@c.rony... daca o gasesti, te rog eu intreaba daca are o prietena la fel ca ea... si pentru mine ![]()
@c.rony... daca o gasesti, te rog eu intreaba daca are o prietena la fel ca ea... si pentru mine ![]()
Si o sora pentru mine :biggrin:
Asa, sa intru si eu in rand cu lumea. Caut 2-3 fete, inalte, frumoase "foc", cu stil, slabute dar nu prea tare, dispuse sa petreaca un weekend la mare/munte cu mine :laugh: . Astept pm-uri.
P.S:Sper sa nu se uite don'soara mea pe aici :biggrin: .
Korynna nu a dat nici un semn. Trebuie sa ma reorientez. Caut fata, cu buletin(sa-mi iau bilet pe numele ei la meciuri), cu asigurare de viata, cu experienta(carte de munca) si care sa stea bine cu respiratia(la "plamani" ma refer). Ce ofer in schimb: domn generos, cu burta(daca imi place berea, ce sa-i faci?), chelie(optional), masina nemteasca(de spalat) si cont la o banca(dintr-un parc) in Elvetia. Astept sa fiu contactat. Rog seriozitate!
alo alooo, sunt moderator, deci am prioritate IO caut PRIMU.(punct) ![]()
deci, caut fata maxim 19 si minim 16, sa aiba cam 1.70(inaltine nu grosime) sa nu fie blonda, si tacsu sa fie patron de firma.
Cam ata , lasati aici mesaj care sunteti interesate.
Ps: tata e sudor:))
Daca sughitati,e din cauza lui Azzido.Vad ca i-am transformat topicul, care parea promitator,ce-i drept...
Oricum,va doresc tuturor imperecheri cat mai durabile!... ![]()
Azzido e baiat bun. Cred ca nu se supara, iar daca se supara se lase cu ban-uri si nu e bine. Maine o sa incerc sa fiu on-topic si sa sa pun cateva fotografii, sa-si mai clateasca si Azzido ochii. Si nu numai Azzido :tongue:
Comunicat Agentia Matrimoniala FCSTEAUA
"Intrucat forumul este populat in numar destul de mic de fete, iar cele mai active deja au pus poze, rugam ceilalti utilizatori care au sora, verisoara, nepoata, matusa in cautare de masculi bine facuti sa posteze aici cateva poze, averea, experienta si un numar de telefon."
:laugh:
"Intrucat forumul este populat in numar destul de mic de fete, ....
mai degraba voi trebuie sa va postati poza, varsta, iq-ul, nr. la pantof ( stim noi dc) etc .... sa organizam preselectii... sa vedem cine trece de turul preliminar si se califica in sferturi , pardon optimi ... ca sunteti multi
....
@
c.Ronaldo
Daca gasesti ce tzi-ai propus,sa-mi faci cunostintza cu soacra-ta neaparat.Eu nu sunt asa de pretentzios ca tine.M-as limita doar la conturi,inaltimea nu conteaza dar sa fie peste1,75m,poate sa fie si mai plinutza(max.67,5 kg),blondo-bruneto-roscata(oricum se vopsesc si merg la solar) si daca se poate sa fie cu cel mult 1luna mai mare decat fata ei !
Succes in cautari si astept sa-mi dai de veste
alo alooo, sunt moderator, deci am prioritate IO caut PRIMU.(punct)
deci, caut fata maxim 19 si minim 16, sa aiba cam 1.70(inaltine nu grosime) sa nu fie blonda, si tacsu sa fie patron de firma.
Cam ata , lasati aici mesaj care sunteti interesate.
Ps: tata e sudor:))
ma dragostel,ma cam caracterizezi :biggrin:
numa ca nu am minim 15 ani,pacat :tongue:
16 ani scuze ![]()
16 ani scuze![]()
@BRUNETZICKA - sunt brunet !!!
si io am ochii albastrii :tongue:
si io am ochii albastrii :tongue:
Taci mah ca tu ai lentile de contact :biggrin:
@fane
N-am bani de lentile...daca aveam, numai cautam una cu bani :biggrin:
@BRUNETZICKA - sunt brunet !!!
atunci ii bine ca esti de-a meu :laugh:
Forza Brunetzii :laugh:
(nu ca numi plac j altii :biggrin:
)
@faneN-am bani de lentile...daca aveam, numai cautam una cu bani :biggrin:
u crez ca iti dau banii mei?
....aratami ca meriti :wink: ![]()
Merit, ce vrei sa-ti fac ? ca sa-ti arat ca merit :biggrin: ...gata m-am combinat :tongue:
@c.Ronaldo
Daca gasesti ce tzi-ai propus,sa-mi faci cunostintza cu soacra-ta neaparat.Eu nu sunt asa de pretentzios ca tine.M-as limita doar la conturi,inaltimea nu conteaza dar sa fie peste1,75m,poate sa fie si mai plinutza(max.67,5 kg),blondo-bruneto-roscata(oricum se vopsesc si merg la solar) si daca se poate sa fie cu cel mult 1luna mai mare decat fata ei !
Succes in cautari si astept sa-mi dai de veste
Nebunule, te spun lu' nevastata =)) . Scoate 50000 de euroi si pastrez secretu'.
Nu o sa mai afle nimeni, iti jur.
PS: Ma baieti, dupa acel anunt, au venit 2 la mine, dar le'am respins, nu erau genul meu. Aratau cam asa:
Later Edit: I'am pastrat una lui bodanelu.
Merit, ce vrei sa-ti fac ? ca sa-ti arat ca merit :biggrin: ...gata m-am combinat :tongue:
:laugh: :laugh: poi,gandeste-te tu si anunta-ma si pe mine dupaia.Pune ceva poze cu tine,sa-mi vad si io printu ![]()
![]()
![]()
atunci ii bine ca esti de-a meu :laugh:Forza Brunetzii :laugh:
(nu ca numi plac j altii :biggrin:
)
Si daca ti-as spune ca am si ochii verzi si 1.80 si bine facut si simpatic si de gasca si modest si cu bani si devreme acasa si singur ....dar nu are rost ca deja vad ca s-a bagat El Nino_9 peste ....asa e baietii buni n-au noroc niciodata - o sa sufar in continuare pana cand s-o gasi cineva si pentru un suflet mare si inocent.
Si daca ti-as spune ca am si ochii verzi si 1.80 si bine facut si simpatic si de gasca si modest si cu bani si devreme acasa si singur ....dar nu are rost ca deja vad ca s-a bagat El Nino_9 peste ....asa e baietii buni n-au noroc niciodata - o sa sufar in continuare pana cand s-o gasi cineva si pentru un suflet mare si inocent.
poi so bagat el nino_9,dar asta nu inseamna ca l-am ales pe el :tongue: mai astept oferte
pune o poza cu tine sa te vad :biggrin:
@
c,Ronaldo
Si eu care credeam ca mi-esti prieten.Materialistule !
Trimite-mi totusi numarul de cont.
@Brunetzycka
Ai 16 ani, deci ai buletin si indeplinesti conditia principala pentru ce caut eu. Uita-te la descrierea mea si mai gandeste-te inainte sa-l alegi pe El Nino. Nu uita ca nici eu nu am uitat de tine si ti-am trimis mesaj de ziua ta! :tongue:
@Brunetzycka
Baga o poza...topicu' este "cu si despre femei...", nu despre barbati :tongue:
@Fane daca vrei ma retrag :biggrin: