FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Pleșan, Noul Jucãtor Al Stelei

«16789»
ShadoW06.08.2007 23:33

Deși George Copos și Constantin Iacov s-au înțeles pentru transferul lui Herea (foto) în Giulești pe 1,8 milioane de euro, afacerea nu s-a mai perfectat asearã și, 99 la sutã, jucãtorul va ajunge la Steaua! Impresarul Ana Maria Prodan, cãreia patronii lui Rapid și FC Național ezitã sã-i achite comisionul de 10%, nu a primit nici un semn pînã la ora 22:00, așa cã Herea ar putea bate palma cu Gigi Becali în aceastã dimineațã. Mutarea nu e blocatã de venirea lui Pleșan în Ghencea. (gsp)

Daca vine Herea nu ne mai trebe nici un Plesan NIMIC :D o sa vedeti ca Herea e super jucator...numa da doamne sa vina

kop06.08.2007 23:35

off topic:

va rog eu, updatati si voi lista de la Lotul Actual al echipei. Gurita a jucat deja 2 meciuri pentru Buzau. Nici pe site-ul oficial nu s-a facut modificarea dar macar acolo sunt resemnat din multe puncte de vedere.

on topic:

Bine ai venit Plesane si pune osul la treaba ca ai foarte multe de demonstrat.

fularsteaua2

cozmin06.08.2007 23:50
da, cei doi LIPSESTE, intr-adevar!

iar tu in MM in loc sa-mi faci mie observatie la o greseala gramaticala ce mi-a scapat din cauza ca ma grabeam, mai bine te-ai gandi cum sa ajungi mai repede sa-ti iei bilet la meci miercuri la tribuna 1 sub Jiji si sa-l aclami sau sa-l aplauzi.Mori ba!

cristinelly06.08.2007 23:50
Vali Badea???!!! jucator de 1 meci??!! du-te ma si te culca.. mai uita-te si tu la un meci din cand in cand.. nu tot stati pe net si povestiti din comentariile live de pe diferite site-uri.. si mor dupa fiecare meci cand va aud.. ca v-ati uitat pe net la comentariu live sau ati ascultat la radio ... deschide-ti dracului TV-ul sau mai bine mergeti la stadion care puteti... soareci de biblioteca...

90% dintre cei de aici sunteti PENIBILI.. mi-e scarba de comentariile voastre.. nici numai imi pierd timpul sa le mai citesc.. tot vb de Camus si nici unul nu l-a vazut jucand.. ca Lovin oricare e mai bun.. si eu daca ma antrenez, joc ca el.. pase cu latu, numai lungi de 5 metri si neaparat in spate la Goian sau Rada... aaaa si sa ma anuntati cand o sa preia si Lovin o minge cu fata la poarta adversa... bine pentru asta ar trebui ca unii dintre voi sa se mai uite si la meci

Adevarat frate!!!

SSK06.08.2007 23:57
Deși George Copos și Constantin Iacov s-au înțeles pentru transferul lui Herea (foto) în Giulești pe 1,8 milioane de euro, afacerea nu s-a mai perfectat asearã și, 99 la sutã, jucãtorul va ajunge la Steaua! Impresarul Ana Maria Prodan, cãreia patronii lui Rapid și FC Național ezitã sã-i achite comisionul de 10%, nu a primit nici un semn pînã la ora 22:00, așa cã Herea ar putea bate palma cu Gigi Becali în aceastã dimineațã. Mutarea nu e blocatã de venirea lui Pleșan în Ghencea. (gsp)

lol... gagica nu si-a luat comisionul asa ca bate si ea saua sa priceapa iapa! Si "sexoasa" cum e, i-a bagat decolteul in nas astuia de-a scris articolul sa-i mediatizeze si ei nemultumirea :)

Cristocea_07.08.2007 00:56

Daca vine si Herea=sferturile CL.

FORZA Steaua:

Avem o echipa de top gen Werder Bremen sau Lyon.

