Si pana la urma pozele cu femei unde sunt?
Repet -FEMEI, nu copii care se vor sexosi.
Si pana la urma pozele cu femei unde sunt?
Repet -FEMEI, nu copii care se vor sexosi.
Gata cearta? :sad2:
Cine a castigat? Bruneta sau Guru Denii ?
Un lucru e cert.. Denii inca n-a castigat batalia cu limba romana. ![]()
P.S. ronie parca ziceai ca esti impresarul/managerul lui Denii.. vezi ca pe 15 septembrie se incheie perioada de inscrieri.. nu-l lasa in strada fara sa fie inscris undeva.. :laugh:
N-are ce sa faca Denii cu lb. romana :biggrin: la arte si meserii :tongue:
@**Alex**
Sa scoata banu` Denii, eu nu`i salvez c*r* moca.
@dee pune o poza cu tine .....
pai eu am crezut ca ti-am satisfacut curiozitatea ....
las' ca nu trebuie sa ma recunoasca tot poporul pe strada...tu o sa ma recunosti.
de ce sa postez? vrei sa nu mai aiba brunetika admiratori? n-as putea sa-i fac asta ![]()
@dee decat lauda... mai bine concret.. poze...
daca nu aici macar un link catre photoshack.us pe privat ![]()
helloooooo......poze nu mai are nimeni??sau toata lumea asteapta sa mai puna bruneta cateva??
@dee
fii rea mai fata!!!!i-ai toti fanii brunetei!!!!fii vedeta forumului!!!! ![]()
@c.Ronaldo ( sa ronei ... ) parca io cand am incheiat conrtractu cu tine ne-am inteles sa ma impresariezi moca ....:-W , pai ce faci aici ....
@dee vroiam sa pui poza cu tiner ca sa te admire lumea
) ...... si sa ii furi fani lu brunetica ca si asa uite a parasit forumu .....
oare de ce ??![]()
Ai speriat-o danny!
in plus,nu mai vroia lumea sa intre sa-i vada profilul pe hi5 ca i-ai stricat imaginea...
Dupa meci o scot pe Brunetica la o bere pentru ca batut Bistrita pe Dinamo.
@Danny
Te`am pacalit. Vreau more, more, more... money, money more.
Da chiar !!!!! Mama ce satisfactie nebuneasca am avut aseara , cand vedeam ca ia Dinamo bataie de la Bistrita ....... ma simteam ca un drac !!!
Azi joaca urziceniu cu Steaua , stiam ca MM e suspendat .... da Dan Petrescu n e ??
@c.Ronaldo lasa caq sa vezi ce reclama proasta o sa iti fac , o sa zic ca mi-ai tras teapa in contrtact .......
Vreau si io sa atasez o melodie la o postare , si nu sti cm , e candtata de Becali , si imi place mult :laugh:
pai si acum daca a plecat bistriteanca avem nevoie de alta vedeta.......
.....pentru doritoare...numai cu foto
:P:P (nu stiu dar am vaga impresie ca asta era subiectul pe aici....dar e posibil sa ma insel
:)
....)
nu am parasit forumu >
da ieri nam stat p`acas ... si seara am mers sa sarbatoresc cu vampirii voctoria lu gloria
....
@korinna sa sti ca am facut pe mine
@c.ronaldo17 astept iesirea la bere ![]()
Hai mai ca esti deja maricica...
Ce bine imi pare ca te-ai inors , imi era dor de tine
, pe bune .... sa nu mai pleci .
vai si mie imi era dor ... deaia m-am intors special pentru tine >
<
da korinna m-am intors jtiu ca tie nu iti era dor da mnoh... la toti ni greu
Pfoooaiii!!s-au terminat pozele de cateva pagini!!Pacat!!Si incepuse sa mearga treaba!!
Noroc cu vorba aia universal valabila:Noi sa fim sanatosi!!(cu asta ,oricine pune la orice situatie capac).Cine a inventat-o a fost mai destept decat ala cu "cine-a pus carciuma-n drum"!! ![]()
:biggrin: Caut amanta!! :biggrin:
Caut menajera !!
Caut om de gol
Caut baieti determinati sa castige si in Liga 1
Caut poze cu femei...
Cred ca mai dureaza ceva timp pana vor veni ....![]()
Caut scuze pentru jocul echipei!
Caut jucatori care sa-si vada de treaba lor si nu sa pupe mana patronului sa schimbe antrenorul...
Caut antrenor . De preferat Bergodi sau Protasov
De preferat Protasov! Dar nu va veni, doar il avem pe Oli gata sa le dea cu flit arabilor...
Il dadeam exemplu si pe Bergodi , pentru ca ala cu "valorile" rrapidului a reusit sa-i duca pe primul loc si echipa sa joace destul de bine . Noi am adus 14 jucatori vara asta si nu suntem in stare sa dam un gol din actiune .