FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaglebie - Steaua 0 - 1

«1234567»
Kekea31.07.2007 21:37
asa zic eu, Dica-zaharia sau Neaga-zaharia. Sau daca vrea sa-i tina pe Neaga si Dica in teren, asta sa fie mijlocul:

Radoi

Nicolita - bicfalvi - Neaga

Dica - zaharia

Ar fi ceva...bine, noua ne e usor sa vorbim de fomule de joc fara sa ne sufle Becali in ceafa.

daffyduck31.07.2007 21:38
Gresit.

Poate ne explici ce era cu huiduielile de la meciul cu FC Arges de debut sau la infrangerea cu Heerenven in minutul 87 cand eram calificati.

Ce vreau eu,daffy si ceilalti sa aducem in vedere nu este ca Oli era un superantrenor sau ca Hagi e un antrenor slab.Ci ca amandoi nu pot uneori mai mult cu Lovin,Gigel,Coman,etc.,

Retrasul in aparare nu e sindromul lui Oli ci al fotbalului romanesc.

Anderlecht - Rapid 3-2 sau DAnemarca - Romania 2-2 va spun ceva?

Lui Hagi ii vom acorda incredere si sprijin pentru ca spre deosebire de altii noi dorim sa castige Steaua nu sa piarda ca sa ne satisfacem orgolii de 15 ani cu fata plina de cosuri.

Ma bucur sa vad ca s-a mai domolit lumea cu superofensiv si alte balarii ca nu asat ne trebuie.Mai intai sa legam o echipa sa "grind out results" si apoi facem si spectacol.Si da pentru asta AVEM CU TOTII RABDARE!

100% subscriu si de acord.

Oricum, vad ca dupa DOAR doua meciuri si culmea, doua victorii, sunt foarte multe voci care il contesta pe Hagi ca antrenor. Miaus sau eu nu il contestam ci asa cum a spus si el mai sus, lasati-o mai moale cu ZerOli, cu mingiile bubuite pe atacanti (care ar fi marca Oli) si asa mai departe. Facem parte dintr-un fotbal dur, fizic ... toti jucatorii straini veniti la noi in campionat au remarcat asta in primul rand ... ca nu avem echipe tehnice, ca nu avem un campionat tehnic, ci bazat pe forta si disciplina tactica ... pai ce tehnica sa scoti din jumate din lotul Stelei, care pune stop in aut si trage la 30m peste poarta?

La cum merg lucrurile, presimt ca peste 10 etape schimb macazu cu Miaus si o sa fie necesar sa-l aparam pe Hagi de contestatari.

AdrianUltras2531.07.2007 21:41

PROBLEMA NR 1 : ATACANT DE CAREU!!!

de asta avem neaparat nevoie

de un atacant de careu

Neaga si Dica sunt atacanti 2

le place sa vina din spate

nici unul din ei nu sta in fata portii

de foarte multe ori au exista faze in care un jucator reusea sa duca mingea in pozitie de centrare/pasa si nu avea pe nimeni in careu la care sa dea

ne trebuie neaparat un atacant 1, un golgeter, un varf de careu

daca Badea si Iacob nu isi vor reveni repede

iar Zaharia nu se va adapta la fel de repede

atunci vom avea pb mari

pana in minutul 75 Steaua a jucat destul de bine

chiar f bine avand in vedere toate articolele scrise despre amicalele pierdute sau terminate la egalitate din perioada de pregatire

Neaga fuge mult si se zbate

Goian a fost absolut imperial

Iar Lovin si Radoi au anihilat pur si simplu mijlocul echipei poloneze, mijloc ridicat in slavi de presa din tara

au existat insa si jucatori care nu m-au multumit

Nicolita da dovada ca e un zicu, un jucator instinctual,care se foloseste de capacitatile sale fizice dar care cu gandirea sta foarte prost

nu prea gandeste fazele

si se grabeste

si de multe ori tehnica il tradeaza si il face sa gresasca

Golanski nu s-a prea miscat

si a avut in atac cateva executii ratate

in aparare a mers destul de bine dar in atac a gresit multe pase

nu vreau sa cred ca asta e valoarea lui

mai ales ca am vazut multe meciuri in care arata o tehnica deosebita

a si marcat un gol din lovitura libera pentru nationala poloniei

iar eu nu cred ca un jucator care joaca cum a jucat el azi e de nationala

probabil ca nu e pus la punct cu pregatirea si nici nu s-a acomodat

eu sper sa se obijnuiasca cat mai repede cu echipa pentru ca in aparare a jucat destul de bine(la jocul aerian se pricepe f f bine.andre nunes e cu vreo 6 cm mai inalt ca el si nu prea a castigat dueluri aeriene cu fundasul nostru)

Croitoru m-a dezamagit total

a jucat f slab

f f f f slab

a avut niste faze absolut penibile

acel sut din voleu cu stangul fiind una din ele.a sutat desi putea sa paseze mingea unui coechipier aflat la marginea terenului

daca o sa joace tot asa o sa plece f repede de la Steaua

in mom de fata Ochirosii e peste el ca mijlocas stanga

si am ajuns la jucatorul care m-a dezamagit cel mai mult: Dica

nu imi vine sa cred cat de slab joaca

joaca cu greata

fara chef

toate pasele l-au prins pe calcaie

de fapt asa l-au prins toate fazele

a lipsit din atac

a incetinit f f f f mult jocul

mult mai mult decat de obicei

nu stiu ce sa zic

parca o face intentionat

iar lucrul asta ma ingrijoreaza

si cu Ceaklau' a jucat prost

dar acolo a marcat de 2 ori

trebuie sa inteleaga ca nu e batut in cuie si ca trebuie sa munceasca mai mult

sper sa isi revina la forma de anul trecut

daca as fi in locul lui Hagi iar Dica ar mai prinde 2 meciuri ca acesta, l-as trece pe banca de rezerve

m-a dezamagit jocul echipei dupa minutul 75

nu e normal sa dai inapoi

s-au relaxat f mult

iar lucrul asta era sa ne coste

sper ca o sa fie bine

si ca baietii vor reveni cu picioarele pe pamant

avem nevoie de ei concentrati la max

sunt cei mai buni din tara

dar e nevoie si de concentrare pentru a face performanta adevarata

Forza Steaua!

papillon31.07.2007 21:42
mai, da' cu cine vroiai tu sa jucam in centru langa Radoi? Biclavi, Lovin si Ov Petre sunt toti mijlocasi defensivi. decat sa experimentam cu Croitoru in centru intr-un meci de care depinde toata campania europeana de anul asta, eu zic ca a fost mai bine ca am mers pe varianta proasta dar macar cunoscuta cu Lovin. din pacate, problema asta va continua sa existe pana cand nu vom reusi sa aducem si noi jucatori de valoare pe postul respectiv.

chiar ma mir ca dupa ce am bagat atatea milioane sa acoperim toate pozitiile cu cate 2 jucatori suntem atat de fraieri incat sa intram in campionat si in Europa bazandu-ne pe Croitoru, Lovin si Ov Petre ca mijlocasi pe cele 2 posturi. nu vede nimeni lucrul asta?????????

Nicolita am senzatia ca e prost... nu neaparat ca fotbalist, ci ca intelect. ce p..la mea sta 5 metri in offside, ia cartonas galben dand cu mana in minge, etc?? prost rau...

bicfalvi e mai "fotbalist" decat Lovin de 1000 de ori. Chiar si Ov. Petre, nu stiu cat de refacut e insa...

Raman la parerea ca un mijloc cu Radoi-bicfalvi ar fi mai eficient decat Radoi-Lovin. Lovin nu a facut absolut nimic: pase aiurea, in spate, mingii pierdute, faulturi. Cu el in teren jucam in zece, nu mai tine faza cu "omogenitatea"

Uite, in locul lui Lovin il retragea pe Neaga si il punea langa Dica pe zaharia: Nicolita,Radoi, Neaga, Croitoru - Dica, zaharia. Asa arata o echipa ofensiva. Si chestia cu "meciul de care depinde toata campania europeana" nu prea tine: asa s-a intamplat si in semifinala UEFA, tot meci important - ai vazut ce a iesit. Acum am avut norocul sa iasa bine.

Nicolita s-a miscat bine; cartonasul ala insa...

andyro31.07.2007 21:43
Deci mingiile astea inalte sunt o fantoma a trecutului care bantuie ... eu cred ca Miaus a facut sedinte de spiritism sa-l aduca pe daffy duck inapoi pe forum si a gresit un pic magia si din greseala a readus SINDROMUL BORO si naravul cu mingiile lungi de la Oli ... ce sa faci, daca e fan Al Hilal ...

