frumos rezultat.....pentru debutul lu Hagi in europa este bine...dar pentru Steaua nu.....10 suporteri pentru Steaua....si deja au inceput sa se bata cu aia......daca erau 1000 cred ca deja era razboi....
frumos rezultat.....pentru debutul lu Hagi in europa este bine...dar pentru Steaua nu.....10 suporteri pentru Steaua....si deja au inceput sa se bata cu aia......daca erau 1000 cred ca deja era razboi....
Ati vazut ultrasii lui Zaglebie? Au aplaudat echipa noastra si ne-au tratat cu respect.Ar fi frumos sa facem acelasi lucru si noi in Ghencea.
pe cat facem pariu ca nu se intampla ?
in alta ordine de idei , un meci castigat si ... cam atat daca nu stam sa fim carcotasi. victoria in deplasare conteaza cel mai mult pe termen scurt , desi pe termen lung conteaza f mult faptul ca nu avem un mijlocas de creatie si ca nu avem (momentan) un varf de careu.
orice cred unii , mie unul mi-a placut jocul si`n meciul cu Ceahlaul si cu polonezii , am jucat cu pase din prima , cu devieri , cu centrari multe (unde-i Iacob ?) ... am jucat ALTCEVA decat pe vremea lui Oli cand jucam de-a latu sau inapoi , incet incet se vad mecanismele din gandirea lui Hagi , si cred ca dupa 3-4 meciuri vom avea adevarata fata a echipei in conceptia lui Hagi 100%.
pacat de Gurita care "de buna voie si nesilit de nimeni" cum spunea cineva mai inainte a plecat in pribegie (mai bine-l lasa dracu la Faru) ; ne-a lipsit in meciul de azi mult ... era jukatorul perfect pentru un asemenea final pe contraatac si pe viteza , plus determinarea lui ...
oricum , sunt convins ca-n retur vom bate si la scor si vom face si spectacol , de data asta trebuie sa fiu de acord cu Jiji (god i hate him) ... am stiut dupa primele 15 min ca suntem calificati , polonezii sunt bunicei , dar limitati , insa ce te faci mai incolo cand o sa dam peste ekipe mult mai bune ?
steag2 steag2 steag2 FORZA Steaua steag2 steag2 steag2
pe cat facem pariu ca nu se intampla ?
pacat de Gurita care "de buna voie si nesilit de nimeni" cum spunea cineva mai inainte a plecat in pribegie (mai bine-l lasa dracu la Faru) ; ne-a lipsit in meciul de azi mult ... era jukatorul perfect pentru un asemenea final pe contraatac si pe viteza , plus determinarea lui ...
Pai nu vad de ce sa se intample. Ma indoiesc ca cei de la Zaglebie vor face ceva in teren care sa merite aplauzele noastre.
Cat despre Gurita, ma indoiesc ca a ales el sa paraseasca Steaua (unde avea sanse destul de mari de a juca titular, sau macar de a intra la pauza) si sa se duca la Buzau.
avem sanse mari sa castigam,dar numa dak Hagi aseaza echipa qm tre... dica10 sprecl2 ![]()
Steaua a fost favorita de la inceput!Suntem alaturi de voi! steagsimplu steaua_ro FORZA Steaua!
Cateva observatii proprii dupa meciul asta:
1. Hagi a gandit bine jucand cu doi inchizatori
2. Cernea,o fi facut el un meci decent,dar nu are valoare de primul 11.
3. Apararea merge destul de bine ,dar Golanski asta sper sa mai creasca in joc,pentru ca altfel..
4. Locul lui Mirel nu e la mijloc,ci in linia defensiva
5. Desi Banel are lacunele lui(destul de mari dealtfel) e un jucator important pentru echipa
6. Linia de mijloc nu merge deloc grozav
7. Nu putem juca in atac doar cu Neaga si Dica
(8. Comentatorii meciului au fost total pe langa,vorbeau mult si prost,uitand pe alocuri sa mai comenteze partida - ma bucur ca Prima TV nu prea mai transmite fotbal.)
off-topic:
Doi prieteni de-ai mei au vazut meciul Zaglebie - Steaua intr-un bar si au putut sa vada si Glasgow Rangers - Zeta Golubovci. Mi-au spus ca la Zeta (echipa din Serbia) erau doi jucatori senzationali, numerele 9 si 10 (adica exact ce ne trebuie noua). Cica tineri (undeva intre 19 si 22 de ani) care i-au intors pe toate partile pe cei de la Glasgow (desi scotienii s-au impus cu 2-0, am inteles ca au facut-o cu foarte mult noroc).
Cum pana mea facem si noi sa ajunga la urechile clubului FC Steaua de jucatorii astia doi? Nu cred ca ar costa foarte mult si ca ar cere salarii prea mari ...
off-topic funny: comentatorii polonezi cica ii ziceau lui Banel in loc de Nicolițã -> NICOLETA =)). Si lui Croitoru -> Croitoriu ... macar de si-ar Croi(tori) el mai des drumuri catre poarta adversa ... ![]()
Bafta.
(poate totusi vede cineva de la Steaua chestia cu cei doi jucatori de la Zeta Golubovci).
off-topic: mi-am luat cadou si un tricou cu Liverpool, modelul 2006/07. Sper sa primesc un cadou vineri la tragerea la sorti si sa vad un meci Liverpool - Dina(****). Ca ma duc pe Anfield Road sa cant You'll never walk alone =)).
@mirceaor:
Da, a fost bine cu doi inchizatori, MAI ALES prin prisma faptului ca pe langa ei nu aveam si "deschizatori" in lot =)). Deci mai era doar Ov Petre. Daca ar fi vrut sa joace cu un mijlocas ofensiv, care ar fi fost acela?Pe Bostina l-a scos din lot Prea-luminatul si Prea-Inteleptul (acum cu toate ca am boala pe Jiji, Bostina n-are valoare). Daca il juca pe Croitoru in centru si pe Neaga mijlocas stanga, cine mai juca in atac? Poate Zaharia ...
Da, Cernea nu are valoare nici de Steaua II. Trist este ca e in continuare titular. Macar il incercam pe Vatca, care e mai tanar. Inca nu inteleg de ce Andrey zace la Steaua II iar Cernea se lafaie titular (am inghetat la iesirea aia lui la 18m, iar a vrut s-o respinga cu mana, ca la meciul cu Sevilla ... =)) )
Da, Mirel joaca bine in defensiva, dar daca il mutam si pe el fundas, nu mai avem nici macar INCHIZATORI. Ce facem, jucam 4-2-4? =))
Da, Banel e "util" echipei in lispa lui Cristiano Ronaldo sau Arjen Robben, cred si eu. La banii pe care ii avem de dat pe transferuri, e chiar super bun.
Linia de mijloc nu merge grozav? Pai cine "e" linia aia de mijloc? Ca ma uit si ma ingrozesc, vrem sa atacam titlul si CL-ul cu 3-4 mijlocasi ... suntem in prapastie. Anul trecut am avertizat la greu ca nu avem fundasi de banda, nu m-a bagat nimeni in seama. Si am fost catastrofe pe benzi. Acum spun ca daca nu transferam minim doi mijlocasi, o sa fie jale. O sa jucam un 4-3-3 de nu ne vedem sau numai cu "inchizatori" din astia ...
Pai deocamdata s-a jucat 4-4-1-1. Dica nu e atacant. Si nici mijlocas ofensiv nu poate juca. Asa cum spunea cineva, ori jucam cu in singur inchizator, Dica mai sus si apoi doi atacanti, ori ca acum ...
Iar problema lui Neaga nu este Neaga, ci sarcinile lui din teren: el nu este nici atacant clar nici mijlocas. L-am vazut tot flexand intre diferite roluri ... cateodata e pe post de pasator pentru Dica, alta data pe post de varf impins ... din cauza asta randamentul lui scazut. Isi vor gasi ei curand locurile in teren si o sa fie bine (daca nu se si accidenteaza)
bai [...] aia sunt suporteri adevarati care au mers in polonia pe banii lor aia 10 care zici tu sunt cei mai adevarati...RESPECT LOR,decat sa faci gura mare aici mai bine te duceai si tu,asa ca nu mai scrie ce e bine si ce nu si sa iti dai cu presupusu'
Editat de moderatori!
"Miticã promite blîndețe
Dacã erau judecați dupã vechiul regulament, "cîinii" riscau suspendarea terenului propriu între douã și patru etape, în funcție de încadrare. Noul regulament le dã însã speranțe roș-albilor. "Conform noului statut, toate echipele o iau de la zero, iar Dinamo nu va fi judecatã ca recidivistã. Dacã era dupã vechiul regulament, puteau fi suspendați patru etape", a spus Dumitru Dragomir la emisiunea Fanatik de la Telesport. Ce riscã Dinamo? A explicat chiar Cristi Borcea: "Am putea scãpa doar cu avertisment și amendã. Dar la Buzãu a fost instigare, iar dacã pun și eu cîte doi bãieți în galerie la Steaua sau la Rapid, unde ajungem? Toți sînt interesați sã pierdem puncte. Unii au interes sã fim suspendați cu Vasluiul!".
