FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaglebie - Steaua 0 - 1

«134567»
radooku_steaua31.07.2007 23:01

Ba duffyMacMac. La un moment dat, pareai interesant. In alte momente aveai ceva interesant de spus. Acum chiar devii stresant, agasant, aberant si cum vrei tu. Termina in plm cu prostiile tale de copil infantil si LASA'NE. Doamneee ti'as da ban 12 luni sa te linistesti cu Oli al tau. Asa [...] ce esti de ma uimesti !!!!

Editat de moderatori!

MALDINI_STEAUA31.07.2007 23:04

Una peste alta eu sunt multumit de ce a jucat Steaua in seara asta ( excludem ultimele 10 minute cand ne-am retras cam mult ).Tinand cont ca a fost un meci in deplasare cu o miza mare , Steaua a stiut sa joace pragmatic si cum spunea si cineva mai sus , a stiut sa joace "la rezultat".Asa se joaca in deplasare.Unii useri ce cred : Si daca jucam in deplasare ce ... sa avem 5 atacanti si 100 de ocazii...nu dragii mei , nici Manchester , Chelsea sau Milan nu faceau lucrul asta , ci jucau exact cum a facut-o Steaua azi 80 de minute.Eu unul sunt multumit.Dupa 5-6 meciuri sa vedem cum joaca Steaua....

qnzny8101.08.2007 00:12

victorie cu emotii ne pregatim de retur si implicit de alta victorie.sa speram ca la Bucuresti baietii vor reusi sa scuture plasa portii de mai multe ori.

Robitzi01.08.2007 03:43

Nu au jucat baietii la randament maxim....insa au obtinut ce si-au propus si ceea ce ne doream cu totii,o victorie!Bravo baieti!Pe Ghencea nu mai ne facem griji....victorie!Inca odata BRAVO BAIETII SI FORZA Steaua! steaua_ro

udaradu01.08.2007 05:23
Felicitari pentru joc si rezultat.Felicitari celor 10 ultrasi care au fost prezenti in Polonia sau mai bine zis celor 10 derbedei si golani pe care Gigi vrea sa-i termine cu baietii de la wu-shu!Bre nea Jiji unde au fost cetatenii aia mari stelisti cu samantza in bot la acest meci??unde sunt suporterii aia "adevarati" de care zici??

Tot "derbedeii" trup si suflet!Cel mai infect om ,Becali!fiti destepti,nu va becalizati!

fularsteaua2

Ce drog ciudat....esti rosh albastru fermecat.....ma duci la cer si-nebunesc....doar cand te iau simt ca traiesc.

NUMAI BINE!

de acord cu felicitarile ,de acord si cu suporterii care au facu efortul de a participa la ceasta mnifestare sportiva(cinste lor),nu sunt de acord cu tine,sunt de parea lui Gigi in cea ce priveste huliganimul pe stadion,trebuie facuta ordine,va plaace nu va plaace dar asta trebuie sa se termine odata si va amintesc ca aveti o mare parte de vina in ceace priveste reultatele echipei din cmpionatul trecut,pe de alta parte va stimez pentru atasamentul vostru fata de echipa atunci cind o faceti ca niste adevarati suporteri,sunt cu voi dar impotriva violentei inclusiv a vioentei verbale.In ceace priveste felul in care se manifesta ceilalti suporteri la meciuri,e treaba fiecaruia,sintem de temperamente diferite,educati diferit,diferiti ca virsta,stare materiala si posibilitati diferite dar toti sintem suporteri sau simpatizanti ai acestei echipe,nu ne putem separa dar ne putem respecta si unii in jurul echipei pentru ea si pentru noi.

potra01.08.2007 05:58

si-au dorit victoria, ne-am dorit-o cu totii...si am avut-o. insa oare o asemenea victorie, oarecum chinuita, e de ajuns ca sa razbim in CL? si nu ma refer numai la polonezi pentru ca de ei vom trece. e vb de mai departe? pe mine nu m-a multumit deloc jocul...am vazut perioade mult mai bune ale echipe in care chiar nu aveam nici un stres de nici o echipa adversa. e adevarat ca sunt si multe noutati insa chiar si asa am vazut multe pase date aiurea, suturi date la repezeala, multe mingii pierdute la fel de aiurea. si totusi am jucat cu o echipa de care sincer eu nu am mai auzit pana acum! si nu am reusit sa le dam decat 0-1, cand toata lumea de aici de pe site si nu numai spuneau ca ii batem la 2 goluri diferenta sau le dam un 1-2. se pare ca toti i-am supraestimat :((. imi pare rau, sunt o fire optimista de fel, insa mi-e greu sa o vad pe Steaua in grupe, ca sa nu mai vb de trecut de grupe.

