FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaglebie - Steaua 0 - 1

«123457»
Extremist Stelist31.07.2007 21:06

rezultat bun, victorie in deplasare....dar dupa un joc modest......iar am vazut acele mingi lungi enervante..... Neaga nu prea joaca mai nimic....

Am crezut ca odata cu venirea lui Hagi vom scapa de jocul cu 2 mijlocasi defensivi, dar prin minutul 80 aveam chiar 3 defensivi.....deci Hagi nu e chiar asa ofensiv pe cat se spune...se vede clar ca pe fazele de atac nu avem destui oameni in fata.......mare nevoie avem de un varf de careu...bine ca

l-am vandut pe Thereau si imprumutat pe Gurita.....

FORZA Steaua..................

strezahuzum31.07.2007 21:07
Permiteti-mi sa ma inclin la aceste vorbe de duh ale lui streza care dupa vreun an de zile a ajuns si el la concluzia ca mai bine castigi jucand prost decat sa pierzi facand spectacol.

Bravo mon cher tot inainte!

Ete chix, ia uite de unde sari criticu'. Ce monser, ti se pare cumva ca m-am declarat multumit ? Mai ce-mi plac avocatii lui "jucam prost dar castigam". Parca ar fi o regula - daca joci prost vei castiga, daca joci bine vei pierde.

Eu vreau sa jucam bine si sa castigam mestere. NU poti sa joci prost 10 meciuri la rand si sa castigi. Poti sa scapi o data sau de doua ori, asa cum am facut noi azi, dar nu merge la infinit.

Miaus31.07.2007 21:11
Eu vreau sa jucam bine si sa castigam mestere. NU poti sa joci prost 10 meciuri la rand si sa castigi. Poti sa scapi o data sau de doua ori, asa cum am facut noi azi, dar nu merge la infinit.

PAi cu Ceahlaul a mers cat de cat, cu Zaglebie ne-a iesit suntem in grafic:)

Si eu vreau sa jucam bine si sa castigam dar pana nu aducem niste jucatori care sa cunoasca ABC-ul fotbalului si sa aiba calitati si mentalitate o sa revedem Steaua din minultul 80 mereu.

daffyduck31.07.2007 21:12
ar am vazut acele mingi lungi enervante

Deci mingiile astea inalte sunt o fantoma a trecutului care bantuie ... eu cred ca Miaus a facut sedinte de spiritism sa-l aduca pe daffy duck inapoi pe forum si a gresit un pic magia si din greseala a readus SINDROMUL BORO si naravul cu mingiile lungi de la Oli ... ce sa faci, daca e fan Al Hilal ...

Am crezut ca odata cu venirea lui Hagi vom scapa de jocul cu 2 mijlocasi defensivi, dar prin minutul 80 aveam chiar 3 defensivi.....deci Hagi nu e chiar asa ofensiv pe cat se spune

Pai nu e dom'le vina lu Hagi ... nu intelegi ca nu are lot? Ce vrei, Lovin ala, Bostina, Croitoru, sunt super jucatori, i-a stricat Oli si acum mai trebuie sa ai putina rabdare ... daca vor mai asista un pic la loviturile libere executate de Hagi ... stai asa, ce sari !? Da-le putin timp sa le intre automatismele in joc ...

Plus ca inca avem jucatori accidentati din cauza lui Oli si a medicilor lui italieni de doi lei : Emeghara, Ochirosii ... alte sedinte de spiritism.

Plus ca pe Neaga ala cred ca l-a stricat in Coreea fantoma lui Oli de cand era jucator in Coreea ... :D si tot asa.

Astept sa-ti revii si sa-ti dai seama ca tot raul Stelei se trage de la Oli si de la "samantari" si "cetateni".

P.S.: n-am mai avut mult de asteptat si au aparut cele mai tari concluzii ale serii:

1. Steaua nu a jucat prost, ci "Baietii nostri au inchis perfect jocul timp de 70 de minute, au facut pressing si au fost siguri in aparare"

2. "Tactica aplicata a fost una clasica pentru un joc facut in deplasare, unul "la rezultat""

3. "Hagi a sesizat pericolul si l-a schimbat pe Golansky ..." - in nici un caz Hagi nu l-a schimbat pe Golanski pentru ca nu mai putea fizic in minutul 70 ...

4. "dar - Atentie - omogenitatea lotului nostru" - in continuare omogenitatea este problema, desi in afara de Golanski si Rada, integrati perfect, nu au jucat titulari jucatori noi, precum Badoi, Emeghara, Bicfalvi ...

