Care Lavinia? Ceva ma depaseste...
Care Lavinia? Ceva ma depaseste...
de fapt am intrebat-o......si nu mai are loc in lista de ignore =))
nimeni nimic? va-ti lasat de meserie de nu mai ziceti nimic pe aici? hai ca m-am intors :biggrin: ca io fo la dany dor de mine
cui io mai fo dor de mine?;![]()
Mie mio fo dor d u, d numa numa.
ioi, si mie
serios ![]()
Uelcom beac
Te asteptam cu bratele deschise !!! >
<>
<>
<>
<
Vrei sa mai postezi si pe la luateas la mijto :-" .... ce dor mia fost de tine .... ![]()
si mie
) >
< ... apropo azzido ce mai face
ca nu s-o mai bagat pe aci de mult din cate vad, nu de alta da mi dor si de el ![]()
Nici io nu l-am mai vazut de mult .... l-am invitat azi sa mergem printrun club , da nu mi-a raspuns ![]()
dap mi`o fo dor de u :X idul de mess is am pe profil da las ca oricum iti dau un mesaj pe privat ca nu ma doare mana :"> ..... eh da p`aci i prea liniste unde`s veteranii?? ![]()
ce nu-ti apartine azzido?? poza sau blondina?? :biggrin:
p.s. blonda aia e cea mai tare din pozele tale
p.p.s. misto la S.A.B.
Unii cred ca s-au dus mai mult pentru femei decat pentru masini sau motociclete.sa nu mai spuna lumea ca avem femei de femei in tara!!!
Erau si masini pe la SIAB ?!!!
nimeni nimic?
nu va mai intereseaza matrimonialele??
Brunetzycka , ti-as sugera sa postezi pe luateas la misto ... e mai activ ca nici o data ![]()
Pai daca nu mai pune nici o fata poze pe aici .... mai bine pune tu sa ne mai clatim si noi ochii ![]()
Cred ca ar trebui sa-i clatesti pe strada,ca ai ce vedea si in plus acolo vezi "live"!!
hmzzz .... poze am da cu pushtoaice de 17 ani
) sa pun dinalea?? sau... is prea tinerele?![]()
@Brunetzicka - tu incearca si vedem noi dupa :biggrin:
Fane- un fel de Irinel.
Haideti, mai fete si baieti, unii dintre noi chiar au nevoie de pozele alea!!![]()
Cand am vazut ca a aparut topicu cu femei sus , am crezut ca ati facut orgie aici :laugh: ...... dar m-am inselat .....
nimeni nimic?nu va mai intereseaza matrimonialele??
ba ne intereseaza..pe tine? :steag_steaua_ro:
Fetele, cand tragem o miuta?
@Axle - sa inteleg ca asta este echipa a doua a Stelei ?
@Stanici
Care dintre fetele de mai sus e japoneza ta?