Pai nu e dom'le vina lu Hagi ... nu intelegi ca nu are lot? Ce vrei, Lovin ala, Bostina, Croitoru, sunt super jucatori, i-a stricat Oli si acum mai trebuie sa ai putina rabdare ... daca vor mai asista un pic la loviturile libere executate de Hagi ... stai asa, ce sari !? Da-le putin timp sa le intre automatismele in joc ...

Plus ca inca avem jucatori accidentati din cauza lui Oli si a medicilor lui italieni de doi lei : Emeghara, Ochirosii ... alte sedinte de spiritism.

Plus ca pe Neaga ala cred ca l-a stricat in Coreea fantoma lui Oli de cand era jucator in Coreea ... :D si tot asa.

Astept sa-ti revii si sa-ti dai seama ca tot raul Stelei se trage de la Oli si de la "samantari" si "cetateni".

P.S.: n-am mai avut mult de asteptat si au aparut cele mai tari concluzii ale serii:

1. Steaua nu a jucat prost, ci "Baietii nostri au inchis perfect jocul timp de 70 de minute, au facut pressing si au fost siguri in aparare"

2. "Tactica aplicata a fost una clasica pentru un joc facut in deplasare, unul "la rezultat""

3. "Hagi a sesizat pericolul si l-a schimbat pe Golansky ..." - in nici un caz Hagi nu l-a schimbat pe Golanski pentru ca nu mai putea fizic in minutul 70 ...

4. "dar - Atentie - omogenitatea lotului nostru" - in continuare omogenitatea este problema, desi in afara de Golanski si Rada, integrati perfect, nu au jucat titulari jucatori noi, precum Badoi, Emeghara, Bicfalvi ...

5. "In nenumarate randuri stelistii au apelat la acel joc pe care-l condamnat in perioada lui Oli: mingi aruncate in fata, baloane pierdute tocmai din cauza faptului ca au intrat in jocul de forta al adversarilor" - deci ei au la fiecare faza de ales: bai ce facem, apelam la stilul Hagi sau la stilul Oli? Sau incercam sa ne aducem aminte ceva din stilu Protasov sau Zenga?

6. "De asemenea, asezarea aparatorilor in zona centrala la fazele fixe a fost deseori una deficitara, de acolo venind cele mai mari ocazii ale adversarilor nostri" - in disconcordanta cu punctul 1, in care jucasem perfect si siguri in aparare ...

Esti gretos, maestre. Speram ca banul meritat ti-a mai adus mintile la cap, dar vad ca vii cu ACEIASI "partitura". Mai lasa-l pe Oli la o parte, si comenteaza meciul.

Hagi e la al doilea meci oficial. Au fost 3 jucatori noi, Neaga, Rada si Golanski. Asta inseamna 30% din jucatorii de camp. Da, n-are cum sa fie omogen lotul dupa meciuri de pregatire in care au fost rulati toti jucatorii si 2 meciuri oficiale, in ciuda faptului ca ochiul tau de profesionist calit intr-ale fotbalului a observat ca au fost integrati perfect.

Ziceai pe undeva ca astepti 10 etape ca sa vezi stilul lui Hagi, si dupa al doilea meci meci (atentie, castigat), faci spume pe aici. Cu Olica am avut rabdare un an jumate sa vedem ceva, si n-am vazut nimic. Lasa-l pe Hagi macar un tur de campionat sa inceapa sa schimbe ceva, si daca e cazul, injuram impreuna pe cine merita.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa vad de la tine la prima infrangere. Sunt sigur ca o astepti cu nerabdare.

Revenind la meci, comentariu infect, multe greseli, Neaga aproape inexistent, la fel ca Lovin. Cum spunea cineva mai sus, am impresia ca diferenta dintre noi si polonezi a facut-o acea faza fixa din care am dat gol. Nu avem jucatori ofensivi in lot (sau mai exact, multi sunt accidentati), si asta s-a cunoscut si o sa se cunoasca. Cred ca Zaharia ar fi o solutie, si cred ca Hagi il va folosi mai mult in meciurile de campionat (in urmatorul cu siguranta :D).

