FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Pleșan, Noul Jucãtor Al Stelei

«12349»
stefanVl06.08.2007 11:31
Un mijlocas in plus si chiar unul tehnic. Clar mai bun decat Lovin sau Para. Eu cred ca va fi un castig. Timpul ne va demonstra.

Esti naiv.. sincer

mi e jena06.08.2007 11:34

e un transfer bun...pai nici nu avea Hagi pe cine sa bage in final la Constanta..si ce daca a venit? pana la urma e un fost international...voi niciodat nu sunteti multumiti..a adus oieru 11 oameni acu..si tot va plangeti

SSK06.08.2007 11:34

Sunt de aceeasi parere cu vanfootball si strezahuzum: e rau ca nu va veni altcineva mai bun (si sunt atatia care sunt mai buni ca Plesan), e un mic bine ca nu va mai juca Lovin sau Ovidiu Petre.

Eu sper totusi sa nu-l luam si sa transferam un mijlocas ofensiv valoros.

Miaus06.08.2007 11:34

EXCLUSIV / 14:00 / Pleșan a semnat cu Steaua pe 5 ani!

Gata acum putem sa stam linistiti pentru ca MARELE Plesan (care nu este copilul lui Hagi cum ati crede voi ci un jucator foarte valoros ) a ales cu SUFLETUL si a venit la noi.

Sunt mai mult decat fericit sa aflu ca in locul lui Camus a ajuns Plesan...

lupi06.08.2007 11:35

plesan este peste Lovin si ov Petre...deci este bine venit...cei care se opun acestui transfer nu sunt stelisti adevarati...orice jucator de valoare trebuie aceptat in Ghencea...mai ales ca plesan dupa ce am plecat de la Dinamo a spus ca scapat de cel mai greu episod al vietii..Plesan are valoare de Steaua!!!

strezahuzum06.08.2007 11:39
Gata acum putem sa stam linistiti pentru ca MARELE Plesan (care nu este copilul lui Hagi cum ati crede voi ci un jucator foarte valoros ) a ales cu SUFLETUL si a venit la noi.

Subscriu. Propun sa organizam de urgenta o manifestatie spontana prin care sa ne exprimam bucuria. Acum sigur trecem de grupele CL.

M.P06.08.2007 11:45

Sincer, nici pe mine nu ma incanta venirea lu` Plesan la Steaua avand in vedere trecutul lui .. Dar daca e sa tzin cont ca si Rada a fost rapidist si acum face treaba buna la Steaua, eu cred ca e bine sa`l vedem si pe ex-catzelus, ex-polist , ex-ex ce va face la Steaua .. In meciu` de aseara mi`a placut cum a jucat .. a cam fost omu` meciului si sincer ma bucur ca le`a dat 2 boabe la aia de la "chefere" .. haidetzi sa vedem ce va face la Steaua ...

pangica06.08.2007 11:52
Io prefer sa il vad in teren pe Camus alaturi de Radoi , in locul lui Lovin , dar sincer sper ca Steaua sxa il transfere si pe Plesan , si pe Camus , dar daca e sa aleg decat unu din ei , fara sa stau pe ganduri , l-as alege pe Fabien Camus .

sunt tare curios cate meciuri ai vazut tu cu acesct Camus si nu numai tu.toata lumea il vrea pe Camus.Cine este acest Camus?nimeni nu l-a vazut ,dar toti il vor.eu cred ca Plesan este exact jucatorul de la mijlocul terenului pe care Steaua il cauta si cred ca va fi cel mai valoros mijlocas ofensiv din lot.Cu siguranta mult peste Nicolita,badoi,Cristocea sau bicfalvi

Stelisimul06.08.2007 11:53

Plesan la Steaua! Sa speram ca va fi bine. Un plus fata de existent! dar stupoare.. Generalu' zice pe fanatik ca-l vedem cu iasu'n echipa.. asa repede adaptat la noi? wow!