Ce ziceti de jegosii astia? Iar incep manevrele nenorocitii astia!
nam vazut prea mult de la Neaga......dar nul il descurajez pentru ca avem nevoie de el in meciurile din europa......dar mai mult astept revenirea lui Vali Badea.....un varf impecabil de clasa.....pai.....in Ghencea astept mai mult de la baieti.....macar vreo 3-0
Si acum comentand serios ...
1. Imi place ca Rada s-a integrat "Rapid"
. Raman la parerea mea ca este un fundas care face cat Pulido + Baciu la un loc. Desigur ca sunt si fundasi centrali mai buni, dar costa bani, cer salarii mari si au nevoie de timp sa se adapteze la Romania si la jocul Stelei. Rada stie foarte bine toti adversarii din campionatul romanesc, stie nivelul, stie stilul de joc al echipelor, stie ce invart arbitrii ... e un mare castig in aparare.
2. Daca Zapata se dovedeste un portar bun, avem o aparare BETON, ca sa nu zic de vis. Fundasi centrali cu experienta, si de joc aerian, si mobili (Rada, Ghionea sau Radoi). Avem concurenta la fundasii laterali (capitol la care am suferit cumplit anul trecut)
3. Mijlocul este un compartiment ingrijorator, atat in centru cat si pe benzi. Daca nu facem CEL PUTIN doua transferuri cat de cat valoroase, jocul nostru va suferi cumplit, pentru ca nu va avea cine sa construiasca. Bicfalvi, Ochirosii nu stiu daca vor face fata la jocuri cu miza mare si nu stiu daca vor avea Constanta in joc. Ov Petre a stat mult pe bara. Lovin este pur si simplu lipsit de valoare, se vede foarte rar in joc. Croitoru, raman la parerea ca nu are valoare (s-a vazut la Lubin cum a preluat si a luat-o la figa pana a iesit cu mingea in aut). Este un jucator MEDIU, bun pentru Liga 1 (meciuri normale) si meciurile preliminare de CL si atat ...
4. Steaua a stat bine in teren aseara, a facut un joc sigur, chiar daca urat sau pragmatic, a aratat siguranta.
5. Rica Neaga are doua sanse: sa-si revina sau nu. Ce ne facem daca se intampla nu? Iacob si-a trecut varful de forma, Zaharia nu il vad ca pe o solutie, Badea e accidentat ...
6. Golanski s-a miscat bine, parerea mea. E mai bine un fundas sa faca bine faza defensiva macar, decat unul care sa faca prost si faza ofensiva si pe aia defensiva, cum erau Banel Nicolita si Saba
7. Polonezii au fost foarte slabi, 70 de minute nu au legat nimic in joc. S-au avantat tinereste un pic dupa golul primit, dar sunt foarte slabi valoric. Cu toate astea trebuie sa fim foarte atenti si concentrati in retur, pentru ca, Doamne fereste, daca dau vreun gol din greseala, nu mai stim cum sa abordam jocul ... nu trebuie sa jucam returul din Ghencea normal, asteptand sa treaca timpul, ci sa atacam din primul minut ca si cum avem de recuperat un 3-0. Meci de meci trebuie sa avem mentalitatea asta, ca sa mearga lucrurile din ce in ce mai bine
8. Sper sa nu ma vad totusi prea multe transferuri de jucatori batranei care au jucat majoritatea lor prin Liga a 2-a si pe la nivel scazut de performanta in Liga 1 (Cristocea, Croitoru, Zaharia, Gurita). Avem nevoie fie de jucatori tineri de la nationalele de tineret ale Romaniei (de perspectiva), fie jucatori de 24-28 de ani cu experienta, care au confirmat la echipe de club BUNE (ca sa nu zic puternice) si de preferat sa aiba si ceva experienta prin cupele europene.
Bafta.
foarte buna analiza, daffyduck.... foarte rar pot sa spun asta despre comentariile tale, dar de data asta, chiar sunt absolut de acord cu tot ce zici aici. ar trebui sa-l lasi pe Olaroiu in pace si sa te concentrezi pe a posta comentarii de genul asta. indiferent ce va face Hagi sau antrenorul ce va veni dupa el, n-o sa-l regretam niciodata pe Olaroiu si nici n-o sa-ti dam dreptate relativ la cruciadele pe care le duceai prin primavara...