Da, am transferat si primu'copil de suflet al lui Hagi, al doilea Gigel Coman, un prazar prost si fara creier, bun la scuipat adversarii, la luat cartonase si la maxime injuraturi (ce era la gura lui aseara dupa golul marcat lui CFR ...).
Macar Gigel Coman e petarda doar pe teren, Plesan in schimb e petarda oricand si oriunde:
La 11.30 Steaua s-a inteles cu Timisoara si cu Plesan si a anuntat transferul. Peste 5 minute , Plesan l-a sunat pe Gigi Becali si i-a spus ca Dinamo ii ofera un salariu mai mare. " Hotaraste-te unde vrei" i-a spus Becali care asteapta un raspuns, la fel ca si Dinamo.
Macar McKain a avut onoare si i-a refuzat pe caini super tare. Sunt fan McKain pe viatza.
Asta e petarda adusa in locul lui Camus si alti mijlocasi de valoare. Acum Herea poate sa ajunga linistit la Rapid.
S-a vazut inca odata ca am facut unele achzitii dubioase. Portari buni in Romania: Haisan ala la Vaslui, Popa la Timisoara, Albut la Gloria. Noi l-am adus pe Vatca.
Imi pare rau ca a picat transferul lui Mardare, e un fundas central foarte bun.
Plesan la Steaua, bleah, am patat rau de tot istoria clubului cu transferu' asta. Mori ciobane odata.
@onyx: lasa ca unii jucatori sunt dinamovisti sau stelisti cand sunt mici sau mari. Plesan n-are nici macar umbra de creier ... e irecuperabil, punct. Si la un mijlocas de 'CREATIE', sa ai creier e prima cerinta. In rest, numai de bine