FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Pleșan, Noul Jucãtor Al Stelei

«1456789»
Extremist Stelist06.08.2007 16:45

bai fratilor nici n-a apucat omul sa joace un meci pentru Steaua ca si e petarda....

Chiar mi se pare un transfer reusit.......are cateva calitati bune.....apare mai des la finalizare decat Paraschiv, Lovin sau Ov.Petre......are un sut destul de bun (poate mai tragem si noi un sut de la distanta)....da bine si cu capul.....deci sa asteptam sa joace cateva meciuri si apoi sa comentam.....

crafft06.08.2007 16:47

imi bag **** in toti civilizatii de aici,in toti taranii care gendesc dupa conceptul"nu conteaza ca e un gunoi,daca ajuta Steaua"in toti cacatii care sustin ciobanul,azi si-a batut joc de noi ,la cel mai josnic nivel,sigur, ma refer la achizitionarea biletelor,la peluze nu avem abonamente,bilete in deplasari,****,se pisa pe noi continuu,iar unii il aplauda,cum **** mea sa mai fiu civilizat,cand un cioban ajunge sa isi bata joc de noi,nu ma luati cu "sa fie liniste la echipa"da?si la noi cand o sa fie liniste?cand **** pot sa-mi iau abonament sau bilet ,normal?cand pot sa ma pis intr-un wc ,decent, in "templul fotbalului"sa pot sa ajung intreg pe stadion chiar daca poua afara sau ninge,in parcare e mlastina iar scarile devin derdelusuri,cand pot avea onoarea sa imi potolesc setea de la o banala tasnitoare,cand avem si noi scaune solide(bine astea se folosesc numai in pauza),ciobanu se aruca la preturi la bilete si conditii de rahat,suntem niste oi,sau multi "civilizati"sunt invatati sa mearga cu vaca si sunt obisnuiti cu stadionul nostru si imprejurimile,nu avem o terasa un bar,orice,unde sa mananci sa bei ,dar pentru voi sustinatorii lui Jiji ,nu conteaza,sa nu mai spun de cate ori am fost tratati cu curu ,am prea multe motive sa il urasc din tot sufletul,nu mai stau sa insir,un singur lucru doresc,sa imi bag **** in toti sustinatorii"civilizati"ai lui,pa zdrentelor naibi zdrente

sfarteca06.08.2007 16:51

ba ce dzeu o ardetzi cu Camus ala!!!ala trebuie impuscat fitzosu ala.Ala ar merita un pumn in cap jegu!!!el are figuri la Steaua gunoiu????

-=Danny=-06.08.2007 16:52
Bine spus Gigi. Ce dracu ne plangem dupa straini cand exista deja jucatori valorosi in tara? Cred ca Plesan este cu siguranta un jucator peste Camus.

Wow Camus e francez. Si?

FORZA Steaua

Camus costa 3 mil de euro , Plesan 800.000 , tie asta nu iti zice nimic ???

nepotuuu06.08.2007 16:53
imi bag **** in toti civilizatii de aici,in toti taranii care gendesc dupa conceptul"nu conteaza ca e un gunoi,daca ajuta Steaua"in toti cacatii care sustin ciobanul,azi si-a batut joc de noi ,la cel mai josnic nivel,sigur, ma refer la achizitionarea biletelor,la peluze nu avem abonamente,bilete in deplasari,****,se pisa pe noi continuu,iar unii il aplauda,cum **** mea sa mai fiu civilizat,cand un cioban ajunge sa isi bata joc de noi,nu ma luati cu "sa fie liniste la echipa"da?si la noi cand o sa fie liniste?cand **** pot sa-mi iau abonament sau bilet ,normal?cand pot sa ma pis intr-un wc ,decent, in "templul fotbalului"sa pot sa ajung intreg pe stadion chiar daca poua afara sau ninge,in parcare e mlastina iar scarile devin derdelusuri,cand pot avea onoarea sa imi potolesc setea de la o banala tasnitoare,cand avem si noi scaune solide(bine astea se folosesc numai in pauza),ciobanu se aruca la preturi la bilete si conditii de rahat,suntem niste oi,sau multi "civilizati"sunt invatati sa mearga cu vaca si sunt obisnuiti cu stadionul nostru si imprejurimile,nu avem o terasa un bar,orice,unde sa mananci sa bei ,dar pentru voi sustinatorii lui Jiji ,nu conteaza,sa nu mai spun de cate ori am fost tratati cu curu ,am prea multe motive sa il urasc din tot sufletul,nu mai stau sa insir,un singur lucru doresc,sa imi bag **** in toti sustinatorii"civilizati"ai lui,pa zdrentelor naibi zdrente