Mai e mult de lucrat si trebuie sa avem rabdare.

Miaus31.07.2007 21:43
Sunt extrem de neplacut surprins de atitudinea predominanta pe care o gasesc pe site. Orice cunoscator de fotbal poate aprecia intr-un mod adecvat jocul din aceasta seara, iar din aprecierea acestuia ar trebui sa lipseasca cu desavarsire expresiile :"joc mizerabil", ""Hagi nu este un atrenor prea ofensiv" sau "am jucat de kkt"(!!!).

Am sa va spun parerea mea. Steaua a jucat ca o echipa mare. N-am vazut pe nimeni sa remarce faptul ca, in afara ultimile 10 minute, Steaua ne-a ferit de orice emotie. Probabil ca va asteptati ca dupa jocul combinativ prestat in meciul cu Ceahlaul, Steaua sa dea un adevarat recital ofensiv astazi. Fundamental gresit! Steaua a avut astazi un adversar contondent, care putea produce surprize. Asezarea exacta a Stelei pe teren este tocmai cea care ne-a scutit de aceste surprize. Iar cei doi mijlocasi la inchidere ai Stelei au avut darul de a contrabalansa singurul capitol la care Zaglebie ne-ar fi putut fi superioara: forta fizica.

N-am vazut pe nimeni sa remarce faptul ca Iwansky si Golinsky, considerati cei mai periculosi jucatori ai portughezilor , practic nu au existat. O fi avut poate de-aface cu asta si Lovin sau Nicolita pe dreapta.

N-am citit nicaieri pe site-ul asta ca Steaua si-a manevrat practic cum a vrut adversarul in 90% din timp. Pasele alea lungi pe care le-ati vazut voi, produceau deseori schimbari de directie care aveau darul sa destabilizeze greoaia aparare a gazdelor.

Concluzii: Steaua a jucat pefect din punct de vedere tactic, a intepat cand trebuia si nu si-a lasat adversarul sa respire. Sunt sigur ca Chelsea sau Liverpool n-ar fi castigat cu mai mult de 1-0.

Neaga a jucat bine, hartuind in permanenta apararea gazdelor, iar Lovin a fost foarte util la mijlocul terenului.

Steaua a aratat ca o echipa mare, iar evolutia din seara asta mi-a risipit indoielile de dupa primul meci cu Ceahlaul in legatura cu asezarea defensiva. Rada cu Goian au conlucrat perfect, iar la treaba asta trebuie sa fi avut si Hagi meritul lui.

In plus, Steaua n-a fortat niciun moment. A jucat extrem de economicos si eficient.

@Daffy. Desi imi esti foarte simpatic, da-mi voie sa-ti spun ca pozitia ta din aceasta seara este mizerabila. Continua la fel si vei crea suspiciuni legitime in legatura cu reaua ta credinta. Ai comportamentul unui om care asteapta pasul gresit al Stelei pentru a zbiera ca are dreptate. Nu spun ca asa gandesti, ci doar ca asa dai impresia.

Nu te-am vazut niciodata sezonul trecut sa critici atat de dur jocul Stelei!

Lucas te-am apreciat mereu ca un om echilibrat.In seara asta nu gandesti cu capul ci cu inima.

Problema nu sunt doar cele 10 minute.Ai curajul sa te uiti pe foaia de joc si sa vezi cate suturi am avut pe spatiul portii? Cele 10 minute au pus capac.Economicos si eficient nu face parte din ceea ce se doreste in Steaua REGELUI! Vorba lui papillon il aveam pe Oli pentru asta.

Am jucat mediocru, asta este speram sa fie mai bine in continuare si suntem multumiti ca am batut.Dar in seara asta Steaua a fost o echipa mica si pricajita din sud-estul Europei si nu GIGANTII din est asa cum suntem supranumiti.

Am tras cu dintii de rezultat si norocul ne-a ocrotit de aceasta data.Haide sa nu il maniem pe cel de Sus cu afirmatii de genul "Steaua echipa mare in seara asta"

AdrianUltras2531.07.2007 21:45

pentru cei care zic ca ne-am retras in aparare

nu e adevarat

nu ne-am retras in aparare

doar ca nu am mai contat in atac

dupa min 75 Dica a disparut complet din joc

iar Neaga era obligat sa vina pana in propria jumatate dupa mingi

polonezii si-au creat ocazii doar pentru ca i-am lasat noi

pentru ca jucatorii nostri nu s-au mai concentrat

simtindu-se probabil deja calificati

zaglabie e o echipa slaba

si sunt de parere ca nu poate sa intoarca rezultatul

dar mai sunt 90 de min

si e absoult necesar ca la finalul acestor 90 de min , echipa care merge mai departe sa fie Steaua!