5. "In nenumarate randuri stelistii au apelat la acel joc pe care-l condamnat in perioada lui Oli: mingi aruncate in fata, baloane pierdute tocmai din cauza faptului ca au intrat in jocul de forta al adversarilor" - deci ei au la fiecare faza de ales: bai ce facem, apelam la stilul Hagi sau la stilul Oli? Sau incercam sa ne aducem aminte ceva din stilu Protasov sau Zenga?

6. "De asemenea, asezarea aparatorilor in zona centrala la fazele fixe a fost deseori una deficitara, de acolo venind cele mai mari ocazii ale adversarilor nostri" - in disconcordanta cu punctul 1, in care jucasem perfect si siguri in aparare ...

LUPANU31.07.2007 21:12

la nationala praf,la Timisoara si-a dat demisia in urma rezultatelor slabe,la bursaspor l-au dat aia afara, l-a galata s-a dus antrenor pe finalul campionatului si a luat campionatu si cupa pe carca altui antrenor apoi a plecat CONCLUZIE??

Hagi respect ca jucator , dar ca antrenor lasa de dorit :|

predatorpulse731.07.2007 21:14

De acord cu strezahuzum in ceea ce priveste faza cu jocul bun si jocul slab si rezultatele ce urmeaza. Neaga nu putem spune ca a jucat rau de cand a venit,doar ca a ratat mult. Azi nu s-a vazut deloc pentru ca el si Dica erau mereu singuri intre 4-5 polonezi si nu urca nimeni sa-i ajute. Daca Dica nu dadea pasa de gol puteam spune acelasi lucru si despre el si anume ca nu a facut nimic. Momentan trebuie sa fim intelegatori si rabdatori,si cu Neaga,si cu Dica,si cu Steaua lui Gica Hagi. Sa treaca 10 etape si vom trage niste concluzii. As fi mult mai linistit daca am avea tot lotul complet. Neaparat trebuie un atacant de careu in retur.

FORZA Steaua!!!

Intotdeuna superiori.

papillon31.07.2007 21:18
Permiteti-mi sa ma inclin la aceste vorbe de duh ale lui streza care dupa vreun an de zile a ajuns si el la concluzia ca mai bine castigi jucand prost decat sa pierzi facand spectacol.

Bravo mon cher tot inainte!

lol

Altceva ma nelinisteste pe mine - Hagi nu a aratat ca ar fi antrenorul "echilibrat" pe care-l asteptam. I-a fost frica si s-a vazut. Pe undeva e normal sa fie asa, dar trebuie sa incerce sa impuna echipei stilul lui de joc. Refuz sa cred ca stilul Hagi e ala cu 2 mijlocasi defensivi in teren si cu curu' in poarta in fata unei echipe ca Zaglebie. Trebuie sa invinga odata si odata teama asta de esec, pentru ca altfel nu va face treaba. Sa joace cu tupeu, pentru ca daca e sa jucam pe aparare mai bine il pastram pe Oli

Oricum, are si circumstante atenuante: primul meci european pe banca Stelei, de unde si frica (normala) de un rezultat defavorabil. Bine ca s-a terminat cu victoria noastra.

In momentul de fata, Hagi este intr-un fragil echilibru psihic, orice esec poate avea consecinte mari. Sper ca meciurile viitoare (incepand cu returul cu Zaglebie) sa-i intareasca increderea in el si sa inceapa sa aranjeze echipa ofensiv, asa cum ne dorim toti.

nec-teo31.07.2007 21:18
"Totul e bine cand se termina cu bine",dar nu am vazut nici o combinatie, atacul nu s-a vazut iar Hagi ar trebui s-a faca jocul Stelei m-ai atractiv si cu multe faze de gol. FORZA Steaua! steaua_ro steagcruce2 steaua_ro steagcruce2
axl2331.07.2007 21:20

Ma bucur mult ca a dat Goian gol cu capul, sper sa redevina fundasul-golgheter.

Kekea31.07.2007 21:20

Nu mai va luati atat de Neaga pentru ca toata lumea stie ca el acum nu da cel mai bun randament ca atacant, ci ca mijlocas stanga.

pepsiboy31.07.2007 21:22

Comentariu atat de pro-Steaua incat la un moment dat mi-era jena de amicii mei ne-stelisti cu care am urmarit meciul.De cinci ori au spus ca "Steaua s-a calificat in turul 3" (si nici nu se terminase prima mansa). Dar cea mai tare mi s-a parut: "...un gol important...un gol cu o importanta dubla...pentru ca a fost marcat in deplasare...ba chiar tripla...pentru ca a fost marcat de Dorin Goian...un fundas!!!"

