A facut si Bergodi treaba, dar dintre el, Protasov si Zenga sa spunem, eu il plasez pe "lazial" pe ultimul loc in topul preferintelor mele. Mai bine Zenga decat Bergodi, ca tot e liber de contract.
A facut si Bergodi treaba, dar dintre el, Protasov si Zenga sa spunem, eu il plasez pe "lazial" pe ultimul loc in topul preferintelor mele. Mai bine Zenga decat Bergodi, ca tot e liber de contract.
@Phire
Scuze, nu stiam ca esti fata, credeam ca esti baiatul ala grasut de la Tapinarii.
caut o femeie in puta goala si pasarica la plic, praf..
Caut o persoana care sa fie on topic si sa nu am motiv sa-i dau ban.
Oare gasesc ?
E clar ca nu.
domne pretentiosi mai sunteti
... as mai pune io poze dar nu pot X( ...pot sa pun o poza si cand pun a2a poza zice ca i prea mare... chiar daca o micsorez X( ce sa fac????
@brunetzycka
lasa fata ca pun eu poze........tu vezi ce faci la Bistrita sa bata gloria si pe rapid si sa nu plece sabau la Dinamo
:D:D:D:D:D:D
nici cu vanish nu-mi iese necajeala.... cu bere nici nu mai incerc...
@yo Marius
Ora 14:00 e o ora excelenta pentru a face fotografii. Dar incearca sa le incadrezi mai bine, nimeni nu vrea sa vada burta animalului din stanga, jos.
@axl
...crede-ma ca e facuta pe fuga
....sa fi vazut ce bodyguard avea fata......
....sunt norocos ca am scapat cu viatza
:D:D.......dar eu zic ca a meritat......si o sa mai incerc sa mai pun cateva (macar eu sa fiu on topic )
@yo Mariusnimeni nu vrea sa vada burta animalului din stanga, jos.
daca te uiti mai atent se vede un fir de virilitate pe burta.
da mai bine ca tipa sa aiba un 'animal' langa ea ![]()
daca te uiti mai atent
Aaaaa, spiritul de observatie specific feminin.
@dee
...fata a fost de acord cu poza....baiatul nu a fost foarte incantat (voia sa apara si el)...si apropo,start new topic "poze cu si despre barbatii(baietii) de pe acest forum" poate asa ii vezi pe toti ![]()
![]()
@yo Marius
Dupa o lunga cautare ti-am gasit si threadul dori pierdut prin inima forumului Uite aici :biggrin:
@brunetzycka
lasa fata ca pun eu poze........tu vezi ce faci la Bistrita sa bata gloria si pe rapid si sa nu plece sabau la Dinamo
:D:D:D:D:D:D
poi... meciu din tur cu rapid o fost... si so terminat 2-2
.... si de sabau... nuj ce sa zic.... dak i tradator pleaca...pune u poze cumatrule
Nu merita deloc... ![]()
Crap, ce bune-s toate!!!
@wally
...atunci gata,nu mai pun poze......va astept pe voi sa vad ce fete aveti.
:P:P:P
Avem cu ce :tongue:
@wally
sa vad....asa din gura toti au...
:D:D
Asa de control. Merge?
Merge, de ce sa mint? Merge.
@wally
merge....dar doar de control..
:P:P
"Trebuie sa-i dati un titlu mesajului pe care il trimiteti"