FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Pleșan, Noul Jucãtor Al Stelei

«123459»
fane_casieru06.08.2007 12:12
Aseara a fost omul meciului, iar Steaua nu are in acest moment mijlocas central cu valente ofensive de valoarea lui Plesan!...

Asadar, bine ai venit in Templu, Mihaita!

@karas - cu o floare nu se face primavara ( in legatura cu meciul de aseara al lui Plesan ).....mai repede as fi de acord cu Hassan

ariven2106.08.2007 12:12

Acum am ajuns sa ne bucuram ca "furam" trompete de genul asta (a.ca.a. Plesan) lu' aia din groapa lui Stefan cel Mare (a.ca.a. cacampioana) si amaratii de "supt" pod care stau la ifosele unei impresare care s-a hoatarat sa dea cu **** in populatie?

Ma scuzati de exprimare dar asta e un transfer proooooooooooost. Camus venea (ca nu cred ca mai vine acum) ca si mercenar...si io cred ca tragea din greu sa poata sa arate ca are valoare si sa plece la o echipa mare...nu? parca o mai fost filmul acesta (cu Thereau parca...). Io unl prefer un mercenar ce isi da viata pe teren decat un "de mic tineam cu..." cie da banul mai bun...CITEZ din un clasic in viata..."Am fãcut o alegere cu sufletul. Acum 2 ani am greșit cã nu m-am dus la Steaua, dar am reparat aceastã greșealã", a declarat Pleșan dupã ce a semnat înțelegerea cu Steaua ...

Pardon!!!

carbone06.08.2007 12:14

sa nu-i uitam pe cei ce au castigat locul 2 si au facut culoar favorabil pentru grupele cl. sa nu patim ca si Dinamo care a adus fel si fel de mercenari cu carte de vizita si atat(bratu, nastase, stoican), care doar au bulversat echipa. sa nu ajungem ca ei.

Joint06.08.2007 12:18

inca mai sper sa citesc o dezmintire.

daca nu... asta e...nu avem ce face. sa-i uram bafta si sa puna osul la treaba.

iar la faza cu camus...nu stiu ce sa zic. mare caracter si ala, ne-a tratat toata vara ca pe ultimii oameni, ne-a pus 100 de conditii ca sa vina la noi. nu cred ca e departe de plesan (pe care cica il cheama si PAUNEL) ca si caracter.

singura mea bucurie este ca (sper) nu o sa-mi mai stric privelistea cu taica Lovin.

ariven2106.08.2007 12:19

A anuntat si steauafc...

Ce nasol...mare bomba mare...Plesan a papat prazul care va detona in Ghencea...

Mai mai mai ...sunt foarte nervos..acest jucator nu avea ce sa caute la Steaua!

Am terminat!

Scuzati domnilor moderatori limbajul din postul anterior. Mea culpa

fane_casieru06.08.2007 12:23
A anuntat si steauafc...

Ce nasol...mare bomba mare...Plesan a papat prazul care va detona in Ghencea...

Mai mai mai ...sunt foarte nervos..acest jucator nu avea ce sa caute la Steaua!

Am terminat!

Scuzati domnilor moderatori limbajul din postul anterior. Mea culpa

@ariven - nu stii ca: De ce ti-e frica ...de aia nu scapi ? nu-ti aduci aminte cand a venit Hagi antrenor ca vroia sa-l aduca si pe Plesan ?....n-a ca a venit.

ariven2106.08.2007 12:28

na!!!

Fiecare antrenor cu "ciurucurile" lui...Piti cu Carabas si Lita si Piturca jr...Oli cu "copii" lui...Hagi la fel...

Steaua F.C. Bucuresti. priam fabrica de reciclat jucatorii buni de aruncat...

Si acum chiar ca am terminat!

vorba aia ...ultimu'!!!

armin06.08.2007 12:29

De cand a venit Hagi la echipa, au inceput sa se stranga toate curvele la lot.