LUPANU31.07.2007 21:47

Nu-mi place cum va exprimati(unii dintre voi)...pun pariu ca altfel erau comentariile daca scorul era de 1-1 DOAMNE FERESTE

ariell31.07.2007 21:47

De acord ca jocul a fost modest, iarasi de acord ca echipa inca nu practica stilul de joc pe care ni l-am dori cu totii, ce ma seaca cel mai tare este faptul ca sunt pe aici cativa fini cunoscatori intr-ale fotbalului care tin cu tot dinadinsul sa isi impuna punctul de vedere, sa fie ei cei care sa spuna mai tarziu " v-am spus eu ca Hagi e praf... " ,

Cine stie, poate o fi Hagi praf dar imi provoaca sila gandul ca bucuria pe care o vor simti pentru ca au avut dreptate va fi infinit mai mare decat dezamagirea ca echipa nu merge, si de fapt asta primeaza adevarul absolut pe care distinsii il detin.

Get a life !

PS. pluralul pentru minge este mingi.

Miaus31.07.2007 21:48
Esti gretos, maestre. Speram ca banul meritat ti-a mai adus mintile la cap, dar vad ca vii cu ACEIASI "partitura". Mai lasa-l pe Oli la o parte, si comenteaza meciul.

Hagi e la al doilea meci oficial. Au fost 3 jucatori noi, Neaga, Rada si Golanski. Asta inseamna 30% din jucatorii de camp. Da, n-are cum sa fie omogen lotul dupa meciuri de pregatire in care au fost rulati toti jucatorii si 2 meciuri oficiale, in ciuda faptului ca ochiul tau de profesionist calit intr-ale fotbalului a observat ca au fost integrati perfect.

Ziceai pe undeva ca astepti 10 etape ca sa vezi stilul lui Hagi, si dupa al doilea meci meci (atentie, castigat), faci spume pe aici. Cu Olica am avut rabdare un an jumate sa vedem ceva, si n-am vazut nimic. Lasa-l pe Hagi macar un tur de campionat sa inceapa sa schimbe ceva, si daca e cazul, injuram impreuna pe cine merita.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa vad de la tine la prima infrangere. Sunt sigur ca o astepti cu nerabdare.

Revenind la meci, comentariu infect, multe greseli, Neaga aproape inexistent, la fel ca Lovin. Cum spunea cineva mai sus, am impresia ca diferenta dintre noi si polonezi a facut-o acea faza fixa din care am dat gol. Nu avem jucatori ofensivi in lot (sau mai exact, multi sunt accidentati), si asta s-a cunoscut si o sa se cunoasca. Cred ca Zaharia ar fi o solutie, si cred ca Hagi il va folosi mai mult in meciurile de campionat (in urmatorul cu siguranta :D).

Mai e mult de lucrat si trebuie sa avem rabdare.

Din pacate andyro desi lui daffy poate i-au venit mintile in cap dupa ban,ale unora vad ca sunt in vacanta.

NICIODATA vreunul din ADEVARATII suporteri stelisti ( ca sa folosesc si eu sintagme fcsteaua) nu vor dori ca Steaua sa piarda ca sa aiba ei dreptate.

Si ne vedem cand nu o sa ne mearga jocul cum trebuie si Hagi va fi haituit, atunci sa vezi cum Miaus si daffy o sa stea sa explice ce merge bine , ce nu si sa indemne la rabdare.

Asa cum l-am sustinut pe Oli asa il vom sustine si pe Hagi pana in momentul in care va pleca.E un om care munceste pentru echipa mea iubita si eu il respect.

papillon31.07.2007 21:51
N-am citit nicaieri pe site-ul asta ca Steaua si-a manevrat practic cum a vrut adversarul in 90% din timp. Pasele alea lungi pe care le-ati vazut voi, produceau deseori schimbari de directie care aveau darul sa destabilizeze greoaia aparare a gazdelor.