sadeyes01.08.2007 06:22

Dupa cum a titrat mass media "o victorie de serviciu" a Stelei, in conditiile unui joc destul de prost din partea ambelor echipe. In continuare sustin ca ar trebui cumparat inca un fundas central, pentru ca se vede ca Goian are prb cu spatele care-i pot reaparea in orice moment. Singurul care a Iesit in evidenta in mod pozitiv a fost Rada, care s-a completat destul de bine cu Goian, el fiind abia la al doilea meci la Steaua in aceasta formula. Sper sa urmeze o noua victorie in campionat completat cu un joc mult mai bun si o victorie concludenta in meciul retur cu Zaglebie, si bineinteles sper sa avem mai mult noroc la tragerea la sorti de vineri.

So long

Lionheart01.08.2007 06:37

Da Doamne sa merga apararea, cum a mers aseara,mereu!

La finalizare mai e de lucru dar in timp f scurt se va cristaliza si atacul!

Oricum ,tinand cont de faptul ca sunt multi jucatori noi in lot si ca Gicanu e de numai o luna jumate, jucam prea bine!!!!Se vede mentalitatea de profesionist!

Trebuie liniste si sa nu se mai bage ciobanu, ca de cate ori se baga asta, apar si scandalurile.

Sa-l lase pe Gica sa-si faca treaba!

La Dinamo cum comenteza careva ceva ,cum ameninta Rednic cu demisia!!!!!

Hai Steluta!!!!Bine c-am scapat de jocu cu kuru in poarta!!!!

mancinoli01.08.2007 06:48

Concluzii simple:

Rezultat bun.

Joc precis in aparare.

Dupa gol nu am mai legat mai mult de 3 pase si asta era sa ne coste un gol al polonezilor.

Rada a jucat bine.

Golanski a fost ezitant si m-am rugat sa-l bage mai repede pe Nesu.

Neaga a fost cam varza.

in rest baietzii cu state vechi au fost la fel cum ii stiam

PS: Traiasca Pedrazzini .....ca el mai stie ceva cu tactica.

alsign01.08.2007 06:48

Una peste alta rezultatul este unul care ar trebui sa ne bucure.

Echipa nu a impresionat decat prin angajament fizic, momentan. Mi s-a parut chiar un joc dur al poloneziilor in a doua repriza si o usoare nervozitate care ar fi putut fi speculata mai mult datorita faptului ca nu le iesea nimic polonezilor. Am remarcat cateva calcari pe picioare din partea polonezilor la Dica, Radoi , Petre Marin pentru a provoca accidentarea lor. Arbitraj destul de slabut. A fost un ofsaid aiurea dat cand brazilianul a scapat 1 contra 1 spre poarta noastra si a si incasat un cartonas galben.

Jocul este mult mai legat decat pe vremea lui Oli. Aici as remarca mana lui Hagi .

O faza interesanta de la finalul jocului la unul dintre cornere polonezilor il arata pe Goian cum il pozitiona pe Badoi in careu , fapt ce indica ca cei veniti inca nu s-au integrat complet in angrenajul echipei.

Cred ca polonezii nu pot emite pretenti de calificare in fata noastra, iar in meciul de la Bucuresti sa ne ajute sa ne omogenizam si mai mult si sa conturam un 11 imbatabil pentru alte confruntari.

S-a dovedit inca o data ca suntem singura echipa care stie sa joace meciuri internationale in cupele europene. Traditia si valoarea ne obliga.

spre cl

Kame01.08.2007 07:30
respect ULT*RAS pentru deplasarea facut...:P

Da,respect ULT*RAS pentru ca au facut deplasarea..Dar au fost si cei de la ERA !!!! Le-am vazut si bannerul lor !!! steagsimplu

fedora01.08.2007 07:33

Cand am vazut echipa de start a Stelei, mi-am zis: "Uite, Hagi e un antrenor cerebral. Imi place. Nu are rost sa ne jucam aiurea cu focul doar din teribilism". M-a surpsins placut folosirea a 2 inchizatori. Vigilenta a fost de bun augur.

Primul 11 a fost gandit aproape perfect din punctul meu de vedere, fiecare jucator pe pozitia unde da randament maxim, fara schimbari de benzi. Singura nelamurire a mea a ramas Croitoru. Hagi ar fi bine sa-l mai bage mijlocas stanga doar daca tine cu tot dinadinsul sa-si bata joc de el. Banda stanga e singurul loc de la mijloc unde Croitoru este inutil.

