FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaglebie - Steaua 0 - 1

«12347»
greenyes31.07.2007 20:48

Pacat. Oricum astia s varza dar si jocul nostru a fost la fel de varza. Pase ioc, nici nu am ce sa scriu cand ma gadnesc la ce am jucat in seara asta :(((. Parca redevenim periculosi la faze fixe, ca sa remarc ceva cat de cat pozitiv, dar in rest.......slabut, pase gresite cu nemiluita, si ca o concluzie, nu avem mijloc consistent, nu am creat nimic in meciul asta, haos. Offf.

Incetul cu incetul sper sa se fabrice otetul!!!!!

Matteo31.07.2007 20:48

Neaga e in plus....n-a jucat nimic de cand a venit

daffyduck31.07.2007 20:49
Doream doar sa spun ca avem de-a face cu cel mai infect comentariu pe care am putut sa il aud la un meci de fotbal. Complet pe dinafara.

Exemplu: "Daca in prima repriza Steaua a faultat mai mult, in a doua echipa poloneza conduce din acest punct de vedere, deci e clar ca echipa cea mai buna e Steaua, care nu se rezuma la artificii tactice marunte cum ar fi obstructia jucatorilor adversi" :huh:

Mda, asta am remarcat si eu, comentariu penibil.

Meciul a fost slab rau de tot. Lovin a atins o singura data mingea (sa aud expertii in (van)football cum ne explica chestia cu doi mijlocasi defensivi prin faptul ca dom'le nu avea cu cine altcineva sa joace). Sa aud apoi chestia cu schimbarile alea "defensive", cu Ov Petre in locul lui Croitoru (scuza - era in min 90 cand aia aveau corner si vroia sa-i scoata din ritm). Sa aud cum spalam chestia ca am ajuns sa tragem de timp incat sa ia Cernea galben. Sa aud cum comentam cele 3 suturi pe care le-am avut in total (cu o echipa peste Ceahlaul, dar muuuult sub ce ne asteapta de la Rapid, Dinamo, CFR si echipele puternice din CL). Sa aud aia cu "bah, da tu nici acum nu esti multumit, cand echipa castiga?".

E bine ca am castigat. Am jucat infect si ne-a tremurat **** 25 de minute dupa golul lui Goian (uaaa, Steaua super ofensiva care joaca mai nou ca pe vremea lui Protasov a dat un gol din faza fixa si a mai avut 3 suturi anemice spre poarta).

Miaus31.07.2007 20:50
Doream doar sa spun ca avem de-a face cu cel mai infect comentariu pe care am putut sa il aud la un meci de fotbal. Complet pe dinafara.

Exemplu: "Daca in prima repriza Steaua a faultat mai mult, in a doua echipa poloneza conduce din acest punct de vedere, deci e clar ca echipa cea mai buna e Steaua, care nu se rezuma la artificii tactice marunte cum ar fi obstructia jucatorilor adversi" :huh:

Comentariul a fost "de vis". Daca ar fi comentat Jiji si tot nu i-ar fi laudat atat pe jucatori.

In prima repriza am jucat combinativ (vreo 2,3 faze) dupa care am recurs la celebrele mingi lungi pe Dica si Rica.

In repriza a doua iar am jucat combinativ (vreo 5-6 faze) si iar mingi pe RIca si Dica.Gol din faza fixa si atat.O Stea rece, pragmatica vreo 85 minute si care a facut ce trebuia.

Dar poate imi explica si mie ce s-a intamplat dupa minutul 85 cu jucatorii?Asa le-a zis Hagi sa se retraga toti in 45 de metri? Vroiam sa ii surpirndem pe contre sa plece Rica din terenul nostru sa nu se puna offside nu?

Care a fost utilitatea schimbarii lui Banel (pentru galben?) si mai ales de ce l-am scos pe Croitoru care putea sa tina de minge sa il bagam pe OV, Petre?

X-Files de la Lubin.

