FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Pleșan, Noul Jucãtor Al Stelei

«1234569»
Dragoshel06.08.2007 13:36

800 .... sa zicem ca merge, acum sa ii vedem cum se misca in teren, altfel va fi si el o investitie "proasta" .

Je stelist2306.08.2007 13:42

sa speram ca nu dispare atat de repede kum a si venit.eu zik sal sprijinim pentru ca aku apara kulorile noastre.Dak Hagi crede in el sa kredem si noi.FORTA Hagi fular-campionii steagsimplu

onyx06.08.2007 13:42
Un transfer reusit, dar va renunta Hagi la formula cu doi inchizatori?

Nu va renunta. Hagi a declarat ca formula pe care se va baza este 4-2-3-1. Radoi si Plesan o sa fie cuplul de inchizatori.

Lorentzo_77706.08.2007 13:43

Pleshan eu zic ca ar putea aduce un plus pentru atacul Stelei,desi in opinia mea era altzii mai buni ca el dornici sa vina la Steaua !!! Sincer eu nu il prea inghit,dar atata timp cat este la Steaua si ajuta echipa ii doresc succes !!! Si catzelusii au ramas cu buza umflata !!!

Off topic : Stie cineva cand revine Badea si Iacob ca am uitat ??? FORZA Steaua !!! spre cl steag2

Apolo06.08.2007 13:52

fular-campionii

Am auzit ca in prima etapa de campionat in toate meciurile din divizia A s-au folosit 50 de jucatori de alte nationalitati decat cea romana. Echipa cu cei mai multi stranieri CFR Cluj - 10 buc. Echipa cu cei mai putini Steaua - 0 buc. Nu stiu daca e bine sau rau, cert e ca atunci cand am auzit de chestia asta m-am simtit bine. Ia mai dai in p**** masii pe strainii astia care fac atatea figuri cand e vorba sa vina la noi. Ca am fost promis altei echipe, ca daca va calificati in UCL ... vai de capul si de zilele mele.

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar, BRAVO Becali!!! Nota zece pentru miscarea cu Plesan. Niciodata nu l-am vazut un mare jucator, dar tineti cont ca in fotbalul romanesc de la aceasta ora exista un singur mare jucator: Dica. Daca voi ziceti ca intra in locul lui Lovin, foarte bine. Lovin rar de tot a mai miscat ceva, in rest umplutura, sa fim la numar. Ca si lui Hagi, eu vreau sa-i dau o sansa. Sa vedem de ce e in stare la o trupa ca a noastra.

Cred ca Borcea a avut un preinfarct. SI????

fularsteaua2

yull06.08.2007 13:56

Mai fratilor, anul trecut Steaua nu mai avea jucatori apti de joc. Acum sunt jucatori pentru 2 echipe. Poate l-au luat pentru Cupa Romaniei!? :rolleyes:

pentru cei care-l condamna ca a venit pentru bani: daca vi se ofera un post la politie (1000-1500 Euro) nu mergeti pentru ca sunteti stelisti???

cristian8606.08.2007 13:57
Ce antrenor am avut! steag2

Citesc in presa ca la ucranieni echipa lui Protasov le-a dat un 3-1 neverosibil celor de la Kiev si ca este pe primul loc. In 4 etape are maximum de puncte!

Bravo lui. Acum il avem pe Hagi. Trebuie sa reusim acum, perioada lui Protasov e doar istorie.

Cat despre PLESAN, sper sa confirme, altfel va ajunge in viitor la Urziceni sau Ceahlaul.

MoWeed06.08.2007 13:58

macar acu nu il mai vedem pe Lovin titular.....

stefanVl06.08.2007 14:01

Pacat ca a zis Becali ca nu-l mai vrea pe Camus.. chiar daca Camus este un super figurant..

borcescu_coposan06.08.2007 14:11

nu-mi place jucatoru asta...n-are valoare de Steaua... primu transfer naspa la Steaua...sper sa nu fie atat de naspa

PS: a bagat-o pe aia cu "de mult mi-am dorit sa joc la Steaua" .. tocmai cand se pregatea sa zica "de mult mi-am dorit sa joc la Dinamo"

Astristul06.08.2007 14:12
Pacat ca a zis Becali ca nu-l mai vrea pe Camus.. chiar daca Camus este un super figurant..