Steaua a jucat cu o siguranta debordanta cea mai mare parte a timpului. Un joc care taie orice initiativa a adversarului, cam ceea ce a practicat spre exemplu Villareal in Ghencea, de nu stiam unde am gresit de nu am reusit sa inscriem si totusi ne parea bine ca nu am pierdut.

Cu toate acestea, a lipsit omul cu pasa decisiva sau destinatarul unei asemenea pase si eu vad doua solutii posibile:

- cumparam un mijlocas ofensiv de valoare

- renuntam la a mai juca cu Dica si Neaga simultan, in favoarea unui varf de careu

Apararea incepe sa se inchege si asta e cel mai bine. Atacul are probleme din lipsa cel putin a unui om (de preferat mijlocas ofensiv), Dica si Neaga neputand rezolva doar ei singuri o aparare aglomerata.

nemilosul01.08.2007 07:34

un joc destul de bun cel putin in primele 80 min

Hagi nu a riscat intr-un meci crucial pentru noi si foarte bine a facut

am jucat bine tinand cont de cati jucatori indisponibili am avut si de neomogenitatea lotului

2 lucruri am sa ii reprosez regelui:

1)de ce il lasa pe Nicolita sa bata fazele fixe cand el nu e in stare sa dea o centrare cu capul sus,cum a batut un jucator adevarat(Dica) cum s-a vazut diferenta

2)ce cauta pseudojucatorul Lovin in teren chiar ne place sa jucam in 10 oameni???

in rest as vrea sa il remarc pe Goian foarte sigur in aparare si magistral la fazele fixe,rada(care s-a integrat excelent(cred ca se zgarie pe ochi cocos)) si Petre Marin

malasorte1301.08.2007 07:56

"...@ Daffy: posturile tale mi-au intors stomacul pe dos; oare cat trebuie sa mai citim cruciada ta impotriva nedreptatirii lui Olaroiu? ceva despre Steaua ai totusi sa spui?..."

De astazi incepand, din cauza "abominabilului ratoi", sarmanul Fedora va fi nevoit sa-si schimbe nickul in Feodra... deh i s-a intors stomacul pe dos...

daffyduck01.08.2007 07:58

Si acum comentand serios ...

1. Imi place ca Rada s-a integrat "Rapid" :D. Raman la parerea mea ca este un fundas care face cat Pulido + Baciu la un loc. Desigur ca sunt si fundasi centrali mai buni, dar costa bani, cer salarii mari si au nevoie de timp sa se adapteze la Romania si la jocul Stelei. Rada stie foarte bine toti adversarii din campionatul romanesc, stie nivelul, stie stilul de joc al echipelor, stie ce invart arbitrii ... e un mare castig in aparare.

2. Daca Zapata se dovedeste un portar bun, avem o aparare BETON, ca sa nu zic de vis. Fundasi centrali cu experienta, si de joc aerian, si mobili (Rada, Ghionea sau Radoi). Avem concurenta la fundasii laterali (capitol la care am suferit cumplit anul trecut)

3. Mijlocul este un compartiment ingrijorator, atat in centru cat si pe benzi. Daca nu facem CEL PUTIN doua transferuri cat de cat valoroase, jocul nostru va suferi cumplit, pentru ca nu va avea cine sa construiasca. Bicfalvi, Ochirosii nu stiu daca vor face fata la jocuri cu miza mare si nu stiu daca vor avea Constanta in joc. Ov Petre a stat mult pe bara. Lovin este pur si simplu lipsit de valoare, se vede foarte rar in joc. Croitoru, raman la parerea ca nu are valoare (s-a vazut la Lubin cum a preluat si a luat-o la figa pana a iesit cu mingea in aut). Este un jucator MEDIU, bun pentru Liga 1 (meciuri normale) si meciurile preliminare de CL si atat ...

4. Steaua a stat bine in teren aseara, a facut un joc sigur, chiar daca urat sau pragmatic, a aratat siguranta.

5. Rica Neaga are doua sanse: sa-si revina sau nu. Ce ne facem daca se intampla nu? Iacob si-a trecut varful de forma, Zaharia nu il vad ca pe o solutie, Badea e accidentat ...