Despre meci: slab. In aparare Oli ii punea mai bine (dar asta era de asteptat) iar in atac...nu am contat. Dica si Neaga la cel mai slab meci al lor...

Sa speram ca in timp relatiile de joc se vor suda!

Forza Steaua si...3 puncte la Constanta!

blood_2_hot31.07.2007 21:23

Meci jenant; intre 2 echipe la nivelul ligii a treia dintr-o tara civilizata

am jucat nu numai ultra-defensiv dar si extrem de slab

Cernea - n-a avut ce apara

golanski - ne-am lamurit din primele 10 minute; este un fel de Lovin pus fundas dreapta; slab, nesigur, fricos, teatral in caderi si trageri de timp, cartonas luat complet aiurea, nu vine in atac, nu participa la mijloc; inca o tzeapa pentru Gigi Becali; cine l-a urmarit si pe asta??

Goian - excelent, la valoarea lui; a castigat meciul de unul singur;

rada-excelent

p.Marin - foarte bine

Nicolita: ca sezonul trecut; alearga mult si degeaba; cartonas luat absolut prostesc; sa-i dai cu mana peste minge portarului nu e semn de prea multa inteligenta; eu l-as trimite la o echipa de juniori (10 ani) a lui Ajax, sa invete abecedarul fotbalului

Croitoru: mijlocas stanga? in nici un caz ; fotbalist? mai vedem

Radoi; mediu in aparare, mediocru in ofensiva; intr-un cuvant modest

Lovin: ce cauta la Steaua?

Dica; n-a avut cu cine juca

Neaga: cel mai slab de pe teren; indolentza combinata cu lipsa de forma si de valoare

echipa adversa: penibil - ar retrograda lejer la noi

arbitraj : exceptional

Hagi: neinspirat - nu Croitoru mijlocas stanga; nu golanski in echipa, nu Neaga in acelasi timp cu Dica

ps: Nesu are 10 clase peste Golanski, cat de greu trebuie sa fie pentru el sa stea rezerva si sa ii vada pe altii jucant

papillon31.07.2007 21:23
Nu mai va luati atat de Neaga pentru ca toata lumea stie ca el acum nu da cel mai bun randament ca atacant, ci ca mijlocas stanga.

pai de ce nu-l joaca acolo?

Shushanu31.07.2007 21:24
Deci mingiile astea inalte sunt o fantoma a trecutului care bantuie ... eu cred ca Miaus a facut sedinte de spiritism sa-l aduca pe daffy duck inapoi pe forum si a gresit un pic magia si din greseala a readus SINDROMUL BORO si naravul cu mingiile lungi de la Oli ... ce sa faci, daca e fan Al Hilal ...

Pai nu e dom'le vina lu Hagi ... nu intelegi ca nu are lot? Ce vrei, Lovin ala, Bostina, Croitoru, sunt super jucatori, i-a stricat Oli si acum mai trebuie sa ai putina rabdare ... daca vor mai asista un pic la loviturile libere executate de Hagi ... stai asa, ce sari !? Da-le putin timp sa le intre automatismele in joc ...

Plus ca inca avem jucatori accidentati din cauza lui Oli si a medicilor lui italieni de doi lei : Emeghara, Ochirosii ... alte sedinte de spiritism.

Plus ca pe Neaga ala cred ca l-a stricat in Coreea fantoma lui Oli de cand era jucator in Coreea ... :D si tot asa.

Astept sa-ti revii si sa-ti dai seama ca tot raul Stelei se trage de la Oli si de la "samantari" si "cetateni".

Bai fratilor,ce comentarii faceti si voi.....ba ca e varza Hagi...ba ca nu stiu ce....ca nici Capelo nu facea mai multe din echipa!Nici mie nu mi-a placut jocul..kiar deloc...de divizia B si nici rezultatul...dar un singur lucru trebuie : RABDARE !!!

DanStan31.07.2007 21:25
la nationala praf,la Timisoara si-a dat demisia in urma rezultatelor slabe,la bursaspor l-au dat aia afara, l-a galata s-a dus antrenor pe finalul campionatului si a luat campionatu si cupa pe carca altui antrenor apoi a plecat CONCLUZIE??