Lucas, nu te superi ca-ti spun, pasele alea lungi au avut unicul scop de a indeparta mingea de careul nostru. Pentru ca 90% din pasele alea au ajuns la fundasii polonezilor. Chiar era mai mare caterinca sa-l vad pe Dica sau Neaga incercand sa preia din fata uriasilor fundasi ai lui Zaglebie, practic nu au avut nici o sansa. Singura chestie era sa punem mingea jos si sa jucam rapid, asa destabilizezi o aparare greoaie. Nu s-a putut si din cauza marcajului strict al polonezilor la cele doua varfuri ale noastre, au stiut si ei ca asta e singura sansa de a-i opri pe Dica si Neaga.

Daca tin bine minte, nu am avut nici o ocazie deosebita din actiune, nici un pic de imaginatie in preajma careului.

Sunt constient ca Gica a fost foarte stresat de meciul asta, si din cauza asta nu-l condamn absolut deloc. Plus ca am si castigat :). Cum am spus mai sus, trebuie sa-si invinga teama de esec si totul va fi bine. Mai si pierzi cateodata, nu-i nici o problema

AdrianUltras2531.07.2007 21:53

de ce tot il criticati pe Hagi?

eu zic ca vina e la jucatori

Dica si Croitoru au jucat execrabil

iar Neaga si Nicolita au fugit in continuu tot meciul dar nu au avut la cine pasa din cauza lipsei atacantului care sa stea in gura portii

si daca acesti 4 jucatori nu au contat va dati seama ca intreaga constructie a Stelei a cedat

am jucat f bine in aparare

axul central Radoi-Lovin-Rada-Goian a jucat f bine

simplu, fara complicatii

sa multumim totusi ca am castigat

1-0 e mai bun decat 0-0 sau 0-1

cyril21thereau31.07.2007 22:00
la nationala praf,la Timisoara si-a dat demisia in urma rezultatelor slabe,la bursaspor l-au dat aia afara, l-a galata s-a dus antrenor pe finalul campionatului si a luat campionatu si cupa pe carca altui antrenor apoi a plecat CONCLUZIE??

Hagi respect ca jucator , dar ca antrenor lasa de dorit :|

esti prea prost..la nationala a fost un ghinion imens cu slovenia;) pe Ghencea au fost cel putin 5-6 okazii foarte mari de gol,la Timisoara nu tin minte sa fi reusit vreun antrenor ceva"senzational",la galata a luat doar cupa nu si campionatu,iar de ajuns la galata a ajuns la inceputu sezonului nu pe final;) spre cl

Lucas31.07.2007 22:06

Toti cei care apreciati stilul ofensiv al lui Protasov, va mai duceti aminte de primul joc al acestuia la Steaua?

Shelbourne - Steaua 0-0. Fara mari ocazii, fara mari valente ofensive.

In schimb, in seara asta am obtinut un rezultat de aur! Este o gura de oxigen binemeritata pentru un Hagi care nu are la dispozitie 7 jucatori(!!!), nici un mijlocas coordonator care sa dea "iventivitate la marginea careului" si nici varf de careu care sa suteze mai mult spre poarta din mijlocul unei aparari ultrasolide.

Lucas31.07.2007 22:08
Nu-mi place cum va exprimati(unii dintre voi)...pun pariu ca altfel erau comentariile daca scorul era de 1-1 DOAMNE FERESTE

Bai baiatule, tu seara asta ne-ai oripilat destul cu elucubratiile tale.

fantomass_boss31.07.2007 22:15

GOLASKY mi sa parut ca a jucat fenomenal....moa c cuplu de aparare cupulu "G"(GOAIAN<Ghionea<GOLASY) rupem cand o sa isi revina si Ghionea....mi sa parut super bataios RADA mia palcut si d el...s vede ca nu a fost rapidist 100% la Steaua joaca cu sufletul :X

JDERUL31.07.2007 22:16

Felicitari baietzi ! Felicitari Hagi !

Desi nu am facut un meci spectaculos,am facut un joc tactic si am castigat cu 1-0,ceea ce este cel mai important.Au fost si greseli,dar si realizari.Unii jucatori(gustul victoriei este prea dulce ca sa-i nominalizez) nu prea au stiut de ce se afla in teren,dar au fost suplinitzi cu succes de ceilaltzi coechipieri si asta ne demonstreaza ca sunt O ECHIPA.