IN rest un joc dupa care trebuie sa fim multumiti.3 puncte si o calificare aproape asigurata.Doresc sa remarc jocul EXCELENT prestat de Rada avand in vedere ca joaca de 2 zile ( macar aici comentatorii aia nu erau in plus) precum si incercarile lui Banel.

Neaga inca se cauta....

mihai dej31.07.2007 20:50

Felicitari Steaua!

Un rezultat care ne duce in turul III...bravo Goian. Sa fie pentru. Gabi Bostina :((

Sylvyx31.07.2007 20:50

Echipa nu a ajucat rau au fost pragmatici si eficienti.Cel mai bun jucator al Stelei mi s-a parut Goian care a marcat si a si jucat excelent in aparare.Am vazut mai sus ca trebuia schimbat Neaga cu zaharia...Ce mare tevatura fratilor cu zaharia asta ca nu are fata de Steaua.A marcat si el la vrajeala in meciul cu atletico si gata Steaua imediat s-a interesat de el.Macar de-ar fi dat un gol frumos...Cred ca in retur Steaua invinge cu 2-0.

FORZA Steaua

predatorpulse731.07.2007 20:51

Am suferit f mult pentru acest rezultat,care este unul bun in perspectiva calificarii. Cel mai bun om de pe teren a fost de departe Goian,un pentru ca a marcat ci pentru ca a facut un meci ca pe vremuri,impecabil. desi polonezii sunt mai buni decat credeam cred ca Gica a facut o tactica prea defensiva si zaharia merita incercat. Oricum,un lucru devine din ce in ce mai evident:Dica si rica nu pot fi lasati in teren fara atacant de careu,pentru ca amandoi sunt oameni care vin din spate,nu sunt varfuri. Amandoua echipele s-au aparat,dar in ultimele 35 minute ne-am aparat cu 9 oameni,lucru innaceptabil dupa parerea mea,hai inteleg ultimele 15 min dar nu cu fundul in poarta din min 60,parca eram la boro. Am gresit pentru ca am intrat in jocul lor dur in loc sa incercam macar sa pasam.

Pe Ghencea trebuie sa jucam cu zaharia sau cu Iacob daca isi revine pana atunci,si cu Dica si rica in teren. Pana acum rica este dezamagitor pentru mine,noroc ca macar alearga destul de mult,ii trebuie un gol ca sa scape de trac. Poate ca nu ma pricep dar daca fortam mai mult puteam sa le dam 2 usor.

Oricum,bravo baieti pentru rezultat.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Kame31.07.2007 20:51

Este !!! Am batut cu 1-0 !! bv baietzi !! Zagrebie Lubin 0 - 1 Steaua !!! Bravoi Baietzi.!! Bv Goian !! Omul meciului !!!!! steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

quiT31.07.2007 20:51

prima sa isi vada de emisiunile lor idioate cu nore si soacre si sa lase meciurile de fotbal unor posturi TV cu mai multa experienta care nu pun drept comentatori niste incapabili.

LUPANU31.07.2007 20:51

Cu parere de rau va spun ca Hagi nu are loc la Steaua. Parca imi pare rau ca a plecat Oli. Respect din partea mea pentru Hagi "jucatorul" dar ca antrenor e "BOMBA"

steaua rosie31.07.2007 20:53

Hagi este antrenor offensive??

nu cred.......

dece?

1. atrebuit se deschide numai cu un mijlocaz deffencive {Radoi} si cu un "target man"

Cernea

golanski gioan rada Marin

Radoi

Banel croitoriu

Dica

rica zaharia/Iacob

4-2-2 offencive.......asa Steaua trebuie sa apare in teren

2. croitoriu out, Petre in ?!?!?

4-1-4-1

asa Steaua a jucat in ultimile 10 minute.........si zerolaroiu nu a jucat asa { poate in returu cu boro}

avem acum o echipa puternica, un lot mare si bun ..........dar Hagi trebuie sa fie antrenor may offencive

forza Steaua fularsteaua2

papillon31.07.2007 20:53

rezultat bun, dar n-am jucat mai nimic. La evidentitati as putea sa-i enumar pe Croitoru si Nicolita. La minusuri, Lovin.

