parintii :tongue:
mi friiiiiiica .... j tot il vad j ei pana la urma.... cum io`s disperata dupa poze:))) o sa`l vada prin pc
) .... si mi FRICAAAAA
Fricoaso!!! Tie ti-e frica de parinti, nu ca ar durea :tongue:
Fricoaso!!! Tie ti-e frica de parinti, nu ca ar durea :tongue:
=)))apoi ei nu mai au ce sa`mi faca dupa ce tatuaju mi facut.... da mi teama ca in timp ce`mi face tatuaju lejin de vro 4 5 6 7 8 ori ![]()
@ Azzido
Era vorba despre poze cu prietenele ei, nu cu ea.
alex ..... ti`am zis... vi la Bistrita .... si vezi
....
@Brunetzycka
**alex** are dreptate. Niste poze sau link-uri cu poze ale prietenelor tale nu pui? :biggrin:
ash pune poze.... da nu mere sa pun
simt ca tampesc ![]()