FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotografii - cu si despre femei (mai nou, oferim servicii matrimoniale)

«14567825»
shmekheru25.08.2007 15:50

ma primiti si p mne pe undeva?

korynna25.08.2007 16:08

@ shmekeru

Cum sa nu te primim?Suntem foarte primitori aici,nu vezi ce se intampla? :happy:

Wally25.08.2007 16:18

@shmekeru

Cum sa nu te primim? Nu vezi ce "primitivi" suntem? :laugh:

shmekheru25.08.2007 18:33

va multumesc...sunteti niste scumpi/scumpe :*

Brunetzycka25.08.2007 18:40
Eu sunt precum Mirel. Stiu sa "joc" pe toate posturile. Pot sa "joc" si pe 2 posturi in acelasi timp(prieten si amant). Tu decizi pe ce post e nevoie de mine :laugh:

atunci joaca pe toate posturile :laugh:

si @**alex** asa si trebuie sa dau totul peste cap :cool: lasa ca e bine si asa rau :tongue: pe tine nu team dat peste cap? :laugh: joke

@shmekheru tie ce fata ti-ar trebui? :biggrin:

axl2325.08.2007 18:52

Terminati cu prostiile. Brunetica e a mea.

Brunetzycka25.08.2007 19:55

=))) ho nu va certati :tongue: ajung pentru toti :laugh:

**alex**25.08.2007 20:14

Cand o sa joace Steaua la Bistrita, daca reusesc sa ajung eu sunt primul pe lista ta da?? :laugh:

Brunetzycka25.08.2007 20:17
Cand o sa joace Steaua la Bistrita, daca reusesc sa ajung eu sunt primul pe lista ta da?? :laugh:

DA!! :laugh: da prin aprilie joaca :angry: nu putea sa`l puna mai repede? :sad2: of of. ne vedem atunci la Bistrita :tongue:

El Nino_925.08.2007 20:44

Mai bine ai veni tu in Bucuresti :biggrin:

Brunetzycka25.08.2007 22:08

in Bucuresti? :blink: vrei sa ma pierd pe acol? oi veni si in buc numa peste cativa ani,sa`mi termin liceu :happy: haideti voi la Bistrita sa vedeti ce atmosfera i aici :wub:

lucvald-190225.08.2007 22:19
mai degraba voi trebuie sa va postati poza, varsta, iq-ul, nr. la pantof ( stim noi dc) etc .... sa organizam preselectii... sa vedem cine trece de turul preliminar si se califica in sferturi , pardon optimi ... ca sunteti multi :happy: ....

daca o dam in flai-fuzete..pai....parbriz,job,iq,hoinareala,profil,carti,anecdote.....atunci intru direct in finala ;)

asta pentru ca sunt detinatorul titlului en-titre :))))..

sunt deficitar doar la masina :)))))...adica lipsa-pauza..:))...sa ma autoesclud??? :))))

SSK25.08.2007 23:11

Ce furori face o pustoaica de 15 ani... V-a luat mintile tuturor! :)

dee26.08.2007 06:22
daca o dam in flai-fuzete..pai....parbriz,job,iq,hoinareala,profil,carti,anecdote.....atunci intru direct in finala ;)

asta pentru ca sunt detinatorul titlului en-titre :))))..

sunt deficitar doar la masina :)))))...adica lipsa-pauza..:))...sa ma autoesclud??? :))))

job-ul si masina nu sunt crieterii de eliminare, nu de alta, dar avem noi :)

Daca crezi ca nu poti face fata, te poti exclude ; drumul pana la marea finala e lung ... :))

Dragoshel26.08.2007 06:34

opaaa,vorbesc si io cu Brunetzycka .... si pac vine fane si cu axl hmm, luyam masuri drastice.

@Brunetzycka nu e prea mare diferenta de ani, iar cateodata nu conteaza ;)

JDERUL26.08.2007 08:18

@

c.Ronaldo

Stiam eu ca pana la urma esti baiat intzelegator.Aleg a doua varianta.Spune-mi numai cand ai programat excursia sa pot fi gata cu amenajarea deltei(la Calarasi).

Te astept !

Pentru prieteni niciun sacrificiu nu-i prea mare !

p.s.

vii si cu soacra?

c.ronaldo1726.08.2007 08:30

Pai cred ca prin decembrie-ianuarie am sa vin sa fac o baie in Delta. Atunci cand sunt gerurile de iti crapa si *********. Sper sa ai liber la cazare atunci.

Pentru tine, vin si cu soacra. Greu am mai convins-o sa accepte.

PS: Soacra vine si cu socru.

JDERUL26.08.2007 08:42

@

OK Suntetzi bine primitzi ! Socrul este voyerist?

c.ronaldo1726.08.2007 08:45

Mai, socrul s'ar putea. Imi pare cam suspect. Are un comportament ciudat de fiecare data cand il vizitez.

-=Danny=-26.08.2007 08:46

Hai pe mine nu ma luati ?? :D Ca la mine la valcea .... nu se mai intampla nimic interesant , nu mai bubuie nici un combinat ..... e tot asa linistit ...... ploua de se rupsa ....... la Steaua nu se mai intampla nimic !!!! Si acum incerc sa imi fac de lucru pe forum .

Dc n mai pune nimeni poze cu fremei pe topicu asta , ca io vreau numai femei , nu postarile voastre .....

lucvald-190226.08.2007 09:08
job-ul si masina nu sunt crieterii de eliminare, nu de alta, dar avem noi :)

Daca crezi ca nu poti face fata, te poti exclude ; drumul pana la marea finala e lung ... :))

nu te-ai gandit ca totusi esti pustoaica?!!!..iar job...cu siguranta nu ai peste..:)))))))))))

vorba folclorului..:)).."am nevoie ..de-o femeie...care sa stie meserie"..:))))

JDERUL26.08.2007 09:10

@Danny

Mai copile este ffffffff periculos ceea ce vrei tu sa faci din lipsa de alte preocupari.Pai daca vine mami si te prinde?Nu-i mai mare rusinea?Ca doar n-o sa-i spui ca faceai si tu pipilica.

dee26.08.2007 09:14
nu te-ai gandit ca totusi esti pustoaica?!!!..iar job...cu siguranta nu ai peste..:)))))))))))

vorba folclorului..:)).."am nevoie ..de-o femeie...care sa stie meserie"..:))))

asta cu pustoaica o sa o iau drept un compliment, de obicei lumea mi se adreseaza cu apelativul de ' doamna' :happy:

-=Danny=-26.08.2007 09:20
@Danny

Mai copile este ffffffff periculos ceea ce vrei tu sa faci din lipsa de alte preocupari.Pai daca vine mami si te prinde?Nu-i mai mare rusinea?Ca doar n-o sa-i spui ca faceai si tu pipilica.

E tare !!! :)))) Nu am niic un gand rau , dar ziceam e mai frumos sa admiri o poza cu o femeie ( frumoasa ) , decfat sa te uiti la postarile nuor useri ......

Brunetzycka26.08.2007 10:18
opaaa,vorbesc si io cu Brunetzycka .... si pac vine fane si cu axl hmm, luyam masuri drastice.

@Brunetzycka nu e prea mare diferenta de ani, iar cateodata nu conteaza ;)

ce masuri o sa iei? :blink:

«14567825»