--------V.Badea-Dica

----Neaga-Plesan-Herea

------------Radoi

Nesu-Goian-Rada-Emeghara

------------Rufay

MOAAAMA CE ECHIPA!!!!!!!!!!!!!

endorama07.08.2007 03:36
Sunt sceptic. La fel ca SSK, streza si ceilalti care vad acest transfer ca ceea ce este:

Un fas. Un alt caz "Dady" daca vreti, in care am ajuns in final cu Zaharia pentru ca vezi doamne

nu voia omu sa-si supere clubul, care refuza sub orice forma o clauza de 3.5 milioane E. Hai sa fim

seriosi, ca sa citez din Gigi: "VRAJEALA". Acum, dupa ce am fost dusi de nas cu un coordonator de

valoare strain (Armenteros, Camus, si Ilici ala de la AEK care totusi avea experienta de UCL) il avem

pe Mihaita Plesan. Un mercenar, care a trecut pe la 10 echipe si are tupeul sa spuna ca a "VRUT" la Steaua, dupa ce s-a delcarat caine pana la moarte, oltean, banatean, etc. UE Plesan, UE Gigi, iarasi

ne multumim cu putin si local in loc sa investim in valori certe...Plesan s-a nascut si va muri promisiune, joaca bine 1 meci dupa aia este penibil/inexistent vreo 4 meciuri. Un alt transfer marca Gigi. Traiasca El Ciobandante! :angry::wacko: . Sper totusi sa ajungem in CL, meciul cu Zaglebie retur este crucial. sprecl2 forzateaua

mda, de acord cu tine....

parca ma bucur de transferul asta mai degraba fiindca stiu ca se supara Borcea ca l-a ratat. desi, daca stau un pic si ma gandesc, tot e mai bine cu Plesan decat cu Lovin.

dar dupa cum mai zicea lumea pe aici, daca Gigi intelege ca odata cu Plesan ne-am rezolvat problemele si nu mai trebuie sa bage bani in transeferul unui mijlocas de valoare (nu Ivici ala care nu e nici rezerva la AEK) atunci sunt mai degraba dezamagit de transferul asta. macar pe Herea de-am mai putea sa-l aducem cumva

endorama07.08.2007 04:08
imi bag **** in toti civilizatii de aici,in toti taranii care gendesc dupa conceptul"nu conteaza ca e un gunoi,daca ajuta Steaua"in toti cacatii care sustin ciobanul,azi si-a batut joc de noi ,la cel mai josnic nivel,sigur, ma refer la achizitionarea biletelor,la peluze nu avem abonamente,bilete in deplasari,****,se pisa pe noi continuu,iar unii il aplauda,cum **** mea sa mai fiu civilizat,cand un cioban ajunge sa isi bata joc de noi,nu ma luati cu "sa fie liniste la echipa"da?si la noi cand o sa fie liniste?cand **** pot sa-mi iau abonament sau bilet ,normal?cand pot sa ma pis intr-un wc ,decent, in "templul fotbalului"sa pot sa ajung intreg pe stadion chiar daca poua afara sau ninge,in parcare e mlastina iar scarile devin derdelusuri,cand pot avea onoarea sa imi potolesc setea de la o banala tasnitoare,cand avem si noi scaune solide(bine astea se folosesc numai in pauza),ciobanu se aruca la preturi la bilete si conditii de rahat,suntem niste oi,sau multi "civilizati"sunt invatati sa mearga cu vaca si sunt obisnuiti cu stadionul nostru si imprejurimile,nu avem o terasa un bar,orice,unde sa mananci sa bei ,dar pentru voi sustinatorii lui Jiji ,nu conteaza,sa nu mai spun de cate ori am fost tratati cu curu ,am prea multe motive sa il urasc din tot sufletul,nu mai stau sa insir,un singur lucru doresc,sa imi bag **** in toti sustinatorii"civilizati"ai lui,pa zdrentelor naibi zdrente

cam greu de citit postul asta, da' am senzatia, desi nu sunt foarte sigur, ca sunt si unele idei valabile.

uite, ma gandeam acum ca pe aici in America, cluburile fac o groaza de bani din vanzarile pe care le fac la stadion (in special restaurante). oare de ce la noi nu se gandeste nimeni la asa ceva? eu zic ca mai ales Adrian Ilie, care a trait ani buni in vest ar putea sa implementeze unele lucrurile pe care le-a vazut pe acolo...

