ma primiti si p mne pe undeva?
ma primiti si p mne pe undeva?
@ shmekeru
Cum sa nu te primim?Suntem foarte primitori aici,nu vezi ce se intampla? ![]()
@shmekeru
Cum sa nu te primim? Nu vezi ce "primitivi" suntem? :laugh:
va multumesc...sunteti niste scumpi/scumpe :*
Eu sunt precum Mirel. Stiu sa "joc" pe toate posturile. Pot sa "joc" si pe 2 posturi in acelasi timp(prieten si amant). Tu decizi pe ce post e nevoie de mine :laugh:
atunci joaca pe toate posturile :laugh:
si @**alex** asa si trebuie sa dau totul peste cap
lasa ca e bine si asa rau :tongue: pe tine nu team dat peste cap? :laugh: joke
@shmekheru tie ce fata ti-ar trebui? :biggrin:
Terminati cu prostiile. Brunetica e a mea.
=))) ho nu va certati :tongue: ajung pentru toti :laugh:
Cand o sa joace Steaua la Bistrita, daca reusesc sa ajung eu sunt primul pe lista ta da?? :laugh:
Cand o sa joace Steaua la Bistrita, daca reusesc sa ajung eu sunt primul pe lista ta da?? :laugh:
DA!! :laugh: da prin aprilie joaca
nu putea sa`l puna mai repede? :sad2: of of. ne vedem atunci la Bistrita :tongue:
Mai bine ai veni tu in Bucuresti :biggrin:
in Bucuresti?
vrei sa ma pierd pe acol? oi veni si in buc numa peste cativa ani,sa`mi termin liceu
haideti voi la Bistrita sa vedeti ce atmosfera i aici ![]()
mai degraba voi trebuie sa va postati poza, varsta, iq-ul, nr. la pantof ( stim noi dc) etc .... sa organizam preselectii... sa vedem cine trece de turul preliminar si se califica in sferturi , pardon optimi ... ca sunteti multi....
daca o dam in flai-fuzete..pai....parbriz,job,iq,hoinareala,profil,carti,anecdote.....atunci intru direct in finala ![]()
asta pentru ca sunt detinatorul titlului en-titre
))..
sunt deficitar doar la masina
)))...adica lipsa-pauza..
...sa ma autoesclud???
))
Ce furori face o pustoaica de 15 ani... V-a luat mintile tuturor! ![]()
daca o dam in flai-fuzete..pai....parbriz,job,iq,hoinareala,profil,carti,anecdote.....atunci intru direct in finalaasta pentru ca sunt detinatorul titlului en-titre
))..
sunt deficitar doar la masina
)))...adica lipsa-pauza..
...sa ma autoesclud???
))
job-ul si masina nu sunt crieterii de eliminare, nu de alta, dar avem noi ![]()
Daca crezi ca nu poti face fata, te poti exclude ; drumul pana la marea finala e lung ... ![]()
opaaa,vorbesc si io cu Brunetzycka .... si pac vine fane si cu axl hmm, luyam masuri drastice.
@Brunetzycka nu e prea mare diferenta de ani, iar cateodata nu conteaza ![]()
@
c.Ronaldo
Stiam eu ca pana la urma esti baiat intzelegator.Aleg a doua varianta.Spune-mi numai cand ai programat excursia sa pot fi gata cu amenajarea deltei(la Calarasi).
Te astept !
Pentru prieteni niciun sacrificiu nu-i prea mare !
p.s.
vii si cu soacra?
Pai cred ca prin decembrie-ianuarie am sa vin sa fac o baie in Delta. Atunci cand sunt gerurile de iti crapa si *********. Sper sa ai liber la cazare atunci.
Pentru tine, vin si cu soacra. Greu am mai convins-o sa accepte.
PS: Soacra vine si cu socru.
@
OK Suntetzi bine primitzi ! Socrul este voyerist?
Mai, socrul s'ar putea. Imi pare cam suspect. Are un comportament ciudat de fiecare data cand il vizitez.
Hai pe mine nu ma luati ??
Ca la mine la valcea .... nu se mai intampla nimic interesant , nu mai bubuie nici un combinat ..... e tot asa linistit ...... ploua de se rupsa ....... la Steaua nu se mai intampla nimic !!!! Si acum incerc sa imi fac de lucru pe forum .
Dc n mai pune nimeni poze cu fremei pe topicu asta , ca io vreau numai femei , nu postarile voastre .....
job-ul si masina nu sunt crieterii de eliminare, nu de alta, dar avem noiDaca crezi ca nu poti face fata, te poti exclude ; drumul pana la marea finala e lung ...
nu te-ai gandit ca totusi esti pustoaica?!!!..iar job...cu siguranta nu ai peste..
)))))))))
vorba folclorului..
.."am nevoie ..de-o femeie...care sa stie meserie"..
))
@Danny
Mai copile este ffffffff periculos ceea ce vrei tu sa faci din lipsa de alte preocupari.Pai daca vine mami si te prinde?Nu-i mai mare rusinea?Ca doar n-o sa-i spui ca faceai si tu pipilica.
nu te-ai gandit ca totusi esti pustoaica?!!!..iar job...cu siguranta nu ai peste..)))))))))
vorba folclorului..
.."am nevoie ..de-o femeie...care sa stie meserie"..
))
asta cu pustoaica o sa o iau drept un compliment, de obicei lumea mi se adreseaza cu apelativul de ' doamna' ![]()
@DannyMai copile este ffffffff periculos ceea ce vrei tu sa faci din lipsa de alte preocupari.Pai daca vine mami si te prinde?Nu-i mai mare rusinea?Ca doar n-o sa-i spui ca faceai si tu pipilica.
E tare !!!
)) Nu am niic un gand rau , dar ziceam e mai frumos sa admiri o poza cu o femeie ( frumoasa ) , decfat sa te uiti la postarile nuor useri ......
opaaa,vorbesc si io cu Brunetzycka .... si pac vine fane si cu axl hmm, luyam masuri drastice.
@Brunetzycka nu e prea mare diferenta de ani, iar cateodata nu conteaza
ce masuri o sa iei? ![]()