Se vede treaba ca lui Hagi i-a fost putin tarselica, de i-a tinut pe Lovin & Radoi in teren - in locul primului l-as fi bagat pe Bicfalvi.

Altfel, se continua abuzul de mingi lungi. Nu punem mingea jos, ceea ce e o greseala cu echipa asta atehnica - adevarat ca Zaglebie a facut un presing bun, am avut destule momente in care nu am iesit din jumatatea proprie. Dar nu pot sa nu remarc ca nu am construit nimic de la mijloc in sus

Per total, joc mediocru al nostru...Trebuie neaparat lucrat la aparare. Jucatorii polonezi au avut cateva infiltrari excelente in rep 1, unde ai nostri au visat pur si simplu. Un jucator cu experienta si un picut mai rapid poate dejuca pasul la offside si atunci suntem in plop. Deci, lucrat la aparare

LeoKinG31.07.2007 20:53
Felicitari Steaua!

Un rezultat care ne duce in turul III...bravo Goian. Sa fie pentru. Gabi Bostina :((

Ati inebunit cu Bostina acuma ...faceti exact ca si cu MM..cat era la Steaua... "aa Bostina praf,depasit..." acuma ca a pleaca "vai domn`le da dc a plecat" ,eu unu ba bucur ca a plecat si Bostina si urmeaza Baciu si Gigel Coman care erau aman2 PRAF!

fcr196931.07.2007 20:55

bai frate ce tuns cu ciobul era boul ala de "prezentator-comentator" de la prima :))))

noi31.07.2007 20:55

respect ULT*RAS pentru deplasarea facut...:P

daffyduck31.07.2007 20:57
Cu parere de rau va spun ca Hagi nu are loc la Steaua. Parca imi pare rau ca a plecat Oli. Respect din partea mea pentru Hagi "jucatorul" dar ca antrenor e "BOMBA"

Vai, dar cum pot sa spui asa ceva? Daca era acum Oli antrenorul Stelei, din intamplare, am fi auzit numai comentarii alese:

"du-te bai ZEROLITZA si lasa-ne ca ne disperi, iar joci cu Lovin, tragem de timp in min 85, joci cu doi mijlocasi defensivi, daca nici cu astia nu jucam ofensiv, du-te bai ZERoli in coreea si lasa-ne".

Super tare. Mai astept si comentariile alea cum ca e Croitoru cel mai mare talent din Romania si am reusit sa i-l suflam lui Real Madrid si Chelsea ... jucator de divizia C Croitoru asta, de unde a si venit ... numarati cate sezoane are in Liga 1 daca va pricepeti la fotbal ... defapt cate meciuri in total are el in Liga 1 ... super Croitoru, OLE

@papillon: vaaai, dar ce imi aud urechile? Ai indraznit cumva sa spui de Hagi (ca antrenor) ca i-a fost "tarsheala" si nu a jucat cu Bicfalvi? Tu comentezi ceva de "REGELE" !?

Tu nu intelegi? Tocmai s-a descoperit cauza tuturor relelelor:

"Ramane inca de corectat naravul mingilor bubuite in fata si obiceiul prostesc al retragerii in aparare dupa marcarea golului."

Nu intelegi: e fantoma ZEROLI care ii bantuie pe jucatori si SINDROMUL BORO (pe care tot ZerOli l-a indus).

Echipa va mai juca foarte prost din cauza acestor cauze (naravuri si sindromuri) in toate meciurile proaste de acum inainte, AMIN si va juca foarte bine din cauza Regelui in toate meciurile reusite, atatea cate vor fi ele. Iar daca (Doamne fereste) ceva pozitiv nu se va intampla la Steaua, va fi din cauza jucatorilor, briliante de 24 de carate pe vremea lui Protasov, stricati de Oli si care au fost lasati mostenire grea lui Hagi.