Poate s-ar fi putut mai mult,dar Hagi nu putea risca o catastrofa in chiar primul meci din calificari.O victorie muncita si maritata,la obtzinerea careia au participat totzi baietzii,dar cu un plus din partea lui Goian,Dica,Cernea si Radoi.L-as mai evidentzia si pe Rada care s-a integrat bine daca avem in vedere ca este de-al nostru de numai 7 zile.

Inca odata felicitari si sunt sigur ca in TEMPLU vom avea spectacolul dorit !

puricele31.07.2007 22:22
Deci mingiile astea inalte sunt o fantoma a trecutului care bantuie ... eu cred ca Miaus a facut sedinte de spiritism sa-l aduca pe daffy duck inapoi pe forum si a gresit un pic magia si din greseala a readus SINDROMUL BORO si naravul cu mingiile lungi de la Oli ... ce sa faci, daca e fan Al Hilal ...

Pai nu e dom'le vina lu Hagi ... nu intelegi ca nu are lot? Ce vrei, Lovin ala, Bostina, Croitoru, sunt super jucatori, i-a stricat Oli si acum mai trebuie sa ai putina rabdare ... daca vor mai asista un pic la loviturile libere executate de Hagi ... stai asa, ce sari !? Da-le putin timp sa le intre automatismele in joc ...

Plus ca inca avem jucatori accidentati din cauza lui Oli si a medicilor lui italieni de doi lei : Emeghara, Ochirosii ... alte sedinte de spiritism.

Plus ca pe Neaga ala cred ca l-a stricat in Coreea fantoma lui Oli de cand era jucator in Coreea ... :D si tot asa.

Astept sa-ti revii si sa-ti dai seama ca tot raul Stelei se trage de la Oli si de la "samantari" si "cetateni".

P.S.: n-am mai avut mult de asteptat si au aparut cele mai tari concluzii ale serii:

1. Steaua nu a jucat prost, ci "Baietii nostri au inchis perfect jocul timp de 70 de minute, au facut pressing si au fost siguri in aparare"

2. "Tactica aplicata a fost una clasica pentru un joc facut in deplasare, unul "la rezultat""

3. "Hagi a sesizat pericolul si l-a schimbat pe Golansky ..." - in nici un caz Hagi nu l-a schimbat pe Golanski pentru ca nu mai putea fizic in minutul 70 ...

4. "dar - Atentie - omogenitatea lotului nostru" - in continuare omogenitatea este problema, desi in afara de Golanski si Rada, integrati perfect, nu au jucat titulari jucatori noi, precum Badoi, Emeghara, Bicfalvi ...

5. "In nenumarate randuri stelistii au apelat la acel joc pe care-l condamnat in perioada lui Oli: mingi aruncate in fata, baloane pierdute tocmai din cauza faptului ca au intrat in jocul de forta al adversarilor" - deci ei au la fiecare faza de ales: bai ce facem, apelam la stilul Hagi sau la stilul Oli? Sau incercam sa ne aducem aminte ceva din stilu Protasov sau Zenga?

6. "De asemenea, asezarea aparatorilor in zona centrala la fazele fixe a fost deseori una deficitara, de acolo venind cele mai mari ocazii ale adversarilor nostri" - in disconcordanta cu punctul 1, in care jucasem perfect si siguri in aparare ...

danimarcu31.07.2007 22:22
Toti cei care apreciati stilul ofensiv al lui Protasov, va mai duceti aminte de primul joc al acestuia la Steaua?

Shelbourne - Steaua 0-0. Fara mari ocazii, fara mari valente ofensive.

In schimb, in seara asta am obtinut un rezultat de aur! Este o gura de oxigen binemeritata pentru un Hagi care nu are la dispozitie 7 jucatori(!!!), nici un mijlocas coordonator care sa dea "iventivitate la marginea careului" si nici varf de careu care sa suteze mai mult spre poarta din mijlocul unei aparari ultrasolide.

Te sustin in ceea ce spuneai mai sus,cu privire la cei doi care se completeaza perfect unul pe altul(daffy&miaus),dar care nu fac amandoi cat unul bun!

Pacat ca exista asa suporteri,care asteapta doar greseala ca sa critice...

