FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotografii - cu si despre femei (mai nou, oferim servicii matrimoniale)

«191011121325»
MadFroG29.08.2007 22:33

Mult zgomot pentru nimic .

I.N.Money29.08.2007 23:48

Doamne Maica Domnului ce e aici. :biggrin:

Brunetzycka30.08.2007 07:55

Zgomot :blink: io aud cum canta pasarelele :laugh:

MoRRano30.08.2007 07:57

Doar o fata lolz

Brunetzycka30.08.2007 08:04

indeajuns :laugh: :happy:

bodanelu30.08.2007 09:02
ma bodanelule io nu m-am luat de tine.. j nu te`am intrebat ce o sa faci u peste 5 ani ok? ... sa te informez si pe tine... tatuaju i tatuaj semipermanent daca nu jti ce ii aia... iti explic... dupa 2 saptamani se duce.... si stai relax ca n`am nevoie de copii pe la 20 de ani.. imi traiesc viatza ca o sg viatza am.... j so inventat medotele contraceptive dak ash avea nevoie ;) ....j ma vopsesc cat am io chef... dak imi permit parintii i treaba mea!!!!!!!! dak nu`ti convine cara`te u pe forum de femei mno i bn ;) .... crek ejti un pensionar dinala de 70 de ani... nij bunicamea numi face morala dinasta si ea are 54 de ani ... inca chiar i plashe cum is vopsita si si tatuaju :-j

OMINI BUNI!!! tatuaju i SEMIPERMANENT ... io nu suport injectiile si ar fi o faza sa suport tatuajele :-j

1) am 23 de ani, nu 70 :))

2) cred ca am o cultura sexuala mult mai avansata decat tine, si stiu ce inseamna metodele contraceptive. :wink:

3) postul era o remarca mai mult generala. Generatia actuala de... adolescenti... este dezastruoasa.

4) stiu si eu ce un tatuaj permanet si semipermanent. dala permanent am eu :D

5) 15 ani e o varsta totusi prea frageda pentu ceea ce faci tu...

6) mods, se poate forta fata asta sa renunte la scrisul gen mirc? sa mor de nu m-am chinuit 5 min sa descifrez tot postul.. :D

Azzido30.08.2007 09:40
6) mods, se poate forta fata asta sa renunte la scrisul gen mirc? sa mor de nu m-am chinuit 5 min sa descifrez tot postul.. :D

da, eu zic sa mergem peste ea la BN si sa intram prin efractie la ea in casa si sa-i confiscam pc-ul.

oare merge asa ? :unsure:

PortarNr4330.08.2007 09:48
3) postul era o remarca mai mult generala. Generatia actuala de... adolescenti... este dezastruoasa.

Cand eram noi adolescenti la fel vorbeau si despre noi cei mai in varsta. Concluziile astea se trag de catre fiecare generatie vis-a-vis de generatia urmatoare.

Eu am o curiozitate: imi doresc sa vad niste notite luate la cursuri ... oare sunt scrise la fel? :biggrin:

Brunetzycka30.08.2007 11:05

incerc incerc incerc sa renunt la limbajul "mirc" da aici scriu de 3 4 ori pe zi si pe mess non stop .....si ma disperaaa sa scriu fara "ca,sh..."si etc :D i mult mai calumea asa :)):P

si ma bodanelu.... scuze .... si nenea bodanelu.... ce fac io asa grav pe aici? :huh: ....is nijte simple discutii ....

azzido ..... dupa prima saptamana de scoala sa vez ce frumos o sa scriu :laugh: ca baga profa de romana in noi de nu mai scriem noi ca pe mess ...asa o fost si anul trecut :blush: .... incepe cu dictariile :laugh:

@PortarNr43 sa fi vazut in prima zi de scoala anul trecut cum scriam toata clasa =))) erai pe jos... mai ales la tabla ca ii faceam in ciuda la profa >:)

Virgil30.08.2007 11:07

Ce rai sunteti... Lasati fata in pace. Ea vrea dar ii e greu. Sa asteptam sa inceapa scoala. :) Il acceptati pe Danny si corect ar fi sa o acceptati si pe ea. Cu lipsurile si stangaciile ei. E sarea si piperul acestui topic.

Bodanel30.08.2007 11:09
Cand eram noi adolescenti la fel vorbeau si despre noi cei mai in varsta. Concluziile astea se trag de catre fiecare generatie vis-a-vis de generatia urmatoare.

Eu am o curiozitate: imi doresc sa vad niste notite luate la cursuri ... oare sunt scrise la fel? :biggrin:

Care cursuri? Chiar daca vrea fata la 15 ani cred ca e cel mult la liceu(au tot sucit astia clasele ca nu mai stiu care e prima clasa de liceu).

P.S. Lume nu mai judecati fata pentru ca vrand nevrand adolescentii din ziua de azi sunt putin mai precoce. E o realitate si trebuie sa ne obisnuim cu ea(asta nu inseamna ca trebuie sa le acceptam si purtarile de prost gust- din pacate se cam inmultesc acestea). Una peste alta fata e draguta si cred eu ca e mai draguta decat aia care ne reprezinta in carpeta zporturilor.

