LOOOOOOOOOOOL =)) merge sa pun poze
)
LOOOOOOOOOOOL =)) merge sa pun poze
)
Frumoase poze.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...mai ai si altele ????
@bruneta - cine-i in poze ?
Fa-ne o prezentare completa.
prima tipa.... in costum de baie albastru ii SHATENUTZA .... o cheama claudia are 15 ani .... restu pe privat :tongue:
a2a tipa.... DEYUTZA.... o cheama deya... are 16 ani.... si lafel restu in privat :laugh:
astept sa comentati ![]()
@dee.. pe cand poze?
va las sa admirati pustoaicele, vad ca va place . Nu le pot face concurenta, am trecut cam demult de juniorat ![]()
Nu merge sa dam "faivuri" ?
va las sa admirati pustoaicele, vad ca va place . Nu le pot face concurenta, am trecut cam demult de juniorat![]()
conteaza? nu conteaza.. conteaza sa vedem femei pe topicul de femei ![]()
Pedofililor ....
=)) she rai sunteti
)
SaLuT All !!!
Ce FaceTi?
hahahahahahahahaha..............moamaaaa...super poveste...sa mor de ras...hahahahahahaha.....bravo ma ....na ca am uitat cum te chema(dak nu esti fata ce sa fac??)...oricum,super tare frate
...............misto poze brunetzyka,da' tot nu-ti dau messu....hahahahahahahahahahaaha ![]()
)
....hai ca am ras si azi......bravo ma...
Topicul devine din ce in ce mai distractiv...
@Brunetzycka(sper ca am scris bine) FELICITARI!...
Ai ajuns in cateva zile la fel de celebra ca si daffyduck,caruia i-a luat ani de zile... :biggrin:
atunci pune poze ![]()
@azzido rezolva fata.. sa nu stam sa asteptam ![]()
prima tipa.... in costum de baie albastru ii SHATENUTZA .... o cheama claudia are 15 ani .... restu pe privat :tongue:a2a tipa.... DEYUTZA.... o cheama deya... are 16 ani.... si lafel restu in privat :laugh:
astept sa comentati
Pedofilia salveaza Romania.
SaLuT All !!!Ce FaceTi?
O ardem in flacari.
Tu ?
@azzido rezolva fata.. sa nu stam sa asteptam![]()
Tolba cu tutoriale tocmai s-a golit.
Chiar si asa sunt sigur ca o sa se gaseasca un om cu suflet mare si o s-o "rezolve" pe sarmana fata. :wink:
prima tipa.... in costum de baie albastru ii SHATENUTZA .... o cheama claudia are 15 ani .... restu pe privat tongue.gifa2a tipa.... DEYUTZA.... o cheama deya... are 16 ani.... si lafel restu in privat laugh.gif
astept sa comentati
Mai baieti, asteptati inca vreo 2-3 ani sa mai creasca fetele si dupa aia ...
o sa va razganditi :biggrin:
@bugaboo - mie poti sa-mi arati poze cu tine ca nu sunt pretentios - stii...dupa o varsta nu mai conteaza aspectul,important este care bea mai mult. :tongue:
va las sa admirati pustoaicele, vad ca va place . Nu le pot face concurenta, am trecut cam demult de juniorat![]()
@dee-am 50 ani ,crezi ca am vreo sansa sa vad fo`poza ?
(mie nici nu-mi plac pustoaicele in schimb dupa cele care au trecut de juniorat,sunt terminat. ![]()
@damimarcu mersi mersi ![]()
flacailor..v-ati gasit pe site-ul Stelei sa puneti poze cu femei..daca vreti sa vedeti femei in poze faceti-o pe alte site-uri nu aici.Serios e de kkt faza..
N-ai nimerit-o...sunt fata
aha.....tot ca brunetzyka...15 ani...??lasa-ti mai ca aici se vade viitorul Stelei....suporterii sub 18 ani......cand o sa ajunga la 20 o sa aiba bani si de tricouri originale
:D......si apropo..cand o sa aiba brunetzyka 20 d ani,o sa fie si Steaua in semifinalele UCL
:D sa vezi atunci bataie p bilete......
bai nene...traiasca haifaivu asta ca muream d curiozitate
:D....si am si yo o intrebare:toti stelistii de pe forum sunt noctambuli??ca mi se pare ca numai eu postez ziua
(....las' ca diseara sunt prezent....la un pahar de vorba cu brunetzyka (hahahahahahahahaha).... fularsteau2
Ba femeie , io stiam ca tatuaj tau nu e permanent !!!! Ca dela vreau si io sa imi fac .... pe 10 zile
. Si ma ma intereseaza pe mine , cate anticonceptionale iai tu zilnic !!!! Si daca ma imi ziceai mie sa ma car de pe forum , si ca sunt bostorog , atunci eu te invit sa te cari mai repede de pe forum , hoasca batrana ce esti !!! Si daca ii ziceai lu Bodanelu ca e bostorog , iti urez io acelasi lucru din parte lui . Vad ca pe topicu asta te simti ca pestele in apa .....