si ia zi tu frate ai rezolvat ceva prin postu asta? a? crezi ca nu mai sunt ca tine,ca nu simt majoritatea asa ceva?...dar ce poti sa faci?NMK...poate un [...] sa faca tereaba...stiti voi la ce ma refer :)))) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :P glumeam

Editat de moderatori!

roman66606.08.2007 17:00
@roman666

:))) Daca tu crezi ca Plesan e "caine inrait", esti foarte naiv.

Hai mah toata lumea stie ca e dInamuest, mie cel putin nu imi place gandul sa stiu ca avem unul de-al lor in echipa..

zloty06.08.2007 17:05

sa intzeleg dupa spusele oierului ca plesan e primu din campania de transferuri ce vrea Dinamo cumpar eu??? pai ce plm facem aicea ambitzie personala sau echipa de fotbal?

bodanelu06.08.2007 17:08

bine spus

The Flyer06.08.2007 17:15

exact refuzatul asta ne era necesar!sa-mi bag.............................................................................

......................................................

mods,ati vazut ca m-am abtinut vis-a-vis de partea pe care vreau s-o bag!

Khalid06.08.2007 17:32

Bai, Rada a scandat impotriva Stelei cat a putut pe cand juca in Giulesti si in cele 3-4 meciuri jucate pentru noi a facut-o bine si ne-a ajutat mult in defensiva. Plesan e in aceeasi situatie, ba mai mult, nu imi amintesc cand a injurat Steaua. Eu zic sa-l lasam sa joace si poate ne va fi de folos la mijlocul terenului, unde avem probleme destul de mari.

P.S: Urata chestia cu abonamentele.

Lucas06.08.2007 17:33

Civilizatia nu este cel mai mare dusman al tau! Ea este chiar recomandata in societate si nu numai. N-ar stica nici pe forumuri de discutii!

Rector_06.08.2007 17:34

incercati sa nu-l judecati inainte de a juca.

ganditi-va la voi. daca ati avea o oferta mai buna de munca, n-ati pleca?

The Flyer06.08.2007 17:40
Ce naiba sa caute petarda de Plesan in Ghencea??? poate doar ca adversar sa vina, a dat si eu un gol Germaniei si l'a facut lumea erau national, dar dupa a mia facut ceva??? nu cred ... acum a dat 3 goluri si gata, e deja marea vedeta a fotbalului romanesc, la fel ca si obositu de Radu Stefan, care mai are putin si il intrege pe Gigel al nostru la prostie. Plesan sa stea la Timisoara sau sa se duca la javre, sa faca ce vrea dar la noi sa nu vina.

Eu am fost azi sa imi cumpar bilet ... omor mare de tot acolo la case ... lume multa, vacile alea de la case se miscau cu viteza melcului obosit, zici ca doar facusera cunostintza cu calculatoru ... apoi sa mai oprit si curentu, off ... dar intr-un final am reusit sa imi iau bilet. Ar fi bine sa va grabiti cei care vreti sa va luati. steaua_ro

corect,vere!dupa trei ore n-am reusit sa iau bilete la t2!

e un transfer bun...pai nici nu avea Hagi pe cine sa bage in final la Constanta..si ce daca a venit? pana la urma e un fost international...voi niciodat nu sunteti multumiti..a adus oieru 11 oameni acu..si tot va plangeti

mai,dulghere,ne lasi cu avortatii tai?si asta e international cu un gol?asta s-a nascut speranta si moare prost!e o adaptare dupa o zicala celebra,dac-o sti!