De ce oare a venit numai acum, dupa tragerea la sorti?

horse3706.08.2007 12:31

fratilor e democratie. parte dintre voi vreti sa i o dati lui plesan, altii il vad ca pe unul ce il va scoate pe Lovin din echipa. cred eu ca partea cu Lovin se va intampla cat de curand.

daca ma bucura ceva e ca i-am facut pe catei cand le era lumea mai draga. borcica Borcea cum de pierdu un meci ii foc si Para pe arbitrii si iaca mufa si de la plesan. hai ca-i bine. om vedea cum o juca si dupa aceea sa ne pronuntam. lucrarea cu patriotismul, sa ma scuzati da banu dicteaza. gata l-am injurat, acu i-al nostru. de o mai baga-o si in ate cu cateii plesan nu mai are nevoie de nufarul galeriei noastre.

ai de griji plesane si uimeste-ne !

ecallex06.08.2007 12:32

e chiar enervat de acum. cred ca mai multi dintre voi ar trebuie sa facetzi o groapa si sa va astupe careva pentru ca nu va mai inteleg. il facetzi de tot rahatu pe jijiot iar cand baga bani (chiar daca nu a adus cine stie ce jucator de 7 stele) il puneti la fript. ce pusca mea suntetzi chiar ipocritzi, ce credetzi ca daca vine altul arunca cu milioanele sa i`a jucatori.. baaaaaaaaaaaaaiiiiii, suntem in Romania fratilor. nu sunt pentru Becali in ceea ce priveste politica , viata sociala dar cand vine vorba de Steaua (cu cateva sincope) parerea mea ca avem unu dintre liderii care chiar pun suflet la echipa si sar la gatu altuia pentru ceea ce reprezinta Steaua.

Plesan m`a impresionat in meciul de aseara si chiar ma gandeam ca are fatza de Steaua. chiar ma bucur ca s-a realizat acest transfer. nu este el mare jucator dar este un pas inainte, ce ati vrea sa luam direct jucatori care sa ne duca in finala CL, tre sa`i crestem, pentru ca aia nu or sa vina la noi in veii vecilor iar cu jucatori gen plesan putem sa abordam un campionat si o faza a grupelor CL .iar daca camus nu mai vine " pa si pusi" ca si asa avea prea multe aere de super-vedeta.

in conluzie propun sa fitzi mai realisti.

Steaua - bate mar pe Borisov :D

Sylvyx06.08.2007 12:33

Transferul este de bun augur.Mie mi-a placut cum a jucat Mihaita Plesan in meciul CFR-Poli care a fost un meci de super calitate.Si inca ceva:Le-am dat o super teapa dinamovisitlor care credeau ca Plesan deja este al lor.

FORZA Steaua

stelist_4_ever9006.08.2007 12:33

Plesan cred ca e jucatorul de care aveam nevoie daca joaca in continuare cum a jucat aseara cu clujul. Nu ca a dat acele 2 goluri si prin faptul cum se misca la mijlocul terenului. Este un transfer bun, o sa vedeti.

fane_casieru06.08.2007 12:35
De cand a venit Hagi la echipa, au inceput sa se stranga toate curvele la lot.

De ce oare a venit numai acum, dupa tragerea la sorti?

@armin - sa-si puna o dorinta...ca poate or juca si ei in UCL.....

Astristul06.08.2007 12:38

Super stire!!!!! Bravo Gigi, ai facut ceea ce trebuia!

Aseara dupa ce Steaua si-a asigurat locul 1 (macar pentru o etapa) eram asa de fericit.... dar Iancu m-a suparat imediat cand am auzit ca i-a dat pe aia 2 la javre! Vorbeam cu un prieten si imi zicea sa stau linistit ca se baga acu Gigi pe fir si il ia la Steaua pe Plesan. Eu nu prea am crezut asta, dar acu cand am ascultat stirile la radio nu mi-a venit sa cred. Il asteptam pe Plesan la Steaua de la acel 5-1 de pomina cu Germania....