6. Golanski s-a miscat bine, parerea mea. E mai bine un fundas sa faca bine faza defensiva macar, decat unul care sa faca prost si faza ofensiva si pe aia defensiva, cum erau Banel Nicolita si Saba

7. Polonezii au fost foarte slabi, 70 de minute nu au legat nimic in joc. S-au avantat tinereste un pic dupa golul primit, dar sunt foarte slabi valoric. Cu toate astea trebuie sa fim foarte atenti si concentrati in retur, pentru ca, Doamne fereste, daca dau vreun gol din greseala, nu mai stim cum sa abordam jocul ... nu trebuie sa jucam returul din Ghencea normal, asteptand sa treaca timpul, ci sa atacam din primul minut ca si cum avem de recuperat un 3-0. Meci de meci trebuie sa avem mentalitatea asta, ca sa mearga lucrurile din ce in ce mai bine

8. Sper sa nu ma vad totusi prea multe transferuri de jucatori batranei care au jucat majoritatea lor prin Liga a 2-a si pe la nivel scazut de performanta in Liga 1 (Cristocea, Croitoru, Zaharia, Gurita). Avem nevoie fie de jucatori tineri de la nationalele de tineret ale Romaniei (de perspectiva), fie jucatori de 24-28 de ani cu experienta, care au confirmat la echipe de club BUNE (ca sa nu zic puternice) si de preferat sa aiba si ceva experienta prin cupele europene.

Bafta.

axl2301.08.2007 08:00

@malasorte

Buna gluma.

fedora01.08.2007 08:03

@malasorte: cool :D

@daffyduck: in sfarsit un post citibil si pertinent

Singura sansa a polonezilor este sa inscrie primii... desi e greu de crezut, nu se stie de unde pica golul. Iar in ceea ce-l priveste pe Croitoru, eu cred ca nu arata ce poate jucand pe stanga.

axl2301.08.2007 08:07

Mintea mea subjugata de ani intregi de alcool spune ca Rica si cu Dica nu prea ar trebui sa se afle in acelasi timp pe teren. Decat daca echipa are, conform cerintelor de moment, o alcatuire super-ofensiva, adica mai e un atacant in fata lor. Iacob, Badea, defunctul Gurita sau alt atacant de careu. Un om care sa-si faca loc sa primeasca o centrare ca lumea.

malasorte1301.08.2007 08:10
@malasorte: cool :D

@daffyduck: in sfarsit un post citibil si pertinent

Singura sansa a polonezilor este sa inscrie primii... desi e greu de crezut, nu se stie de unde pica golul. Iar in ceea ce-l priveste pe Croitoru, eu cred ca nu arata ce poate jucand pe stanga.

Croitoru. Foarte adevarat, este o diferenta ENORMA intre ce joaca acest baiat pe dreapta si mai bine zis "ce nu joaca pe stanga" !!! Cred ca daca tot trebuie cineva sacrificat sa-si schimbe banda, acesta ar trebui sa fie Banel si asta din doua motive:

1. A mai jucat pe stanga, chiar in cupele europene iar la el nu s-a simtit o scadere atat de mare in joc.

2. Oricum la forma lui actuala acea scadere de randament nu ar fi cine stie ce mare pierdere in jocul Stelei.

alex1001.08.2007 08:14

Trup si suflet pentru culori. Nu au facut un joc stralucitor. dar au inchis foarte bine. ne trebuie un atacant pur sange pentru ca nu avem om la finalizare. Forza Steaua! Respect pentru toti cei ce tin cu Steaua!

horse3701.08.2007 08:17

un meci in care nu am rupt gura targului, un meci in care s-a atins scopul. cu siguranta trecem de lesi dar ce facem cu urmatorii!? nu-i a buna de loc. Dica si cu rica se cam calca pe bocanci, rica iar s-a tacanit in cautarea golului izbavitor. golansky, rudimentar si cu mult trac in meciul de aseara iar Lovin o baba batrana.

tactica, un pic mai mult de tolaroiu, cu putin, foarte putin din Hagi. oare asta sa ne astepte pe viitor!?

ariell01.08.2007 08:22

Deja s-ar complica lucrurile, Iacob nu mai este cel de acum doi ani si nu prea da semne ca si-ar reveni , Zaharia nu a aratat mare lucru deocamdata, Thereau ar fi fost numai bun acum dar...

Nu prea avem in lot acel atacant de careu incisiv care sa faca fata unor meciuri cu miza peste ceea ce se cere in campionatul intern si chiar si aici am avea nevoie de cineva altul decat cei enumerati in duelurile cu echipele contracandidate la titlu.

