Bah, brunezika (sau cum naiba se scrie) asta e numai gura de ea. Maaaare branza ca vorbesc pe mess sau pe forum-uri cu tz-shpe mii de tipi ... ca n-am nici o ocupatie constructiva si nu am cum sa-mi pierd vremea. Partz ... park eu sau altu' nu poa' sa vb in limbaj de mirc si sa zik lumea ca is shmeker! I-ati acordat prea multa atentie si acu' se simte o mica vedeta :biggrin:
Danny sunt convins ca daca ar fii sa vorbiti fata in fata ori ar trenura ca varga, ori ar fi uda leoarca (daca intelegi ce spun
).
Ia nu-i mai dati nas si sa vedeti cum se potoleste fata si invata sa vorbeasca frumos.
fularsteau2
hahaha ma cunosti cumva sa poti sa vorbesti despre mine? cand o sa ma cunojti cu adevarat poti sa vorbesti
... u zici de mien ca mi-ar fi frica de Dani daca as fi fata in fata cu el da ce sa mai zic de tine dare n-ai nici anii,nici data nasteri nici localitatea specificate pe forum
NU vorbii ce nu sti
... si in legatura cu scrisu meu scrisu nu arata adevarata personalitate dak nu jtiai
MA la varsta mea de 15 ani iti dau clasa jtiu mai multe decat tine ce-i viata! si asta nu ca stau cu fundu in sus acasa si vorbesc cu niste tipi din vr valcea,Bucuresti,Craiova etc ... asta se dobandeste din viatza
din problemele pe care treci ...
si io l-am luat unpic la mijto pe bodanelu nu trebuia sa va bagati toti!! da asta este.... CIUDA intotdeauna e mare.
Si nu ma cred vedeta pentru ca nu am pentru ce;) fatza de tine ca te bagi ca musca in lapte si vorbesti napolitane .... daca ai ceva de rezolvat baga`ti idul meu si rezolvam pe mess o intalnire fatza in fatza sa nu mai zici ca ma pish pe mine 
si nu-i nici un razboi al generatiilor numa ca dany nu stie sa citesca
io n-am zis nik de el tot ce aveam aveam cu bodanelu ... da mno se intampla......
si daca voi numa atata stiti sa va certati intre voi ... nu deageaba circula vorbe NON-STOP ca stelistii nu pot sa fie frati sau sa se inteleaga bine!! si ca se bat intre ei ca si cum ar fi rivali
... zi de zi ma intalnesc cu vorbele astea pentru ca majoritatea prietenilor mei is javre si milogi ...... repitatia celor din Bucuresti nui-i prea buna prin ardeal
da cu toate astea io sustin Steaua...... si nu cred ca azzido o deschis topicu asta sa se bage unii in seama cat pot fi de MACHO pe net... sau sa se certe 2,3 si restu sa vada rezultatele 
nu vreau sa fac discriminari.... da ce-i de la rapid is ff infratiti.... vad asta pentru ca in galeria gloriei majoritatea is rapidisti (da locu 1 il ocupa gloria) si vad ce bine se inteleg ca FRATII! nu stiu cand o sa se intample asta si intre stelisti ... si am dovada si la meciu cu gloria-Steaua din sezonu trecut ... la 10 eram in parc unde erau majoritatea stelistilor si o ora si ceva cat am stat cu ei numa se certau intre ei si se bateau si faze dinastea.... nu jtiu care dintre voi ati fost la bn sezonu trecut .. da cine o fost si o stat in park poate sa confirme