FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaglebie - Steaua 0 - 1

«1237»
fcsteaua.ro31.07.2007 19:47

Cernea - Golansky, Goian, Rada, Marin, Nicolita, Lovin, Radoi, Croitoru, Neaga, Dica

Antrenor: Gheorghe Hagi

Steaua a dominat teritorial si tactic prima repriza. Jocul a fost controlat in totalitate, dar in atac ros albastrii au fost ineficienti practicand un joc steril.

Hagi a ales sa joace cu Nicolita pe dreapta si cu Croitoru pe stanga, desi toate pronosticurile precizau o asezare inversa a celor doi fotbalisti.

In primul 11 al campioanei Poloniei nu se afla niciun jucator polonez.

A inceput repriza a doua.

Min' 56. Gooooooooooooooooooooll Steeeaaaaaauuuaaaaaaa ! O lovitura de colt executata excelent de Dica si o lovitura cu capul a lui Dorin Goian. Uriasul si-a facut datoria.

Min' 73. Iese Golansky si intra Nesu. Astfel Marin trece fundas dreapta, iar Mihaita fundas stanga. O schimbare utila pentru ca polonezul nu este la 100 % cu pregatirea fizica.

Min' 77. Al 3 lea cartonas galben primit de stelisti in acest meci. Florin Lovin.

Min' 78. Intra Vali Badoi si iese Banel Nicolita. Badoi debuteaza in aceasta seara in cupele europene imbracand tricoul Stelei.

Min' 79. Cernea isi aduce aminte pentru ce este platit si retine cu siguranta o lovitura de cap periculoasa a unui adversar. Aceasta situatie de gol a polonezilor a venit in urma unei lovituri de la coltul terenului si pe fondul unei greseli de plasament a fundasilor nostri centrali.

Min 90. Fluier final.

Concluzii:

1. Steaua este favorita in vederea calificarii in urma victoriei din aceasta seara. Baietii nostri au inchis perfect jocul timp de 70 de minute, au facut pressing si au fost siguri in aparare. Tactica aplicata a fost una clasica pentru un joc facut in deplasare, unul "la rezultat";

2. Am asteptat ca dupa marcarea golului, jucatorii jostri sa faca acel "Joga Bonito" exact cum au facut impotriva Betisului la scorul de 2 si 3 - 0. Din pacate, nu a fost cazul, ai nostri cedand deliberat mijlocul terenului si lasan initiativa in grija adversarilor. Hagi a sesizat pericolul si l-a schimbat pe Golansky. Din pacate mutarea lui Marin pe dreapta nu a adus mai multa siguranta;

3. Neaga si Dica au fost stersi in aceasta seara. Dica a mai intrat in combinatii, dar Rica a fost absolut absent;

4. Hagi a obtinut maximum din ce se putea obtine in aceasta seara impotriva unei campioane a Poloniei, tinand cont de indisponibilitatile avute, dar - Atentie - omogenitatea lotului nostru;

5. Jucatorul acestei partide tur a fost Dorin Goian, marcatorul golului. O nota foarte buna trebuie sa primeasca Croitoru, Nicolita si Mirel Radoi;

6. Antrenorul Hagi mai are mult de lucrat pe faza de atac si pe cea de posesie. In nenumarate randuri stelistii au apelat la acel joc pe care-l condamnat in perioada lui Oli: mingi aruncate in fata, baloane pierdute tocmai din cauza faptului ca au intrat in jocul de forta al adversarilor. De asemenea, asezarea aparatorilor in zona centrala la fazele fixe a fost deseori una deficitara, de acolo venind cele mai mari ocazii ale adversarilor nostri;

7. Cu exceptia lui Lovin (discutabil) baietii nostri au primit cartonase galbene absolut prosteste. Golansky a intrat la rupere, cu "coasa" intr-o situatie in care nu se impunea, Jardel a pus o mana pe bratul portarului advers impiedicandu-l sa degajeze, iar Cernea a tras evident de timp, semn ca ai nostri au tras cu dintii de acest rezultat.

8. Echipa noastra avea nevoie de un rezultat bun, de o victorie. Meciul de la Bucuresti nu va fi usor, dar este foarte important ca baietii sa-l castige pentru a le creste increderea in fortele proprii.

zoloz200531.07.2007 19:48

Putem castiga...

axl2331.07.2007 19:49

Avem probleme cu organizarea in teren, la fel ca in meciul cu Ceahlaul, o multime de pase aiurea si mingi pierdute la mijloc. Nu cred sa fi vazut un schimb de pase Rica - Dica pana acum. Banel e furnicuta ca de obicei, pacat de cartonasul ala luat aiurea. Golansky isi face treaba binisor. Rada nu prea a fost solicitat pana acum ca sa-mi fac o parere. E bine ca sutam de la distanta, dar polonezii imi par un pic mai rapizi ca noi, cel putin in defensiva. Cred ca ar trebui introdus Badoi, avem nevoie de pase si centrari de calitate in fata. Lovin, spre surprinderea mea, paseaza lateral spre in fata, deci e bine. La mijloc am fi net superiori daca am pasa corect. Si cred ca ne lipseste mult un atacant de careu, nu prea avem pe nimeni la centrari.

