Si acum comentand serios ...
1. Imi place ca Rada s-a integrat "Rapid"
. Raman la parerea mea ca este un fundas care face cat Pulido + Baciu la un loc. Desigur ca sunt si fundasi centrali mai buni, dar costa bani, cer salarii mari si au nevoie de timp sa se adapteze la Romania si la jocul Stelei. Rada stie foarte bine toti adversarii din campionatul romanesc, stie nivelul, stie stilul de joc al echipelor, stie ce invart arbitrii ... e un mare castig in aparare.
2. Daca Zapata se dovedeste un portar bun, avem o aparare BETON, ca sa nu zic de vis. Fundasi centrali cu experienta, si de joc aerian, si mobili (Rada, Ghionea sau Radoi). Avem concurenta la fundasii laterali (capitol la care am suferit cumplit anul trecut)
3. Mijlocul este un compartiment ingrijorator, atat in centru cat si pe benzi. Daca nu facem CEL PUTIN doua transferuri cat de cat valoroase, jocul nostru va suferi cumplit, pentru ca nu va avea cine sa construiasca. Bicfalvi, Ochirosii nu stiu daca vor face fata la jocuri cu miza mare si nu stiu daca vor avea Constanta in joc. Ov Petre a stat mult pe bara. Lovin este pur si simplu lipsit de valoare, se vede foarte rar in joc. Croitoru, raman la parerea ca nu are valoare (s-a vazut la Lubin cum a preluat si a luat-o la figa pana a iesit cu mingea in aut). Este un jucator MEDIU, bun pentru Liga 1 (meciuri normale) si meciurile preliminare de CL si atat ...
4. Steaua a stat bine in teren aseara, a facut un joc sigur, chiar daca urat sau pragmatic, a aratat siguranta.
5. Rica Neaga are doua sanse: sa-si revina sau nu. Ce ne facem daca se intampla nu? Iacob si-a trecut varful de forma, Zaharia nu il vad ca pe o solutie, Badea e accidentat ...
6. Golanski s-a miscat bine, parerea mea. E mai bine un fundas sa faca bine faza defensiva macar, decat unul care sa faca prost si faza ofensiva si pe aia defensiva, cum erau Banel Nicolita si Saba
7. Polonezii au fost foarte slabi, 70 de minute nu au legat nimic in joc. S-au avantat tinereste un pic dupa golul primit, dar sunt foarte slabi valoric. Cu toate astea trebuie sa fim foarte atenti si concentrati in retur, pentru ca, Doamne fereste, daca dau vreun gol din greseala, nu mai stim cum sa abordam jocul ... nu trebuie sa jucam returul din Ghencea normal, asteptand sa treaca timpul, ci sa atacam din primul minut ca si cum avem de recuperat un 3-0. Meci de meci trebuie sa avem mentalitatea asta, ca sa mearga lucrurile din ce in ce mai bine
8. Sper sa nu ma vad totusi prea multe transferuri de jucatori batranei care au jucat majoritatea lor prin Liga a 2-a si pe la nivel scazut de performanta in Liga 1 (Cristocea, Croitoru, Zaharia, Gurita). Avem nevoie fie de jucatori tineri de la nationalele de tineret ale Romaniei (de perspectiva), fie jucatori de 24-28 de ani cu experienta, care au confirmat la echipe de club BUNE (ca sa nu zic puternice) si de preferat sa aiba si ceva experienta prin cupele europene.
Bafta.