si cel mai important lucru care ar trebui implementat e un sistem eficient de scouting. cu oameni care sa mearga la fata sa vada meciuri cu diversi jucatori interesanti atat in Romania cat si afara, cu altii care sa urmereasca meciuri din campionate straine samd.... nu imi dau seama cum sunt conducatorii nostri de cluburi atat de incuiati incat sa nu-si dea seama ca lucrurile care se fac in vest de zeci de ani, se fac fiindca s-au dovedit ca merita sa fie facute. mai bine platesti 5 oameni cu cate 25.000 pe an care sa faca scouting eficient decat sa ajungi sa dai 500.000 pe un jucator doar fiindca a evoluat bine intr-un meci.

steaua din chicago07.08.2007 06:06
eu cred ca Plesan este exact jucatorul de la mijlocul terenului pe care Steaua il cauta si cred ca va fi cel mai valoros mijlocas ofensiv din lot.Cu siguranta mult peste Nicolita,badoi,Cristocea sau bicfalvi

hahaha vizesi frate. Peste Badoi Cristocea ori Bicfalvi nu e Plesan iar peste Nicolita este cam oricine. Cu exceptia lui Lovin care e char mai rau. Imi pare rau de Bostina dar trebuia inlocuit si repede deci...bine-ai venit Plesane-arata ciiniilor rosii ce boi au fost ca nu te-au acceptat.

zloty07.08.2007 06:31
Ov.Petre este la ora actuala sub Lovin. Amandoi parca au picioarele legate.

Plesan este un jucator complet: viteza, sut, dribling, ambitie, joc aerian. Aveam nevoie de el ca de aer.

Ce ne faceam cu Camus: dak nu punea osul decat in CL? Putem castiga fiecare meci doar cu modestie, luptand si suferind.

Bine ai venit Mihaita Plesan !!!

ceai ma eti nebun? :)))))))) sut ?:))) dribling?:)))) viteza?:)))) gata am luat o petarda si ai facut din el cristiano Ronaldo , la 4 echipe la care a jucat na dovedit niciuna din calitatzile astea , poate teai uitat tu la alte meciuri

tarca55507.08.2007 07:01

nu stiu cand suporterii nostri isi vor da seama ca fotbalistii de azi sunt profesionisti si chestia cu schimbatul echipei este practic cum ne-am schimba noi locul demunca.nu cred ca cineva a fost injurat de fostii colegi ca a schimbat locul de munca.noi facem parte din "colegii de munca" ai Stelei.si faptul ca un jucator vine de la o echipa adversa trebuie sa ne bucure nu sa ne provoace isterii de genu:e "caine".plesan este un jucator valoros care va confirma sub tricoul nostru.clar este cu o clasa peste Lovin sau Ov. Petre.trebuie acceptat si lasat sa demonstreze.aveam nevoie de un jucator de profilul sau si sper sa se integreze in actuala echipa.in rest numai bine si sper sa batem maine zaglebie.forza Steaua!

audiopixel07.08.2007 07:43

Plesan e bun,Plesan e prost,mercenar,gura sparta...

Mi-aduc aminte ce a spus Belo:"Un jucator trebuie sa-si faca treaba pe teren si sa-si tina gura,nu conteaza ce simpatii are".E clar ca Mihaita a facut ceva greseli pana acum,dar daca ma uit la fauna din Liga 1 nu mi se mai pare ceva neobisnuit.Insa nu stiu daca asta e cel mai important aspect.Pe mine in primul rand ma deranjeaza altceva:mai nou facem transferuri pe principiul "tot ce vrea Dinamo de acum incolo o sa iau eu Becali la Steaua"!!!???

Eu stiam ca se aduc jucatori inaintea inceperii sezonului pentru a se pregati cu echipa,pentru a deprinde relatiile de joc,etc.

Steaua se zbate in continuare in haos,nu exista nici o strategie clara pentru transferuri,juniori si alte minuni.Transferul lui Plesan(dupa etapa a doua,fara drept de joc in turul II din CL) nu face decat sa-mi intareasca aceasta parere.

84ava07.08.2007 08:57
Adica cine nu e cu noi e impotriva noastra, sau cum?

