yo nu mai pun....nu vreausa risc un ban...
Pai sa nu-mi zici ca pui poze cu tine gol!?Daca te tine,fa-o! :tongue:
nu pot....topicul nu-mi permite
.......dar vad ca nimeni nu mai indrazneste......najpa....
....ok....cred ca urmez exemplul deei si ma retrag...si nu,in nici un caz nu vreau locul brunetei,tocmai de aceea o sa raresc cat de mult posibil postarile...macar pentru topicul asta....
@yo_marius_xxx
Sa ne lasi un mesaj cu locul unde te retragi, sa-ti facem cate o vizita din cand in cand
)
ma gasiti prin Romania asta.....offfff ziceam ca nu mai scriu si uite ca-s cel mai activ............
gata, promit ca nu te mai provoc sa scrii ![]()
uffffffffff....tocmai cand voiam sa pun nijte poze sooper facute in cismigiu......lasa ca poate posteaza altcineva..
:P:P
Hai cu pozele alea :biggrin:
pe topicu c barbati sa postez pozele cu fetele din cismigiu?? sa nu-mi iau cateva rosii in freza.......
hai ca facem un targ:yo pun poze pe topicu d barbati (sau le trm p prv...cum vrei) si tu pui poze cu tn aici!!!de acord??.....
Pai si pozele alea cu femei, pana la urma, unde sunt? Indragostitul ala de Azzido a deschis topicul asta sa faceti convorbiri de mirc? Dati-o dreaq de treaba.
pentru alti curiosi nu mai pun (daca erau alte curioase mai vb)....dar yo nu am vzt cu tine!!!
Alo, poporu', va rog, mai subtire cu offtopicul !
Ori postati poze, ori nu mai postati deloc.
Daca va place mircul, vedeti ca avem si un chat pe site.
Nu.
Ma simt ca Pazvante Chioru' in momentul asta. :icon_rolleyes:
si mai vorbeai de off-topic azzido......
....si ca sa fiu off pana la capat:sper sa-ti revii cat mai curand!!!!
Mai pune cineva vreo poza sau inchidem topicul ?
Fane, l`as inchide eu, dar iti las ti`e onoare. ![]()
@cronaldo - hai sa nu ne pripim...mai asteptam 24h ?
Ok, tu esti mai invarsta, deci am sa iti respect decizia. Dar daca cineva mai posteaza off, ii dam ban permanent, ca suntem nervosi. Ah, m-am descarcat.
@cronaldoAh, m-am descarcat.
Duracel - dureaza de pana la 10 ori mai mult...nu te mai IENERVA si tu din orice,uite asa te consumi,imbatranesti( ca mine),dupa aceea dai banii pe creme antirid,incepi prin a uita de ce te-ai dus la wc-u,iti dai seama cand te intorci ( da-i prea tarziu)....
stii vorba aia "nu ma lasa ca-mi place"?
Varianta pe aceeasi tema: "Du-te-ncolo, vino-ncoace/ Lasa-ma si nu-mi da pace!" :biggrin:
Interesanta fata Lavinia...
o vai .... de cand am plecat io nimic interesant pe forum
i cam plictiseala si vad ca Marius incearca sa imi ia locul,bravo lui :tongue:
Carmina Stan, o fata de 7 stele!... steagro
Marius, de ce ai retras fotografia Laviniei? Era atat de provocatoare... ![]()
Marius, de ce ai retras fotografia Laviniei? Era atat de provocatoare...![]()
daca vrei iti dau id ei si poti sa ii ceri cate poze vrei........