Daca a zis Becali ca nu il mai aduce pe Camus, atunci il felicit. Bine ca nu i-a luat pe Herea si pe Camus, dar mai ales pe francez. Sa stea ala si sa astepte sa-l iar Real Madrid din Resita :laugh:

Cate impresii pe el. Auzi sa vina la noi doar daca ne calificam, adica pe munca altora, si doar pentru bani....

FORZA Steaua !!! steag2

AmuntBoy06.08.2007 14:12

Eu nu va inteleg pe multi dintre voi !!!!

Dar, nu era clar ca nu se aduce nimik strain ...

Jiji a vazut cu cine vom cadea si sansele de grupe sunt 80% acum.

Ce mai avea rost sa dea inca 4-5M de euro pe jucatori cu salariu marisor cand mai baga 1 maxim 2M si ia niste romanasi gen Plesan cu salariu mediu ...

Cine a crezut ca vom aduce nush ce valoare de 5M este un mare naiv, vom defila cu ce avem .... barem sa avem acolo un lot numeric acum

PS:

Eu il prefer pe oltean in fata lui camus,

francezul ala e un mercenar cu M mare si noi nu avem nevoie de asa ceva ... poate fi el super fotbalist (dar nu cred ca este pentru ca e deja de 3 ani acolo si vad ca nu a vrut sa-l ia Anderlecht sau Brugess )

Eu sper totusi ca Plesan sa fie mai bun ca Lovin sau Ov Petre si mai constant ca Bostina.

MALDINI_STEAUA06.08.2007 14:13

Eu unu ma bucur nespus de mult ca a venit Plesan.Ce e rau sa fie concurenta?Nu cred.Si eu spun ca Plesan e un jucator bunicel ... cu putina ambitie si antrenament poate fi ceea ce ne dorim cu totii.Bine ai venit Plesan , si mult noroc ! fularsteaua2

roman66606.08.2007 14:16

Plesan..alt distrus...continuam sa populam legiunea de la Timisoara.

MALDINI_STEAUA06.08.2007 14:18
Plesan..alt distrus...continuam sa populam legiunea de la Timisoara.

L-ai vazut tu cum joaca in tricoul Stelei de spui asta?Din cate imi aduc aminte are un inceput de sezon f bun , 3 goluri in 2 meciuri.Intai sa il vezi cum joaca apoi criticati.Pana acum ereati nemultumiti ca nu avem lot numeros , acuma na avem de 3 echipe.Tot nemultumiti sunteti?Sau voi vreti jucatori ca Henry , Kaka , Ronaldihno ?

Jony_stelist06.08.2007 14:40
Ma lasa rece ideea.Nu cred ca ne-ar ajuta prea mult,mi se pare mult mai valoros Bicfalvi sau chiar Ovidiu Petre.

Off-topic : ati fost astazi sa cumparati bilete? Era aglomerat?Credeti ca miercuri cand ajung in Ghencea,pe la 4-5,o sa gasesc bilet la T1 sau peluze?

Nu era aglomerat rau,da stau aia acolo 2 ore sa iti dea un bilet,eu am stat 4 ore :mellow:

dax4706.08.2007 14:45

Mie nu mi se pare o alegere inspirata. Recunosc ca imi este antipatic gagiul. Sunt curios ce rezultate o sa avem pana in iarna. Ca de jucat jucam, numai ca nu stim ce jucam.

zloty06.08.2007 14:46

da renuntza la camus , normal de ce sa iei un fotbalist bun cand potzi sa iei unu mediocru si la pretz de cateva ori mai mic ,si cu un salariu la fel de mic, cat timp o sa facem prostii dastea o sa ajungem noi mai departe in cupele europeene la pooolivara

a si pentru cei care zic ca camus e mercenar : ce plm conteaza atata timp cat ajuta echipa ?? si Lovin o fi mare stelist da daca e antitalent? trebuie pastrat doar pentru acest lucru?

andreich06.08.2007 14:54

Dac este adevarata stirea cu Becali care a fost sunat de Plesan pentru a-l anunta ca Dinamo ii ofera un salariu mai mare, atunci intreb eu ca un novice de ce il injurati pe Camus si spuneti ca este vedeta si ca ........ . Care este diferenta intre Camus si Plesan( d.p.d.v. al caracterului ) Poate si Camus o sa spuna ca de mic a fost stelist. Este greu? Diferenta este ca Camus este mai fotbalist decat petarda de Plesan. Stie Iancu ce stie. Asa cum a stiut cu Emegara. Cine este Emegara ? Joaca la Steaua sau la clinica de la Bologna?