SebaSS06.08.2007 11:53

daca a aparut pe siteul oficial, E ADEVARA!!!! :)

FORZA Steaua

Bobby_Ultras06.08.2007 11:55

Sper ca in acest an sa fie cu adevarat inceputul hegemoniei Stelei in Liga 1. Avem portari, avem fundasi, ne lipseste un mijlocas stanga si trebuie sa mai vina camus si Steaua atunci ar avea echipa cea mai valoroasa. Si cu ce are acum, este echipa cea mai buna din campionatul romanesc. FORZA Steaua!!!!!!!!!

LeoKinG06.08.2007 11:55

Sigur a ales cu sufletu!Oare tot cu sufletu rupea steagu ala dupa gard in meciu cu Craiova de acum vreo 2 ani?

strezahuzum06.08.2007 11:56

Mijlocasul Mihaita Plesan si-a exprimat satisfactia pentru transferul la Steaua.

"Am ales cu sufletul. Imi doream demult sa ajung la Steaua, este o echipa buna

iar Hagi este un antrenor care m-a dorit de mult timp si ma cunoaste foarte bine.

Imi doresc sa ma calific in Liga Campionilor si sa luam campionatul si Cupa Romaniei".

Individul e fenomenal, pe la toate echipele pe la care a trecut Craiova,Dinamo,Timisoara a zis ca de mic copil isi dorea sa joace acolo

Peste cativa ani urmeaza Rapid. Sa vedem ce mai declara acest imbecil

Rada, Plesan, Badoi ... acelasi text.. sunt curios ce-au sa zica la urmatoarea lor echipa ..

eddie the 'ead06.08.2007 11:57

Incepusera sa caute un mijlocas pe piata sud-americana. O fi Plesan asta...

Ma rog...

Daca vor mai aduce un mijlocas si un virf, poate sa vina si Plesan. In fond, vad ca misca ceva la inceputul asta de campionat. Dar daca, asa cum au spus si altii, vine asta ca sa nu mai scoata din buzunar monseur Jiji bani pentru vreun transfer de valoare, atunci nu prea e bine.

Sau poate ca ciobanelul a vrut sa le sufle un transfer alora de la Dinamo. Ceea ce iar nu e rau...

ariven2106.08.2007 12:00

Plesan a ales cu sufletul.. nu va faceti mari griji.. e stelist de mic...asa cum a fost olten apoi caine si apoi Poli-ist... Tagerea la sorti de vineri insa se pare ca deschide apetitul unor-altora pentru Steaua...ca si mustele pe miere...di pacate...Io l-as lua si l-as trimite la Buzau.

Stelisimul06.08.2007 12:01

Prietene, este jucatorul NOSTRU! Nu este fair sa-l jignesti fara o baza.. asteapta sa-l vedem. Daca va confirma va fi si o lectie pentru tine! Forza Steaua!

Hassan06.08.2007 12:01

Sunt sceptic. La fel ca SSK, streza si ceilalti care vad acest transfer ca ceea ce este:

Un fas. Un alt caz "Dady" daca vreti, in care am ajuns in final cu Zaharia pentru ca vezi doamne

nu voia omu sa-si supere clubul, care refuza sub orice forma o clauza de 3.5 milioane E. Hai sa fim

seriosi, ca sa citez din Gigi: "VRAJEALA". Acum, dupa ce am fost dusi de nas cu un coordonator de

valoare strain (Armenteros, Camus, si Ilici ala de la AEK care totusi avea experienta de UCL) il avem

pe Mihaita Plesan. Un mercenar, care a trecut pe la 10 echipe si are tupeul sa spuna ca a "VRUT" la Steaua, dupa ce s-a delcarat caine pana la moarte, oltean, banatean, etc. UE Plesan, UE Gigi, iarasi

ne multumim cu putin si local in loc sa investim in valori certe...Plesan s-a nascut si va muri promisiune, joaca bine 1 meci dupa aia este penibil/inexistent vreo 4 meciuri. Un alt transfer marca Gigi. Traiasca El Ciobandante! :angry::wacko: . Sper totusi sa ajungem in CL, meciul cu Zaglebie retur este crucial. sprecl2 forzateaua

stelistu1106.08.2007 12:01

Plesan o facut cea mai buna aleger ca o refuzat-o pe Dinamo si cred ca el a vrut sa joace la Steaua se el a venit cu sufletul si cred ca a facut o alegere buna