Adik cine nu e cu noi nu e si punct...Intelegi ce vrei.

marius-m07.08.2007 09:17

Eu sunt de parere ca transferul este bun... se putea si mai bine dar nu sunt sigur ca, Camus era solutia

parerea mea este ca Plesan a avut un start bun in cariera dupa care s-a plafonat

Steaua poate sa ii ofere conditiile de crestere avand in vedere nivelul la care il pune sa joace

talent are iar in conditiile in care este si motivat(si nu vorbesc aici de bani) ci de nivel de perspectiva performantelor.... va depinde de el si de antrenor sa creasca

dar repet eu zic ca are de unde

daca Gigi mai reuseste si cu Herea atunci in ochii mei cel putin se va reabilita.... nu complet(iert dar nu uit.... si-a cam dat arama pe fata)

si cred deasemenea ca Herea este un jucator care poate creste....

sa ne calificam maine si cred ca lucrurile vor intra cat de cat in normal si la noi.....

In rest numai bine

il_scorpio07.08.2007 09:18

Ca sa-l corectez pe cineva de mai sus care a spus ca are dribling, sut, viteza......nu e chiar 100 % adevarat.....as putea sa spun ca are potentialul sa ajunga sa demonstreze fiecare din calitatile astea.

Cristocea_07.08.2007 09:31
Daca vine si Herea=sferturile CL.

FORZA Steaua:

Avem o echipa de top gen Werder Bremen sau Lyon.

--------V.Badea-Dica

----Neaga-Plesan-Herea

------------Radoi

Nesu-Goian-Rada-Emeghara

------------Rufay

MOAAAMA CE ECHIPA!!!!!!!!!!!!!

MOAAAAAAAAMA CEEEEE SUPER ECHIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AmuntBoy07.08.2007 09:32

11:45 / Ana Maria Prodan a ajuns la Gigi Becali și negociazã transferul lui Herea la Steaua

Eu nu inteleg ce tot negoiciaza cu asta, trebuie cu rahatul ala de Iacov ca el are jucatorul

-=Danny=-07.08.2007 09:39

Pai negociaza cu Iacov prin intermediul Anei Maria Brodan , dar sincer nu cred ca mai ajunge Herea la Steaau , pentru ca Iacov vrea sa il dea pe Herea la Rapid ......si stiti cum e , patronu da bani , patronu ordona .

eddie the 'ead07.08.2007 10:34

Pe mine in primul rand ma deranjeaza altceva:mai nou facem transferuri pe principiul "tot ce vrea Dinamo de acum incolo o sa iau eu Becali la Steaua"!!!???

Eu stiam ca se aduc jucatori inaintea inceperii sezonului pentru a se pregati cu echipa,pentru a deprinde relatiile de joc,etc.

Steaua se zbate in continuare in haos,nu exista nici o strategie clara pentru transferuri,juniori si alte minuni.Transferul lui Plesan(dupa etapa a doua,fara drept de joc in turul II din CL) nu face decat sa-mi intareasca aceasta parere.

Exact, iti dau dreptate. Nu vreau transferuri la Steaua doar ca sa nu-si faca Dinamo echipa, vreau sa ne vedem noi de treaba noastra. Pe Plesan il voia oricum si Hagi, nu l-a luat pitecantropul doar ca sa-i dea peste nas lui Borcea, dar orisicit... Nu mai vorbesc de transferurile anuntate si de cele efectuate, s-a batut destul moneda, de unele sunt incantat, altele sunt umplutura. Sper doar sa-si faca toti treaba pe teren, nu ma intereseaza de unde vin sau unde o sa plece. Si apropo de declaratia lui Plesan, ca vine cu sufletul... As prefera un jucator care spune "vin daca ajungeti in CL", cum a fost Camus, care sa fie bun in teren si sa puna osul (chiar daca declaratia lui a fost cam negindita, cred eu), decit unul care vine "cu sufletul" si isi da cu stingul in dreptul (sper sa nu fie cazul lui Mihaita, care a mai fost cu sufletul si prin alte parti...).

Si sper insa ca Plesan sa demonstreze ceea ce se tot asteapta de la el cam de cind era la Craiova.