PortarNr4330.08.2007 11:09

Pai poate o invita baietii pe profa ta de romana sa activeze si ea aici ca mod :happy:

Ce zici?

fane_casieru30.08.2007 11:13
Ce rai sunteti... Lasati fata in pace. Ea vrea dar ii e greu. Sa asteptam sa inceapa scoala. :) Il acceptati pe Danny si corect ar fi sa o acceptati si pe ea. Cu lipsurile si stangaciile ei.

Da asa este...rai ce n-am vazut..si mai vine si nenea Bodanelu asta care nimic nu-i convine de parca ar avea 60 ani in loc de 50 cat are.... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

bodanelu30.08.2007 11:21

nu e asa. cel putin in generatia mea (si aici ma refer la orasul meu si la prietenii mei) lumea ne privea cu respect. pentru ca stiam sa impacam si invataul si alte chestii normale cu distractia

incerc incerc incerc sa renunt la limbajul "mirc" da aici scriu de 3 4 ori pe zi si pe mess non stop .....si ma disperaaa sa scriu fara "ca,sh..."si etc :D i mult mai calumea asa :)):P

si ma bodanelu.... scuze .... si nenea bodanelu.... ce fac io asa grav pe aici? :huh: ....is nijte simple discutii ....

usor usor te dezobijnuiesti. asa eram si eu, la fel scriam. si stau si eu destul pe mess. :)

da, am inteles.. faceam doar o remarca generala...

nenea Bodanelu asta care nimic nu-i convine de parca ar avea 60 ani in loc de 50 cat are.... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

multumesc multumesc... :))

PS: ne vedem la Urziceni :D

JDERUL30.08.2007 12:20

@

Brunetzycka

Sa vina profa ! Daca se poate si cu trei foto: bust,profil si toppless !

c.ronaldo1730.08.2007 12:25

Mai vrem fete pe topicu` asta! Vrem fete, femei, domnisoare... tanti, dudui.

fane_casieru30.08.2007 14:29
Mai vrem fete pe topicu` asta! Vrem fete, femei, domnisoare...

@'c.ronaldo17' - pana la urma cred ca merg si tanti si dudui trecute de-o varsta :biggrin:

bodanelu30.08.2007 14:49

special pentru fane :)

yo_marius_xxx30.08.2007 15:23

pfoaaaa.....hai ca am vazut si profilu'.......in afara de hi5 mai e si messu....dak nu te deranjam lasa-ne si telefonul(fix :D) si adresa completa....poate facem un tur de stadion la Bistrita(pana la meciul cu Steaua).....si apropo,de ce nu-ti pui si prietenele super-hot sa scrie aici(dak tu ai avut succesul asta...hehe...)

mah...ce poze sunt pe hi5.....oare suzeta aia e de firma?(am obs. ca tricourile nu-s) =))......oricum keep it going (si vezi ca n-am dat add friend nici la hi5 nici la mess hahahahahaha =)) =))

**alex**30.08.2007 15:38

In comparatie cu Danny, Brunetzycka scrie chiar foarte bine. :happy:

Brunetzycka30.08.2007 16:07

=))) multumesc multumesc si iar multumesc :blush: m-ati (sau cum se scrie ca nu mai jtiu : :laugh: ) facut sa rosesc .....

@yo_marius_xxx nu am tel fix ... nu vor ele pentru ca nu prea le au cu forumu ;)) ..... si suzeta DA e de firma ii BABY-NOVA :wub: .... j in legatura cu tricourile .. nu`s de firma ca nu am gasit,daca ma crezi ca in toata Bistrita nu gasesti un tricou cu Steaua,numa dealea de copii de 3 4 5 6 7 ani si sezonu trecut cand o venit masina aia nam avut io timp sa umblu dupa ea sa`mi caut tricou ca era treaba cu baietii si fetele la hotel sa asteptam echipa si alea lea :D

@portarnr43 zic ca NU :D ...

si cam atata :D

aaaa si mersi alex :"> incet incet sper sa ma dezobijnuiesc.... da mno ... romana asta i grea :sad2: i taare grea :unsure:

dee30.08.2007 16:20
sau cum se scrie ca nu mai jtiu (...)

aaaa si mersi alex :"> incet incet sper sa ma dezobijnuiesc....

incepe prin a scris "s" in loc de "j" .... parca ma zgarie la ochi cand citesc, no offens :)

Brunetzycka30.08.2007 16:52

aia`i cea mai mare problema amea :))=)) si la sc scriu asa..... :)):P e na... sa revenim la subiect.... si sa terminam cu chestiile astea ... ca incerc io ingura :D

bodanelu30.08.2007 17:14

@dee.. pe cand poze?

fane_casieru30.08.2007 18:25

@bugaboo - ceva la vreo 4-5 pagini nu ai ?

«191011121325»