Regele le-a spus sa joace cu mingea jos, dar piciorul "olicizat" al jucatorilor tot nu vrea sa asculte si BUBUIE mingiile direct pe atacanti; si o voce invizibila ii sopteste lu Cernea sa traga de timp, ca ochiul lui Sauron (pardon, Zeroli) il vegheaza ...

Trist ...

strezahuzum31.07.2007 20:58

Cam slabut ... mai ales din minutul 80 incolo. OK, intelegem ca "varful de forma" trebuie atins mai prin toamna, dar parca nu ne-ar strica un "varf" mai inalt si acum.

Mijlocul a fost cea mai mare slabiciune a noastra, adica a cam fost lipsa la constructie, de unde numarul mare de mingi bubuite. Ne-a salvat Goian azi, asa cum ne-a salvat Dica vineri. Ar cam trebui insa sa incepem sa castigam pe mana echipei, nu prin "sclipiri" individuale.

Despre echipa :

Cernea - sigur pe el, cand am avut nevoie a fost la post.

Petre Marin : muncitor si precis in interventii, ca de obicei. Neplacuta insa lipsa sa din ofensiva.

Rada : n-a stralucit, asa cum nimeni nu prea a facut-o, dar nici nu prea ai ce sa-i reprosezi.

Goian : omul meciului, jos palaria. In afara de gol a mai scos si o centrare pe care scria "gol" a polonezilor. Alaturi de Cernea, a fost singurul care merita prima de victorie.

Golanski : idem Petre Marin.

Croitoru : vrea si poate, dar nu inteleg incapatanarea lui Hagi de a pune un jucator de picior drept pe partea stanga. Azi insa, mediocru.

Radoi : a luptat si a scos si el o minge periculoasa. Plus : a inceput sa traga la poarta in loc sa tot frece mingea prin pase inapoi sau laterale. Minus : nu prea nimereste poarta.

Lovin : .... anost. Nu gasesc nimic de zis despre el. Cam jalon de cateva ori.

Nicolita : tot ca de obicei. Adica haotic, vesnic al doilea la minge, centrari aiurea, driblinguri rare si mai toate spre inapoi ... mai bine dati-i o sansa lui Badoi.

Neaga : tot slab. De alergat alearga, dar pe moment alearga degeaba. Nu se poate bate cu fundasii adversi, dar nu i-a depasit nici prin viteza sau dribling. Ma rog, o data i-a depasit dar tot peste a tras.

Dica : sa-i trecem la capitolul merite centrarea de la gol ... altceva nu prea a mai reusit. Dar ramane un om esential pentru Steaua.

Restul au jucat prea putin ca sa-ti faci o parere.

Per total, echipa n-a stralucit dar a invins si asta conteaza. Ramane inca de corectat naravul mingilor bubuite in fata si obiceiul prostesc al retragerii in aparare dupa marcarea golului.

Il Soldatino31.07.2007 20:59

Din punctul meu de vedere comentatorii ar trebui iertati pentru comentariul servil. Eu cred ca au vrut sa evite tot felul de interpretari si atacuri din partea stelistilor (de multe ori site-ul fcsteaua.ro a taxat rautatile unora).

Mai mult, au sesizat foarte bine nevoia lui Gica Hagi de a primi un comentariu bun pentru ca echipa Steaua trebuie incurajata in aceste momente. Baietii, Gica, noi avem cu totii nevoie de victorii, de rezultate bune. Este un privilegiu de care nu ne puteam bucura in trecut, mai ales in perioada in care d-l Stoica era presedinte.

endorama31.07.2007 21:00

oricine e mai bun decat Olaroiu. cand vine vorba de Steaua, plecarea lui mi-a produs cea mai mare bucurie pe anul asta - e adevarat ca nici nu prea aveam de unde alege.

meciul nu mi-a placut. am senzatia ca pana la urma diferenta dintre noi si polonezi e ca Goian a nimerit poarta la lovitura de colt in vreme ce polonezii nu au facut-o la cele 2 lovituri de colt alte lor care au fost mai periculoase.