andreich06.08.2007 12:03

A venit Plesan cred ca Camus este afara din schema. Foarte bine, Camus nu venea cu tot sufletul la Steaua ci doar pentru CL. Este mai bine ca nu a venit poate nici nu dorea cu adevarat si oricum ne-a desconsiderat ca echipa si ca tara. Problema nu este Camus ci Plesan care a avut nevoie la Poli de 2 ani de acomodare dupa ce la Dinamo nu a jucat . Teapa asta este doar pentru Becali si poate ca este bine asa. Peste 1 an o sa spuna ca Plesan l-a curatat pe Hagi si ca nu are valoare de Steaua. Eu sunt Oltean si sincer va spun ca nici la Craiova nu a rupt gura, doar ca era impresariat de fratii Becali care l-au umflat ca sa-l vanda si au reusit.Vom vedea daca am sau nu dreptate, dar cred ca este o alegere proasta. Sper sa ma insel si acum sa aiba crestera de forma, sa nu fie ca Cristea un meci si atat.

Miaus06.08.2007 12:04
Sigur a ales cu sufletu!Oare tot cu sufletu rupea steagu ala dupa gard in meciu cu Craiova de acum vreo 2 ani?

Credeam ca ghilimelele se subinteleg.

Plesan a fost de mic copil oltean,dinamovist,stelist,polist si ce anume ii mai dicteaza SUFLETUL lui sa fie.

Sufletul lui care se pare ca se vinde destul de usor si la niste preturi acceptabile.

danimarcu06.08.2007 12:05

Eu nu inteleg de ce va lamentati atata!Plesan e un jucator bun,care ar putea sa ne ajute.Ce daca-i mincinos si ipocrit? :biggrin:

In plus,e o lovitura data maidanezilor,cred ca isi taie shakira venele la ora asta...

Daca Real-ul ii sufla un jucator Barcei,suporterii madrileni jubileaza,la noi vad ca e invers...

Numai si faptul ca nu l-au luat groparii ar trebui sa ne bucure... steagsimplu

karas_ultras06.08.2007 12:07

Aseara a fost omul meciului, iar Steaua nu are in acest moment mijlocas central cu valente ofensive de valoarea lui Plesan!...

Asadar, bine ai venit in Templu, Mihaita!

strezahuzum06.08.2007 12:07
Gigi Becali nu-l mai vrea pe Fabien Camus de la Charleroi. ?Transferul lui Camus a picat, pentru cã l-am luat pe Pleșan. Vom vedea dacã-l luãm și pe Ljubinkovici de la FC Vaslui, chiar dacã l-am luat pe Pleșan.?, a spus Gigi Becali.

:biggrin: :biggrin: Ce va spuneam eu, copii ? In loc de cel mai bun mijlocas din campionatul Belgiei ... ne-am ales cu Plesan :D . In loc de al doilea atacant al Portugaliei, Zaharia de la Bistrita. Si daca mai luam inca un jucator de la FC Vaslui o sa rupem gura targului. CL, stai ca venim !

diego_cj06.08.2007 12:08

[superlovitura data spart-anusilor .... "Borcea ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa"...

Eu zic ca am facut o achizitie fff buna... sa nu uitam ce variante avem in momentul de fata:Lovin si Ov. Petre... plus Radoi la mijloc... asta e principala cauza pentru care jocul nostru ofensiv sufera... apararea e beton... atacul asemeni... portarul promite (sa speram ca blestemul portarilor s-a terminat pentru noi) ... daca mai vine si Camus chiar numai avem emotii .. parerea mea..

alexblaja06.08.2007 12:11

Camus ar fi bine sa ramana acolo unde este...cine este camus? Eu nu am mai auzit de el pana cand nu era sa ajunga "la pachet" la Steaua, impreuna cuThereau. Nici Plesan nu e marele fotbalist, cel putin nu pana acum...dar nu ar fi pentru prima data cand echipa Steaua Bucuresti ar fi un catalizator pentru performanta. Oricum, eu sper sa nu vina Camus, pentru ca declaratia lui ca vine la Steaua doar daca ne calificam in grupele UCL m-a ingretosat definitiv in ceea ce-l priveste!

«12349»