ar am vazut acele mingi lungi enervante
Deci mingiile astea inalte sunt o fantoma a trecutului care bantuie ... eu cred ca Miaus a facut sedinte de spiritism sa-l aduca pe daffy duck inapoi pe forum si a gresit un pic magia si din greseala a readus SINDROMUL BORO si naravul cu mingiile lungi de la Oli ... ce sa faci, daca e fan Al Hilal ...
Am crezut ca odata cu venirea lui Hagi vom scapa de jocul cu 2 mijlocasi defensivi, dar prin minutul 80 aveam chiar 3 defensivi.....deci Hagi nu e chiar asa ofensiv pe cat se spune
Pai nu e dom'le vina lu Hagi ... nu intelegi ca nu are lot? Ce vrei, Lovin ala, Bostina, Croitoru, sunt super jucatori, i-a stricat Oli si acum mai trebuie sa ai putina rabdare ... daca vor mai asista un pic la loviturile libere executate de Hagi ... stai asa, ce sari !? Da-le putin timp sa le intre automatismele in joc ...
Plus ca inca avem jucatori accidentati din cauza lui Oli si a medicilor lui italieni de doi lei : Emeghara, Ochirosii ... alte sedinte de spiritism.
Plus ca pe Neaga ala cred ca l-a stricat in Coreea fantoma lui Oli de cand era jucator in Coreea ...
si tot asa.
Astept sa-ti revii si sa-ti dai seama ca tot raul Stelei se trage de la Oli si de la "samantari" si "cetateni".
P.S.: n-am mai avut mult de asteptat si au aparut cele mai tari concluzii ale serii:
1. Steaua nu a jucat prost, ci "Baietii nostri au inchis perfect jocul timp de 70 de minute, au facut pressing si au fost siguri in aparare"
2. "Tactica aplicata a fost una clasica pentru un joc facut in deplasare, unul "la rezultat""
3. "Hagi a sesizat pericolul si l-a schimbat pe Golansky ..." - in nici un caz Hagi nu l-a schimbat pe Golanski pentru ca nu mai putea fizic in minutul 70 ...
4. "dar - Atentie - omogenitatea lotului nostru" - in continuare omogenitatea este problema, desi in afara de Golanski si Rada, integrati perfect, nu au jucat titulari jucatori noi, precum Badoi, Emeghara, Bicfalvi ...
5. "In nenumarate randuri stelistii au apelat la acel joc pe care-l condamnat in perioada lui Oli: mingi aruncate in fata, baloane pierdute tocmai din cauza faptului ca au intrat in jocul de forta al adversarilor" - deci ei au la fiecare faza de ales: bai ce facem, apelam la stilul Hagi sau la stilul Oli? Sau incercam sa ne aducem aminte ceva din stilu Protasov sau Zenga?
6. "De asemenea, asezarea aparatorilor in zona centrala la fazele fixe a fost deseori una deficitara, de acolo venind cele mai mari ocazii ale adversarilor nostri" - in disconcordanta cu punctul 1, in care jucasem perfect si siguri in aparare ...