Sper sa nu-l ia cainii.
Sper sa nu-l ia cainii.
Plesan la Steaua. Interesant. Plesan e un fel de Bostina. Bun tehnician dar lent si ... indolent.
Face un meci bun si 3 mediocre. Nu are cine stie ce abilitati de pasator, altfel pana acum presa ne-ar fi exasperat cu 'golurile marcate din pasele geniale date de Plesan'. Nu-mi pot da seama ce-am castigat din transferul asta.
e o chestie ce ma amuza la Plesan... cat timp era la Craiova, spunea ca va ramane "oltean pe viata.. stiinta maxima" si alte declaratii de genu...
a ajuns la Dinamo, a declarat ca "de mic copil a fost <<caine>>"...
a fost transferat la Timisoara... prima lui remarca a sunat cam asa "normal ca Poli este si a fost in sufletul meu, doar sunt nascut in zona asta, nu am cum sa tin cu vreo alta echipa a tarii"
iar acum... chiar eram curios despre ce va declara...
si..voila... "am ales cu sufletul"..
imi dau seama ca omu asta are "buba la cap"...
e o chestie ce ma amuza la Plesan... cat timp era la Craiova, spunea ca va ramane "oltean pe viata.. stiinta maxima" si alte declaratii de genu...a ajuns la Dinamo, a declarat ca "de mic copil a fost <<caine>>"...
a fost transferat la Timisoara... prima lui remarca a sunat cam asa "normal ca Poli este si a fost in sufletul meu, doar sunt nascut in zona asta, nu am cum sa tin cu vreo alta echipa a tarii"
iar acum... chiar eram curios despre ce va declara...
si..voila... "am ales cu sufletul"..
imi dau seama ca omu asta are "buba la cap"...
Intr-adevar...bine zis ![]()
Mihaita Pleshan este un jucator bun..., dar un om cu caracter de kk; puse una peste alta, neinteresandu-ma decat "jocul" lui... Bun venit, Plesan!
Mihaita Pleshan este un jucator bun..., dar un om cu caracter de kk; puse una peste alta, neinteresandu-ma decat "jocul" lui... Bun venit, Plesan!
plesan e un jucator ratat,nu are ce cauta in lotul Stelei ![]()
plesan e un jucator ratat,nu are ce cauta in lotul Stelei![]()
eu sunt de parere ca pleshan este un jucator foarte util si foarte bun