Misterjohnn07.08.2007 10:40

Nu ati auzit?Cica Copos il vrea pe Iacov presedinte la rapid! iti dai seama ca nu se duce la Steaua!oricum!e bun Plesan!Forza Steaua steagsimplu fular-campionii

cristinikka07.08.2007 11:20
fular-campionii Super tare ca l-a adus pe Plesan la Steaua....e bun jucator...ce sa mai avem o echipa de luptatori...si sigur o sa luam campionatul anul acesta...cel putzin sper! Forza Steaua!!!!!!!!! TRUP SI SUFLET pentru CULORI!!!! steagsimplu
alexblaja07.08.2007 11:37
iar tu in MM in loc sa-mi faci mie observatie la o greseala gramaticala ce mi-a scapat din cauza ca ma grabeam, mai bine te-ai gandi cum sa ajungi mai repede sa-ti iei bilet la meci miercuri la tribuna 1 sub Jiji si sa-l aclami sau sa-l aplauzi.Mori ba!

daca m-as cobori la nivelul tau ti-as raspunde asa: "mai bine te-ai gandi tu cum sa ajungi mai repede sa-ti iei bilet la peluza si sa nu uiti inainte de meci sa bagi tone de alcool in tine, cu taria de peste 30 de grade, ca sa ai tupeu sa te bati cu fortele de ordine"...asta as spune daca as generaliza, dar, Slava Domnului, cei mai multi nu sunt ca tine...oricum, ultima propozitei a postului tau m-a facut sa-ti raspund...vezi ca nu e bine sa doresti raul altuia!

M-am luat de tine ca ai gresit gramatical pentru ca nu mai suport oamenii de genul asta: anul trecut, cand n-am facut niciun transfer, guitati pe aici ca de ce nu luam jucatori, ca uite Dinamo si rapid ce fac si ce dreg....acuma, cand de bine de rau s-au luat ceva jucatori (bineinteles ca se putea si mai bine), iar nu va convine...nu putem sa luam inca jucatori mari din strainatate, din simplul motiv ca NU VOR SA VINA...ce sa facem acuma, sa nu mai luam niciun jucator, ca nu vrea marele Camus sa vina? Sa plangem la infinit dupa un jucator? Ne cheama cumva Rapid?

PS: Nu l-am aclamat si nu l-am aplaudat niciodata pe Jiji si nici n-am s-o fac de acum incolo!

bad_joke07.08.2007 12:05

Da ar fi ceva sa vina si Herea da nu o sa vina,ca porma chiar am avea si noi echipa de " vedete" vezi cazu javrelor,care au adus la jucatori asa zisi vedete care nu joaca mare lucru dar in cazu nostru am observat un lucru bun facut de Hagi la Steaua,acum baieti vor sa demonstreze faptul ca joaca pentru cea mai galonata echipa din Romania,asta cred ca ne-a ajutat la Farul am jucat cu multa daruire,o daruire care nu am mai vazut-o de mult de tot poate doar in meciurile din Grupe,dar sa joci la rupere pentru fiecare minge,ma refer sa te zbati pentru fiecare minge cu Farul , e ceva,nu stiti cand am scos Betisu si porma am pierdut cu Poli Iasi,e poate acuma o sa avem alta fatza,sincer cu Herea am avea o echipa magica,o echipa cum mi-am dorit demult,acum parca incep sa nu-l mai regret pe MM pentru ca el face 3 transferuri mari si late si gata ,zicea"suporteri s-au plans mereu de transferuri ,dar nu si de rezultate" e uite ca anul trecut s-au cam plans suporteri si de rezultate,o infrangere usturatoare cu Dinamo in Ghencea,pentru aia vreau o rasbunare pe masura,pana una alta BUN VENIT PLESAN!!! steagsimplu fularsteaua2fular-campionii !FORZA Steaua SPRE 24!!!!

armin07.08.2007 12:17

Becali a zis ca-i acorda lui Copos 2 zile sa-l ia pe Herea, daca nu, il cumpara el pentru Steaua. In acelasi timp Ilie a zis ca sunt mici sansele ca Herea sa ajunga in Ghencea.

Parerea mea: Steaua nu-l vrea pe Herea, iar impresara lui vrea sa forteze mana cuiva, probabil a lui Copos sau chiar Badea.

vanfootball07.08.2007 12:48
:)) Iar o sa se faca de ras Becali. S-a laudat ca il ia pe Plesan de sub nasul lui Borcea si acum Borcea il ia pe Herea. Cine a castigat? Gigi, ca a luat un jucator care nu confirma de vreo 3 ani, sau Borcea, ca ia o mare speranta a fotbalului romanesc? Asa e cand ai gura mare, risti sa te faci de cacao cu lapte.
«16789»