Sper ca in acest an sa fie cu adevarat inceputul hegemoniei Stelei in Liga 1. Avem portari, avem fundasi, ne lipseste un mijlocas stanga si trebuie sa mai vina camus si Steaua atunci ar avea echipa cea mai valoroasa. Si cu ce are acum, este echipa cea mai buna din campionatul romanesc. FORZA Steaua!!!!!!!!!

avem di tatii,veniti de poftiti!de unde dracu' ies toti aplaudacii astia?

Mijlocasul Mihaita Plesan si-a exprimat satisfactia pentru transferul la Steaua.

Individul e fenomenal, pe la toate echipele pe la care a trecut Craiova,Dinamo,Timisoara a zis ca de mic copil isi dorea sa joace acolo

Peste cativa ani urmeaza Rapid. Sa vedem ce mai declara acest imbecil

Rada, Plesan, Badoi ... acelasi text.. sunt curios ce-au sa zica la urmatoarea lor echipa ..

de parca e primul care da cu mucii-n fasole de la prima declaratie!ma gindeam ca are si el un trening mai de doamne-ajuta,nu sa apara cu ala de la lotto!da' in fine,la puliiiiiii nu se dau si d'astea!nici macar bani!

Jucatorii destepti , si care nu vor sa stea toata viata la acceasi echipa , nu fac declarati de ganul : cand eram mic tineam cu Steaua , sau de genul : am fost todeauna rapidist , pentru ca se nasc discuti destea : ce sa caute ala la Steaua , ca a declarat ca a fost dinamovist de mic , asa a facut si Oprita .

bai danny,am crezut c-ai luat bac-ul si ai devenit mai inteligent cu citeva puncte,da' vad ca nu e cazul!lasa-ne,vere,cu timpeniile tale,esti mic si constipat!

e bine ca testezi piata si vezi diferenta de bani!n-ai obosit sa fii..............................cool?

BoBster06.08.2007 17:50

Eu nu inteleg astfel de atitudini apartinand unora dintre ante-comentatori. Plesan este un jucator care foloseste Stelei. (punct). Ca era la doua secunde sa plece la Dinamo, ca vine pentru bani, ca e tantalau...sunt detalii. Majoritatea jucatorilor de fotbal nu leaga doua fraze intr-o logica continua. Important este talentul si determinarea de care vad ca da dovada acest jucator. Nici mie nu-mi surade faptul ca a jucat la Dinamo. Dar hai sa ne gandim cum l-au primit javrele pe Danciulescu, sau pe Oprita. Nu am vazut la ei atata inversunare...nu vad de ce as vedea la noi. Sunt sigur ca un sezon in templul Ghencea il va purifica de sangele spurcat alb-rosu.

Concluzia este ca sunt foarte multumit de acest transfer, nu si de atitudinea unor suporteri.

neaalecu06.08.2007 17:53

bine ai venit! poate schimbi un pic freza dobandita in perioada "U" PRAZU Craiova...:P

iri06.08.2007 18:03

subscriu si eu celor spuse de craft...

si abia astept sa mai huiduie tribuna1 pe 'dujmanii lu Jiji' dupa ce au stat 4 ore la coada ...

JDERUL06.08.2007 18:20

Personal nu vad mare transfer cu Miaaitza asta.Cum spunea si TheFler mai inainte,nascut talent si....

Poate pana se incheie perioada de transferari mai fac vreo catziva,,meciul vietzii"si uite-asa ne umplem lotul de....(vedete).Sau D-ne fereste sa-i incoltzeasca vreo idee baiatului cu butelii si sa-l vedetzi pe jjjjj nemaiprididind cu transferurile !

Cu venirea prazului asta coafat sa speram ca scapam de cele doua beldii Ov Petre si Lovin.

irr.enrich06.08.2007 18:20

ce dreacu la mai adus si pe pacaliciu asta frate . ca nu are o treaba ..