pe de alta parte, am vazut meciul cu comentariu polonez, dar desi se pronuntau numele romanilor destul de bine, eu n-am auzit de Croitoru absolut deloc in repriza a doua. trebuie neaparat sa cumparam 2 mijlocasi adevarati. unul pe partea stanga si unul central ofensiv. altfel o sa avem probleme. Lovin, Ov Petre, Croitoru, Cristocea sunt fie lipsiti de talent, fie accidentati 70% din timp.

papillon31.07.2007 21:00

echipa pentru retur:

vatca - golanski, Goian, rada, Marin - Radoi - Nicolita, bicfalvi, Croitoru - Dica - zaharia

Trebuie un varf de careu. Lovin out, Neaga poate intra in locul lui Dica.

Steauaforever3331.07.2007 21:01
Vai, dar cum pot sa spui asa ceva? Daca era acum Oli antrenorul Stelei, din intamplare, am fi auzit numai comentarii alese:

"du-te bai ZEROLITZA si lasa-ne ca ne disperi, iar joci cu Lovin, tragem de timp in min 85, joci cu doi mijlocasi defensivi, daca nici cu astia nu jucam ofensiv, du-te bai ZERoli in coreea si lasa-ne".

Super tare. Mai astept si comentariile alea cum ca e Croitoru cel mai mare talent din Romania si am reusit sa i-l suflam lui Real Madrid si Chelsea ... jucator de divizia C Croitoru asta, de unde a si venit ... numarati cate sezoane are in Liga 1 daca va pricepeti la fotbal ... defapt cate meciuri in total are el in Liga 1 ... super Croitoru, OLE

cred ca ai vazut alt meci. El e singurul care face un dribling si merge in fata cu mingea..... in rest toti o bubuie.....de cand a fost inlocuit, echipa s-a rupt.....

oricum, nu prea am sperante de viitor cu acest joc....

Il Soldatino31.07.2007 21:01

Omule, te rog frumos sa o renunti la aceste comentarii...lasa-l pe Olaroiu in pace si nu mai adu in prim plan polemicile pe care le-ai tot intretinut in urma cu cateva zile. Opreste-te pentru Dumnezeu si comenteaza jocul, pe Hagi, jucatorii, ORICE numai nu mai fac razboaie pe site....Cat o sa fie aceasta atmosfera?

axl2331.07.2007 21:01

In mare, un meci putin dezamagitor. In a doua repriza am continuat cu pase gresite. Rica si Dica si-au pasat mai mult intre ei dar au fost amandoi total absenti. Goian a avut niste interventii foarte bune, la fel si Radoi, desi capitanul nu mi-a parut in apele sale.

Concluzii:

Apararea foarte buna, mai putin finalul de meci. Mi-ar fi placut totusi sa colaboreze mai mult cu mijlocul.

Mijlocul a practicat un joc, cum sa zic eu, corect. Mai putin milioanele de pase gresite si lipsa acuta de recuperari, cred ca au fost doua sau trei in tot meciul. L-as fi jucat pe Badoi in locul lui Banel. Croitoru mi-a parut prea entuziast, vroia el sa faca totul in prima repriza, in a doua s-a linistit total.

Atacul, de ce s-o dam dupa colt, a fost varza.

Un rezultat corect, meritat. Sper ca la Bucuresti sa n-avem probleme.

Ma bucura debutul lui Hagi cu victorie in Europa.

LUPANU31.07.2007 21:02

daffyduck vrei sa-mi spui ca ti-a placut meciul?? rica nu mai e ce era ...Banel nu a facut un sprint calumea...in legatura cu Hagi poate ca ce s-a scris in "CANCAN" e adevarat

Miaus31.07.2007 21:03
Per total, echipa n-a stralucit dar a invins si asta conteaza. Ramane inca de corectat naravul mingilor bubuite in fata si obiceiul prostesc al retragerii in aparare dupa marcarea golului.

Permiteti-mi sa ma inclin la aceste vorbe de duh ale lui streza care dupa vreun an de zile a ajuns si el la concluzia ca mai bine castigi jucand prost decat sa pierzi facand spectacol.

Bravo mon cher tot inainte!

«12347»