Hagi respect ca jucator , dar ca antrenor lasa de dorit :|

Omule, las-o moarta. De bine, de rau meciul a fost castigat. Hagi are doua meciuri oficiale si doua victorii. Cand va incepe sa piarda atunci va fi contestat.

Reamintesc celor ce fac comparatii intre Hagi si predecesorul sau faptul ca fostul antrenor a inceput sa fie contestat vehement dupa ESECURI. I se reprosa faptul ca echipa nu castiga dar si jocul era deficitar. Acum echipa lui Hagi joaca prost dar ... castiga. Deocamdata.

Ce-ar fi sa mai aveti rabdare ?

Kekea31.07.2007 21:26
pai de ce nu-l joaca acolo?

Poate pentru ca nu vrea sa joace cu Zaharia atacant.Nici eu nu prea inteleg.De ce l-a mai adus atunci?

Shushanu31.07.2007 21:28

P.S.: n-am mai avut mult de asteptat si au aparut cele mai tari concluzii ale serii:

1. Steaua nu a jucat prost, ci "Baietii nostri au inchis perfect jocul timp de 70 de minute, au facut pressing si au fost siguri in aparare"

2. "Tactica aplicata a fost una clasica pentru un joc facut in deplasare, unul "la rezultat""

3. "Hagi a sesizat pericolul si l-a schimbat pe Golansky ..." - in nici un caz Hagi nu l-a schimbat pe Golanski pentru ca nu mai putea fizic in minutul 70 ...

4. "dar - Atentie - omogenitatea lotului nostru" - in continuare omogenitatea este problema, desi in afara de Golanski si Rada, integrati perfect, nu au jucat titulari jucatori noi, precum Badoi, Emeghara, Bicfalvi ...

5. "In nenumarate randuri stelistii au apelat la acel joc pe care-l condamnat in perioada lui Oli: mingi aruncate in fata, baloane pierdute tocmai din cauza faptului ca au intrat in jocul de forta al adversarilor" - deci ei au la fiecare faza de ales: bai ce facem, apelam la stilul Hagi sau la stilul Oli? Sau incercam sa ne aducem aminte ceva din stilu Protasov sau Zenga?

6. "De asemenea, asezarea aparatorilor in zona centrala la fazele fixe a fost deseori una deficitara, de acolo venind cele mai mari ocazii ale adversarilor nostri" - in disconcordanta cu punctul 1, in care jucasem perfect si siguri in aparare ...

Bai fratilor,ce comentarii faceti si voi.....ba ca e varza Hagi...ba ca nu stiu ce....ca nici Capelo nu facea mai multe din echipa!Nici mie nu mi-a placut jocul..kiar deloc...de divizia B si nici rezultatul...dar un singur lucru trebuie : RABDARE !!!
LUPANU31.07.2007 21:28
Omule, las-o moarta. De bine, de rau meciul a fost castigat. Hagi are doua meciuri oficiale si doua victorii. Cand va incepe sa piarda atunci va fi contestat.

Reamintesc celor ce fac comparatii intre Hagi si predecesorul sau faptul ca fostul antrenor a inceput sa fie contestat vehement dupa ESECURI. I se reprosa faptul ca echipa nu castiga dar si jocul era deficitar. Acum echipa lui Hagi joaca prost dar ... castiga. Deocamdata.

Frate daca tie iti place cum joaca Steaua acuma fa-ti abonament la Telesport sa te uiti la mecurile din DIV B!!

endorama31.07.2007 21:29
Refuz sa cred ca stilul Hagi e ala cu 2 mijlocasi defensivi in teren si cu curu' in poarta in fata unei echipe ca Zaglebie. Trebuie sa invinga odata si odata teama asta de esec, pentru ca altfel nu va face treaba. Sa joace cu tupeu, pentru ca daca e sa jucam pe aparare mai bine il pastram pe Oli

mai, da' cu cine vroiai tu sa jucam in centru langa Radoi? Biclavi, Lovin si Ov Petre sunt toti mijlocasi defensivi. decat sa experimentam cu Croitoru in centru intr-un meci de care depinde toata campania europeana de anul asta, eu zic ca a fost mai bine ca am mers pe varianta proasta dar macar cunoscuta cu Lovin. din pacate, problema asta va continua sa existe pana cand nu vom reusi sa aducem si noi jucatori de valoare pe postul respectiv.

chiar ma mir ca dupa ce am bagat atatea milioane sa acoperim toate pozitiile cu cate 2 jucatori suntem atat de fraieri incat sa intram in campionat si in Europa bazandu-ne pe Croitoru, Lovin si Ov Petre ca mijlocasi pe cele 2 posturi. nu vede nimeni lucrul asta?????????

