Japoneza mea ma lasa sa o tin de cele doua bete din dotare
.
@Axl- putem incerca o anagrama in legatura cu "miuta" ?
:D:D
Japoneza mea ma lasa sa o tin de cele doua bete din dotare
.
@Axl- putem incerca o anagrama in legatura cu "miuta" ?
Aha, deci poza nr.6 ca are bete lungi ![]()
Tot la anagrama aia ma gandeam si eu ![]()
N-ai inteles... "japoneza" mea e singura chestie de gen feminin care ma lasa sa o tin de betele din dotare... nush de ce, probabil pentru ca am un caracter infect si sunt urat cu spumeeeee. A - eu am citit cuvantul respectiv ca fiind anagrama... tre' sa schimb dioptriile:D
Vorbeste cu doctorul lui Azzido.
Sa fac o operatie de caracter - un transplant, ceva... , vorba aia, "GROH"
la miuta aia ma bagatzi si pe mne macar rezerva?
)
ma uit pe aici si tot caut "brunetica brunetica"........mai stie cineva ce am facut asta-vara??
Eu as cauta o bruneta blonda. Sau viceversa.
bai nene...brunetica ne brunetica....cum dau de elodia???? ma poate ajuta cineva????
:steag_steaua_ro: ![]()
@ benzina
sa-ti spun un secret : in episodul 274 din sezonul 12 din serialul "elodia" de pe 0tv o sa afli unde!!! asteapta,mai e atat de putzin!!!
@benzina
Eu am auzit ca Elodia e la tine :tongue:
postarile voastra sunt o lipsa crasa de respect fata de o persoana decedata.
@dee
Stii tu ca e decedata?
mda, scuze ca nu iti pot impartasi 'entuziasmul' in urmarirea acestei telenovele, o minima decenta si un minim respect e esential in viata.
bateti-va bateti-va bateti-va
)) :biggrin: :biggrin:
Pai nu urmaresc nicio telenovela :laugh: Vad ca esti mai informata decat mine,daca a murit imi pare rau,nu as mai fi spus asta,daca nu...inseamna ca e pe invisible.Fiecare interpreteaza cum vrea,dar nu asta e subiectul topicului,acum sa vina pozele cu femei :tongue:
korina....cine ti-a zis :-w?????
Mai mai.. Lazarus se chinuie de zeci de episoade sa desluseasca cazul, iar martorul cheie se afla chiar pe forum..
@ dee
cumva tu esti invitata surpriza care va deslusi cazul din seara asta??
P.S. am incercat s-o gasesc cu buddy spy si n-am gasit-o.....deci pe invisible nu e!!!![]()
am incercat s-o gasesc cu buddy spy si n-am gasit-o.....deci pe invisible nu e!!!![]()
si tu ,Marius?!
din pacate, glumetii se dovedesc adesea profeti...
mai stie cineva ce am facut asta-vara??
Si pana la urma.. pe cine a ales miss Bistrita? Wally, El_nino, Dragoshel...
@ RONNIE
din bistritza e?? atunci se explica!!! l-a ales pe Sabau ala sa nu plece la catzei....
@DEE
culmea e ca eu nu glumesc (doar iau la misto,dar aici nu e nici locul nici momentul)...inseamna ca tu esti profetul (profeta?).......glumeste te rog cu locul unde e "ingropata" fata sa scap de libidinosul de Lazarus...e deja prea mult
P.S. cica recompensa e de 50.000!!!! euro!!!! la banii astia il cumpar pe Surdu sa-mi duca gunoiu' in fiecare zi!!!![]()
@Ronnei
Deni...se stie :biggrin:
Ah, de`aia intra el asa rar pe forum. E mai tot timpul la Bistrita. Cred ca face naveta..
mah yo_marius .... vad ca ejti cu gura cam mare p`aci.. nici nu posteaza cineva bine si u repede raspunzi :-? si care`i treaba... ma cautai?? :-?