In a doua sper sa inscriem, un 0-0 sau mai rau ar fi groaznic.

shamanu31.07.2007 19:49

Ii rupem pe polonezi!

raul stelistu31.07.2007 19:49

Se misca bine baietii.................sigur batem.

Rezultat final 0-2 steagcruce2

LARI31.07.2007 20:01

Mi se pare ca jocul nostru sufera destul de mult de la mijloc in sus. E adevarat ca poloneyii fac "om la om" pe aproape tot terenul, dar totuși... Ar trebui sã jucãm mai convingãtor, pentru cã Zaglebie e i echipã rudinemtarã.

Neaga mã dezamãgește, Nicolițã e slãbuț...

Sper sã învingem mãcar cu 1-0...

HAI BÃIEÞI!!!

LARI31.07.2007 20:02

GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Curtys_J31.07.2007 20:03

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

colaps31.07.2007 20:04

une-i ala de trebuia sa-l pazeasca pe Goe? :-)))))

alexblaja31.07.2007 20:04

eu ascult meciul la radio pe net, si are intarziere....ce naspa!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

crismy31.07.2007 20:10

Ar trebui bagat Zaharia. Neaga nu prea merge.

rez31.07.2007 20:10

felicitari lui forest gump al Romaniei :)))))))

carmen 2331.07.2007 20:26

haideti baieti!!!inca un gol!!sa ne dam in petic pe Ghencea...s-am miscat bine Cernea azi. Forza Steaua!!! steagsimplu sprecl2

Alexandru H.31.07.2007 20:30

Doream doar sa spun ca avem de-a face cu cel mai infect comentariu pe care am putut sa il aud la un meci de fotbal. Complet pe dinafara.

Exemplu: "Daca in prima repriza Steaua a faultat mai mult, in a doua echipa poloneza conduce din acest punct de vedere, deci e clar ca echipa cea mai buna e Steaua, care nu se rezuma la artificii tactice marunte cum ar fi obstructia jucatorilor adversi" :huh:

greenyes31.07.2007 20:31

Inafara de rezultat cam nimic, pacat. Sper ca in Ghencea sa vedem mai mult fotbal. Simt o unda de dezamagire dupa cate eforturi am facut sa vad meciul, l am vazut cu sopcastul. Aste e, ramane rezultatul.

carminastan31.07.2007 20:31

Prima sunt minim patetici. Am vrut sa opresc sonorul la un mom dat.

SebaSS31.07.2007 20:41

Ba da chiar asa sa nu legam si noi 2 pase?! M-am si mirat ca mai e croituoru in teren cand l-a schimbat

Roger31.07.2007 20:42

Rezultat bun, joc de nota 5,5.

colaps31.07.2007 20:42

pai Neaga nu prea e atacant, mi se pare mai mult mijlocash stanga... noi efectiv nu avem atacant pur-sange.. Iacob si zaharia accidentati, zaharia necopt, guritza la braila si noi ne aparam impotrivqa amarastenilor astora cu trei inchizatori de meserie... recunoasteti tactica?

ralutzi31.07.2007 20:43

bineeeee goiaannnnnnnnnnnnnnnn si bine dicaaaaaaaaaaaaaaaa..si asa si in retur...FORZA Steaua!!!

DanStan31.07.2007 20:45

Prima repriza a fost mai apropiata de ce ar trebui. Intr-a doua s-a manifestat din nou sindromul Middlesbrough. Din fericire Zaglebie astia nu sunt englezi. Dupa marcarea golului am jucat sub orice critica. Nici o idee tactica, doar o defensiva disperata. Polonezii au avut 3 super-ocazii si doar norocul ne-a ajutat sa nu primim gol.

A, inca ceva. Atacul Dica - Neaga nu e cea mai buna solutie. Le lipseste un jucator care sa le faca paravane si sa le paseze in fata portii.

MALDINI_STEAUA31.07.2007 20:45
fularsteaua2 Bun si 1-0.... le mai dam 3-0 in Ghencea si apoi sa vina urmatorii :Dfularsteaua2
steven_s31.07.2007 20:46

Haide ca a iesit bine. Jocul nu a fost prea placut, in schimba ma bucur mult pentru Goian. Cred ca e un fundas de 10 mil. Super in aparare, lovituri foarte bune cap... un super jucator.

Ma astept sa le mai dam vreo doua in Ghencea. FORZA Steaua

colaps31.07.2007 20:46

faza e ca atunci cand nu ai jucatori ca lumea sa faci ce vrei cu ei, joci cum am jucat in seara asta...

LeoKinG31.07.2007 20:47
Exemplu: "Daca in prima repriza Steaua a faultat mai mult, in a doua echipa poloneza conduce din acest punct de vedere, deci e clar ca echipa cea mai buna e Steaua, care nu se rezuma la artificii tactice marunte cum ar fi obstructia jucatorilor adversi" :huh:

Clar praf comentariu,comentatori nu aveau nicio treaba cu echipa Stelei au gresit de cel putin 5 ori numele jucatorilor si mai bagau si reklame in timpul jocului nu cand acesta era intrerupt,pe scurt praf...sper ca returu sa fie transmis de Pro TV!In rest de meci ce sa zic Steaua nu a jucat exact cum ma asteptam eu da decat egal mai bine un 1-0...ne revansam in Ghencea!!Forza Steaua!! spre cl

«1237»