Nicolita am senzatia ca e prost... nu neaparat ca fotbalist, ci ca intelect. ce p..la mea sta 5 metri in offside, ia cartonas galben dand cu mana in minge, etc?? prost rau...

onlySteaua31.07.2007 21:31

Vad ca multi il critica pe Rica. Nu cred ca-i corect. Neaga e omul care a fugit cel mai mult seara asta. Vreo doua recuperari ale lui se puteau finaliza cu gol daca ar fi avut cui pasa. Si nu uitati, este de abia al doilea meci oficial, iar in amicale, alaturi de Nicolita a fost printre cei mai buni.

Fara suparare, cred ca deocamdata se asteapta mult prea multe de la Rica.

Hai Steaua! Hai Armata!

Miaus31.07.2007 21:31

Gresit.

Poate ne explici ce era cu huiduielile de la meciul cu FC Arges de debut sau la infrangerea cu Heerenven in minutul 87 cand eram calificati.

Ce vreau eu,daffy si ceilalti sa aducem in vedere nu este ca Oli era un superantrenor sau ca Hagi e un antrenor slab.Ci ca amandoi nu pot uneori mai mult cu Lovin,Gigel,Coman,etc.,

Retrasul in aparare nu e sindromul lui Oli ci al fotbalului romanesc.

Anderlecht - Rapid 3-2 sau DAnemarca - Romania 2-2 va spun ceva?

Lui Hagi ii vom acorda incredere si sprijin pentru ca spre deosebire de altii noi dorim sa castige Steaua nu sa piarda ca sa ne satisfacem orgolii de 15 ani cu fata plina de cosuri.

Ma bucur sa vad ca s-a mai domolit lumea cu superofensiv si alte balarii ca nu asat ne trebuie.Mai intai sa legam o echipa sa "grind out results" si apoi facem si spectacol.Si da pentru asta AVEM CU TOTII RABDARE!

mai, da' cu cine vroiai tu sa jucam in centru langa Radoi? Biclavi, Lovin si Ov Petre sunt toti mijlocasi defensivi. decat sa experimentam cu Croitoru in centru intr-un meci de care depinde toata campania europeana de anul asta, eu zic ca a fost mai bine ca am mers pe varianta proasta dar macar cunoscuta cu Lovin. din pacate, problema asta va continua sa existe pana cand nu vom reusi sa aducem si noi jucatori de valoare pe postul respectiv.

chiar ma mir ca dupa ce am bagat atatea milioane sa acoperim toate pozitiile cu cate 2 jucatori suntem atat de fraieri incat sa intram in campionat si in Europa bazandu-ne pe Croitoru, Lovin si Ov Petre ca mijlocasi pe cele 2 posturi. nu vede nimeni lucrul asta?????????

Nicolita am senzatia ca e prost... nu neaparat ca fotbalist, ci ca intelect. ce p..la mea sta 5 metri in offside, ia cartonas galben dand cu mana in minge, etc?? prost rau...

Neah, neah neah pai daca suntem antrenor cu coloana vertebrala (mah rog dupa fazele cu Andrey,Bostina,etc avem un inceput de scolioza) facem experimente si cu Zaglebie.Din punctul asta de vedere Protasov era cel mai cu **** din antrenorii care i-am avut.

BA lumea vede endorama dar nea Jiji are ochii impienjeniti un pic si a bagat prea multi bani in echipa sa ne mai ramana si de mijlocasi.Sper ca v-ati lecuit de imbecilitatile cu Oli care nu cerea jucatori.Cerea nene cum a cerut si Hagi dar banii sunt in punga de un leu si nu ies d-acolo CAPISCI?

papillon31.07.2007 21:33
Poate pentru ca nu vrea sa joace cu Zaharia atacant.Nici eu nu prea inteleg.De ce l-a mai adus atunci?

asa zic eu, Dica-zaharia sau Neaga-zaharia. Sau daca vrea sa-i tina pe Neaga si Dica in teren, asta sa fie mijlocul:

Radoi

Nicolita - bicfalvi - Neaga

Dica - zaharia

DanStan31.07.2007 21:36
Frate daca tie iti place cum joaca Steaua acuma fa-ti abonament la Telesport sa te uiti la mecurile din DIV B!!

