in locul tau ii dadeam direct private message brunetzicii... :biggrin:
in locul tau ii dadeam direct private message brunetzicii... :biggrin:
Hm...cum as putea sa vad si eu postul ala al lui Danny care tocmai a fost sters? Sunt sigur ca o sa-mi iau portia de ras pe ziua de azi :biggrin:
Pai de ce crezi ca l-am sters .... ca sa nu rada lumea , si sa zica ca sunt mitocan ....![]()
alllooooooooooo....imi spune cineva care-i treaba cu poza??de ce nu pot s-o pun
:D:D:D.......dak imi amintesc parca pentru asta era forumu asta..........sau poate ma insel eu.....
oricum afara ploua......veni si toamna.....incepe scoala..
:P:P..........ma duc la liceu.....hahahahaha....gata cu postarile si haifaivu de pe 15 incolo ca daca nu invatz nu-mi da mami bani de mall......
apropo am inteles ca avem un guru pe aici.....daca nu se foloseste urinoterapia vreau sa intru si eu in "secta" sau ce o fi
:D:D:D:D ![]()
Marius ..... tu ai 23 de ani si esti la liceu ??
Io acum trec a 9 , si nu stiu la ce liceu trebuie sa ma duc ...... :biggrin:
Il aprob pe Marius. Hai sa incetam cu rautile. El se duce la liceu, Denii la arte si meserii, Brunetica isi mai baga vreo 2 in lista, eu ma apuc sa invat pentru bac, bodanelu se lupta cu fane pentru postul de moderator, Wally cauta postul criminal a lui Denii, baietii de pe topicu` cu Fifa se cearta ca 99 e mai bun ca 2008, tashy isi face publicitate ca nebunu` la site, moderatorii mai baga cate un ban etc. etc.
Noi sa fim sanatosi!
@ronie ai perfecta dreptate...
Cand doi se cearta al treilea castiga .....c.Ronaldo , pe mine m-ai uitat ..... si eu vreau sa fiu moderator , dar intrai trebuie sa invat romana ......... :sad2:
da' mai ce sa fac daca nu prea ma duce capu'??a trebuit sa fac cate 2-3 ani in fiecare an de liceu ca sa inteleg ceva.....
si inca ceva....poze nu mai pune nimeni??....ca am numai sapun in ochi si vreau sa-i clatesc si eu ![]()
hahahahahaha..........eu nu pun ca am doar una si nu mi-a spus nimeni de ce nu merge s-o "pun".......
eu tin sa va anunt ca nu vreau nici un privilegiu pe site-ul asta.......raman membru simplu pana la moarte!!!..hahahahahaha.......
si inca ceva.....eu ma chinui sa scriu corect dar din cauze necunoscute(o fi faptul ca n-am terminat nici acu liceul??) mai am si scapari....de aceea va spun de acum NU SUNT ANALFABET (sau daca sunt nu recunosc).... ![]()
@Marius
"Ti`o pun eu" daca vrei. ![]()
Am zis si eu ca simplu fapt ......... Si io astept poze cu femei , si se pare ca nimeni n se indura de suferinta mea , provocata de asteptatea prelungita , si sa puna si ei o poza ........neaparat cu femei , fete
Mesajul lui Danny nu-i de gasit nici in cosul de gunoi al forum-ului...de unde as putea sa fac eu rost de el :?:
Danny, vrei sa ajungi top-poster ?
Mesajul lui Danny nu-i de gasit nici in cosul de gunoi al forum-ului...
Wally
)=)))) Til povesteam eu pe scurt daca imi ziceai atunci pe loc , ca acum ..... l-am uitat ....
@MarfroG , top-poster care ca inseamna sa am cele mai multe postari de pe forum ..... e imposibil , pentru ca nu sunt singur om de pe forum care posteaza
, si nu , nu vreau ...
Aha , te-am intrebat pentru ca eu vreau sa ajung si mi-e frica sa nu ma intreci ![]()
cumva trebuie ca pozele sa nu fie prea mari??cat e limita ca n-am fost atent??