Steauaforever3306.08.2007 14:59
ce sa caute plesan al Steaua? mie unu nu imi place jucatoru asta.

de ce nu-ti place? explica.

daca il lua Dinamo, era plin forumul de "iar nu ne miscam"; "Dinamo se intareste" , etc, etc.

Hai sa-l vedem cum joaca si dupa asta mai discutam...

Poate ca daca venea Camus cu un salariu de 1 mil Euro pe an destabiliza echipa si jucatorii nu mai dadeau acelasi randament. asa, toti fiind cam la acelasi nivel, poate lupta mai mult. cel putin avem jucatori si nu ne vom mai vaita de accidentati. Din cate am citit, Camus nu mai intra in vederile antrenorului francez .... oare de ce?

Tom_Jerry06.08.2007 15:00
:biggrin: :biggrin: Ce va spuneam eu, copii ? In loc de cel mai bun mijlocas din campionatul Belgiei ... ne-am ales cu Plesan :D . In loc de al doilea atacant al Portugaliei, Zaharia de la Bistrita. Si daca mai luam inca un jucator de la FC Vaslui o sa rupem gura targului. CL, stai ca venim !

Ma umfla rasul..cel mai bun mijlocas din campionatul belgiei..Daca era cel mai bun mijlocas, nu ramanea la Charleroi, il luau Andrelecht sau Bruges..

Si in plus, ce mare campionat e campionatul belgiei?

Se vaita lumea rau de tot pe aici..Mereu exista carcotasi..Inainte, nu era lotul destul de mare, nu aveam mijlocasi, acum ca a venit un mijlocas in forma la noi, nu e bine, ca e petarda..

Ar trebui sa inteleaga unii ca jucatori de 5 milioane de euro nu au cum sa vina inca in campionatul Romaniei..Si ca ar trebui sa ne multumim cu "petardele" romanesti..

Si ar trebui sa mai inteleaga unii ca in fotbalul de astazi jucatorii sunt profesionisti si joaca cat de bine pot pentru echipa care ii plateste..

Bine ai venit Plesan la Steaua..

zloty06.08.2007 15:05
Ma umfla rasul..cel mai bun mijlocas din campionatul belgiei..Daca era cel mai bun mijlocas, nu ramanea la Charleroi, il luau Andrelecht sau Bruges..

Si in plus, ce mare campionat e campionatul belgiei?

Se vaita lumea rau de tot pe aici..Mereu exista carcotasi..Inainte, nu era lotul destul de mare, nu aveam mijlocasi, acum ca a venit un mijlocas in forma la noi, nu e bine, ca e petarda..

Ar trebui sa inteleaga unii ca jucatori de 5 milioane de euro nu au cum sa vina inca in campionatul Romaniei..Si ca ar trebui sa ne multumim cu "petardele" romanesti..

Si ar trebui sa mai inteleaga unii ca in fotbalul de astazi jucatorii sunt profesionisti si joaca cat de bine pot pentru echipa care ii plateste..

Bine ai venit Plesan la Steaua..

auzi spune si mie ce anume tzia placut la plesan in meciu de aseara? inafara de faptul ca a dat 2 goluri din faze fixe , joaca pe postul de mijlocas central nu? ai vzt vreo combinatzie spectaculoaasa? vreo pasa de geniu? vreo deposedare? ati vzt 2 goluri si va luat ochi ? pai pentru goluri din faze fixe il avem pe Goian , ne mai trebuia si plesan? camus jucator tehnic navea loc la Steaua ca de costa prea mult

BlaUGranA06.08.2007 15:05

Haideti dom'le, terminati cu comentariile de genul Plesan e petarda,bomba si mai stiu eu ce proiectil.E adevarat,nu a rupt gura targului pe unde a jucat dar totusi sa asteptam sa vedem cum se integreaza in echipa si pe urma sa vorbim daca are valoare de Steaua sau nu.Eu unu,am incredere in el ca va ajuta Steaua pentru ca e clar mai bun ca Lovin.

fiskeR4SteauA06.08.2007 15:09

ce sa caute ala in Ghencea ala e caine :angry: sa sa duca la Dinamo....

zloty06.08.2007 15:09
ce sa caute ala in Ghencea ala e caine :angry: sa sa duca la Dinamo....

nu ma acuma nu mai e caine , e stelist de mic copil :))

«1234569»