imi bag **** in toti civilizatii de aici,in toti taranii care gendesc dupa conceptul"nu conteaza ca e un gunoi,daca ajuta Steaua"in toti cacatii care sustin ciobanul,azi si-a batut joc de noi ,la cel mai josnic nivel,sigur, ma refer la achizitionarea biletelor,la peluze nu avem abonamente,bilete in deplasari,****,se pisa pe noi continuu,iar unii il aplauda,cum **** mea sa mai fiu civilizat,cand un cioban ajunge sa isi bata joc de noi,nu ma luati cu "sa fie liniste la echipa"da?si la noi cand o sa fie liniste?cand **** pot sa-mi iau abonament sau bilet ,normal?cand pot sa ma pis intr-un wc ,decent, in "templul fotbalului"sa pot sa ajung intreg pe stadion chiar daca poua afara sau ninge,in parcare e mlastina iar scarile devin derdelusuri,cand pot avea onoarea sa imi potolesc setea de la o banala tasnitoare,cand avem si noi scaune solide(bine astea se folosesc numai in pauza),ciobanu se aruca la preturi la bilete si conditii de rahat,suntem niste oi,sau multi "civilizati"sunt invatati sa mearga cu vaca si sunt obisnuiti cu stadionul nostru si imprejurimile,nu avem o terasa un bar,orice,unde sa mananci sa bei ,dar pentru voi sustinatorii lui Jiji ,nu conteaza,sa nu mai spun de cate ori am fost tratati cu curu ,am prea multe motive sa il urasc din tot sufletul,nu mai stau sa insir,un singur lucru doresc,sa imi bag **** in toti sustinatorii"civilizati"ai lui,pa zdrentelor naibi zdrente
cam greu de citit postul asta, da' am senzatia, desi nu sunt foarte sigur, ca sunt si unele idei valabile.
uite, ma gandeam acum ca pe aici in America, cluburile fac o groaza de bani din vanzarile pe care le fac la stadion (in special restaurante). oare de ce la noi nu se gandeste nimeni la asa ceva? eu zic ca mai ales Adrian Ilie, care a trait ani buni in vest ar putea sa implementeze unele lucrurile pe care le-a vazut pe acolo...
si cel mai important lucru care ar trebui implementat e un sistem eficient de scouting. cu oameni care sa mearga la fata sa vada meciuri cu diversi jucatori interesanti atat in Romania cat si afara, cu altii care sa urmereasca meciuri din campionate straine samd.... nu imi dau seama cum sunt conducatorii nostri de cluburi atat de incuiati incat sa nu-si dea seama ca lucrurile care se fac in vest de zeci de ani, se fac fiindca s-au dovedit ca merita sa fie facute. mai bine platesti 5 oameni cu cate 25.000 pe an care sa faca scouting eficient decat sa ajungi sa dai 500.000 pe un jucator doar fiindca a evoluat bine intr-un meci.