Eu cred ca e un rezultat bun,jocul nostru a fost foarte exact,nu i-am lasat sa miste,iar calificarea este 90% rezolvata.Era prea riscant sa jucam astazi foarte spectaculos ,intrucat calificarea asta are o miza enorma,nu mai poate fi recuperata daca se pierde,cum ar putea fi recuperate niste puncte in campionat...

Eu indemn la rabdare si incredere, caci Steaua e pe un drum bun!

AmuntBoy31.07.2007 22:27

mi-e scarba de unii useri de pe acest forum

bad_joke31.07.2007 22:28

Ce pot sa spun joc modest dar REZULTAT BUN,am jucat la rezultat dar cum toata luma zicea ca e echipa de 4,5-0 uite ca nu e chiar asa,e o echipa care daca ne prindea l jumatatea campionatului nu discutam cu ei,nu au aratat mare lucru dar uite ca asa slabi cum pareau daca Cernea nu apara mingea aia si inca o ocazie care s-a dus peste, plecam cu 1 pct de acolo,nu ma jucat mare lucru dar ce conteza cauma e la inceput rezultatu e bun nu putem sa pretindem mai mult pentru ca am fi nedrepti,dar incep s arevin la prima mea parerea de Neaga ca toata lumea se bucura cand a venit dar eu am zis de la inceput d eun lucru de care putini isi aduc aminte la Neaga,e un MARE RATANGIU si o sa ne coste in meciurile grele osa vedeti s anumai zic ca mi-a parut bine ca in sfasit il vad schimbat dupa vro 2 ani pe Banel in era Oli mai ales statea al in teren tot meciu nu vedea nimeni ca e plafonat ca dadea prost al estetica atacului ca s a zica asa

puricele31.07.2007 22:31

Mai ce rapid se inverseaza rolurile in era Oli multi criticau asezarea Stelei pasele Stelei unii jucatori ai Stelei dar acum se uita unele Daffy,Miaus si altii exact asta vorbesc dupa meciul acesta jucam ca-si pe vremea lui Oli cu mici exceptii.Bine ca am castigat dar dupa meciul acesta nu prea putem fii multumiti.Posesia mingii am avut-o dar fazele de poarta au lipsit un pic.

danimarcu31.07.2007 22:43

In primul 11 al campioanei Poloniei nu se afla niciun jucator polonez.

Asta-i o gluma,nu?

SSK31.07.2007 22:54

Meci bunicel facut de Steaua, chiar daca nu si spectaculos. Hagi a reactionat cu prudenta si a trimis un prim 11 destul de sigur, fara mari inovatii. Avand in vedere ca ratarea calificarii ar fi dus la ratarea campaniei europene (ceea ce ar fi fost un dezastru), consider prudenta lui intemeiata.

I-as remarca pe Cernea (mai sigur decat ne-a obisnuit), Goian si Rada. Ceilalti au facut o partida obisnuita. De la Golanski m-as fi asteptat totusi la ceva mai mult. Sa speram ca poate mai mult decat am vazut in seara asta.

Cred ca miza calificarii e una pur teoretica in aceste momente, nu-i vad pe polonezi in stare sa ne bata-n Ghencea. Trebuie insa sa remarc ca sunt cei mai puternici adversari pe care i-am avut in turul 2 pana acum, dupa Sloga Jugomagnat (2001, remember?), Shelbourne si Gorica. O echipa totusi solida si bataioasa, dar destul de limitata tehnic.

Victoria e excelenta pentru moralul baietilor. Trebuie sa invingem si la Constanta, ca sa abordam returul cu maximum de incredere.

Derbedeu31.07.2007 23:01

Felicitari pentru joc si rezultat.Felicitari celor 10 ultrasi care au fost prezenti in Polonia sau mai bine zis celor 10 derbedei si golani pe care Gigi vrea sa-i termine cu baietii de la wu-shu!Bre nea Jiji unde au fost cetatenii aia mari stelisti cu samantza in bot la acest meci??unde sunt suporterii aia "adevarati" de care zici??

Tot "derbedeii" trup si suflet!Cel mai infect om ,Becali!fiti destepti,nu va becalizati!

fularsteaua2

Ce drog ciudat....esti rosh albastru fermecat.....ma duci la cer si-nebunesc....doar cand te iau simt ca traiesc.

NUMAI BINE!

«1234567»