Bine ca a venit acuma! Mult succes Mihaita, si sa speram ca anul asta vom merge spre24

FORZA Steaua !!! steag2

andreich06.08.2007 12:39

Daca am ajuns sa ne bucuram ca vine Plesan sa-l scoata pe Lovin din teren atunci nu este de bine. Treaba este ca unul este defensiv si celalalt ofensiv. Oricum se pare ca javrele sunt foarte deranjate de miscarea tip Becali si injura de mama focului la actionari. Cu ce ne alegem noi ? Vom vedea. Daca nu aducem un jucator de creatie nu facem nimic cu Plesan. Ma intreb daca este asa de bun cum de-l da Poli asa usor? De ce oare?

stelist nebun06.08.2007 12:42

ba eu zik ...

v-am rugat de n ori, sa n umai folositi stilul smsist pe forum. drept urmare atat a ramas din postul acesta!

moderatorii horse 37

onyx06.08.2007 12:48
Mijlocasul Mihaita Plesan si-a exprimat satisfactia pentru transferul la Steaua.

Individul e fenomenal, pe la toate echipele pe la care a trecut Craiova,Dinamo,Timisoara a zis ca de mic copil isi dorea sa joace acolo

Peste cativa ani urmeaza Rapid. Sa vedem ce mai declara acest imbecil

Rada, Plesan, Badoi ... acelasi text.. sunt curios ce-au sa zica la urmatoarea lor echipa ..

Atit ii duce capul pe fotbalistii romani. Nu iau in calcul faptul ca peste un timp pot ajunge la o echipa rivala, si aceste declaratii le-ar putea crea probleme. Pina la urma nu conteaza absolut deloc ce declaratii fac, important este randamentul lor. Dobos, Militaru, Matei, Vladoiu, Danciulescu, Iftodi, Stelea, Iacob sunt doar citeva exemple de jucatori veniti de la rivale, care au dat un randament foarte bun la noile echipe. Chestia cu sufletul a descris-o cel mai bine Lacatus. El a spus ca declaratiile gen "am vistat de mic sa jos la aceasta echipa" sunt depasite, sunt mai mult pentru suporteri, dar pentru fotbalisti nu conteaza asa mult. Sa nu uitam ca Lacatus, Florentin Dumitru, Neaga (am vb personal cu el, cind avea doar 18-19 ani) au fost fani Dinamo. Mircea Lucescu, Mutu, Sabau, Nae Stanciu si altii au fost fani Steaua. Cind esti fotbalist conteaza mai putin simpatiile. Conteaza cine te solicita si cine te plateste mai bine.

radutheodor06.08.2007 12:57

Da, am transferat si primu'copil de suflet al lui Hagi, al doilea Gigel Coman, un prazar prost si fara creier, bun la scuipat adversarii, la luat cartonase si la maxime injuraturi (ce era la gura lui aseara dupa golul marcat lui CFR ...).

Macar Gigel Coman e petarda doar pe teren, Plesan in schimb e petarda oricand si oriunde:

La 11.30 Steaua s-a inteles cu Timisoara si cu Plesan si a anuntat transferul. Peste 5 minute , Plesan l-a sunat pe Gigi Becali si i-a spus ca Dinamo ii ofera un salariu mai mare. " Hotaraste-te unde vrei" i-a spus Becali care asteapta un raspuns, la fel ca si Dinamo.

Macar McKain a avut onoare si i-a refuzat pe caini super tare. Sunt fan McKain pe viatza.

Asta e petarda adusa in locul lui Camus si alti mijlocasi de valoare. Acum Herea poate sa ajunga linistit la Rapid.

S-a vazut inca odata ca am facut unele achzitii dubioase. Portari buni in Romania: Haisan ala la Vaslui, Popa la Timisoara, Albut la Gloria. Noi l-am adus pe Vatca.

Imi pare rau ca a picat transferul lui Mardare, e un fundas central foarte bun.

Plesan la Steaua, bleah, am patat rau de tot istoria clubului cu transferu' asta. Mori ciobane odata.

@onyx: lasa ca unii jucatori sunt dinamovisti sau stelisti cand sunt mici sau mari. Plesan n-are nici macar umbra de creier ... e irecuperabil, punct. Si la un mijlocas de 'CREATIE', sa ai creier e prima cerinta. In rest, numai de bine

CNCT06.08.2007 13:13

Va mai suportati muciosilor?"Camus,Camus" ...cine e Camus? L-ai vazut vreunu cum joaca?Ne-a refuzat de n ori, desi i s-au oferit bani grei...Din cate am inteles omu nici macar la Charleroi nu mai intra in vederile antrenorului...Deci? Cine e acest CAMUS?Hai sa va vad!