Plus ca este nevoie mare de un coordonator de joc, daca s-ar rezolva si aceste aspecte jocul ar capata mai multa substanta.

malasorte1301.08.2007 08:31

Eu vad o singura posibilitate in care Neaga si Dica ar putea juca EFICIENT impreuna:

Un 4-4-2, in care cei 4 mijlocasi sunt dispusi in cruce. Concret un mijlocas stanga, un mijlocas dreapta, un mijlocas defensiv (in fata fundasilor) si unul ofensiv (in spatele varfurilor). Astfel mijlocasul def. ar fi Radoi (Ov Petre), mijlocasul ofen. Dica iar Neaga ar fi unul dintre cei doi atacanti.

Plusuri:

1. Ar fi clar o echipa mai ofensiva.

2. Niciunul dintre cei 2 D&N (jucatori de mare valoare, dupa parerea mea) nu ar fi sacrificat prin trecerea pe postul de mijlocas stanga sau pe banca de rezerve.

3. Altul ar fi randamentul celor doi, Dica avand in acest caz o alternativa la eterna si previzibila combinatie cu Neaga iar Neaga ar avea si el in sfarsit cui sa trimita o pasa, cu cine sa faca un 1-2. Nu mai pun la socoteala ca prin prezenta unui al doilea varf (preferabil unul puternic, gen Iacob) Rica ar mai scapa din presiunea celor 2 fundasi adversi, el nefiind orium genul de atacant care sa joaca cu spatele la poarta si cu 2 adversari in spate.

Minusuri:

1. In continuare ar ramane deschisa problema coordonatorului (aici ar mai de discutat in ceea ce priveste coordonatorul in fotbalul de azi).

2. E posibil ca in fata adversarilor cu linie de mijloc FOARTE solida, echipa noastra sa se "rupa" (ca sa zic asa) la mijlocul terenului. Mai exact, sa se formeze un gol intre cei 4 fundasi + mijlocasul def. (pe de o parte) si mijlcasii de banda + mijlocasul ofen. + varfuri ( de partea cealalta).

malasorte1301.08.2007 08:35
Deja s-ar complica lucrurile, Iacob nu mai este cel de acum doi ani si nu prea da semne ca si-ar reveni , Zaharia nu a aratat mare lucru deocamdata, Thereau ar fi fost numai bun acum dar...

Nu prea avem in lot acel atacant de careu incisiv care sa faca fata unor meciuri cu miza peste ceea ce se cere in campionatul intern si chiar si aici am avea nevoie de cineva altul decat cei enumerati in duelurile cu echipele contracandidate la titlu.

Plus ca este nevoie mare de un coordonator de joc, daca s-ar rezolva si aceste aspecte jocul ar capata mai multa substanta.

1. In finalul sezonului trecut Iacob a dat semne clare ca isi revine, inscriind meci de meci. Acum a fost (este inca...) accidentat DECI cum ai vrea sa-ti dea semne ca isi revine ?!?

2. Ce vroiai sa demonstreze Zaharia in 10-15 minute cat a jucat in singurul meci de pana acum (la care a luat parte) ???

vanfootball01.08.2007 08:35
Mda, asta am remarcat si eu, comentariu penibil.

Meciul a fost slab rau de tot. Lovin a atins o singura data mingea (sa aud expertii in (van)football cum ne explica chestia cu doi mijlocasi defensivi prin faptul ca dom'le nu avea cu cine altcineva sa joace). Sa aud apoi chestia cu schimbarile alea "defensive", cu Ov Petre in locul lui Croitoru (scuza - era in min 90 cand aia aveau corner si vroia sa-i scoata din ritm). Sa aud cum spalam chestia ca am ajuns sa tragem de timp incat sa ia Cernea galben. Sa aud cum comentam cele 3 suturi pe care le-am avut in total (cu o echipa peste Ceahlaul, dar muuuult sub ce ne asteapta de la Rapid, Dinamo, CFR si echipele puternice din CL). Sa aud aia cu "bah, da tu nici acum nu esti multumit, cand echipa castiga?".

E bine ca am castigat. Am jucat infect si ne-a tremurat **** 25 de minute dupa golul lui Goian (uaaa, Steaua super ofensiva care joaca mai nou ca pe vremea lui Protasov a dat un gol din faza fixa si a mai avut 3 suturi anemice spre poarta).

Pe tine te doare capul rau de tot in ultima vreme. Nu-mi amintesc ca eu sa fi spus ceva negativ de faptul ca jucam cu doi mijlocasi defensivi, in era Oli.

Acum ceva timp (cand era Oli antrenor), spuneai ca nu te intereseaza cat de greu castigam, ca ai prefera sa castigam campionatul numai cu 1-0. Ei bine, acum te-ai sucit, ti-e rusine ca am avut doar "un gol si 3 suturi anemice".

Esti din ce in ce mai boooooooring! No offence!

«134567»