@ronie ai ajuns la vl?@Denii mai usor tata..
anticonceptionalele se iau doar 1 data pe zi
Si nu pe cale bucala,Dany pericol public... ![]()
P.S.Care se combina cu mine?Arat ca asta din avatar! ![]()
hahaha ma cunosti cumva sa poti sa vorbesti despre mine? cand o sa ma cunojti cu adevarat poti sa vorbesti... u zici de mien ca mi-ar fi frica de Dani daca as fi fata in fata cu el da ce sa mai zic de tine dare n-ai nici anii,nici data nasteri nici localitatea specificate pe forum
NU vorbii ce nu sti
... si in legatura cu scrisu meu scrisu nu arata adevarata personalitate dak nu jtiai
MA la varsta mea de 15 ani iti dau clasa jtiu mai multe decat tine ce-i viata! si asta nu ca stau cu fundu in sus acasa si vorbesc cu niste tipi din vr valcea,Bucuresti,Craiova etc ... asta se dobandeste din viatza
din problemele pe care treci ...
si io l-am luat unpic la mijto pe bodanelu nu trebuia sa va bagati toti!! da asta este.... CIUDA intotdeauna e mare.
Si nu ma cred vedeta pentru ca nu am pentru ce;) fatza de tine ca te bagi ca musca in lapte si vorbesti napolitane .... daca ai ceva de rezolvat baga`ti idul meu si rezolvam pe mess o intalnire fatza in fatza sa nu mai zici ca ma pish pe mine
si nu-i nici un razboi al generatiilor numa ca dany nu stie sa citesca
io n-am zis nik de el tot ce aveam aveam cu bodanelu ... da mno se intampla......
si daca voi numa atata stiti sa va certati intre voi ... nu deageaba circula vorbe NON-STOP ca stelistii nu pot sa fie frati sau sa se inteleaga bine!! si ca se bat intre ei ca si cum ar fi rivali
... zi de zi ma intalnesc cu vorbele astea pentru ca majoritatea prietenilor mei is javre si milogi ...... repitatia celor din Bucuresti nui-i prea buna prin ardeal
da cu toate astea io sustin Steaua...... si nu cred ca azzido o deschis topicu asta sa se bage unii in seama cat pot fi de MACHO pe net... sau sa se certe 2,3 si restu sa vada rezultatele
nu vreau sa fac discriminari.... da ce-i de la rapid is ff infratiti.... vad asta pentru ca in galeria gloriei majoritatea is rapidisti (da locu 1 il ocupa gloria) si vad ce bine se inteleg ca FRATII! nu stiu cand o sa se intample asta si intre stelisti ... si am dovada si la meciu cu gloria-Steaua din sezonu trecut ... la 10 eram in parc unde erau majoritatea stelistilor si o ora si ceva cat am stat cu ei numa se certau intre ei si se bateau si faze dinastea.... nu jtiu care dintre voi ati fost la bn sezonu trecut .. da cine o fost si o stat in park poate sa confirme
Vezi ca Dany the Danger se da la fete d-astea ca tine-pustoaice!Omu' e celebru,da' n-a uitat de unde a plecat... ![]()
cumva trebuie ca pozele sa nu fie prea mari??cat e limita ca n-am fost atent??
ce poate fi asa de greu sa inserezi o imagine?
stai sa incerc si eu .... ![]()

o dedicatie pentru favoritul nostru, mr Danny, un stelist adevarat!
@dee.. lasa-l pe denii e al nostru ![]()
dar tu? ![]()
hahaahahahahahaahahahhaahha......dee
da' cred ca ai uitat topicu'
:P:P
da' bine ca macar am vazut o poza si am scapat de "certurile"astea stupide ![]()
Nu s-a certat si nu s-a batut nimeni in parc la Bistrita, bruneto... nu stiu ce ai vazut tu.
Va sfatuiesc sa nu deviati de la scopul acestui topic si sa lasati certurile. Posturi ca ale lui Portar... vor fi sterse de acum incolo.
ce poate fi asa de greu sa inserezi o imagine?stai sa incerc si eu ....
o dedicatie pentru favoritul nostru, mr Danny, un stelist adevarat!
@dee mersi pentru poza , e mijto ...... io am vazut vfilmu cu ala din poza , era un jucator de fotbal care avea astm , si a ajnus cu greu la newwcastle united .... ![]()
@dee pune o poza cu tine .....
pan la urma ajunge si la Real Madrid:))
Bine ca nu ajunge la Steaua. Asta ne mai trebuia, astmatici.