Plesan e o mare curva, are ceva talent...nu este nici pentru mine jucatorul ideal pentru noi insa atata timp cat il scoate pe Lovin din ecuatie e ok.

karas_ultras06.08.2007 13:13

@Fane

Scepticism nefondat la majoritatea forumistilor!...

Nu ne mai bucura nimic, numai pentru ca-i vorba de GB!...

Pana una-alta, lovitura data rivalei, lovitura de imagine si repet, un fotbalist care in pozitia lui este mai bun decat ce avem noi acum!

Toti il vor pe Camus (si eu il vreau) fara sa-l fi vazut decat pret de cateva secvente video pe net, uitand ca francezul pur si simplu NU VREA sa vina la Steaua!

A venit Rada si pana acum e ok, a venit Badoi si ne e util... De ce n-ar reusi Plesan?... Ganditi-va ca Hagi l-a vrut...

Il renegam ca a venit pentru bani? Credeti ca sta vreunul dintre actualii componenti ai lotului fara bani la Steaua?

Dar voi pe ce munciti?...

steauafaf06.08.2007 13:17

SPER SA FIE UN TRANSFER DE CALITATE PENTRU ECHIPA NOASTRA SI SA NE FIE CAT MAI UTIL.

PENTRU CONTESTATARII:FRATILOR SA NE UITAM LA LOTUL CARE L-AM AVUT SEZONUL TRECUT SI LA LOTUL PE CARE IL AVEM ACUMA.SUNTEM CU MULT MAI PUTERNICI FATA DE SEZONUL TRECUT ,AVEM UN LOT VALOROS SI NUMEROS,DUPA CE ISI VOR REVENI SI CEI ACCIDENTATI VA AVEA Gica Hagi DE UNDE SA ALEAGA.ASA CA NOUA NU NE RAMANE DECAT SA FIM ALTURI DE ECHIPA SI LA BINE DAR SI LA RAU SI SA UITAM ODATA PENTRU TOTDEANA DE RAZBOAIELE INTERNE CARE NE FAC MAI VULNERABILI.PRIMUL PAS IMPORTANT ESTE CEL DE MIERCURI UNDE SPER SA FIM CAT MAI MULTI SI CAT MAI APORAOPE DE ECHIPA.

Forza Steaua!!!!!

salve06.08.2007 13:20
:biggrin: :biggrin: Ce va spuneam eu, copii ? In loc de cel mai bun mijlocas din campionatul Belgiei ... ne-am ales cu Plesan :D . In loc de al doilea atacant al Portugaliei, Zaharia de la Bistrita. Si daca mai luam inca un jucator de la FC Vaslui o sa rupem gura targului. CL, stai ca venim !

Si ce vrei frate daca aia nu vor sa vina in Romania? Ai vazut ce atitudine avea Camus? Dorea sa vada daca ne calificam in CL. Tot facem mofturi de parca in Romania se inghesiue Ronaldo sau Ballack. Bucura-te ca l-au luat si pe asta ca la mijloc cu atletul de 100 Nicolita si mijlocasul de valoare Lovin suntem VARZA.

dica_10steaua06.08.2007 13:22

Un transfer reusit, dar va renunta Hagi la formula cu doi inchizatori?

SSK06.08.2007 13:34

Se pare ca s-a facut transferul. Pretul (800.000 E, Prosport) nu e mare, avand in vedere ce bani am dat pe altii sau ce bani se vehiculau pentru Herea.

Macar de-ar iesi ceva! Si macar de-am avea unu' care suteaza si paseaza la mijlocul terenului.

Stelisimul06.08.2007 13:36

Ce antrenor am avut! steag2

Citesc in presa ca la ucranieni echipa lui Protasov le-a dat un 3-1 neverosibil celor de la Kiev si ca este pe primul loc. In 4 etape are maximum de puncte! ii ducem dorul, cel putin unii! Forza Steaua!

«123459»