84ava06.08.2007 18:26

interesant....mare dreptate ai.Mai grav e ca imputitu asta ajuns sa ne invrajbeasca dar macar poate asa ne dam si noi seama care e stelist si care behaie.Bine punctat inca odata!!

milovan djilas06.08.2007 18:31

Nu cred ca este un transfer de "petarda, rasuflat" sau mai stiu eu ce. Pana una alta, nu avem nici un mijlocas capabil sa dea o pasa verticala spre varfuri sau sa dinamizeze oricum jocul in linia mediana.

Bineinteles ca nu am nici un fel de certitudine ca Plesan va reusi sa aduca plusul de care avem nevoie, sper totusi sa se petreaca o schimbare psihologica la el, odata cu sosirea la Steaua, deoarece Poli nu creeaza un climat competitiv sau formator, in adevaratul sens al cuvantului, dupa cum nici la Dinamo, nu exista o emulatie asemanatoare cu ce este in Ghencea, care sa permita meciuri fabuloase, vezi eliminarea Valenciei.

Plesan este oricum cam peste tot mijlocul nostru, din punct de vedere combinativ, iar daca si l-au dorit si "amicii" latratori, mai ales dupa performanta cu FC Vaslui, inseamna ca nu e chiar puscarie.

Da, posibil sa fie un transfer care sa nu confirme, dar cel putin acum, la inceput, trebuie incurajat - e jucatorul nostru - nu intampinat cu injuraturi.

Cat despre atasamentul jucatorului pentru cauza caineasca, am dubii mari ca asa ar sta lucrurile, dar asa s-au obisnuit fotbalistii romani: cum ajung la cate o echipa, zor nevoie sa declare ca acolo vroiau sa joace dinainte de frecventarea cresei. O prostie, cand e atat de simplu un raspuns de genul: "sunt profesionist si am de gand sa obtin rezultate bune cu noua mea echipa". Punct, nu iubiri de o viata, sau alte declaratii penibile.

Si ne putem uita si pe la altii, relevante fiind situatiile din Anglia si Italia, unde jucatorii sunt recrutati acolo unde este nevoie de ei si unde raportul cerere/oferta e rezonabil pentru ambele parti.

Unii ar putea invoca episodul trait de Figo, cand a ajuns la Real si a fost cadorisit cu un cap de porc. De acord, dar fanii noii sale echipe l-au primit foarte bine... e drept ca nici Figo nu-i Plesan.

Sigur, exceptii sunt si vor fi mereu: nu mi-l imaginez pe Raul la Barca, iar daca la Glasgow Rangers ar ajunge un rival, catolic, de la Celtic, ar fi deranj mare si s-ar buluci ambele grupari sa-l arda.

Oricum, salutari tuturor, FORZA Steaua si sa ne auzim cu bine si miercuri seara!!!!

alexblaja06.08.2007 18:55

si abia astept sa mai huiduie tribuna1 pe 'dujmanii lu Jiji' dupa ce au stat 4 ore la coada ...

eu subscriu celor spuse de Lucas...putina civilizatie nu are ce strica, mai ales ca e penurie de asa ceva peste tot, nu numai pe stadion.

irinel, tribuna 1 nu a huiduit pe "dujmanii lui jii", aia a spus Jiji....tribuna 1 i-a huiduit pe aia care au intrat sa-l apere pe baiatul ala cu facultatile alterate (maine, poimaine aflam si despre el ca e un merituos student la drept sau cine stie pe unde)...sintagma "divide et impera" iti spune ceva? Cine e cel mai manipulat aici? "Cetatenii", pe care-i doare-n bascheti de ce fac ultrasii atata timp cat din cauza "aripii betive" a acestora stadionul nu este suspendat, sau voi, cei care postati pe aici si injurati "samantarii" si "cetatenii"? Nu de la ultrasi ar trebui sa plece totul, nu ei sunt cei care spun tot timpul ca fara ei nu se poate? OK, sunt de acord cu asta, dar nu ar fi de datoria lor atunci sa-i educe si pe "cetateni"? (si prin a educa nu inteleg a le rupe capetele:))? daffy ma enerveaza prin nostalgia lui dupa Oli, dar are dreptate intr-un aspect: daca ultrasi sunt adevarati, atunci ei trebuie sa fie exemplul, ei trebuie sa-i invete pe ceilalti, sa popularizeze cantecele, scandarile etc. Ce sa invete "cetatenii" de la ei acum, ca e bine sa intri pe teren, e bine sa-ti bei mintile si sa te bati ca boul, fara sa ai nicio sansa, cu fortele de ordine?Care este exemplul de urmat?