Nu exagera aiurea. Ai vazut probabil meciurile din prima etapa a campionatului. Ti se pare ca suntem sub nivelul contracandidatelor ? Mie nu. Sunt ... la fel de slabi ca si noi :)

Repet : cui foloseste contestarea lui Hagi atunci cand - cu noroc sau nu - echipa reuseste sa invinga ? A, la egal sau esec se poate discuta oricat. Dar si la victorie ? Si inca la al doilea meci oficial ? Daca era al 10-lea meci mai intelegeam. Era clar pentru toata lumea ca 'atat poate antrenorul Hagi'. Dar dupa numai doua meciuri (si alea castigate) mi se pare stupid.

Poate ne explici ce era cu huiduielile de la meciul cu FC Arges de debut sau la infrangerea cu Heerenven in minutul 87 cand eram calificati.

Cele doua meciuri s-au incheiat cu scorurile de 0-0 si 0-1 si ambele erau considerate a fi pe teren propriu. Altfel spus au fost privite ca ESECURI.

Inca ceva : fostul antrenor prelua o echipa aflata in crestere de forma si cele doua meciuri au fost un adevarat dus rece pentru multi. Acum Hagi a preluat o echipa aflata mai degraba pe o panta descendenta. De aceea si spuneam ca trebuie sa asteptam cateva mecirui pentru a vedea daca Hagi poate sau nu stopa declinul.

Steauaforever3331.07.2007 21:36

Nicolita era foarte bine dispus si si-a adus aminte de copilarie.....:):)

Lucas31.07.2007 21:36

Sunt extrem de neplacut surprins de atitudinea predominanta pe care o gasesc pe site. Orice cunoscator de fotbal poate aprecia intr-un mod adecvat jocul din aceasta seara, iar din aprecierea acestuia ar trebui sa lipseasca cu desavarsire expresiile :"joc mizerabil", ""Hagi nu este un atrenor prea ofensiv" sau "am jucat de kkt"(!!!).

Am sa va spun parerea mea. Steaua a jucat ca o echipa mare. N-am vazut pe nimeni sa remarce faptul ca, in afara ultimile 10 minute, Steaua ne-a ferit de orice emotie. Probabil ca va asteptati ca dupa jocul combinativ prestat in meciul cu Ceahlaul, Steaua sa dea un adevarat recital ofensiv astazi. Fundamental gresit! Steaua a avut astazi un adversar contondent, care putea produce surprize. Asezarea exacta a Stelei pe teren este tocmai cea care ne-a scutit de aceste surprize. Iar cei doi mijlocasi la inchidere ai Stelei au avut darul de a contrabalansa singurul capitol la care Zaglebie ne-ar fi putut fi superioara: forta fizica.

N-am vazut pe nimeni sa remarce faptul ca Iwansky si Golinsky, considerati cei mai periculosi jucatori ai portughezilor , practic nu au existat. O fi avut poate de-aface cu asta si Lovin sau Nicolita pe dreapta.

N-am citit nicaieri pe site-ul asta ca Steaua si-a manevrat practic cum a vrut adversarul in 90% din timp. Pasele alea lungi pe care le-ati vazut voi, produceau deseori schimbari de directie care aveau darul sa destabilizeze greoaia aparare a gazdelor.

Concluzii: Steaua a jucat pefect din punct de vedere tactic, a intepat cand trebuia si nu si-a lasat adversarul sa respire. Sunt sigur ca Chelsea sau Liverpool n-ar fi castigat cu mai mult de 1-0.

Neaga a jucat bine, hartuind in permanenta apararea gazdelor, iar Lovin a fost foarte util la mijlocul terenului.

Steaua a aratat ca o echipa mare, iar evolutia din seara asta mi-a risipit indoielile de dupa primul meci cu Ceahlaul in legatura cu asezarea defensiva. Rada cu Goian au conlucrat perfect, iar la treaba asta trebuie sa fi avut si Hagi meritul lui.

In plus, Steaua n-a fortat niciun moment. A jucat extrem de economicos si eficient.

@Daffy. Desi imi esti foarte simpatic, da-mi voie sa-ti spun ca pozitia ta din aceasta seara este mizerabila. Continua la fel si vei crea suspiciuni legitime in legatura cu reaua ta credinta. Ai comportamentul unui om care asteapta pasul gresit al Stelei pentru a zbiera ca are dreptate. Nu spun ca asa gandesti, ci doar ca asa dai impresia.

Nu te-am vazut niciodata sezonul trecut sa critici atat de dur jocul Stelei!

«123457»