Nerãbdãtorule! :tongue:
Nerãbdãtorule! :tongue:
forever.....doar una ???
bun, hai ca am inceput bine.
Cine se mai ofera sa posteze ceva poze ? :biggrin:
Eu cand am vrut sa fac un concurs ati zis ca sunt misogin :biggrin:
asta nu e concurs, pui pozele de buna voi si siliti de noi:))))
@forever
Vrei sa fii prietena mea?
@foreverVrei sa fii prietena mea?
Axle - ce faci frate, te bagi peste - nu poate omu`sa......ca tu......ok ma retrag, sa nu-mi iau ban. :tongue: :tongue: :tongue:
Fane, oricum ai face, aXL e in fata mereu. Are vila (chiar daca e apartament) la mare, e milionar in lei (chiar daca aia sunt vechi), are un mercedes in fata casei (chiar daca e taxi). Deci, el e un fel de gigolo (italiano) al forumului.
LE: ![]()
LE 2 : :biggrin:
Nu-i buna ideea asta cu pozele, ca incep userii sa se indragosteasca... ![]()
Nu e nici o problema. Ii facem si o sectiune cu matrimoniale :laugh:
Te-ai saturat sa fi singur ? Vrei pe cineva alaturi ? Tasteaza pe bar-ul IE www.fcsteaua.ro si poti spera ca aici o sa iti gasesti jumatatea. :biggrin:
nu-i nimic se poate face si asa ceva.
Zii un asl pls(+strada,+interfon,+etaj,+apartament) si se rezolva:D
Fetelor,frumoase poze...
Totusi,ca sa fiti mai convingatoare era bine sa puneti poze facute la mare... ![]()
Carmina esti foarte frumoasa. Si bine facuta. Si esti probabil si inteligenta.Trebuie sa-ti alegi un baiat care sa-ti corespunda. Frumos, bine facut, inteligent. Si care sa te iubeasca. Si cam de varsta ta. Meriti. Ti-o jur. ![]()
Am salvat toate pozele!
@carmina
Vrei sa fii prietena lui Virgil?
Nu indeplinesc o conditie. Aceea de varsta. In rest... sunt mai mult decat si-ar putea inchipui.
Nu pentru a o cuceri am complimentat-o, ci din admiratie. Am dat glas admiratiei mele.
@foreverVrei sa fii prietena mea?
Bineînțeles ![]()
Te-am refuzat eu vreodatã? :tongue:
Nu pentru a o cuceri am complimentat-o, ci din admiratie. Am dat glas admiratiei mele.
Iti multumesc. Ma simt flatata ![]()
Vreau si eu sa-mi gasesc jumatatea :tongue:
Ok, te ajut eu.
Care jumatate vrei sa ti-o gasesti ?
Jumatatea stanga sau dreapta ? :tongue:
Carmina esti foarte frumoasa. Si bine facuta. Si esti probabil si inteligenta.Trebuie sa-ti alegi un baiat care sa-ti corespunda. Frumos, bine facut, inteligent. Si care sa te iubeasca. Si cam de varsta ta. Meriti. Ti-o jur.Am salvat toate pozele!
Are dreptate Virgil.
Din punctul meu de vedere nu mai ramane nimic de facut, decat: would you be my Valentine ? ![]()
![]()
Jumatatea dreapta :laugh:
Tasteaza pe bar-ul IE www.fcsteaua.ro si poti spera ca aici o sa iti gasesti jumatatea.
O problema am....n-am IE, ca eu stau pe Linux cu Firefox si alte browsere
Asta inseamna ca n-o sa-mi gasesc jumatatea? ![]()
O problema am....n-am IE, ca eu stau pe Linux cu Firefox si alte browsereAsta inseamna ca n-o sa-mi gasesc jumatatea?
![]()
Deci o sa dai LINUX si Firefox-ul in judecata, pentru ca ramai domnisoara ![]()
Din punctul meu de vedere nu mai ramane nimic de facut, decat: would you be my Valentine ?![]()
![]()
Dar ce ne facem ca mai e pana in februarie ?!
Pana in februarie exersati pana va sar ochii din cap.