Nu se intelege un lucru: de toata aceasta "lupta" intre "cetateni" si ultrasi nu beneficiaza decat Jiji! ce naiba, ma, chiar atat de usor sa fie? Ii dai bani unui drogat sa intre pe teren si invrajbesti o lume intreaga?

CNCT06.08.2007 18:59

Bai [...] ne mai plictisesti mult?Ai lasat o mie de mesaje in care il pupi in [...] pe Camus.Cine e asta? L-ai vazut vreodata jucand?E atat de bun incat nu incape nici in prima echipa la marea CHARLEROI din puternicul campionat al Belgiei.pentru cultura ta generala afla ca Gloria Bistrita ar matura cu aia daca ar juca in acelasi campionat.La tine la ostroveni acolo sau Rm. Valcea de unde scrii banuiesc ca esti cel mai cool din sat de cand ai net , este? Mars in [...]

Editat de moderatori! Atentie la limbaj! Interlocutorul tau are 14 ani.

adriSteaua06.08.2007 18:59

Sunt de acord cu opiniile exprimate de amandoi in ceea ce priveste prostul management si ceea ce s-a intamplat astazi la casele de la club. De asemenea nu agreez sub nicio forma atitudinea si modul de lucru ale lui GB.

Dar pentru ceea ce s-a intamplat la amicalul Chaleroi atat eu, cat si grupul de prieteni cu care merg la meciuri ne-am carat la T1 si eu, unul, intentionez sa raman la T1 atat timp cat voi reusi sa-mi iau bilet (ref la ultima afirmatie: nu vreau sa par suporter de UCL sau derby-uri, insa atat anul trecut cat si anul acesta am fost plecat din tara sau prin tara in perioada de punere in vanzare a abonamentelor si am ramas pe dinafara la capitolul acesta). Si daca nu ma insel reactia celor de la T1 la amicalul cu belgienii a intervenit in momentul "mare ti-e gradina Doamne si multi nebuni i-au sarit gardul".

Nu vreau ca interventia sa-mi fie luata in nume de rau. Voi reveni cu mare drag la T2 si in peluze, insa nu in conditiile de la amicalul cu belgienii sau in atmosfera K1 din interiorul peluzelor la unele meciuri.

Cat despre Plesan... pe de-o parte inclin sa nu-l judec dinainte, poate zace in el vreun vulcan si va erupe la noi :D ; de pe alta parte tare mi-e ca intra in categoria "ce bine-mi pare ca v-am dat teapa". Ramane sa vedem ce va face, desi per total sunt cam sceptic. Insa, sa-l vedem la lucru.

RedStar06.08.2007 19:04

Cine e Plesan cu adevarat:

- a retrogradat Craiova

- cat pe ce sa o comita si cu Poli

- cu Dinamo era cat pe ce sa rateze si Intertoto

Echipa Stelei a ajuns un ghiveci. Hagi cauta numere in loc de fotbalisti, Gigi cauta sa concureze cu Dinamo in loc sa contruiasca o echipa europeana.

De abia astept meciul cu CFR Cluj sa se trezeasca retardatii din club la realitate.

Lucas06.08.2007 19:18

Iata o dovada, daca mai era nevoie, ca Tolontan este stelist. :))

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/2007/08/06/toti-pentru-plesan/

«1456789»